עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Omer DA,

אני עובד הרבה על תמונות ברזולוציה של 100X70 ס"מ(11811X8268),לאחרונה שידרגתי את המחשב כדי שפוטושופ תוכל להתמודד עם הרזולוציות הללו,הקצתי לתוכנה מקום איכסון בכונן פיזי נפרד,כמו כן 5 גי'גה ראם מותך ה7 שיש לי במחשב,כשאני עובד על קובץ חדש התוכנה צורכת בקושי 500 מגה ועדיין זוחלת...אני לא יודע כבר מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lupin,

מה אפשר לעשות בקשר לבעיה נזו בפייפוקס שבחלק מהאתרים השורות נכנסות אחת בשניה? אתם מבינים על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  4. שלום יש לי WINDOWS 7 ואני לא מצליח להגדיל את הכונן C שבו נמצא ה WINDOWS. אני הולך ל DISK MANAGMENT ואני יכול לעשות SHRINK ו EXTEND רק לכונן D כשלכונן C אני יכול לעשות רק SHRINK- כלומר הוא לא נותן לי להוסיף לו לגודל. (האופציה של EXTEND פשוט אפורה ואי אפשר ללחוץ עליה) למישהו יש רעיון אולי מה הבעיה או פיתרון לבעיה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. שלום , אני מחפש תוכנה שתיצור קובץ טקסט שבו יהיה רשום כל מה שהוקלד באותו יום..מכירים דבר כזה? אני ראיתי פעם אבל לא זוכר את השם

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by shinza,

קראתי מאמרים בנושא הזה אבל עדיין לא הצלחתי ליצור cd שניתן יהיה לאתחל את הpq magic ממנו, חברים אם למישהו יש כזה cd אשמח אם מישהו ישלח לי את הimage שלו.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה טובה שמאפשרת לי לתקן תמונות, לבחור רזולוציה, ומשקל מקסימלי לתמונה (משהו כזה) ולבסוף התוכנה תעבד בבת אחת את כל התמונות שיש במיקום שבחרתי ( Batch ) ותיצור תיקייה חדשה ובה התוצר. פתחתי אשכול דומה אבל הוא עסק בוידאו וזו הסיבה שפתחתי אשכול חדש. תודה מראש על העזרה. ובבקשה לא להגיד לי "PhotoShop" כי אני לא מתכוון להתקין תוכנה גדולה בשביל מטרה כזאת כשיש המון תוכנות קטנות שעושות את העבודה בצורה לא רעה בכלל. השאלה איזה תוכנה, אני רוצה המלצה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. יש לי כמה שאלות , ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ... 1. יש דרך לעקוף את הסיסמא של משתמש מסוים בווינדוס XP ( משתמש רגיל , לא Admin ) ? 2. אני מחפש תוכנה שמרגע שהמחשב נדלק , היא תקליט כל פקודה שהמשתמש עושה . בין אם זה הפעלת תוכנה , הקלדה על המקלדת וכו' ... 3. אח שלי התקין במחשב תוכנה שנקראת Lock it and protect it , שפשוט חוסמת תיקיות במחשב . יש דרך לעקוף אותה ? |: תודה מראש D=

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by dr.combina,

שלום לכולם, ברשותי על המחשב מספר סרטים בפורמט BRRIP עם איכות שמע AC-3 (דולבי דיגיטל). הורדתי תרגומים לסרטים האלו בעברית אך הבעיה היא שהתרגומים הם בסיומת SRT ונגן הDVD שלי יכול להראות רק כתוביות בסיומת SUB. האם יש איזושהי תוכנה שבה אפשר להמיר את התרגומים לסרטים? בעבר השתמשתי בתוכנה המבצעת את ההמרה (התרגומים היו מיועדים לגרסאות של DVDRIP) , משום מה התוכנה לא מצליחה להמיר את התרגומים מSRT לSUB בגירסא של BRRIP. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Anonymous1,

מגיע אלי דואר זבל בכמות של כ 300 מכתבים בערך גם שנייה אחרי שקיבלתי כבר את כולם. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. בעיה שכבר הורדתי את תוכנת FLASH ועוד כמה אבל לא עוזר אני מצרף בזה קובץ שתוכלו לראות תודה.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by sapartil,

הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Green,

שלום הורדתי כמה סרטי פלאש למחשב ואני צריך תוכנה בשביל לראות אותם יש המלצות? זה סיומת הקובץ: SWF תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום, יש לי קובץ illustrator ובו תיבות טקסט רבות בעלות אותו הטקסט. אני רוצה לכתוב סקריפט פייתון שיחליף את הטקסט בטקסט מהרשימה. ראיתי שהטקסט לא מופיע בקובץ ai וpdf, גם לא באף אחד מתוכנות אופיס, רק בsvg, מדוע? אם כך, ניסיתי לשמור את הקובץ כSVG אך illustrator המירה את הטקסט לנתיבים(path). כשניסיתי לעשות זאת בinkscape לא הייתה בעיה. כיצד ניתן לבטל את המרת הטקסט? והאם כבר קיים סקריפט שכזה/תוסף לאילוסטרייטור? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by MalGano,

שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי את התוכנה nod32 ואני רוצה לדעת איך משתמשים בה מה זה כל התיקיות dmon? emon? imon? amon? nod32? מה זה כל התיקיות האלה מה החוצץ log? ואם אני יכול לעשות כמו בנורטון שזה יעשה לי סריקה כל יום שאני בוחר ובאיזה שעה שאני בוחר לבד? אני חייב להגיד שזאת תוכנה טובה היא מצאה לי 9 וירוסים שנורטון לא מצאה לי גם לא באון ליין

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. ומאיפה אפשר להוריד אותה?

18. אורח one

קניתי לפטופ חדש ואני מנסה למצוא דרך להעביר תוכנות של adobe מהלפטופ הישן לחדש עם כל ההגדרות האישיות שלי בתוכנות בלי להתעסק בהתקנה מחדש. האם ניתן לעשות את זה דרך Image של המערכת בלפטופ הישן? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by SmurFin,

על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה, עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאה הבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחת הוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה. איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כבר שהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  21. היי, שלום לכם. לאחרונה האינטרנט שלי עובד נורא לאט. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לנתב. אני מחפש תוכנה מסויימת שתגיד לי כמה כל מחשב "צורך". וכמה בכלל אני מקבל מהספק אינטרנט ? :s05:

22. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תכנה טובה שבאמצעותה אני יכול להפוך תמונת מסמך מהסורק שלי (שלא תומך בOCR לעברית), למסמך Editable בעברית. אודה מאוד לכל מי שיעזור, הנושא נחוץ ויעיל מאוד!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שאלה בכותרת ^ תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. "קניתי" ;D את התוכנה ולא בטוח אם עלי להתקין אותה.... כי כמו בהרבה דברים חדש לא בהכרך יותר טוב... אז בבקשה שתפו אותי עם מחשבותיכם בנושא.......... תודה לעוזרים. עריכה: כן חחחח.... ;D ;D ;D

25. Started by יונדב,

שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.