תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
והיא תוכנה חשובה לווינדוס חדש שרק הותקן (אם גושלים באינטרנט) ומה ההבדל בין SUN JVM לבין MICROSOFT VM ..מה צריך להוריד ? (זה שחלק מהאתרים וחלק מהצ'אטים רוצים שיהיה מותקן כדי שיפעלו)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
באיזה אתר שהייתי בו הופיעה הודעה של הFF שצריך להתקין פלאגין כדי שהמידע יוצג בלה בלה... קיצר ראיתי שזה ג'אווה אז התקנתי. אבל לא חשבתי שיהיה לזה תהליך שירוץ ברקע, ותיקית התקנה שגודלה 132MB (אחרי עדכון כלשהו). אני רואה שהפלאגין שהתקנתי מופיע פה. אז... אכן בשביל להציג אפליקציות ג'אווה צריך התקנה שגדולה פי כמה וכמה מהFF עצמו? אי אפשר לבטל את התהליך שרץ ברקע או דברים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחיל לי ג'יבריש באאוטלוק. מישהו יודע איך מסדרים? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בזמן שיש לי כתוביות בסרטים , הם מופיעות בג'יבריש. כאשר אני פותח את הקובץ בNOTEPAD הכל מופיע בג'יבריש. מה צריך לעשות כדי לתקן את הענין ואיך תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני לומד AUTOCAD ומשתמש בעיקר ב2010 (יש לי מותקן גם 2011 ו2008). הבעיה היא שכל קובץ שאני פותח, בכל גרסה שאני פותח הטקסט העברי מוצג בג'בריש. *בד"כ כשאני פותח קבצים ששלחו לי מופיע הודעת שגיאה.. לא שניתי שום הגדרה (לפי מה שזכור לי) שקשורה לשפה.. עוד שאלה קטנה היא כשאני פותח את הAUTOCAD 2010 הרקע הוא בלבן והוא אמור להיות בשחור.. איך משנים את זה? *בתמונות שלמעלה הרקע שחור כי הן צולמו בגרסת 2011 - המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי 2 בעיות. 1. האימיול מתנתק לי מהשרת ( ובזמן האחרון לא מתחבר בכלל) ורשום את ההודעה :שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה. אבל מה שמשונה זה שהאינטרנט עובד כרגיל כמו כן גם ICQ ומסנגר ואבל לעומת זאת למשל FEAR COMAT (משחק אונליין) לא מצליח להתחבר לשרתים. בקיצור יש דברים שעובדים ויש כאלו שלא. 2. יש לי דפדפן אקספלורר ובזמן האחרון כאשר אני כותב בדפדפן (כמו למשל בפורום הזה) אז יש ג'יבריש אבל למשל בתיבת הכתובות שלמעלה (איפה שמכניסים את כתובת האינטרנט) אפשר לכתוב בעיברית כרגיל. אם אתם שואלים את עצמכם איך אני כותב עכשיו אני מעתיק את זה מדף WORD. אני לא בטוח אם זה ג'יבריש אבל ככה זה נראה: ה?‗???טח'/י???ג????ד,וךז?א??ב? (חלק מהאותיות מתחלפות עם…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 בעברית. הורדתי והתקנתי Incredimail (הגירסא האחרונה, Incredimail Xe Build 3501788) הבעיה היא שבמקום עברית אני רואה ג'יבריש. (ב Options כיוונתי את ה Encoding לכל סוגי ה Hebrew (אף אחד לא עזר)). הבעיה המדוייקת היא : כאשר אני מקבל אימיילים כשהכותרת העברית, היא מוצגת כג'יבריש (אבל תוכן ההודעה עצמה מוצגת כראוי) אפילו כאשר אני מגדיר איש קשר (Contact) חדש, ונותן לו שם עברי, הוא מוצג בג'יבריש ברשימתה Contacts. מישהו יודע למה ומדוע ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום. התקנתי את ה pidgin וכל אנשי הקשר שלי הם בג'יבריש (חוץ מאלו שרשומים באנגלית כמובן). באפשרויות לא מצאתי משהו מיוחד והן נראות לי אפשרויות מאוד מינימליסטיות. אפשר לקבל עזרה בעניין? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 בעברית ומדיה פלייר 11. כל הקבצים בעברית מוצגים בג'יבריש ובדקתי בהגדרות שפה של הווינדוס והכל מוגדר על עברית. בווינדוס הקובץ מוזיקה מוצג בעברית וכל שאר הפרטים גם אבל במדיה פלייר בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, שאני קורא דואר ב-HOTMAIL (דרך IE6) אני לפעמים רואה בג'יבריש, אני משנה את ה-ENCODING וזה מסתדר, אך לפעמים שולחים לי EMAIL שגם אחרי שאני משנה את ה-ENCODING אני רואה גי'בריש, מישהו יודע איך פותרים את הבעייה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לפני משהו כמו חודשיים שמתי לב שיש לי בעיה עם משתמשים מסויימים ב-ICQ, והעלתי אותה בת'רד הזה: מידע חדש: התקנתי ICQ5, בתקווה שהבעיה תסתדר. well, היא לא. הבעיה נשארה עם אותם משתמשים שהייתה לי איתם בעיה קודם... וגם גיליתי בעיה הפוכה עם מישהו שמשתמש ב-trillian pro 3.1 - אם אני כותב עברית, הוא רואה ג'יבריש, אבל אם הוא כותב עברית, אני רואה עברית... כמו שציינתי בת'רד הקודם, גם עכשיו אני מצליח לדבר בצורה נורמלית עם משתמשי ICQ5 אחרים, וגם עם משתמשי trillian אחרים. כנ"ל לגבי אנשים עם גרסאות אחרות. ה-multilingual support על עברית בשני הצדדים. דיברתי עם המשתמשים שאיתם יש לי בעיה, ולהם אין שום בעיה כזאת עם אף אחד אחר. למישהו יש איזה רעיון? :-\
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למה יש לי ג'יבריש על כל מה שבעברית ? יש דרך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כבר כמה ימים שהרבה הודעות שאני מקבל ב-ICQ מגיעות אלי בג'יבריש (ר' תמונה מצורפת - ריבועים ירוקים). מה שמוזר זה שזה לא קורה עם כל הרשימה, אלא רק עם כמה משתמשים... יכול להיות שזו בעית תאימות בין הגרסה שלי (2003pro) לגרסאות ה-LITE החדשות? לא נראה לי, אבל אולי... \: המשתמש השני רואה את מה שאני כותב בעברית כרגיל. רעיונות? הצעות? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את Norton Internet Security 2006 ישנם אתרים מסוימים שלא עולים לי ואני רואה רק דף לבן מלא בג'יבריש (זה לא כמו בעיה בקידוד כי אני לא רואה בכלל את העיצוב של האתר). דרך אגב, אחד מהם זה HWZone... מישהו יודע פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי מוזילה FIREFOX וחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם אני רואה ג'יבריש.... לחצי על כפתור ימני בעכבר כדיי לחפש קידוד לדף ואני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אסף.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מסויימת שחלק מהטקסטים העבריים בה מוצגים כג'יבריש. זה קורה רק באותה תוכנה ובממחשב אחר היא עובדת טוב. זה מריח כמו גופן שחסר, איך אני יכול לדעת איזה גופן חסר? אולי זה יכול לנבוע מסיבה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, כאשר אני נכנס לאתר חיפוש, כמו גוגל, וואלה, ואני מקליד את מילת החיפוש, במקום עברית אני מקבל ג'יבריש. למישהו יש מושג למה ? משתמש ב IE.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת XP ואופיס מחדש אני לא מצליח לסדר שאני יראה נוסחאות כמו שצריך ב וורד מצורפת תמונה: איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, ברשותנו דפדפן אקספלורר 6. לאחרונה ייבאנו אליו רשימת מועדפים של נטסקייפ 4. למרבה הצער, הן בתפריט של Favorites והן ברשימה הנפתחת באופן קבוע ע"י הקלקת Favorites בסרגל הכלים, מועדפים אשר נכתבו בעברית מופיעים כעת בג'יבריש. : לעומתם, מועדפים באנגלית מופיעים כרגיל, ואפילו דפים באתרים שונים, עם טקסט בעברית ו/או אנגלית מופיעים כרגיל. מה עושים? איך גורמים למועדפים בג'יבריש להופיע בעברית? בתודה, archaeology_magazine
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בסינכרון קבצים ממחשב ל-iPaq הפכו כל הטקסטים מ"פתקים" לג'יבריש. איך אני יכול להפוך את הג'יבריש חזרה לעברית? (גם הקבצים ב-iPaq הפכו לג'יבריש)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-