תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הקובץ שאני רוצה לצרוב הוא WINDOWS כך שאני יוכל לעשות BOOT דרך הDOK ולמעשה להתקין את הWINDOWS/ P.S: WINDOWS 7 32BIT תודה מראש, אוראל
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אני זקוק לתוכנה שיודעת לסדר ולנהל את כל המוזיקה על המחשב. כלומר, תוכנה שתזהה את כל האלבומים ותדע לסדר אותם בתיקיות נפרדות בין כל אמן ואמן. האם זה אפשרי בכלל? -תודה!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכם שוב, אני מחפש כבר הרבה זמן כל מיני תוכנות לצרכים שונים, אשמח לעזרה מכם. 1. הבקשה הראשונה שלי היא מקודד וידיאו, אני צריך תוכנה לא מסובכת שאני מכניס לה קובץ וידיאו בפורמט מסויים, דרכה אני אוכל לבחור לאיזה פורמט אני רוצה לקודד. לדוגמא לקחת קובץ MPEG להפוך את הקובץ לDVD (DVD הרי מסודר במין תקיות כאלה), אבל אני צריך שהתוכנה הזאת תוכל לקודד לי גם קליפים וסירטונים לפורמט MP4 בגלל שבקרוב אני קונה IRIVER U10 ואני רוצה לשים שם קליפים מפורמט אחר, גם הפוקט פיסי של אבא שלי יודע לקרוא רק את הפורמט הזה. בקיצור אני יסכם את זה במקודד וידיאו שיכול לקודד לDVD ושלל פורמטים. 2. עכשיו פה יש לי שאלה שאני חושב שתוכנה מסויימת תפתור לי אותה. יש לי במחשב מסמכים סודיים, עכשיו אני רוצה גישה …
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת במה שונה התוכנה מהגירסה הקודמת שלה(אני מתכוון גם לפריימיר וגם לפוטושופ) והאם יש דברים חדשים שלא היו בגירסה הקודמת בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה זאת התוכנה הזאת? הבנתי שזה משהו שקשור לביצועים של כרטיס מסך אבל איך זה עובד בידיוק ומאיפה משיגים את זה?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הקובץ של התוכנה memtest86 (גרסת ה iso) בת'רד ה FAQ בפורום תמיכה טכנית פגום, מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנה, גרסת ה iso?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בבקשה למבינים בלבד.... משום מה הכנסתי שם רגיסטר לא נכון בפעם הראשונה שהתקנתי את התוכנה והוא לא נותן לי לשנות אותה וכיוון שכך אינני יכול לבצע UPDATE לתוכנה... מחקתי הסרתי ועל ידי אשף החיפוש של ויסטה חיפשתי כל קובץ שיכול להיות קשור לכך והסרתי אותו ולאחר מכן התקנתי מחדש... העניין הוא שלאחר ההתקנה מחדש הוא מפעיל לי את זה עם הסיריאל כלומר הרגיסטר האחרון שהכנסתי מבלי אפשרות כלשהיא לשנות אותו.... יש לי סיריאל אחר שבדוק עובד.. אני רק צריך למצוא את הדרך לשנות אותו... אם יש כזאת... אשמח לעזרה!! תותחים סומך עליכם.....
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני הופכת מוזיקה WAV מדיסקים לMP3 דרך המדיה פלייר...רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את סוג הקבצים... הוא הופך לי לקבצים של WMA...יש אפשרות לשנות בהגדרות ככה שהוא יהפוך את הקבצים לMP3? אם לא...אז אתה יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה שהופכת קבצים...שפועלת בXP? תודה...
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
האם שווה להוריד את זה? האם יהיה אפשר להוריד לזה דרייברים לכרטיס קול ומסך. ולשחק משחקים והכל כמו XP רגיל. תודה רבה, מירוז.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יוצר בסרט שאני עורך כתוביות (כמו שיש בסרטים שאנשים מדברים ומה שהם אומרים כתוב למטה) וגם איך סוגרים קובץ פרויקט כקובץ וידאו בתוכנה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יד איזה תוכנה שאפשר לתת בה עדיפות לחלקים ראשונים של הקובץ(לא חלקי ZIP וכד!)? הכוונה לחלקים האלה של 32,64,512KB או 1,2,4 מגה. כי יותר נוח שמורידים איזה וידאו לראות אותו תוך כדי שזה יורד.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לעשות בתוכנה דבר כזה שחצי מסך היה קטע וידאו או תמונות שירוצו וחצי מסך היו כתוביות(אני מתכוון לכמו שיש בטלויזיה) אני משתמש בגירסה 8.0 של התוכנה אם זה משנה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה שמתנת את הקבצים שהתקלקלו בtemp ????
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לא מצאתי כול כך את הפורום המדוייק לזה אז אני ישאל את זה כאן, קיצר אם אני עכשיו צופה במשהו דרך הפיירפוקס (כמו מסמכים) זה מוריד את זה למחשב או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס שהוא גם נגד ספיי וכאלה יש לי עכשיו נורטון וכולם אומרים שהוא גרוע....חח אבל מישהו שבאמת מביןןן! וזה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
היי תגידו,מה ההבדל כשאני מגבה עם תוכנת GHOST ובתהליך compress image אני בוחר באפשרות אחרת מ HIGH?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו יודע איך רואים היסטוריה?? איפה הוא מאחסן את הTEMP
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג מדריך להכנת באנרים בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל הטפרטורה של הכונן קשיח היא 55 מעלות, האם זה חם? שנית, הדגם של הזיכרון הוא: Samsung M3 68L3223DTL-CB3 4F05067E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 upto 167MHz) (CL2 upto 133MHz שימו לב כי זה כתב CL2 רק עד 133 ולא עד 166.... מה גם מוזר, שבדקתי מבחן השוואתי של המעבד בינו לבין מערכת Pentium 4 1.8 Willamete ה-p4 לקח ובגדול....גם את ה-AXP 2000 הוא ניצח... ולא רק זה, גם המבחן memory & cache הראה שהמחשב שלי מאוד חלש...יחסית ל-P4X333 ואפילו ל-SIS645!!! עוד דבר מוזר - כשבדקתי את המבחנים של המעבד (multimedia וכו') הביצועים של ה-AXP 1800 Reference לעומת ה-AXP 1800 שלי היו יותר טובים!!!! האם ניתן להסתמך על התוצאות של התוכנה הזו??? עריכה: בבקשה מ…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-