עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם ישנו PLUG IN ל מדיה פלייר שיאפשר לי לשמור רשימת השמעה פי שעות הייממה. כלומר יהיה לי TIMELINE שמחולק לפי שעון היום ויפעיל את התכנים לפי שעון . אם זה לא אפשרי ב מדיה פלייר האם מישהו מכיר תוכנה להפעלת וידאו שיש בה את האפשרות הזו

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Oranili,

איך אני עושה שאני לוחץ עם העכבר למעלה הוא יופיע אוטומטי כמו ב OBJECKDOCK? בלי שיהיה ALWYAES AT TOP ? אני מקווה שאתם מבינים אותי תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  3. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nizans,

יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. כשאני מפעילה את הbsplayer ולא משנה עם איזה סרט אני שומעת את הקול אבל רואה שחור אם אני לוחצת על פאוז או על איזה כפתור אז יש הבזק של הסרט ככה שכנראה יש בעיה עם ההגדרות של התוכנה אני אשמח לעזרה. אני כבר כמה ימים בלי סרטים ואין ליכוח להתקין מחדש תתוכנה. טנקס אנשים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום אני לא יודע כמה זה שייך לפה אבל זה הבעיה: יש לי מסך שיש לו יציאות USB יש לי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט אלחוטיים והמקלט מחובר למסך עכשיו שאני מעלה את המחשב אז המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים ככה שאני לא יכול להפעיל במצב בטוח כי אני לא יכול לבחור בתפריט.. איך אני כן יכול להפעיל?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Green,

היי דבר ראשון עשיתי חיפוש לשאלה וההודעות היחידות שמצאתי היו משנה שעבר אז לא נראה לי שזה ממש רלוונתי אז אני קונה מחשב חדש מעבד אינטל 2 או 4 ליבות מהדור החדש וגם 4GB זכרון אני חושב לקנות ויסטה אבל לא יודע אם 64 או 32 נראה לי הכי הגיוני ללכת על ה64 בגלל ה4GB זכרון אבל אני מפחד מחוסר תאימות של תוכנות ודריברים ובעיות בכללי מה דעתכם בנושא? אני עד היום היתי עם XP 32 תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. "זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. אני מחפש דרייברים למודם בכבלים....sb6100I של מוטורולה לווינדוס 64X תודה....

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Show,

דרייבר: IDT High Definition Audio CODEC מערכת הפעלה: Windows XP home Edition מבקש לינק ישיר לדרייבר זה, תודה =]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגו..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום יש לי במחשב 2 תקיות שלא רוצות להימחק אז אני מחפש איזו תוכנה שתימחק אותם יש המלצות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by MrAccident,

שלום אני מחפש תוכנה בעיקר להקטנת קבצי סרט בפורמטים שונים, רצוי שתהיה לי כמה שאפשר שליטה על גודל הקובץ הסופי, איכות, שיהיה פריויו לפני שמתחילים בעבודה וגם (לא חובה) אותו הדבר לקבצי MOV ו-VOB האם זה גם קשור למקודד שמשתמשים בו? השתמשתי בתוכנה MovAvi עם DivX אבל לא היה פריוויו, כלומר הייתי צריך לנחש באיזו איכות לבחור, וגם מבחינות אחרות לא הייתה שליטה, אי אפשר היה לדעת מה יהיה הגודל הסופי וכה... אז היה צריך לחכות עד שהתוכנה תסיים להמיר את הקובץ (מה שלקח הרבהההה מאוד זמן) עד שיכולתי לבדוק מה יצא, ואז הרבה פעמים היה צריך להתחיל שוב עם הגדרות שונות במקצת תודה לעונים נ.ב, אני לא מדבר על הקטנת הסרטים לאינטרנט או משהו, אלה להשאיר איכות טובה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by laufgas,

אז ככה: בעיקרון כמעט כל אתרי האינטרנט עובדים ללא שום בעיה ופלאש פועל כמו שצריך. אבל... כשאני נכנס לאתר www.planetside.com לא עובד הפלאש וכתוב לי כשאני לוחץ קליק ימני על המקום שבו אמור להיות סרט פלאש "Movie not loaded...". במחשב של אחותי לעומת זאת, האתר עובד בסדר גמור. מעבר לזה, שימו לב לתפריט בתחתית הדף - מה השטויות שמופיעות לי שם במקום Contact, Support וכו'? אגב, ניסיתי לחפש פתרונות. באמת שהרצתי שאלות בגוגל וניסיתי כל מיני פתרונות (למחוק, להתקין מחדש, כלים מיוחדים, תוספות, פתרונות של מייקרוסופט) אבל שום דבר לא עזר עד כה. אני מיואש. תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by h_yoav,

יש לי שני מחשבים בבית מאחד אני מצליח להכנס לאתר ומחשב אחד מעלה את האתר אבל אומר שיש שגיאה בדף ואי אפשר ללחוץ על שום קישור המחשב עם הבעיה גם לא מפעיל את המשחקים בוואלה.. יכול שחסר לי משהו שצריך להתקין? יואב

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by IlanF,

עדכנתי את גרסת הPHP וגרסת הMY SQL שמותקנים על המחשב שלי (מחקתי את הגרסאות הקודמות והתקנתי חדשות) ומאז הסרבר של APACHE קורס בלי הפסקה. ניסיתי להתקין ריפייר, אבל הוא עדיין קורס. בהתקנה הוא מביא לי שגיאה (בהתקנה הראשונה הוא הביא את אותה שגיאה, אבל עבד בלי לקרוס) - תמונה ראשונה. איך אני מטפל בבעיה הזאת? הסרבר קורס כשאני מנסה לגשת בדפדפן ל localhost וגם כשאני מכבה אותו. מידע על הקריסה בתמונה השנייה.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by lir@n,

שלום כולם! אני משתמש דיי הרבה זמן בפיירפוקס זה פעם ראשונה שזה קורה לי, הדפדפן לא "זוכר" אתרים בשורת כתובת החלק המוזר זה שלא נגעתי בכלום, פשוט כיביתי את המחשב הדלקתי ופוף כל הכתובות נעלמו ואחרי שאני מכבה ומדליק שוב זה שוב קורה תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. Started by solidus,

מישהו מכיר אתר טוב עם סקינים לVS? רצוי סקינים שנוטים לצד השחור

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. היי, מחפשת שם מדויק של תוכנה לעיצוב אלבומי תמונות דיגיטלים דיגי פוטו או אולי פרו.. משתמשים בה מעצבי אלבומי חתונות דיגיטלים מישהו יודע את השם המדוייק ומי מייצר אותה?? תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by 3pac,

עכשיו יצאתי מה firefox דרך מנהל משימות ועכשיו כל התוספות של הדפדפן נעלמו ושאני לוחץ על כלים>תוספות כתוב "תוספת זאת תותקן כאשר firefox יופעל מחדש " יצאתי מונכנסתי כמה פעמים , ניסיתי להתקין עוד פעם (בלי למחוק ) וזה לא עזר . מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by domuzy,

התקנתי עכשיו אימיול, כמו שעשיתי עשרות פעמים קודמות, פתחתי את הפורטים באמצעותו (וקיבלתי אפילו שני V ירוקים), הגדרתי כל מה שאני תמיד מגדיר, נתתי הוראה לירידת קבצים שאמורים להיות רוויי מקורות, אבל כלום. הוא מראה 0 במקורות ולא זז כבר שעות. מה שכחתי?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by THDURRR,

שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים