עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. אני אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה וכו', ועכשיו יש לי בעיה במספר תוכנות שעל סרגל הכלים שלהן, יש מסגרת לבנה מסביב למילים, הנה דוגמא: זה מהמסנג'ר והתופעה קיימת בעוד כמה תוכנות אם כי לא בכולן... אשמח לדעת איך לסדר את זה...

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. לידי הגיע דיסק קשיח ששימש ככונן גיבוי אח אבוי כנראה נכנס קובץ לא רצוי ודפק את הכונן נכון לעכשיו בלי לעשות פורמט המערכת הפעלה וינדוס XP לא מוכן לזהות את הקבצים שיש בפנים לכן החלטתי שרק שחזור החומר ע"י תוכנה שאני מחפש יעזור להוציא את החומר העבוד החשוב שישנו בפנים 2 דברים אשמח לדעת איזה תוכנת שיחזור היא הטובה ביותר בשוק ? ( מדובר באלפי קבצי מוזיקה MP3 שאני מעוניין חשוב גם לשחזר להם גם את השם) דבר שני אני מעוניין לדעת לפני שאני בוחר בשחזור אם יש בשוק גם תוכנה שאולי יכולה להציל את הכונן בלי לשחזר את החומר? תודה מראש לעוזרים....

4. Started by shaifbisss,

שמתי לב שבזמן האחרון קופצות לי מלא פרסומות מהאתר הזה ad.yieldmanager חשבתי שזה יעבור ושזה סתם איזה פרסומת שקופצת מפעם לפעם אבל זה לא ככה זה מתחיל להציק ואני לא מבין מה קורה מישהו יכול לעזור לי תודה לכולם ________________ שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  5. יש לי רשת... וכדי לקבל קבצים הייתי צריך להכניס הגדרות פיירוול.. הבעיה היא שגם לחברים שלי שיש רשת הכניסו את ההגדרות ועכשיו אנחנו לא יכולים להעביר בינינו קבצים (החברים עם הרשת)... הוא נותן את השגיאה הבאה: מה לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  6. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by YINON110,

היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by dids22,

התקנתי לפני כמה ימים את הפירוואל של סיגט ושמתי לב שאני לא מצליח להוריד עדיכונים ל אנטי וירוס שלי (קספרסקי) למרות שהוא לא חסום בסייגט. העברתי את הסיגט למצב allow all והצלחתי לעדכן את הקספרסקי יודעים אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  9. Started by slrr,

אם יש לי פלאש פלייר על המחשב הוא כל כמה זמן עושה הכל פתאום בהילוך איטי ואז נתקע ואז משתחרר... מחקתי ועכשיו זה לא עושה.... מה עושים אני רוצה פלאש פלייר...????

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by benor,

בשתי התוכנות הללו, יש לי בעיה להקטין את חלון השיחה (עם המקש האמצעי הריבוע). כשאני מקפל אותו אז זה סוגר לי את חלון השיחה וזה ממש מעצבן ומפריע , ואני לא יודע מה אפשר לעשות. כבר מחקתי והתקנתי שוב וזה לא עזר. אני עובד עצות תודה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  11. קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by huhxd,

שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.

13. Started by ccc,

אני לא מצליח לראות תרגומים בעברית. כמו שאתם רואים המחשב שלי בעברית, ואין לי שום בעיה לכתוב ולקרוא עברית (וינדוס 7) בכל תוכנה (WMP, BS ) התרגום יוצא לי בג'יבריש גם אם אני משנה את הפונט למשהו עם עברית. יותר גרוע - כשאני פותח ידנית את קובץ הSRT עם NOTEPAD- הכל שם ג'יבריש, שינוי הפונט ידנית לעברית גם לא עוזר, זה עדיין ג'יבריש. VOBSUB פלאגין הותקן ... וזה לא עזר. יש למישהו פתרון ?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. אפשר הפנייה מאיפה אני בדיוק מוריד את התוכנה שעושה פלאש לעידכון... כיצד אני עושה? איפה אני בדיוק מקבל את מפרט השיפורים של כל עידכון..? עד כמה זה יכול להיות יעיל ולסייע לי..? מצטער על השאלות הרבות פשוט מאז שקניתי את המחשב אני עם אותו הביוס ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש אני גם בטוח שמאז שופרו מספר דברים, ובמקרה שלי שאני בעל IC-7 שיש לו את בעיית הטמפ' שאולי עלולה להיפתר עם העידכון אז זה בהחלט יכול להוות שיפור משמעותי בשבילי. תודה רבה ! אה ו.. בוקר טוב

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by ziv,

יש לי בעיה באימיול הוא לא מתחבר לשתים והבנתי שבעיה היא שיש לי LOW ID אין לי מוסג מה זה אומר אולי זה בגלל הרווטר עזרה בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל יש לי בעייה בתוכנת שרזה למרות שיש לי פורטים פתוחים יש לי את ההודעה שאני מוגן בחומת אש בנוסף האתר של שרזה לא עולה . מישהו ניתקל בעיה? שוב אני הגדרתי את הפורטים פתחתי אותם אבל אין לי מקורות כמעט.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. התחילו להופיע לי BSOD..... וכשאני מנסה להציג סרטים זה מופיע: the following pin(s) failed to find a connectable filter

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום לכולם, אני משתמש באאוטלוק 2003, ויש לי חתימה מעוצבת עם תמונה, כאשר שולחים אליי מיילים שנכתבו בטקסט רגיל ואני רוצה להשיב עליהם, אז התמונה בחתימה לא מופיעה, הבנתי שזה מפני שכשאר אני עונה על ההודעה היא אוטומטית בתבנית טקסט רגיל ( למרות שהגדרתי שכל מייל שיוצא וחדש ייכתב בטקסט עשיר - כמו בכל הודעה חדשה שאני רושם - והכל בסדר), יש למישהו פתרון לזה ? איך גם הודעות שהתקבלו בטקסט רגיל ייענו באופן אוטומטי בטקסט עשיר ( אני יודע שניתן לשנות את זה באותו רגע שאתה רושם, אבל זה לא עוזר לי כי החתימה כבר לא קיימת וזה מתסכל כל פעם להוסיף את התמונה מחדש ). תודה לכל המגיבים \ העונים \ הפותרים אשמח לכל תגובה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Ezio,

בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. בעיקר בעת צריבה של נרו (גרסא 6) המחשב מאיט בצורה דרסטית, זה מתבטא באיטיות של הדפדפן , העלמות מסתורית של העכבר לסירוגין, איטיות במשחקים קטנים כמו icytower והדבר הכי מעצבן השירים שמתנגנים לא משנה באיזה תוכנה, מתנגנים ממש ממש (ממש ממש ממש) לאט!!! עזרה מישהוא?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  23. תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  24. שלום עשיתי סריקה בדפסת צילום דף ציור. ופתחתי בפוטושופ תמונה שעשיתי סריקה. ורואים בתמונה ציור קווים אפורים חלשים. איך עושים בפוטושופ לכוון בהירות צבע חזק בשחור רק קווים ציורים. אני רוצה שקווים אפורים חלשים שיהיו קווים שחורים. ובלי לשנות כתב ציור את הקווים... בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. יודעים סתם מסגרת פשוטה מרובעת כזאת....

• 0 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.