עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עכשיו נתקלתי בבעיה (באג) נפוצה, שהפייר פוקס מעלים פתאום את הסימניות. אז מצאתי לזה פתרון, הפיירפוקס שומר כל כמה ימים גיבוי של המעדפים שאיתו נשחזר את המועדפים שהוא מחק... קודם כל נכנס לתיקיה C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles כאשר user name הוא שם המשתמש שלך על גבי המחשב שלך ! ושם נחפש את התיקיה bookmarkbackups. אחרי זה יופיע לכם כמה קבצים שבשם שלהם רשום תאריך, תבחרו את ההכי עדכוני ותלכו לפייר פוקס סימניות--> נהל סימניות-->קובץ-->יבוא-->קובץ --> ותבחרו את הקובץ הכי מעודכן. מקווה שעזרתי לאלה שנתקלו בבעיה הזאת\ יתקלו בה בעתיד .

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by alia,

התקנתי את התוכנה antivir personal free antivirus בכל מקום רשום שהיא חינמית(ואגב,הכי קלילה מכל התוכנות) במאפייני התוכנה רשום:valid 30/11/08 האם לאחר תאריך זה ייפוג התוקף או שניתן להאריכו? אני התקנתי כאמור את הגירסה החינמית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by satlan1,

שיחקתי במחשב במשחק GRID על איכות מקס', וכל כמה דקות התחיל מן רעש של מאוורר ל5-6 שניות ונכבה כאילו זה מופעל בטמפ' מסויימת או משהו כזה.. קיצר הורדתי את התוכנה SPEEDFAN אבל לא מבין מה כל דבר שם מציין. יש מצב מישהו יודע מזה temp3 , איפה שיש 80 מעלות? תודה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אחרי שהמחשב נמצא במצב המתנה הוא לא נמצא על 50% כמו שהגדרתי בריווה טיונר אלא על 30%.. למרות שהגדרתי בתוכנה שהמחשב יעלה אוט' עם 50%... וזה עובד רק כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק... האם יש אפשרות לעשות שגם במצב המתנה הכרטיס מסך יעלה אוטומטית עם 50%? מקווה שזה הפורום הנכון, תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by syaron66,

שלום! קניתי היום מחשב התקנתי XP והכל היה בסדר. ניסיתי להתקין את הדריברים של הלוח האם (שהוא P5ND NVIDIA 750ISLI) והמחשב ניתקע. ךאחר מכן התיחלה לולאה של ריסטרטים. כרגע התקנתי מחדש את הXP. מישהו יודע אולי איפה אני מוצא דריברים לזה? (אני מחפש כבר שעות, כמעט נואש...). אני גם זוכר שפעם מצאתי תוכנה שמזהה את הרכיבים ונותנת קישור להורדה של הדרייבר המתאים. חבל שאת שמה איני זוכר. גם אותה חיפשתי שעות. אם מישהו יודע משהו, זה הזמן לתת יד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. בעיה קיימת רק בIE בדקתי בדפדפן אופרה הכל בסדר גם בתוכניות אחרות כגון אאוטלוק,וורד וכו.. הכל תקין רק בIE הבעיה קיימת (באתרים לא ניתן להפוך את הכתיבה,בשורת הכתובת ובTOOLBAR של גוגל..) ???

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by XTreeGoldv2,

אני רוצה ליצור טבלה עם 4 עמודות שעת התחלה | שעת סיום | סה"כ שעות | סה"כ שעות פחות 5 קבעתי תצורה של שני העמודות הראשונות בפורמט "שעה" שני העמודות האחרונות A1-B1 ו A1-B1-5 בפורמט "מספר לא נותן תוצאה הגיונית. איפה טעיתי?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by davidz85,

שלום לכולם.. אני רוצה לערוך קטע וידאו מסויים (תקציר משחק כדורגל מספורט5), קובץ WMV רגיל לחלוטין. העניין הוא, שפתאום זה לא נותן לי לערוך, כשאני מנסה לצפות בקטע דרך התוכנה ולעשות SPLIT כדי לחלק את הוידאו למספר קטעים, הוידאו נתקע (התוכנה לא) ואי אפשר לבחור ולתמרן וליצור קטעים מהקובץ. מישהו יכול לפתור לי את הבעייה..? תודה......!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  11. אני פשוט לא מצליח לארגן את הקבצים ולהעאלות את הטבלאות, AokHost תומך MySQL וJSF אז פשוט הוא נראה לי מתאים, אבל בבקשה אם מישהו יודע איך לארגן את הקבצים ככה שהם ירוצו, ויודע איך להעלות את הdb שיעזור בבקשה או ייתן טיפ נ.ב אני מקווה שזה המקום המתאים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by anri,

טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. שלום לכולם, ניסיתי להתקין מס' פעמים את הVisual Studio 2008 וכל פעם יש לי את אותה השגיאה בהתקנה, הנה התמונה של השגיאה. גם את הframwork3.5 שהורדתי מהאתר של microsoft הוא לא מתקין לי וטוען שההתקנה נכשלה. חפרתי את כל הפורומים באנגלית/עברית אך לא מצאתי את שורש הבעיה. יש לציין שאת c# exspress הוא מתקין בהצלחה אך מראה לי בעייה בעיצוב של הקוד(וזאת שרק עשיתי לו new project- windows applicaion ) הנה תמונה גם של זה: אז ככה לפני שתענו אני רוצה לעדכן אותכם בפרטי המחשב ומערכת ההפעלה: vista 32bit Hebrew 4000 mb ram 6550 dualcore2duo אם יש עוד פרטים שאני צריך להביא רק תגידו אני משתגע, מה אפשר לעשות?? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכולם.! לפני כמה שנים היה ת'תוכנה האת שיכולים לצור תעודת זהות או כותרת שער בידיעות אחרונות ועוד כמה דברים משהו יודע אולי מאיפה אני יכול לאסיג תתוכנה הזאת.?? תודה אחוקים.!!

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום.. מישהו יודע איך משנים את זה שכאשר אפתח את windows media player 10 (או 11 אני כבר לא יודע..) אז זה ייפתח לי אוטומטית על "פועל כעת" ? כי זה כרגע פותח לי תמיד על "ספריה" וזה מעצבן ...חיפשתי בכל התפריטים וזה פשוט לא שם.../: אני אודה ממש למי שיעזור בנושא הזה אני מיואש כבר..למרות שזה דבר שטוטי, זה מעצבן..

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  16. יש לי צורב אחד שהוא DVD אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות copy לדיסק DVD.. אני מישתמש בתוכנה נירו 7. אין אפשרות שבפעם הראשונה הוא יקרא את הדיסק שאני רוצה ליצרוב ובפעם השנייה אני יכניס דיסק ריק והוא יצרוב? אם לא איזה דרך יש? תודה..

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

הי. לאחר שפרמטתי את המחשב,והתקנתי את הפיירפוקס מחדש, העתקתי את כל תיקיית ה-Mozilla הקודמת בכדי שכל הטאבים,הסימניות והפרטים שלי ישארו. מאז,אני לא מצליח להתקין שום תוסף. מישהוא חווה בעיה זאת בעבר ויודע על פתרונה? (תמונה מצורפת). בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by SeaMonster,

היתקנתי היום בבוקר את התוכנה , וכשה אני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיעה " Cant find OpenAL32.dll" ניסיתי להוריד את ההתקנה של OpenAL ולהתקין אותו ידנית (ההתקנה של ה 3dmark אמורה להתקין אותו ביחד עם ה 3dmark) , אבל כשה אני מנסה להוריד את קובץ ההתקנה מאתר הבית של החברה, זה לא מביא לי.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by dash78,

איך לשנות תמונה ל24 בית rgb

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. הינה התמונה http://img237.imageshack.us/img237/1113/20933739fb6.jpg

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום, אני עושה עבודה בקולנוע (מי שמכיר כיתה י') ואני צריך לקחת תמונות מהסרט שבמחשב. משום מה,כשאני עושה פרינטסקרין (לא משנה מאיזה נגן , ניסיתי שלושה) כאשר הנגן פתוח אני יכול להזיז רק מה שמחוץ לפריים (זאת אומרת אני לא יכול לגעת בכלל בסרט,רק מה שמסביב) או שאני לוקח Prentscrn ואז סוגר את הנגן ובכלל לא רואים את הסרט בתמונה. כיצד ניתן לסדר את הבעיה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  23. אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. שלום לכולם עכשיו אני כיתה יא ויש לי עוד חודש בערך בגרות בסיבם. עכשיו לא הייתי המון אבל המון שיעורים כי זה תמיד בסוף היום ואני לא מבין כל כך את החומר אז אני אשמח אם מישהו יעזור לי. התוכנה שאנחנו עובדים איתה השם שלה זה CTOOL או CATOOL משהו כזה אני לא זוכר את השם . עכשיו השאלה שלי זה אם אפשר להוריד אותה ואם יש תרגילים או מדריכים בעברית ? תודה מראש . ומצטער אם זה לא חוקי . אם זה לא חוקי אז תנעלו בבקשה עריכה? לתוכנה קוראים CADTOOL .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם הבעיה צצ הועולה כאשר אני מקבל קבצים במייל אשר כוללים רוסית או שפה זרה אחרת שהיא לא עברית. פתיחה של קובץ וורד כזה תגרום לקריסת הוורד. במחשבים אחרים אין לי את הבעייה הזו. יש לי רעיון לנקות ספריה בשם olk18a אשר נחבאת לה במחשב היכן שהוא. האם אני בכוון?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים