עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני משתמש ב-utorrent (לפני זה השתמשתי ב-vuze) ויש לי את אותה בעיה תמיד. למרות שאני מתחבר לדי הרבה פירים/סידרים, כל המהירות שלי באה מאותו מקור. לא משנה איזה הורדה אני פותח, אם אני מצליח להגיע למהירויות של 250-300 ק"ב בשניה, זה רק כי הוא מתחבר לאותו סידר ספציפי (האי.פי שלו, אם זה משנה, זה 212.235.15.56). והמהירות הורדה בגלל זה היא לא יציבה, ובהורדות שאני לא מחובר אליו, אני לא מוריד על יותר מ-30 או 40 ק"ב. לעומת זאת, מכל שאר האנשים שאני מחובר אליהם, המהירות הורדה נעה בין 0 ל-2 ק"ב. אני מצרף printscreen שמתאר את זה. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש כרגע ב-utorrent עם windows vista. תודה לכולם! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד שהתחילה לאחרונה, בעת גלישה לאתרים מסוימים(אני לא בטוח, אבל אני חושב כאשר יש בהם Flash לא קטן) המסך פשוט הופך שחור(כל המסך! לא רק האיזור של הדפדפן...) בהתחלה חששתי אולי זה וירוס(למרות שמותקן אנטי..), אז עברתי לXP שמותקנת במקביל, אך גם שם זה קרה! המ.הפעלה שלי היא WIN7 64BIT, דרייברים של כ.מסך מעודכנים(HD4850) וכמו כן של כל השאר.. מישהו נתקל בבעיה מוזרה כזאת? אגב אם זה עוזר, אחד האתרים שזה קורה לי באופן קבוע כאשר אני נכנס אליו הוא http://my.lachman.co.il

3. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

ניסיתי להתקין כל DivX וכמעט כל מקודד שמצאתי, ועדיין- המדיה פלייר לא מפעילה לי סוג מסויים של קבצי avi. כלומר- היא מפעילה לי אותם, רק שחלק נכבד מהקבצים לא פועלים בה.. כאמור, התקנתי מקודדים, כל שמצאתי- ועדיין, בעיות. מה עושים, מה עושים??

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by ביל,

שלום רב . יש לי בעיה במחשב, לאחר התקנה מחדש. כל נסיון להשתמש ב + שבצד ימין פותח על המסך סרגל volume המאפשר להגביר את עוצמת הקול ברמקולים בעזרת המקלדת. זה מאוד מפריע בעיקר בעבודה באקסל. בעבר סילקתי את זה אך אינני זוכר איך אולי מישהו יודע איך לעשות זאת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by ronzilca,

היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by idanyow,

שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן כמה סרטים , ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותם , הם פועלים ללא סאונד. בתוכנת Divx player החדשה זה כותב שהתוכנה לא יכולה להפעיל סרטים כאלו. ושאני מנסה להפעיל דרך Windows media player 9 & 8 זה כותב לי למטה connecting ואז הוא מנסה להוריד את ה codec והוא רושם שהוא לא הצליח , ואז הוא מפעיל את הסרט בלי סאונד. אחד הסרטים למשל , הוא בסיומת avi זה שם הקובץ : xpd-hysterical.blindness-ac3-divx.avi ניסיתי גם בתוכנת BSplayer אותו דבר... התקנתי גם את המקודד xvid למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום יש כמה סרטים שהם DVDRIP. וכאשר אני רואה אותם אז האפקטים מאוד חזקים אבל הדיבור בקושי נשמע, האם יש דרך כלשהיא לסדר את זה שהדיבור יהיה חזק יותר? תודה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי אאוטלוק בעיברית 2003 פרו יש לי כמה אנשים ששולחים לי EMAIL רגיל בתוכן רשום הכל ???? סימני שאלה מאחרים אין לי בעיה לכולם יש 2003 מה יכול להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Spirit Crusher,

בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by lyosi,

במחשב ישנה בעיה שמקשה על החיים והעבודה איתו. המחשב, P4 לוח אם של ASUS עם מערכת הפעלה XP מתנהג מוזר עם סמן העכבר. הבעיה -אם לא מניעים את העכבר לעשרים שלושים שניות, סמן העכבר נעלם. יציאה ממצב זה רק על ידי הזזת העכבר באגרסיביות מספר פעמים, ואז מופיע הסמן באחת הפינות של המסך וניתן שוב לעבוד עם העכבר. כדי לעבוד עם המחשב יש צורך לשמור את היד על העכבר ולהניעו כל הזמן, כדי שהסמן לא יעלם. כמובן שקשה לעבוד בצורה כזו. ניסיתי להחליף עכבר אחד ושני - והשתכנעתי שהבעיה איננה בעכברים, אלא כנירה בדרייבר, או במערכת ההפעלה, אולי בביוס? האים מישהו מחברי הפורום ניתקל בבעיה כזו? יש מידע מהיכן נובעת הבעיה ואיך מתקנים את המצב לעולת עכבר "נורמלית"? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי קובץ שנשלח אליי באוטוקד אני רואה את הכיתוב בג'יבריש. ואני לא מצליח לקודד אותו לעברית! בכל מקרה יש לי אפשרות לכתוב בעברית והוא אל עושה עם זה תקלות.

14. Started by shimon23,

יש לי את הדריברים הנ"ל ואני רואה עברית כמו בתמונה. היה פעם רשום אפשהו איך לסדר את זה אבל לא קראתי אז איך?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by iz,

שאני כותב בעברית במירק ושולח אני רואה רק סימני שאלה (15:50:43) (@iz) ????? אבל שאחרים רושמים בעברית אני יכול לראות אני נמצא על פונט עברי במירק , עכשיו David , אבל ניסתי כבר כמה פונטים ובכלום אותה בעיה למישהו יש פתרון ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by IlanF,

למה העברית רשומה כמו שצריך בכל המקומות בתוכנה, ורק ב'קביעות המנקה' (cleaner settings) העברית מחורבשת? זה קורה בכל גרסה שאני מוריד, כל פעם שאני מעדכן את התוכנה אני בודק אם העברית תשנתה ותעבוד כמו שצריך אבל אני רואה את אותו הדבר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hlxp,

כל השמות בCONTACT LIST שלי בTRILLIAN בעברית מוצגים כריבועים. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by AnTiSh0ck,

יש שירים מסויימים בעברית כמובן שרואים אותם כג'יבריש איזה הגדרה צריך לשנות ? עוד בעיה היא שיש שירים מסויימים שהווינאמם לא מנגן (עובר עליהם), כל הקבצים מסומנים בפרופרטיס לקריאה, במדיה פלייר עובד הכל

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by dror_gh,

אני משנה בטריליאן את הפונט ל hebrew ואז לוחץ Ok והוא לא מקבל את השינוי וחוזר לי מיידית לwestern לפי מה שהבנתי אני לא היחיד שנתקל בבעיה הזו. הרבה אחרים אני מכיר שנטשו את התוכנה בגלל הבעיה הזו , אבל אני לא יכול. לכן אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה לעשות כדי להשאיר את ההגדרה על hebrew תודה רבה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  20. הורדתי את GAIM לאחר המלצות רבות עליה אבל הבעיה היא עם העברית אומנם אני יכול לכתוב בעברית ואף המכותבים שלי רואים בעברית, אני מקבל את העברית שלהם כג'יבריש. האם מישהו גם התנסה בתופעה כזו ואם כן איך פתר אותה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by RomaDev,

שלום חברה! יש לי בעית עיברית ב- Macromedia Dreamweaver כאשר אני מוסיף כפתר פלאש לדף ואני כותב ב- Button Text בעיברית הוא כותב לי בסימני שאלה , למשל אני כותב כך: "בית" הוא כותב : ? ? ? מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by omri_ro,

יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted הצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה????? ???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by psxr,

היום הופיעה לי תופעה מוזרה בזמן הצגת סרטים רואים כמו ערפל על התמונה. לא התקנתי בימים האחרונים שום דבר.

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by Lirans,

שלום נכנסתי היום לhwzone ופתאום אני שם לב שסוג הפונט באתר השתנה (בכל אתר אחר הכל כרגיל) לכן התקנתי firefox ונכנסתי לhwzone ושם רואים כרגיל כמו שתמיד הייתי רואה בie. לכן צירפתי תמונה להשוואה. ההבדל הוא רק בחלק הימני איפה שכתובים שמות הפורומים וההסברים. ניסיתי לשנות הגדרות בנושא הפונטים בie אבל הפונט נשאר בדיוק אותו דבר. מכוון אצלי פונט arial בie אבל הפונט נראה שונה. עריכה: במקרה שמתי לב כעת לנושא אחר שמדבר בדיוק על אותה בעיה ונובע מהמשחק audiosurf שבדיוק התקנתי ולאחר מכן הבעיה החלה. לכן ניתן לנעול את הנושא. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.