תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתהיה קלה לתיפעול ללא צורך בכל מיני הגדרות אך יחד עם זאת שאיכות הדי וי די תהיה כמה שיותר קרובה למקור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
joost גם נראית טוב על מסך מלא, זה חשוב.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה של חברת TECHNOLOGY INNOVATION ולא הוא לא ג'נרי הוא פשוט לא לוג'יטק... הדרייבר שבא איתו כמובן לא מתאים לויסטה,וניסיתי להוריד מהאתר שלהם דרייבר אבל לא הבנתי איך להתקין אותו... דבר ראשון: זה ההגה: http://www.tech-inno.com/showproduct.php?id=46 הורדתי דרייבר מפה: http://www.tech-inno.com/download.php?section=2 נראה לי שזה אמור להיות ההורדה השנייה.. עכשיו אני נכנס לקובץ שכתוב בו: INSTALLVISTA לוחץ הבא ובדיוק אחרי שנייה הוא אומר לי שזה סיים להתקין ולא מבקש ריסטארט לא כלום... מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק להתקין? אולי תורידו ותנסו לעזור לי... או שפשוט תעזרו לי למצוא אחד?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התוכנה צורכת המון אני חושב, כי המעבד שלי (AMD x2 4600+) לא מצליח לסחוב אותה ממש, גם אם אין עוד הרבה תוכניות פועלות באותו זמן. הגיע הזמן לשדרג מעבד? או שהבעיה בתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת ? צירפתי תמונה... לא איכותית אבל תראו על מה אני מדבר.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי בבית כמה יוזרים על האווטלוק ואני רוצה לשים סיסמא שאי אפשר יהיה להכנס למשתמש שלי בלי זה , הצלחתי לשים סיסמא כך שלא ניתן יהיה לבדוק הודעות ולשלוח הודעות בלי סיסמא אבל זה לא מספיק לי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה עבודה בקולנוע (מי שמכיר כיתה י') ואני צריך לקחת תמונות מהסרט שבמחשב. משום מה,כשאני עושה פרינטסקרין (לא משנה מאיזה נגן , ניסיתי שלושה) כאשר הנגן פתוח אני יכול להזיז רק מה שמחוץ לפריים (זאת אומרת אני לא יכול לגעת בכלל בסרט,רק מה שמסביב) או שאני לוקח Prentscrn ואז סוגר את הנגן ובכלל לא רואים את הסרט בתמונה. כיצד ניתן לסדר את הבעיה? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור. התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר. בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן. יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה) אני אובד עצות, ואשמח לעזרה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! הורדתי את הגירסה הכי עדכנית של Utorrent . וכשאני נכנס לתוכנה שום דבר לא יורד. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי סרט WMV אני רוצה לפתוח אותו שריאתה אותו מי שהוא יודע איך אני יראה את הסרט הזה הוא איזה תוכנה עושה שאני יראה את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להוריד פרקים ישנים של השרדות דרך orbit downloader שאני עושה grab דרך התוכנה אז מופיע להורדה רק הפרק האחרון למרות שבחרתי פרק ישן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר ג'ויסטיק ישן עם חיבור midi על מנת שיעבוד על המחשב החדש,ולכן חיברתי כרטיס קול pci ישן. הכרטיס הוא ensoniq audio pci 3000 עם שבב es1370 שעל פי חיפושי הוא תואם soundblaster pci. אם יש למישהו מושג איך לגרום לעסק לעבוד אני אשמח. תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שידרגתי מחשב ישן מ 98 ל XP . הבעיה שאין לי את הדיסק של הלוח כך שכרגע אין לי דרייברים של הלוח והכרטיס קול. הוצאתי את המפרט של הלוח עם תוכנת אוורסט. אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים. אם אשפר לעזור אני אשמח. תודה Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 80EC17E5A1304D5 User Name ממן Logon Domain 80EC17E5A1304D5 Date / Time 2008-05-10 / 22:51 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת האם ישנה אופציה לשינוי היוזר של סקייפ ואני לא מדבר על הכינוי אלא על היוזר עצמו.. כמו שיש במסנגר כתובת מייל ויש כינוי. אז אני מדבר על הכתובת. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אנשים יש לי תמשחק הדמו של זה כי אני לא מצליח להשיג תמקורי . הדמו עובד ל 30 דקות אפשר אכשהו לאפס את הזמן של זה כי כבר שיחקתי ת 30 דקות , והמשחק דורש קניה אפשר למחוק אולי משהו מתיקית הרגיסטרי או האוינדוס בשביל להפס את זמן המחשק ל 0 ולשחק עוד 30 דקות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מסגרת שחורה דקה פשוטה, עשיתי כמו USERBAR כזה, ואני רק צריך לעשות לו מסגרת שיראה נורמלי. אם אפשר את הדרך הכי פשוטה כי לא כל כך בא לי להסתבך אה כן, ואם אפשר שזה יהיה במימדים של הקובץ שכבר יצרתי ולא יעשה את המסגרת מסביבו (זאת אומרת שלא יגדיל את התמונה). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה בלוטוס שאני יוכל לשלוח דריך המחשב לשלוח קבצים ושירים לפאלפון שלי
-
- 6 תגובות
- 23.5k צפיות
-
-
איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הי. לאחר שפרמטתי את המחשב,והתקנתי את הפיירפוקס מחדש, העתקתי את כל תיקיית ה-Mozilla הקודמת בכדי שכל הטאבים,הסימניות והפרטים שלי ישארו. מאז,אני לא מצליח להתקין שום תוסף. מישהוא חווה בעיה זאת בעבר ויודע על פתרונה? (תמונה מצורפת). בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-