תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים X-530 וכרטיס קול CREATIVE X-FI. לאחר שניסיתי להתקין משחק מסויים על המחשב, כרטיס הקול שלי שבק משום מה והייתי צריך להתקין דרייברים מהתחלה. לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר של קרייאטיב ,התקנתי אותם ועשיתי RR למחשב, הסאונד חזר אבל עם קול של ססססססססססס..... מלווה ברקע. (מה שלא היה קודם כמובן) , איך זה קרה ואיך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ברצוני להתקין extension כלשהו אך מנגד FF3 לא מאפשר משום שזהו לא extension רשמי ואינו מספק secure update, יש דרך לעקוף זאת?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו מרוצה מהגירסאות האחרונות של נרו 8.3? או שעדין גירסה 6 .6 עדיפה?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב NERO, אבל היא הפכה לכבדה ומסורבלת מדי ראיתי ש ASHAMPOO מציעה את אותם הדברים, אבל חשובה לי האופציה של כתיבה/מחיקה מדיסקים הניתנים לשכתוב (כמו INCD שיש בNERO) יש פיצ'ר דומה גם באשמפו? או אולי תוכנה אחרת שלא חשבתי עליה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה של חברת TECHNOLOGY INNOVATION ולא הוא לא ג'נרי הוא פשוט לא לוג'יטק... הדרייבר שבא איתו כמובן לא מתאים לויסטה,וניסיתי להוריד מהאתר שלהם דרייבר אבל לא הבנתי איך להתקין אותו... דבר ראשון: זה ההגה: http://www.tech-inno.com/showproduct.php?id=46 הורדתי דרייבר מפה: http://www.tech-inno.com/download.php?section=2 נראה לי שזה אמור להיות ההורדה השנייה.. עכשיו אני נכנס לקובץ שכתוב בו: INSTALLVISTA לוחץ הבא ובדיוק אחרי שנייה הוא אומר לי שזה סיים להתקין ולא מבקש ריסטארט לא כלום... מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק להתקין? אולי תורידו ותנסו לעזור לי... או שפשוט תעזרו לי למצוא אחד?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה מתאים.. אם זה לא מתאים לפה בבקשה מנהלים תעבירו.. וסליחה על הבלאגן.. טוב שלום יש לי רשת עם ראוטר ויש בה שתי מחשבים. אני עובד עם תוכנה מאוד כבדה של עריכה סאונד שדורשת הרבה משאבים מהמחשב. השאלה שלי האם ניתן לשתף ביצועים של שני מחשבים יחדיו על מנת להקים מחשב אל משתי המחשבים האלה שפועלים זה לצד זה. חשבתי שהנושא הזה יכול להיות להיות באיזה שהיא תוכנה שעושה את זה.. תודה לכל העוזרים ובעלי הפתרונות..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לא היו לי חלונות קופצים עד לא מזמן עכשיו שאני פותח את האקספלורר אפילו על גוגל ומחכה כמה דקות יש איזה 3 חלונות שלא קשורים.. איך מסדרים את זה? בלי תוכנה כי לפני כן לא היה לי חלונות קופצים ולא השתמשתי בתוכנה
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לפני כמה ימים, ובפעם הראשונה המדפסת כבר הייתה מחוברת ולכן זה התקין לי לבד רק את הדרייברים ז"א שיכלתי רק להדפיס ולא לסרוק. התקנתי את התוכנה שקיבלתי בדיסק(VISTA כמובן...)וזה לא עבד.. ניסיתי להסיר הכל ולהתקין דרך התוכנה שהUSB מנותק עד שהוא מבקש ממני לחבר ולא עבד.. זה לפעמים מזהה את זה כחיבור לא מזוהה מדובר במדפסת HP OFFICEJET 5610 מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למנהלים: לא ראיתי פה פורום מדריכים, אבל מצאתי לנכון לכתוב פה את ההודעה. אוקיי תקראו טוב ואל תסגרו ותגידו בראש, נו, ניסיתי את זה כמה פעמים וזה לא עובד כבר... אני מודע לזה, וזה אפשרי. בטח כולכם מודעים לבעיה, שלא ניתן לכתוב מימין לשמאל ב GMAIL, אלה אם כן אתם משתמשים בממשק העברי, דבר שלי אישית מאוד לא נוח. הרבה ממכם בטח התקנתם פעם GMAIL RTL שזה פלאג-אין לפיירפוקס שמוסיף כפתורים לשינוי כיוון השפה כמו בוורד. אבל כבר מזמן התוספת הזאת לא עובדת בשל שינויים בממשק של GMAIL, ואף אחד לא עדכן את התוספת הזאת כדי שתעבוד. ויש גם סקריפט של GREASE MONKEY שגם כבר לא תומך בממשק החדש, לפחות אצלי זה לא עובד. בכל מקרה, החלטתי שוב לחפש משהו שיעשה את העבודה, והגעתי לפתרון דרך סקריפט אחר של GREASE …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזה זמן רב שאני נתקל בהודעה כי יש לי במחשב תולעת Brontok.AQ worm. אני עובד עם NOD32 והצרה היא שהוא לא יודע להעיף את זה. פירמטתי במיוחד את המחשב, העלתי את ה-IMAGE של ה-GHOST, עשיתי עדכונים, ומיד אחרי שהתקנתי שוב את NOD32 הוא הקפיץ לי הודעה שקיימת לי התולעת הזו. ניסיתי גם (לאחר שבדקתי ברשת) תוכנת מחיקה של התולעת הספציפית של SOPHOS וכן התקנתי את BitDefender אבל בינתיים כלום לא עזר. כל הזמן הזה, איכשהוא גם המחשב השני שברשת מראה לי את אותה התולעת. אני חסר אונים.... מישהו נתקל בתופעה ויודע איך מעיפים אחת ולתמיד את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי עם התוכנת מיילים של מוזילה. כרגע החברה בא אני עובד עברה מ IMAP ל exchange ואני מחפש דרך להמשיך לעבוד ולא לעבור ך OUTLOOK המעצבן. כרגע קינפגתי את זה לעבוד דרך שירות ה IMAP אבל תוך שבוע ה SERVICE יסגר. אני מקווה שלמישהו יש רעיונות (או שלפחות מבין אותי)? תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי א) איך אני מוחק חשבון ווינדוס? עשיתי אותו חשבון מוגבל וניסיתי למחוק אותו דרך חשבון מנהל וזה אומר לי שיאן לי גישה ב) בתוכנה ששולטת על מהירות האינטרנט אפשר לעשות את האימיול מהיר יורת? אם לא איך עושים אותו מהיר יותר? (יש לי TLN גירסא פרוצה איטית אש) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט פתאום אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה בפנים) מה לבחור? http://img213.imageshack.us/img213/123/11199048hl9.jpg
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי ובדקתי שהוא תומך במשחקים שיש לי... אבל איך אני מפעיל אותו?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
the application has failed to start because normaliz.dll was not found (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר NORMALIZ.DLL להעתיק לדיסק\דיסקט\כונן USB (במידה וכבר הופעל במחשב ולא דורש זיהוי מחדש\דרייבר): http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?normaliz שהוינדוס עולה ולא מציג כלום (איקונים\סרגל) ללחוץ CTRL ALT DELETE, ללכת לתפריט FILE ו- NEW TASK לכתוב copy a:/normaliz.dll c:/windows/system32 (עדיפות ב-CMD בשביל לראות שהפעולה התבצעה). שוב ללכת ל NEW TASK ולרשום explorer.exe
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתקל בבעייה שלא הייתה בעבר{עד לפני שבועיים} בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להכנס לחלק מהאתים אלייהם נהגתי לגלוש ואין קשר כל שהוא בינייהם. אפילו לפורום זה אני לא יכול להכנס. זה קורה לי גם האקספלורר וגם בFIREFOX , ניסיתי כל תוכנה לנקות וגם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הFIREFOX אך ללא הועיל. יש לי אנטי וירוס AVG 7 אך הוא אצלי כבר הרבה זמן כך שלא נראה לי שהוא הבעיה בפיירוואל אין חסימה כל שהיא. באחת הפעמים שהמחשב נתקע לי ,שמתי לב שמשהוא שרץ ברקע הפסיק לפעול ואז פתאום יכולתי להכנס לכל אתר כבעבר בשורת המשימות לתחתית המסך הופיע איזה תוכה שהיה לה שם ++C , יכול להיות שזו הבעייה אבל אני לא מצליח לאתר את הסקריפט הזה. אנא עזרתכם לפני פירמוט כי ניסיתי כבר כל דבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשיתי את הסריקה דרך Spybot עוד לפני שחיברתי את האינטרנט ומצאתי את זה קישור לתמונה יכול להיות שזה סתם נכון ? וגם אם אני אמחק אותו לא יקרה כלום ? http://img160.imageshack.us/img160/1640/22bc5.jpg
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מקבל רק שני משולשים (אפור ולבן - אם זה מאוד מעניין) יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הWMP לא מזהה את את AC3FILTER, איך אני גורם לAC3FILTER לעבוד ביחד עם וינדוס מדיה פלייר ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-