עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברשותי מצלמת אינטרנט די ישנה, ולצערי אין לי פרטים עליה (איני יודע מה שם החברה, ולא רשום עליה כלום). כשעבדתי עם מערכת ההפעלה Windows Vista, המצלמה היתה מותקנת באופן אוטומאטי כאשר היא היתה מחוברת. מאז שעברתי ל- Windows 7, ישומים שונים לא מותקנים באופן אוטומאטי משום מה, וזה כולל את המצלמה הזו. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם..! היום הופיע לי למטה בסרגל מין הודעה אם סמל אני לא זוכר כול כך מה היה רושם משהו אם אני צריך לצמצם קבצים או למחוק מכונן c טוב אז ניסתי לעביר קבצים/תקיות מ Program Files של c ל-Program Files של D ואז קפץ לי הודעה אם חלון כזה למטה מה אלי לעשות...? תודה לעוזרים...!! )nimrods)

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by Sma1,

שלום, שידרגתי את תוכנת ה NERO 5 שלי ל NERO 6, אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד ???, חוץ מהשינוי הקטן שהם עשו לממשק. אם מישהו יודע באיזה צורה הגרסה החדשה משופרת ביחס לגרסה הקודמת, מוזמן להשמיע את דבריו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sergey_k,

ראיתי שאפשר להגביר את מהירות המאווררים עם זה כדה זה יכול לישרוף אותם או לעשות קצר במיקרה של הגזמה??????????

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by netanel1234,

שלום אני הבנתי ש deepfreeze לא שומרת נתונים במחשב וברגיסטרי אז התקנתי תוכנה זמנית ל3 ימי ניסיון ואחרי כיבוי והדלקה כל קבצי ההתקנה של התוכנה נמחקו אבל כנראה שנשמרו ערכים ברגיסטרי כי כשהתקנתי שוב את התוכנה רשום נותרו עוד יומיים ניסיון איך זה יכול להיות אם deepfreeze לא שומרת כלל נתונים אחרי כיבוי? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by TomB,

אני לא מנסה לפתוח פה עוד פעם ת'רד של "איזה אנטיוירוס/פיירוול הוא הכי טוב" אני מנסה להבין איזה מהם יעבוד בצורה הכי נורמלית, במיוחד עם האתר הזה, בדגש על תוכנות חופשיות. היה לי עד עכשיו נורטון אניטיוירוס ונורטון פיירוול ונמאס לי מהחסימה המוחלטת שהם עושים בלי אפשרות לסנן. אז הסרתי אותם ועכשיו אני מנסה לעבוד עם avast! אנטיוירוס הגרסה החופשית עם kerio firewall הגרסה החופשית ועם Noads, ויש לי בעיות, במיוחד עם hwzone. לגבי האתר הזה - אני מקבל כל עמוד לפחות פעם אחת error של JAVA שמתייחס לשורות 50, 55 או 370, ובעיקר בעמוד הראשי (שם אני נכנס ללופים של שגיאות בשורה 370 כשאני עובר על שורת הלינקים+תמונות העליונה). מה אני חוסם שגורם לזה ובאיזו דרך אפשר לעקוף את זה? וכללית - ה kerio מ…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by kipi25,

התקנתי בעבר dameon tools 3.46 ואז הותקן כונן אימאג' אחד. לאחר כמה חודשים התקנתי dameon tools 3.47 ואז הותקן כונן אימאג' נוסף. איך אפשר לבטל את כונן אימאג' הישן (השייך ל 3.46)??

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by assaf181,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם סרטוני פלאש למיניהם. כל פעם שאני עובר למסך מלא, כל הצבעים מתבלבלים ונמרחים. הבעיה קורית רק במסך מלא וברגע שאני חוזר למצב הרגיל הסרטון חוזר להראות כמו שצריך. זה קורה גם ב-FF וגם ב-IE, התקנה מחדש של Flash Player לא עזרה, וגם מחיקת קוקיז וכו' לא עזרה. אשמח לעזרה, תודה הנה תמונה כדי להמחיש: (זאת תמונה מתוך סרטון על MW2) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kobibo,

מישהו אולי התקין את זה? פשוט אני לא רואה איך ה Tabs עובדים ? אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by x-dude,

לפעמים אני מקבל מיילים בעיברית שהוא מציג אותם בג'יבריש,אין בעיה לסדר את זה אם אני הולך ל character encoding ומשנה ל HEBREW אבל הקטע שאם אני מצביע על מייל אחר,וחוזר לאותו מייל עם הג'יבריש,הTB לא זוכר את ה encoding,יש דרך לגרום לו לזכור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אוקיי הורדתי אינטרנט אקספלורר 8 לפני כמה ימים ויש לי בעיות בכניסה לאתרים ספציפיים. בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאינטרנט עולה הודעה שאומרת שהאינטרנט נאלץ להיסגר. ניסיתי להתקין את האינטרנט מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. שיניתי בהגדרות לפונט עברי וגם שיניתי את ה- Charset ל-Hebrew יש עוד רעיונות?

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by warezon,

קיבלתי macbokair והתנתי עליו וינדוס 7 במקום המערכת של apple. יש לי 2 התקנים שלא מזוהים במנהל התקנים מעבד עזר ו built in isight בנוסף רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הטאצפאד לתפקוד נורמלי עם כפתור ימני ושמאלי?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. Started by den,

בכל פעם שאני משתמש בתוכנות: Winamp,Jet Audio (ואני בטוח שיש עוד) אני שומע תקיעות וקולות מוזרים, הבעיה הזאת לא מתרחשת כאשר אני משתמש ב- Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  16. שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב לבעיה מאוד מציקה, הסרטונים באתר youtube לא עובדים לי רוב הזמן, כלומר רואים את כל העמוד, אבל איפה שהסרטון יש מסך שחור וכתוב loading. גם בFF וגם בIE. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by starter,

אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  18. המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצם כי הוא לא יכול לעבור אותו וניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבוד אז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by kokos1,

הורדתי מדריך וידיאו בשביל להתקין משהו ושאני פותח את הוידיאו אז רואים הפוך ושאני פותח אני פתחתי את זה במדיה פליר

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  20. ^ בתודה, יניב

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by Internal,

Sensor Properties Sensor TypeWinbond W83627HF Sensor AccessISA 290h Temperatures Motherboard32 °C (90 °F) CPU32 °C (90 °F) Aux44 °C (111 °F) Cooling Fans CPU3309 RPM Chassis6000 RPM אני לא מבין איזה חלק זה שלא מקורר היטב

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by Itzik68,

צהריים טובים, אני מחפש תוכנת גיבוי לסביבת WINDOWS שתערוך גיבויים של תיקיות ספציפיות ע"פ בחירה, תסדר את הגיבויים בתיקיות (לפי תאריך הגיבוי) ותמחק גיבויים ישנים אחת למס' גיבויים. (נגיד 4 או 5 לצורך העניין) אשמח להמלצות (רצוי מניסיון ושימוש אישי) לתוכנה (רצוי חינמית אבל אני מוכן לשלם עבור תוכנה שתהיה שווה את ההשקעה) שעונה לדרישות שלי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Triple-z,

היי מאז שאני עם ויסטה, הלינקים שאנשים נותנים בחדרים במירק (6.21) נפתחים לי באקספלורר ולא בפייפוקס, חיפשתי קצת בגוגל ופה וראיתי שיש את הבעיה אצל עוד אנשים ולא מצאתי פתרון, פיירפוקס מוגדר בתור הברירת מחדל וזה בכל זאת עושה את הבעיה המעצבנת הזאת מישהו נתקל בזה ויודע פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by refaels2006,

שלום , מחפש תוכנת קריוקי מקצועית ,שמעיפה את הזמר אבל לא פוגעת באפקטים של השיר /פס הקול ,או באיכותו של השיר . אלא ממש מזהה את חלקי הזמר שהוא שר ומורידה אותם . אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by The Dom,

יש לי מסנג'ר ופג התוקף של הסיסמא הישנה שלי ושיניתי אותה (עכשיו אני גם לא זוכר את הסיסמה החדשה אבל לא משנה ) ניסיתי אחרי פעם אחת לעשות את המערכת לאיפוס סיסמאות ולשלוח לאימייל וזה לא שלח... ניסיתי שוב אחרי 4 שעות וזה עדיין לא שולח מכתב לאימייל....... חוץ מזה שזה אידיוטי.... מה אני עושה? :s05:

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.