עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shacharoren,

שלום, אני מעוניין להמיר קלטת וידאו ישנה שצולמה במצלת JVC לפורמט דיגיטלי בר עריכה בפרימייר. מישהו יודע או יכול להכווין אותי לחנות שתעשה זאת בישבילי? מצרץ תמונה של הקלטת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. כשאני מפעיל סרט/סדרה במדיה פלייר אני רואה אותו נורא בהיר וכשאני מפעיל את אותו הקובץ ב- BSplayer הסרט מוקרן ללא שום בעיות ובצבע רגיל ראיתי שיש לי את אותה בעיה גם בתוכנת VLC וגם ב- METACAFE ההגדרות צבעים נמצאים על ברירת המחדל שלהם וגם ניסית לחזור ממדיה פלייר 11 ל-10 ולא השתנה כלום

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by kokos1,

יש לי את התוכנה אימיול וכשאני ממזער את האימיול הוא מופיע לי בקטן בצד למעטה איפו שהשעון . אבל אני לא יודע למה מופעי על הסימן של החמור על העיניים מין סרט שחור . מישהוא יוכל להגיד לי איך אני מוריד שלא יהיה את הסרט הזה?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by iakovl,

חברה, מה הדרך הכי נוחה/מהירה בשביל ליצור עותק מקומי של כל המיילים שלי בGMAIL? אני רוצה לייצר גיבוי למקרה חרום ובשביל גישה מקומית מהירה לדברים הישנים שלי עכשיו הנה הטריק היותר דפוק בבקשה שלי אני צריך ליצא הכל בתור קובץ פשוט, שיהיה נגיש דרך אמצעים שהם לא תוכנה יעודית לזה... כלומר ליצא הכל כקובת DOC, HTML, וכו'...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by matizami,

אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבצורה אוטומטית (בתיזמון מוגדר מראש)תוכל לגבות/להעתיק סיפריה מהארד דיסק משותף (הארד דיסק של החברה) להארד דיסק במחשב שלי. האם יש כזו תוכנה שכזאת? אפילו בתשלום.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by xlSnaK,

הורדתי קובץ ISO עכשיו יש לי NERO 7 אז איך אני צורב את הוינדוס כך שיהיה BOOTABLE ?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. אני לא מצליח להדפיס מהדפדפן של אקספלורר 7 , הדפסה רגילה מ- WORD ומשאר התוכנות הסטנדרטיות לא נתקלתי בבעיה אבל כשאני רוצה להדפיס דף מאתר מסויים הוא שולח את הקובץ להדפסה אבל בשורה התחתונה לא יוצא שום דבר מהמדפסת וגם לא נשאר שום קובץ שממתין בתור הדפסה. הורדתי דפדפן אחר לצורך בדיקה ( FIREFOX) ודרכו הצלחתי להדפיס דף מאתר אינטרנט. מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה כזאת ? ? ? מדובר במדפסת של Samsung 3050

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אני רוצה להוסיף מנוע חיפוש לתיבת החיפוש שבאה עם FIRFOX אבל כשחיפשתי ברשת אמרו לי לפתוח את פנקס הרשימות להעתיק למחוק לשנות...ולא בדיוק הבנתי. אני יודע שב-EI7 הולכים למנוע חיפוש הרצוי מקלידים לחיפוש מילה מסוימת ואז מעתיקים את הכתובת לאשף של EI וזה מוסף לבד. אין אפשרות כזו ב-FIREFOX

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איך מורידים ומתקינים אקספלורר 7 ללא פעולת האקטיבציה? שלום איך מורידים אקספלורר 7 לגירסא ווינדוס "לא חוקי". תודה.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by Demagh,

כותרת ^^

13. Started by DXter,

קניתי היום אחרה"צ את תוכנת האנטי וירוס NOD32. בזמן ההתקנה (לקראת הסוף) אני מקבל את הERROR הבא: service 'eset service' (ekrn) failed to start. varify that you have sufficient privileges to start system services יש לציין שאת הERROR הזה אני מקבל גם שאני מנסה להתקין את התוכנה מהדיסק, גם שאני מנסה להתקין אותה דרך קובץ התקנה שהורד מהאתר של ESET (כפי שמצויין בהוראות על גבי האריזה של הדיסק) ואפילו כאשר אני מנסה להוריד גרסת ניסיון לתקופה של 30 יום (שלפחות תהיה לי הגנה כלשהי עד שאני אפתור את הבעיה) למה אני מקבל את הERROR הזה? כיצד אני יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nimrods,

שלום לכולם...! יש לי בעייה באייסיקיו מתי שאני מקיש את הסיסמה שלי של האייסיקיו אז זה אומר לי שהסיסמה שגיאה וזה לי יכול להיות כי לכול מספר שאני מנשה להכנס זה אומר לי שהסיסמה שגיאה למשהו יש גם תבעייה הזאת.? חחח תעזרו לי בבקשה..! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by silky,

שלום רב, במסגרת עבודתי אני נכנס לאתרי https:// ומקבל שגיאת Certificate Error. לאחר מכן אני לוחץ להמשיך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך מהימנה לבטל את ההודעה ולתת לי להיכנס לאתרים ללא בדיקת ה Certificated שלהם? עשיתי חיפושים די מקיפים בגוגל ומצאתי שם הסברים על שינויים של ה INTERNET OPTIONS-SECURITY וגם ב INTERNET OPTIONS-ADVANCED אבל עדיין אני מקבל את הודעה השגיאה כל פעם שאני נכנס לאתר שכזה. עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ferrari599,

יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by barakZ,

שלום לכולם מה המצב :], אז ככה, אני בטוח שחלקכם ראה את הדיון שלי על המחשב החדש שקיבלתי.. בקיצור קיבלתי אותו עם VISTA HOME PREMIUM 64 BIT ENGLISH ועם לא מעט בעיות אבל כל הבעיות קטנות ביותר וגם זאתי שאני הולך להציג אותה עכשיו אבל היא פשוט אחת המעצבנות : כל אתר שאני נכנס אליו [ אם זה כניסה לדיון בגיימר (כן כן..) או אם זה כניסה לכתבה ב ONE] זה מבקש ממני להתקין Adobe Flash Player.. אז אני לוחץ על זה וזה לא מתקין.. וככה כל פעם שאני עובר עמוד באינטרנט ( IE7 ) ובהתחלה זה לא הפריע אבל זה התחיל לעצבן.. אז בקיצור נכנסתי לאתר של אדוביי ניסיתי להוריד ישירות משם אבל זה כותב לי שאין כזאת גירסא ל64BIT והפתרון הוא להוריד דפדפן IE7 של 32BIT והוא יעבוד על VISTA 32 BIT .. אפשרות שניה : הIE7 …

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by ohadedwi,

שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by kikkler,

לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם, מה שגרר החלפת לוח והתקנת win מחדש. מאז יש לי בעיות בפתיחת קבצים גדולים מקווצים (rar ודומיו). כשהקובץ קטן אין בעיה, אבל מעל 1gb בערך הוא נכשל באמצע ומודיע על CRC error ושהקובץ דפוק. אני יודע שהבעיה לא בקבצים, כי הצלחתי לפתוח אותם לפני שהתקנתי מע' הפעלה מחדש, מעבר לעובדה שזה מאוד קונסיסטנטי והוא נופל על כל קובץ בערך. ניסיתי עם winrar ועם 7-zip, שניהם בגרסאות עדכניות. יש למישהו רעיון לדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. היי אנשים.. זה ממש חשוב לי, התמונות מהטיול היו על המחשב, פירטמתי את המחשב ושכחתי לגבות יש לי את הכרטיס זכרון עדיין שעבר פירמוט אחד (במצלמה) אני זוכר שלפני שנה או יותר עשיתי את זה, וזה שחזר לי 90% מהמידע שהיה שם. אני לא זוכר מה שם התוכנה, זוכרים? משהו ממולץ? תוודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by soprno,

למישהו יש מושג איך ואם אפשר להפעיל כתוביות ב-winamp?(גרסה 5)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jean-paul,

שלום, אני מנסה ללכוד סרטוני flv בזרת כל התוכנות שהציעו בפורום זה אולם איני מצליח. ככל הנראה הבעיה היא שהסרט נמצא בלינק עם סיומת html. מישהו מכיר או יודע איך אני יכול ללכוד סרטים אילו? בברכה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  25. שאני נכנס אליו הוא עושה לי שגיאה שלח/אל תשלח גם אחרי התקנה של גירסא חדשה יותר זה עושה את זה.. מה זה?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים