תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שבזמן גלישה באינטרנט אני מקבל הודעה מאנטי ווירוס של נורטון שיש לי סוס טרויאני בקובץ שנקרא INDEX.HTM ולמרות שאני מחקתי אותו כמעט 5000 פעם הוא ממשיך להופיע לי כל פעם מחדש בתוספת פרסומת לאתר אירוטי. מחקתי ספריית קבצים זמניים וקוקיס וכלום לא עזר. גם שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה על HTML PACKAGE . האם למישהו יש מושג איך מתגברים על הדבר המרגיז הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בתוכנת MV2PLAYER והבעיה היא שלפעמים יש סרטים שהתרגום לא מסונכרן עם הסרט. יש משהו שאפשר לעשות,איזהשהם הגדרות בתוכנה או משהו כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל ארצה להודות לפורום המעולה הזה שבזכותו למדתי את כל הנדרש על התקנת ויסוד 7, וסוף סוף העפתי את הויסטה. יש לי בעיה עם הסיסמאות, כאשר אני מקיש סיסמה לאתר כלשהו הפיירפוקס לא שואל אם אני רוצה שהוא יזכור אותה או לא. האופציה באפשרויות מסומנת והאתר לא נמצה בחריגים, מה עושים? שאלה שנייה, איך אני מחזיר את השפה של הפיירפוקס לאנגלית ושהכל יהיה מימין לשמאל? הורדתי כרגע את הגרסה העברית, אולי פשוט צריך להתקין את הגרסה האנגלית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כאשר אני "מדלג" בתוך סרטוני FLASH האודיו והוידאו מאבדים סנכרון. הFLASH מעודכן לגירסה האחרונה, ניסיתי לבטל את השימוש בהאצת חומרה ולא ראיתי הבדל. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה? המערכת במפרט עם WIN7 X64.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היום בלילה שדרגתי את המחשב הנייח לווינדוס 10. לאחר השדרוג ניסיתי להתקין את אייטונס אך קפצה הודעה בהתקנה שההתקנה נתקלה בשגיאה. מצאתי פתרון באינטרנט ואכן זה עבד והצלחתי להתקין. לאחר מכן רציתי לגבות מחדש את האייפון במחשב אך באייטונס כל המידע מופיע כ other, וכשאני לוחץ על כפתור הגיבוי הוא נהיה אפור לשנייה-שתיים (כמו כשהוא מתחיל לגבות) ואז חוזר למצב לחיץ, כלומר לא מצליח לגבות ואף לא מתחיל. אני מנסה כבר כל הלילה למצוא פתרון אך ללא הועיל, בינתיים גיביתי על הנייד אך זה לא יכול להיות פתרון קבוע. ראוי לציין שניסיתי למחוק ולהתקין אייטונס אך בעיית ההתקנה חוזרת וכשאני מבצע את אותם הצעדים לפתירת התקלה שום דבר לא משתנה מבחינת הגיבוי. תמונה של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש כיום אולי בחמש תוכנות להעפת ספיי ווארים ובד"כ אני תמיד מצליח להעיף אותם אבל הפעם ניכנס לי אחד ממש ממש קשה!! כשאני פותח דף אינטרנט דף הבית שלי לא מספיק לעלות אפילו ושניה אחרי שפתחתי את הדף עולה לי אתר חיפוש מעצבן!!!! הבעיה היא שהוא השתלט לי על דף הבית בצורה אכזרית כזאת עד ששום תוכנה לא מוצאת את הספיי וואר הזה שהשתלט לי על דף הבית!!! אני משתמש ב Ad-aware 6.0 מעודכן Spy Sweeper מעודכן CWShredder HijackThis Advanced Uninstaller PRO 2004 אה, וגם כשאני רוצה לערוך חיפוש בווינדווס החיפוש פיתאום ניתקע ואיתו כל הווינדווס!! מה אני עושה?!?!?!?!? >:(0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שרשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין ואז פשוט האימיול לא מחובר. אני מוריד רשימות סרברים לאימיול מכאן: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לאחר העדכון ההורדה מאוד איטית והחיפוש לא נותן תוצאות כלל. מה שמוזר הוא שכשאני מתקין אימיול מאפס, תוצאות החיפוש מאוד נרחבות וקצב ההורדה מהיר, אך עם הזמן, כמו שציינתי, רשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין. אם אני מסיר את האימיול ומתקין שוב, זה עוזר אך לא לזמן רב. מה בעצם קורה פה? היכן אני יכול להשיג רשימת סרברים טובה? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אנשים!! שאלה לי אליכם יש סרטים שאני מוריד מהאינטרנט והם לא עובדים הורדתי מקודדים (הורדתי את Xvid כי הוא הכי מתאים לסרטים שהם לא עובדים) ועדיין הם לא עובדים, הם קורסים אני משתמש בתוכנת radlight מכיוון שאני רוצה לראות עם כתוביות גם בתוכנות רגילות ומוכרות הם לא עובדות, למשל window media player ששומעים תסרט, אבל לא רואים תמונה האם מישהו יוכל לעזור לי??!! מקווה מאוד שתעזרו לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נייד ASUS M5 עם בעייה מוזרה מעוד עם שינוי שפה של אנגלי\עברית. כאשר אני רושם ב WORD או ב-notepad אין בעיה לשנות בין עברית לאנגלית או ההפך דרך alt+shift . אבל כאשר אני רוצה לרשום משהו ב-IE בעברית או באנגלית אני לא יכול לשנות דרך alt+shift את השפה.אני לוחץ ALT+SHIFT וזה לא משתנה. מה זה יכול להיות? תודה מראש. :s05:
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי את ה trillian pro 2 ולאחרונה יצא איי סי קיו חדש. וכשאני שולח הודעה למי שיש את האייסיקיו החדש הוא מקבל גיבריש. מישהו מצא לזה פיתרון אולי?
-
שלום לכולם, אחרי פירמוט והתקנת הכל מחדש,לא רואה עברית ב WINAMP-ב PLAYLIST..... וכמן כן גם ב ICQ,גרסה 5.1,לא רואה עברית בכלל.... למרות שהתקנתי הכל ב שפות הוספתי הכל,אני יכול לכתוב בעברית,גם בICQ,בחלונות גם רואים וכותבים,הכל נראה טוב חוץ מבתוכנות הללו,ניסיתי להסיר ולהתקין שוב,לא עזר..... מישהו אולי יודע?יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי CUTEFTP גירסה 4.2 אחרי תקופה ארוכה והנה לא רואים עברית בשמות הקבצים. כרגע אני ב-XP שעובד בעברית אבל כנראה שזה לא מספיק. חיפשתי ולא מצאתי הדרכה בנושא. מישהו יודע איך לעברת אותו?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בwin vista ובwinamp 5.541 יש לי תופעה מוזרה שבה חלק מהשירים שלי בעברית מוצגים כג'יבריש בPlaylist או בmedia library למרות שאם אני מסתכל על הInfo שלהם הם מוצגים בעברית. צריך להדגיש שזאת בעיה רק בוינאמפ, לא נתקלתי בבעיות עברית בשום תוכנה אחרת במערכת. גרסת הויסטה היא גרסא אנגלית אבל בהגדרות השפה הכל מוגדר לעברית כולל ההגדרות לתוכנות שלא משתמשות בUnicode (system locale) ניסיתי גם לשנות פונטים בוינאמפ וכל הפונטים האפשריים עדיין מציגים את השירים בג'יבריש. למישהו יש רעיון במה מדובר ואיך אפשר לפתור? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: שאני פותח קבצים בעברית זה פותח אותם כמו שצריך, אבל לאחר שאני שומר אותם לרשימת השמעה ויוצא מהתוכנה, ברגע שאני פותח את הרשימה הם מופיעים בתור סימני שאלה, והבעיה היא שגם בשם קובץ שלהם הם מופיעים בתור סימני שאלה ולכן התוכנה פשוט לא מנגנת אותם.. הקטע זה שאני פותח את אותם קבצים אחד אחד שוב אין את הבעיה הזאת, וקבצים באנגלית באותה הרשימה הוא מנגן כמו שצריך. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
זה התחיל לפני שבועיים, בכל מקום אפשר לכתוב עברית רק באוטלוק לא.. מחקתי לו את כל ההגדרות שפה, הגדרתי אותם מחדש (לדעתי בול כמו שהיה קודם), וזה הסתדר.. עכשיו אחרי שבועיים שוב אותו דבר, כבר לא היה לי כוח לעשות את ההגדרות שפה מחדש אז עזבתי את זה.. השאלה מה גורם לזה, למה פתאום זה נתקע ואי אפשר לכתוב טקסט בעברית? *הסרגל שפה נמצא על מצב "עברית" אבל עדיין כותב אנגלית *אפשר לקרוא עברית במיילים *הכל עובד כשורה בתוכנות אחרות *הפונט עומד על אריאל\טיימס ניו רודמן ככה שזה לא בעיה של פונט לא תומך תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באתר שאני מנסה לשנות לעברית את הכיתוב של הכפתורים לעברית ואז רק חלק מהאותיות בעברית זה מציג לדוגמא : במקום "פנג שוואי" מופיע "נג וואי" אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלחתי מייל למישהו בעברית, את התשובה שקיבלתי ממנו אני רואה בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם הקידוד אבל כלום לא עזר. יש דרך לקרוא את זה?
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
במחשב מותקנת מ"ה עם MUI לעברית בעדכונים שנעשו תפריטי האקספלורר הפכו לאנגלית יש אפשרות להפוך אותם לעברית ?? אולי פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נכון ליומיים האחרונים יש מיילים שאני מקבל בעברית גיבריש וכול שינוי קידוד לא עוזר המוזר הוא שזה רק ביומיים האחרונים ואפילו למיילים ששלחו כבר עברית בעבר שהתקבל כמו שצריך האם יש פתרון האם הבעיה ידוע ממתין להבהרה מיודעי דבר
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי את מירנדה תחת WINXP אך כל העברית בתכנה מופיעה כסימני שאלה. ניסיתי לשנות את כל הפונטים בתכנה לקידוד HEBREW ב- messeging log אך הדבר לא עזר. גם השמות ברשימה וגם כל מה שכתוב ואמור להיות בעברית מופיעה ככה : "?????". יש לציין שאצלי בבית אין את הבעיה הזו ולכן אני משער שזו בעיה בהגדרות של המחשב. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני מנווט בקבצים, מצד שמאל של החלון העברית משובשת. ניסיתי לבדוק שכל הגדרות העברית תקינות, אבל זה לא עוזר. מערכת הפעלה חלונות 2000 .
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-