עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sbarbz,

בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?

2. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במקוריות של האופיס (לא הוינדוס)! הוא מציג לי את הכוכב הכחול הזה של האופיס - לא של הוינדוס! הוינדוס שלי: xp pro sp3 מקורי! יש לי אופיס 2007! הנה תמונה: והנה מה שזה מציג לי בשורת משימות ליד הכוכב: זאת לא בעיה בוינדוס, אלה באופיס! אז מה עושים כדי להיפטר מזה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בזמן שאני מקיש אותיות ומנסה לעשות רווח זה קופץ לי שתי שורות או שאני מנסה לרדת שורה זה עושה לי רווח כפול ידוע לי שיש איזה מש שמבטל את זה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  4. Started by shimonsky,

שלום יש לי בעייה קטנה עם XP יש במחשב 2 משתמשים , וכשאני מנסה להיכנס אליהם הוא כותב מתנתק ומנסה לצאת הרבה זמן . יש דרך לפרוץ את זה / להגיע לאדמיניסטרטור? תודה

5. Started by JHHNUA,

בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by ralf7253,

נתחיל מזה שאני כמעט בטוח שזה בעיית תוכנה כי ניסיתי להחליף את העכבר הנוכחי(עכבר אופטי סטנדרטי של מיקרוסופט) לעכבר אופטי פשוט של לוגיטק, אבל העכבר החדש פשוט לא עובד, ווינדוס מנסה להתקין לו דרייברים מהאינטרנט ומסיים בהודעת שגיאה. הבעיה מתחילה מזה שהעכבר(של מיקרוסופט) כל הזמן מתנתק ומתחבר שוב או פשוט לא מגיב, ניסיתי להחליף בין החיבורים הקדמיים או האחוריים(מתחבר דרך USB) וזה לא עזר,ניסיתי להחליף עכבר (כמו שרשמתי מקודם) וזה לא עבד. זקוק לעצות! יש רעיונות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by anri,

טוב כמו שכתבתי כותרת חח, אני מפעיל ת ICQ וכל הזמן או שהוא לא מצליח לטעון את כל רשימת הקשר, או לשלוח הודעות או לקבל, וגם כל כמה דקות הוא מתנתק כמובן... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by mystic,

טוב אומנם הבעיה היא במשחק מסוים אבל חשבתי שאולי זה בגלל שחסר איזה דרייבר או שיש איזו בעיה עם הכרטיס קול. קניתי מחשב חדש, זה המחשב : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5671 וכאשר אני משחק CS אני שומע את כל הצלילים באותה עוצמה (הכוונה, אם יש מישהו שנמצא ממש לידי ומישהו שנמצא רחוק אני שומע את הצעדים שלהם באותה עצמה דבר שגורם לבלבול) למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיק תודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!! מיואש ולאדע מה לעשות גיא.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by boogie,

התקנתי את התוכנה וישנם סרטים ששומעים בהם רק את הפסקולולא שומעים את הדיבורים.... בדקתי את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ושם הסרט עובד סבבה מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by kisin,

אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  14. Started by המפרט,

שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  15. שלום, עד היום היה לי ווינאמפ 2.9, עבד מצויןץ היום התקנתי ווינאמפ 5.32 ושמתי לב , שכאשר אני מסדר את האקולייזר באותה צורה כמו שהיה ב 2.9, הוא נשמע ממש רע ב 5.32 - יש חוסר בטרייבל. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה, אשמח לקבל תגובות: כמו שציינתי בתמונה - התמונה הימנית היא של ווינאמפ 2.9, השמאלית ווינאמפ 5.32

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yariv12,

בלי שום התראה אין במחשב סאונד,אני בודק בהגדרות וזה מראה שיש סאונד. עם רק אני עושה ריסטארט זה עוזר ומחזיר את הסאונד,זה מחשב חדש שבקושי חודש אצלי. אומנם יש דפק קל באוזניות אבל אני לא יודע עם זה משפיע.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by avive2004,

אני יושב כבר שעתיים ולא מצליח להבין מה לא בסדר... זו הפעם הראשונה שאני מתקין וינדוס 7 (עד היום היה לי XP) אני מתאר לעצמי שלמי שיש וינדוס 7 התשובה צריכה להיות ברורה מאליה עקרונית פעם ראשונה שאני מתקין וינדוס והוא מעדכן דרייברים לבד הכל כביכול מעודכן, הסאונד כביכול עובד, אין חומרה לא מותקנת, ועדיין בפועל אני לא שומע כלום ניסיתי לחבר קלט אחר למגבר אך הבעיה לא במגבר, להסיר את ההתקנה ולהתקין מהדיסק עצמאית, ועדיין לא שומעים כלום השתגעתי, נדפק לי הראש מזה הלוח הוא p5k-e asus הוינדוס בגירסת 64 תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  19. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש במחשב כמו שעה+ זה מגיע לנקודה שהסאונד במחשב משתתק,המגבר עובד והכל עובד רק הווינדוס לא מגיב לסאונד. שאני למשל משחק ושם מוזיקה באותו זמן זה קורה או סתם באופן רנדומלי. ממה זה יכול לנבוע?אולי בגלל דריוורים?(בגלל זה כתבתי את זה פה ולא בווינדוס)

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. Started by TheFly,

התחלתי לשחק במשחק The Elder Scrolls V (משחק מצויין לדעתי) ונתקלתי בבעיות בסאונד במשחק. אמנם שומעים אבל לפעמים יש רעש סטטי מעל סאונד מסויים מהעולם של המשחק. לדוגמא: דמות מדברת ונשמעת כאילו שהיא מדברת מטלפון סלולרי עם קליטה גרועה מאוד. עוד דוגמא: אמורים לשמוע רעש של מפל מיים אבל במקום שומעים אותו עם הפרעות. עידכנתי את המשחק וזה עדיין קורה. זה לא קורה ולא קרה לי בשום משחק אחר ולא עשיתי שום שינוי במחשב, לא בחומרה ולא בדרייברים. מישהו נתקל במשהו דומה? למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? זה ממש הורס לי את המשחק....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי בעייה בסקייפ שלאחרונה החלה להחמיר מאז העדכון האחרון של סקייפ: כאשר אני מתקשר למישהו, בהתקשרות הראשונה אין סאונד בכלל, ואז אני נאלץ לנתק. ובהתקשרויות הבאות שלי, רק בשנייה הראשונה יש סאונד והוא נעלם לאחר מכן. רק לאחר מספר רב של ניסיונות התקשרות, יש סאונד כל הזמן. ממה יכולה להגרם הבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  23. Started by therealgti,

אז ככה אני עובד עם ווינדוס XP ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט ומהמחשב כן... ניסיתי להתקין גוגל כרום גם לא משתנה ניסיתי להתקין עוד פעם את הפלאש לא עזר ... מישהו נתקל בבעיה כזאת??

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by mekaya,

כשיש לי שורת כתיבה קירה בתוך החלון דיבור ואני לוחץ על הכפתור BACKSPACE, מקווה שאני לא טועה, זה שמוחק אחורה אז אני שומע את הצליל האיום שהמחשבים היו מוציאים מהתקופה שעוד לא היו מחשבים חחחח... אני לא חושב שהייתי שקוע בעצמי או במשהו שלא שמתי לב אבל זה תקין ותמיד היה... אשמח לתשובה ועזרה בהקדם כי זה מחרפן אותי !!!! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  25. בעיית סאונד, במחשב חדש, הסאונד עובד ואחרי ריסטרט לא עובד אלא אם אני מתקין שוב את הדרייבר. מפרט: מעבד I7 860 לוח אם: Asus p7p55-m זיכרון: Kingston Hyper X 2x2GB כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5670 קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי דרייברים והכל עבד יופי. סגרתי את המחשב הלכתי לשיון, והיום בבוקר, לא מצליח לשמוע סאונד למרות שאפשר לראות במאפיינים שהסאונד עובד והדרייבר מותקן כראוי. הדרייבר שהתקנתי הוא מהאתר של ASUS VIA_Audio_V6017600 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i56uWC7ZnooNIQW0 אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.