תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
עיצבתי חצי עיצוב אבל לא שמרתי אותו בכלל... המחשב החליט להתקע לי והייתי חייב לעשות ריסטרט. עכשיו אין עיצוב בכלל! יש דרך להחזיר אותו? חייבת להיות :'(
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אוקי אז נגיד ואני רוצה שהקליק הימני של הגלגלת[איך שלא כותבים את זה כן?] יעביר לי לשיר הבא, ולהפך עם הקליק השמאלי איך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמאפשרת לגבות כונן שלם, נגיד לאחר התקנת WINDOWS ואח"כ לשחזר אותו ממעין דיסק הפעלה (ללא התקנת מערכת הפעלה מחדש), אני לא מחפש תוכנה שתיצור לי העתק על דיסק קשיח נוסף אלא לקובץ שיהיה ניתן לצרוב ולהפעיל מדוס. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות את קצב הפריימים כולל הסאונד של הסרט? נגיד סרט שקצב הפריימים שלו 23.976, איך ניתן לשנות זאת ל 29.970? ואם כן, אז יש תוכנה שעושה זאת עם סאונד תואם לקצב הפריימים כי לפעמים זה פשוט לא תואם. תודה מראש, דני
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , מחפש תוכנת קריוקי מקצועית ,שמעיפה את הזמר אבל לא פוגעת באפקטים של השיר /פס הקול ,או באיכותו של השיר . אלא ממש מזהה את חלקי הזמר שהוא שר ומורידה אותם . אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת Nuendo 3 תוכנה מקבילה לקיובייס של סטיינברג והתקנתי בעבר כמה פלאגאינים של בנתיב מסויים (i) נתיב שכבר לא קיים היה של כונן קשיח חיצוני שהוחלף וקיבל את נתיב J מאחר ובתוכנה הנתיב שעליו מופיעים הפלאגאינים הוא נתיב (i) אני לא יכול להשתמש בהם. אני גם לא יכול להעביר את תיקיית Cakewalk למקום אחר כי הנתיב (i) כבר לא קיים חיפשתי בתוכנת נואנדו אפשרות לשנות את נתיב הפלאגאינים ולא מצאתי. אני רואה את הנתיב אך אין שם אפשרות עריכה (תמונה 1) מישהו יוכל לכוון אותי איך אני מחליף לפלאגאינים/תוכנה את הנתיב? ניסיתי גם להתקין מחדש (דיסק מקורי-תוכנה חוקית) ולגרוס את הקודם אך לא ניתן משום שבהתקנה מזוהה אצלי ההתקנה הקודמת (שאותה גם לא ניתן להסיר) תמונה 2
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהFIREFOX לא טוען לי תמונות בגלל הKASPERSKY הוא טוען חלק מהתמונות והשאר לא ... ביטלתי לו תFIREWALL השארתי רק תMAIL + WEB ANTIVIRUS למה זה עושה את זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אומנם לא תוכנה "סטנדרטית", אבל ברוח ה- web *.* השורה על כולנו, משהוא שנתקלתי בו הבוקר ב- lifehacker: http://goosh.org לכתבה המקורית: http://lifehacker.com/394715/gooshorg-unix+like-google-command-line לא מוגבל לפריקים בלבד . עוד אתר מעניין שכבר הוזכר כאן לפני הרבה זמן הוא: http://yubnub.org
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה- Apache server שלי שלא רומה להתחיל יש לי גירסה 2.0.52 אין לי שום מושג מהי הבעיה רק שהאייקון בשורת המשימות מופיע אבל שהשרות עצמו לא עובד יכול להיות שזה קשור לבעיה אחרת שלי הודעה על AIRGCFG ו- WZCSLDRZ שלא נמצאו בקובץ בשם WLANAPI.DLL או לזה שהתקנתי את ה-SP3? אני מאוד צריך בשביל זה לעבוד לי...
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
גם בגרסה של Outlook 2003-2000 ניתן לעשות אישור על EMAIL ברגע שהצד השני פותח את ה EMAIL אני מקבל כלו אישור מישהו זוכר איך עושים את זה כי אני עשיתי את זה אולי לפני 5 שנים
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד כמה ימים יש לסבא שלי יום הולדת ואני עושה לו מצגת יפה!! עושים לו מסיבת הפתעה רציתי לעשות אנימצייה קאילו נגיד בצבע כחול זוהר כזה מ 1 עד 70 רצה מהר מהר וב 70 זה עוצר ועושה זיקוק כזה האם אין לכם אפשרות לעשות לי עד 70 לפחות ככה: 10,20,30,40,50.... עד 70 לפחות ככה בבקשה זה באמת דחוף!!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. יש לי 2 דיסק קשיח אחד חלונות XP. והשני גיבויי חומר חשובים. בהתחלה גיביתי חומר ghost לדיסק הראשון לעביר לדיסק השני. והתקנתי מחדש חלונות XP בדיסק הראשון. וגמרתי הכל. ונישאר לי להחזיר גיבויי דיסק השני לדיסק ראשון. עליתי בחלונות XP וניגשתי לדיסק השני ועשיתי "עתק" ו- "הדבק" לדיסק ראשון. ופתאום ניעצר באמצע וחלון הודעה שאומרתף: "לא ניתן לעתיק קובץ שצויין בתיקייה...." ניסיתי לאתר תיקייה ולעתיק חלק קבצים. והתיקייה שבה שלא ניתן לעתיק זה לא עזר. והיה לי עוד כמה תיקיות שלא ניתן לעתיק. האם יש תוכנה חזקה טובה מאוד שיכולה לעתיק קבצים כמו "העתק" + "הדבק".ובלי לתת הודעה שגיאה שאומרת לא ניתן לעתיק? קיים דבר כזה תוכנה שעובדת 100%? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אין לי את הטמפ' של המעבד ומה זה GPU Ambient ? GPU זה הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
חברה אני מנסה לחלץ קודם מהראר וזה כותב לי תשגיאה הבאה Write error only NTFS file system supports files larger then 4GB חברה מה זה אומר? ואיך אני מתקן את זה ?
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
למקלדת Logitech Media Keyboard 600 מצורף תקליטור התקנה. האם מומלץ לבצע התקנת התוכנה , שבתקליטור ? האם יהיה הבדל משמעותי בתפקוד המקלדת ללא ביצוע התקנת התוכנה , שבתקליטור ?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://img154.imageshack.us/img154/652/31153285ru2.jpg זה קורה בתדירות דיי גבוהה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מה הוא הפיירוול הכי חזק + נוח לשימוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד פנטיום 4 עם ג'יגה RAM, האינטרנט בו זז מהר. ובמחשב השני שאצלו הבעיה, פנטיום 4 עם 1.25 ג'יגה RAM, ספק 500W, כרטיס מסך 5200FX, והדפים באינטרנט כאילו נטענים כביכול, כשאני זז למטה בדף באינטרנט הוא עושה כאילו רפרש כזה מוזר ולוקח לו איזה כמה שניות עד שהוא זז קצת למטה(כלומר כשאני מגלגל את הגלגלת למטה). הכרטיס מסך מעודכן ולא היתה שום בעיה לפני ששמתי את הכרטיס. הכרטיס הקודם היה 420MX ועכשיו 5200FX. הוא היה במחשב הקודם שלי והאינטרנט זז סבבה לגמרי! מקווה שהבנתם ותוכלו לפתור את הבעיה, גיל
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש אתר אחד של דוהר אלקטרוני שלי ובטח מי שהוא פרץ אלי והחליף סיסמה שלי אז אני לא יחלתי להיכנס מי שהוא ידע אם יש תוחנה שבודקת קודים.. הוא איך אני יכול להחזיר את הדואר אלקטוני שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים רציתי לעשות קצת סדר במחשב אז מחקתי כל מיני דברים שלא הכרתי וחשבתי שהם לא חיוניים. ביחד עם כל הדברים מחקתי גם דבר שנקרא Microsoft .NET Framework ההתקנה לא הוסרה במלואה וכל פעם שאני מנסה למחוק את זה שוב זה מראה לי את ההודעה על דוח שגיאות. בעקבות המחיקה, מלא תוכנות שיש לי לא עובדות כעת וגם מראות לי את ההודעה של דוח השגיאות. כשאני מנסה להתקין שוב את הFramework מהאתר של Microsoft זה לא נותן לי להשלים את ההתקנה במלואה ומראה של שגיאה במהלך ההתקנה גם עם דוח השגיאות. מה אני יכול לעשות עכשיו ואיך אני יכול להתקין שוב את Framework בשביל שכל התוכנות שעבדו לי יחזרו לעבוד?? תודה רבה לאלה שיעזרו...
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני גולש באניטרנט והרוב האתרים מתנתקים לי כול הזמן .החלפתי כמה דפדפנים והבעיה ממשיחה אותו דבר ודברים אחרים כמו ביטורנט וכול מני תוכנות לא מתנטקים..
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי.. ברשותי כרטיס רשת אלחוטי D -Link DWA - 110 אני צריך דרייבר עבור VISTA ULTIMATE 64bit או המלצות לגביי כרטיסים שונים בעליי תמיכה.. המון תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-