עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by marking,

כל 2 דקות מנסים לפרוץ לי (בגלל זה פירמטתי ופתחתי חשבון חדש בICQ) אני כבר לא יודע איזה FIREWELL להשתמש פרצו לי כשהשתמשתי עם ZA וכשאני משתמש הפיירוול של נורטון אז כל 5 שניות יש לי הודעה של להסכים או לא (הודעות בסגנון) וזה מעצבן אז אני לא משתמש בו (לגים במשחקים בשתי התוכנות ) נו אנשים תעזרו לי לפני הפירמוט הבאה? תודה

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  2. מדוע כאשר אני מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול למהירות נמוכה יותר מהירות ההורדה עולה?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by wild_3d_raptor,

איך אני פותח קובץ NFO????? בתודה , עמית

4. Started by matityahoo,

אני מכניס לה avi הוא מופיע במסך הקטן אבל כשאני מכניס אותו לטיים ליין רואים רק שחור , אותו avi פועל במדיה פלאייר בלי שום בעיות ועם mpeg יש לי קצט קפיצות ואי אפשר להאיט או למהר אשמח לקבל הצעות.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by chenrp,

יש למישבו ניסיון איתה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by david11,

היי לכולם על איזה קונדום וירטואלי אתם ממליצים ? ( לי חשוב : קלה , חינמית ופשוטה להפעלה ) תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. רכשתי לפני כמה ימים את המפרט הבא: מעבד INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח GIGABYTE GA-P55M-UD2 כרטיס מסך GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 זכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT שני כוננים HD103SJ ו - HD502HJ בהתקנה של XP x32 המחשב נתקע בשלב של "Installing devices" ולא מוכן להמשיך. על Win 7 Ultimate x64 המחשב פשוט קופא לפעמים וגם קורס עם מסך כחול. המחשב עבר בדיקת מאמץ עם linx בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 12.01.2010 בשעה 22:08:38 המצב דומה גם על XP x64.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. זקוק לתוכנה חינמית לחלוקת מחיצות ללא פגיעה במידע. תודה רבה לכל העוזרים התותחים של HWZONE.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by BMN,

תגובות בונות בבקשה להתחשב בזה שזה הראשון שלי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by dans41,

אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. הפונט השחור שמופיע על הצו. הוא מנוקד כזה... מישהו מכיר את הפונט?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shmil_y,

היי אני מנסה לנגן קובץ AVI בויסטה64. רואים את התמונה כמו שצריך, אבל הקול נשמע מקוטע. יש לי את הבעיה הזו בכמה קבצים ספציפיים, ובשאר (רוב) הקבצים הכל עובד כמו שצריך. ניסתי את זה על כמה נגנים ובכולם אותו הדבר. התקנתי רק את FFDSHOW + Klite64, (אח"כ גם ניסתי להתקין את Haali Media Splitter ואת XVID וזה לא עזר). אני מצרף צילום של GSPOT על הקובץ הזה, בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/shmulikj1/Pictures/photo#5142433053449470466

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. איך אני מקטין תמונה של 300 kb לגודל של 8-15 kb ?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה לשמור קטעי וידאו במחשב כך שאני לא אצטרך חיבור לאינטרנט כדי לצפות בוידאו איזה אתר או תוכנה מבצע זאת ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aviel131,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by tamiravigan,

אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Cynicoren,

ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400 ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!! מה עושים?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני עובד עם Norton Internet Security. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת איזה פורטים חסומים אצלי ע"י ה - firewall של התוכנה? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by WildFire,

בדומה לאשכול שמישהו פתח כאן לפני כמה שנים טובות; http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43827.0 גם לי יש בעיה שכאשר אני שומע מוזיקה או משחק במשחק מחשב, לחיצות על כפתורים גורמים לקטיעת הסאונד, בעיה מאוד מעצבנת. מה שכן, לי אין כרטיס קול חלופי שבו הכל בסדר, אבל כשעבדתי עם WIN7 לא הייתה לי בעיה כזו, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בתוכנה. איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.