עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LazyBoy,

אהלן, האם יש דרך שThunderbird תעביר כל הודעה שנכנסת לחשבון מסויים לכתובת דואר קבועה אחרת בצורה אוטומטית? תודה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  2. כשאני פותח זה רושם לי הדף לא זמין,אבל אותו קובץ במחשב אחר כן ניפתח אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by veredaniel,

שלום אני מחפשת תוכנה שניתן להגדיר בעזרתה סיסמה לכניסה לתיקיות ספציפיות כמו בסרטים האם קיים? מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רואה לי סרט בBSPLAYER.. ופתאום הוא יוצא לי לדסטופ בלי שום סיבה.. אני גם משחק במשחק.. GRID.. ופתאום הוא יוצא לי לדסקטופ בלי סיבה.. ואני כל הזמן אני צריך לחזור למשחק (משורת משימות למטה) המשחק מתמזער מה כן.. כשהוא יוצא לדקטופ הסמן (עכבר) הופך לסמן+טוען (עכבר+שעון חול) זה התחיל היום ממה זה יכול לנבוע? עשיתי סריקות וירוסים וטרויאנים וכל זה.. ה"עכבר+שעון חול" מצביע על פעילות של תוכנה כלשהי (משאבים CPU) נכון? חשבתי אולי בעזרת איזושהי תוכנה שתעשה מעכב אחרי כל התהליכים שרצים לי.. ותעשה גרף של של משאבים ביחס לזמן.. אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה כזאת? או שאולי יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. Started by davidreznic,

בשעה טובה, ג'יגהבייט הוציאו גרסה נורמלאית לתוכנה. שעובדת ללא בעיות. אין פונקציות חדשות אבל התוכנה הרבה יותר יציבה ונוחה. גם העיצוב שונה, אם כי דומה באופן חשוד ל CPU-Z [br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 19:18:42 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש תוכנת VNC שתאפשר לי לשלוט על מחשב ברשת ותתמוך בתלת מימד, מישהו מכיר דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. אז לפני איזה חודש עשיתי בטעות פרמוט לדיסק קשיח שהיה לי עליו את ה-My Documents, עכשיו הדיסק ריק כמובן ואני לא בדיוק יודע איך אני משחזר ממנו את הקבצים (היו לי במסמכים איזה ג'יגה או שתיים אם אני זוכר נכון). יש תוכנות מסוימות אני יודע אבל לא בדיוק יודע איזה ואיך להשתמש, מישהו יכול להדריך אותי בבקשה, הקבצים שנמחקו ממש חשובים לי.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. שלום משהו יודע מתי צריכה לצאת הגסה הסופית של kaspersky 8??

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אז ככה יש לי דפדפן של אקספלור 7 (לא מועניין להחליף דפדפן :] ) הכל טוב ויפה מה זה זמן רב רק שהיום הוא התחיל לעשות בתידורת גבוה...."סגור" הכוונה היא להודעה שרשום בה dont send אתם יודעים למה אני מתכון..ואז שאתה לוחץ dont send האתר נסגר....=\ זה עושה לי את זה בהמון אתרים ובתידורת גבוה... :[ מה אני עושה איך אני מתקן? תודה לעזורים!!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by motogt,

הורדתי מהאתר של גיגהבייט את הדרייבר ללוח הנ"ל. אבל בהתקנה , כתוב שהדרייבר מיועד לצ'יפ סט X38 ו X48 . כאשר הצ'יפ סט שלי הוא P35 . מה עליי לעשות, להתקין בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by neo690,

אוקיי אז דאגתי שכל השירים שלי מופיעים בגלריה שמה ומאז הגישה מאוד נוחה רק מה זה Album Artist ? השם של האלבום שבו מצוי השיר או שם הזמר שהשיר מצוי באלבומו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by פרז,

שאני סוגר את האנטי וירוס האתר עולה ללא בעיות,אך אני מגדיר את ESET שלא יחסום את האתר. הסברים בעברית ,תודה לעוזרים,מדובר על אנטי וירוס nod32 3.0.650.0

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by llime,

לאחר פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס,המון אתרים מופיעים לי בצורה מקושקשת עם JAVA של SUN.זאת תופעה שאני מכיר ממזמן. לאחר התקנת JAVA VM של מיקרוסופט,התמונה הופכת לנקיה וצלולה-צירפתי שתי תמונות כדי להראות את ההבדל. אה-מה,קודם-כל JVM עובדת רק עם אקספלורר ומעטפותיו.פיירפוקס ממשיך להציג את אותם אתרים בצורה מקושקשת. בעיה נוספת,ישנם אתרים אשר לא עובדים עם JVM וכאשר היא מותקנת,הם לא מציגים תמונה כלל גם עם ג'אוה של SUN.ה JVM שמותקן במחשב מנטרל בהם גם את האפשרות להשתמש בג'אוה של SUN עם כל דפדפן שהוא. ועכשיו מה ש"מוזר"..... לפני הפרמוט מצאתי מדריך מפורט להסרה של JVM לחלוטין מהמחשב בצורה דומה למדריך הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=35252048 (א…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיה בפתחית קובץ WORD נגיד שלחו לי אימייל עם קובץ WORD כלשהוא אני מוריד אותו למחשב והוא לא נפתח. הוא מראה את ההודעה הזאת: http://img262.imageshack.us/my.php?image=51523319kh0.jpg כנ"ל לגבי POWERPOINT (מצגות וכו') חוץ מלהסיר את התוכנה ולהתקין מחדש יש למישהו עצה מה לעשות?! תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Skion,

יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שלום. אני מחפש תוכנה שתגיד לי כמה צריכת חשמל המחשב שלי צורך בזמן אמת. תודה. ועוד תוכנה לשליטה על מהירות המאווררים במחשב. תודה. וזהו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by dad11223,

מכירים דבר כזה כשאתם לוחצים על קיצור דרך ונכנסים ל PROPERTIES יש שם כל מני אפרויות כמו TARGEN , START IN, SHORTCUT KEY וכ'ו אז האפשרות SHORTCUT KEY עושה לי בעיות אם נגיד אני מגדיר שם שאם לוחצים F10 נגיד, אז הקיצור דרך יפעל יענו הקיצור דרך של התוכנה תפעל דרך לחיצה אחת במקלדת אז מה הבעיה שאחרי שאני מגדיר את זה , זה עובד הכל טוב ויפה עד שאני עושה ריסטארט למחשב ואז הכפתור F10 שהגדרתי אותו כבר לא עובד למרות שאם להכנס למאפיינים של הקיצור דרך הזה אז זה עדיין מוגדר שם הכפתור F10. מה אפשר לעשות איך אפשר לתקן את זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by extra-g,

יש לי WMP11. לפניו היה לי את 9 והייתה אותה בעיה. כל סרט שאני מפעיל אני רואה בשחור-לבן. בלי צבע. כל סיומת וכל קידוד. הנגן לא רושם שחסר לו קודקים. לעומת 2 סרטים שהיו חסרים לו קודקים של audio והוא רשם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת. מדובר במחשב חדש. ניסיתי להתקין את ה-K-lite mega-codec-pack 3.90 ולא עזר. הסרתי אותו אח"כ כי היו בו מלא דברים שלא הבנתי, ואם הוא גם ככה לא עזר לי העדפתי לא להתעסק בדברים שאני לא מבין. אשמח לקצת עזרה... תודה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by JXK,

קודם כל אם זה לא הפורם הנכון אז מראש סליחה ואם אפשר להעביר בבקשה לפורם המתאים אם צריך כשאני מריץ סרט מסויים שיש לי במחשב קדימה אז התמונה מתעוותת כזה ואחרי איזה שלוש שניות חוזר לעצמו והתמונה ברורה ככה זה לכל אורך הסרט אם אני לא נוגע בכלום הסרט מתנגן טוב זה קורה לי רק כשאני רוצה להעביר קדימה לזמן מסויים בסרט ויש לציין שאני יודע שזה בעיה בסרט עצמו בכל תוכנות הנגינה שיש לי זה קורה גם עם VLC ניסיתי להמיר את הסרט וזה יצא טוב ואפשר להעביר קדימה אחורה בלי עיוותי תמונה אבל ההמרה יוצאת באיכות יותר גרועה וגם שוקל פי שתיים מהסרט עצמו אז ככה שאני לא יודע מה הבעיה בסרט אולי מישהו מכיר את התופעה הזאת ויכול לעזור

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Monopusto,

אבקש את עזרת חברי הפורום בנוגע לתוכנה, שסקירתה התפרסמה במדור המחשבים של 'ידיעות' (מדור ממון, פינת "תוכנה במבחן"), ביום ראשון לפני שבועיים. הכוונה לתוכנה שאמורה לדמות את ה-TASK MANAGER המוכר. מישהו יכול להזכיר לי מה היה שמה של התוכנה שסוקרה בפינה הנ"ל? המון תודה מראש, חג שבועות שמח, יגאל.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Tal14,

יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by CyberBot,

אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים