תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי אנטי ווירוס של kaspersky personal גירסה 5.0121 גירסה הPRO התוכנה אזות טובה מאוד!!!! אבל אי לוקחת לי הרבה משאבי מערכת 19,348 שימוש בזיכרון.. זה הרבה לא ?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים באותה רשת ואני מעונין לצפות בהם דרך אחד המחשבים, אני לא מחפש תוכנה שתשלוט בהם אני מחפש תוכנה שרק תאפשר לי לראות מה עושה האדם שעובד על המחשב. אם יש תוכנה שמאפשרת את זה וגם אפשרות שהם לא יוכלו לדעת שאני צופה בהם זה מצוין. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
התקנתי אותו אתמול איך אני יכול לדעת שההגדרות ששמתי אותו הם בסדר? יש דרך לבחון אותו? ואיך הפיירוואל הזה? תוודה!! ד"א זה רק לי או שהאינטרנט אחרי התקנת הפיירוואל הזה ניהיה איטי?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את המחשב בזמן הקרוב ואני מעוניין לשמור את הפיירפוקס כמו שהוא אשמח להסבר איך לעשות את זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה להעביר תמונות וסרטים מסרטת וידאו בעזרת שימוש בכניסות הנמצאות על כרטיס מסך, ג'יפורס 4. אם יש תוכנות מסויימות שאתם ממליצים אליהן, אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
תמונות של הילדים שלו ועוד כל מניי עבודות הוא מחק בטעות את ה partition דרך ווינדוס
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לגבות את הסמיילים של המסנגר? כאילו אחרי שהוספתי אותם ועשיתי להם קוד והכל... כי אין לי כוח כל פעם להוסיף מחדש
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאנטיוירוס. זה בגלל שהנורטון שלי טוען שהוא 'לא תומך בRepair, ולכן דורש שאני אתקן אותו מחדש' וכשאני עושה זאת, אז הוא חוזר על הבעיה לאחר כמה ימים. אם יש פתרון, אשמח לשמוע. אם אין, אשמח להמלצה לאנטיוירוס. <צונזר> תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ערב טוב, ברגע שאני נכנס לאתר של HIGH-Q (ניתן להיכנס רק דרך הIE), מזין שם משתמש וסיסמא, במקום לעבור לעמוד הראשי, העמוד לא נטען במלואו : http://up404.siz.co.il/up1/mmowtiy1q3zo.png' alt='mmowtiy1q3zo.png'> ניסיתי לעבור בין כל גרסאות האקספלורר האחרונות, עדיין אותה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תודה שמדמה כונן אמיתי כמו DAEMON TOOLS רק שיש לה תמיכה בקבצי .DMG תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היום הורדתי את התוכנה serials 2000 ואני לא ממש איך להשתמש בה אז בבקשה עיזרו לי
-
לפני כמה ימים הורדתי איזה סרט ואחרי שפתחתי את הקובץ (tar.*) יצאו לי שני קבצי bin ושני קבצי sfv ושני קבצי cue איך אני פותח את הסרט הזה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש בAZUREUS והתוכנה פשוט נסגרת לי אחרי זמן פעילות מסויים(שעה, שעתיים, לא משהו קבוע) יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה ושל ג'אווה מותקנים במחשב ניסיתי להפעיל ולבטל את הPATCH שמגביל את מספר החיבורים (SP2) וזה עדיין לא עוזר כמובן שניסיתי למחוק הכול ולהתקין מחדש, זה עדיין לא עוזר. יש משהו שאני מפספס? אני מבקש רק תגובות שיעזרו לפתור את הבעיה ולא תגובות בסגנון של תעבור לuTORRENT/BITCOMET/משהו אחר בסגנון תודה
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המרתי סרט ל FLV הקול מאחר שניה שניים
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו לyoutube ואין סאונד בשום סירטון.... הסאונד של המחשב עובד מעולה גם שאני שם שירים, גם במסנג'ר ובכללי... הרמקולים עובדים... הבעיה היא בyoutube בלבד...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה נוד32 גירסא 2.12.3 ואני רוצה לעדכן אותה לגירסא מתקדמת יותר כי אמרו לי שעדיף בגלל שיש תיקונים וכו'. נתנו לי את הלינק http://www.eset.com/download/download.htm אבל לא הבנתי בדיוק מה אני צריך להוריד משם?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש איזה תוכנה שתראה לי מה מהירות ההורדה שלי\והעלה...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
?? כי ראיתי שהסקינים רק באנגלית והסקין ברירת מחדל קצת משעמם
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, אני מחפש בדחיפות ועל סף ייאוש.. תוכנה ( לקנייה או חינמית ) שמבצעת הקצאת זכרון לתוכנה מסויימת, או virtualization ל process יחיד ( ופה הבעייה, לא סביב סביבה וירטואלית.. בדומה ל - VMWARE או VPC ) חשוב לציין, מערכת ההפעלה היא VISTA ULTIMATE בגרסאת 64BIT. לעוזרים, המון תודה (:
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בעמודה של ה sources בתוכנה רואים כמובן את מספר המקורות שיש לקובץ כרגע אבל מופעים שם כמה מספרים(תמונה מצורפת) , מה כל אחד אומר? ובעמודה של status רשום מה מצב הקובץ (בתמונה רשום on queue ) רשום לפעמים too many connection ואני יודע שהבעיה היא לא max connection אצלי אז מה זה אומר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-