תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה או אפילו כמה בעיות באיסי. לפעמים הוא מתנתק ואז הפרח בצבע צהוב ולא קורה כלום אחרי זה אם אני מכבה אותו ומדליק שוב הוא כאילו מתחבר אבל כשאני לוחץ פעמיים על הפרח הוא פותח את החלון של הכנסת מספר וסיסמא ואז התחבר...וחוזר חלילה דבר שני יש כזאת תוכנה שאפשר לשלוח ממנה SMSים חינם כמו איסי?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^ איזה תוכנה הכי מומלצת? פעולה כזו כרוכה בסיכון מסויים של ההארד דיסק? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל מצגת של Windows Movie Maker שנשמרה בווינדוס ויסטה על Windows Movie Maker בווינדוס XP?? זה ההודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל:
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עשיתי דף רגיל שבכל עמודה יש נתון אחר, ופרטים לגבי הנתון, משהו ממש פשוט בלי אף נוסחה, לדוגמא: תל אביב ירושלים 544 12 423 65 וכך הלאה. יש אפשרות שהוא לא יתן לי לכתוב את אותו נתון פעמיים? לדוגמא אם כתבתי מתחת לתל אביב את המספר 123, אז שלא יתן לי לכתוב שוב (בת"א) ויש אפשרות שהוא יסדר לי אוטומטית כל פעם שאני מכניס נתון מA לZ? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
עד הCS2 הפוטושופ תמיד הגיע עם האימג' רדי, עכשיו אין.. התסכלתי גם באתר של Adobe ולא מצאתי שום איזכור לגבי IR בCS3 מה עושים? איך אפשר לעשות אנימציות עם PS? תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה תיקון שגיאות בעברית ב WORD כשהאופיס מותקן באנגלית? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה מסרבת להפתח ודורשת שאני ירכוש אותה הבעיה שאפילו 30 יום היא לא נותנת לי בשביל שאני לפחות יכול לבדוק תמקלט שלי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, קורה שאני לפעמים מקבל הודעות מאותו יוזר, הודעות מוזרות של פעם שהוא שולח לי אותם זה מראה שהוא לא מחובר. אלה הן ההודעות: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (רצוי שתהיה חינמית) שמאפשרת לשמור דפי אינטרנט בשלמותם בתור קבצי PDF או קבצי תמונה, אני מעוניין שהתוכנה תשמור לדוגמא את דף הבית של YNET בתור קובץ אחד (כלומר, שניתן יהיה לגלול מלמעלה למטה ושלא יישמר עמוד אחד בלבד).
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה למיקסוס מוזיקה לדיג'יי מתחיל..!!! על מה אתם ממליצים? אני דיג'יי מתחיל שרוצה להיכנס לסצנה ואני מחפש תוכנה טובה לערייכת שירים וכדומה...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי XP חדש על כונן C כמו כן יש לי את כונן D שבו אני משתמש לגיבוי למוזיקה לסרטים לתוכנות ועוד... לאחר כמה שעות שהתקנתי תוכנות רגילות כמו תמיד אחרי פרמוט,שמתי לב שנעלמה לי תקיית הסרטים תקייה של כ 40 GB הבעיה היא שהיא נעלמה אבל לא נמחקה כלומר חסרים כ40GB שרשומים כמשומשים אבל לא מופיעים בפועל כמו כן בדקתי אם במקרה היא מוסתרה - ולא. ביצעתי חיפוס של הקבצים שאני זוכר את שמם ולא מצאתי כלום האם ישנה אפשרות להציל את הקבצים ע"י תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי התקנתי שרת2.2 APACHE על סביבת WIN בנוסף לכך התקנתי תוכנה אשר אמורה לעבוד על השרת הזה אך משום מה אין לי מושג מה ה URL של אותה תוכנה (אך אני מתחבר להתוכנה שהתקנתי ממחשב אחר שנמצא ברשת) יש למישהו מושג אך אני יודע איזה URL -לים נמצאים אצלי ב APACHE ?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה לא סוד שבזמן האחרון ספקיות האינטרנט עושות שימוש מסיבי בתוכנות רובוטיות שמצליחות ליירט את התעבורה שמעוברת בתוכנות p2p (emule,utorrent,sababadc) ולצמצם את רוחב הפס לאותם גולשים. הם עושים זאת באמצעות מספר כלים כמו ניתוח חבילות המידע המעוברות והפורטים מהם מתבצע המשלוח . אני בטוח שחלק גדול מכם שמו לב שזמן ההורדה התארך משמעותית. לכן אנחנו חייבים לשנות אסטרטגיה על מנת לשמור על זכויותינו בתור לקוחות שמשלמים במיטב כספם ולנקוט בצעדי התגוננות באמצעות שימוש באמצעים כמו : *firewall שמאפשר שינוי ופתיחה של פורטים בקלות ובמהירות . *שימוש בתוכנות p2p מתקדמות שמצפינות את תעבורת התקשורת (חבילות המידע ) היוצאת והנכנסת . מהו לדעתכם ה-firewall הידידותי ביותר למוריד הכבד ,כזה שמאפשר שינוי ו…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כשאני רוצה לפתוח את כונן C או D נפתח לי חלון "פתיחה באמצעות" ובחירת תוכנית לפתוח איתה. כשאני בוחר בשורת הכתובת ב"מחשב שלי" את אחד הכוננים הם נפתחים. חשוב לציין שזה קרה מאז שהסרתי וירוס ביחד עם עוד כמה דברים שהאנטי וירוס מצא. אשמח לקבל הצעות לפתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מכירים את התופעה המעצבנת כשאתם באמצע קריאה של כתבה באתר hwzone או ב- ynet ופתאום הדף "מתרענן \ ניטען מחדש ? איך לעזאזל מבטלים זאת ?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתי שאני מפעיל את המחשב שלי זה לבד מהכניס אותי לשם משתמש מסוים עם סיסמה שאני לא יודע אותה איך אני מבטל את זה או משנה לשם המשתמש והסיסמה שלי? עוד שאלה: איך אני משנה בהגדרות האקספלורר 7 הסירחון מימדי הזה שמתי שאני כותב hwzone ולוחץ על Ctrl+Enter זה ישר יפנה אותי ל - http://www.hwzone.co.il במקום .com בכלל איך אני יכול להוריד את החרא הזה ולהתקין IE6? כנ"ל לגבי FF מכחה לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כל פעם בעת היציאה מהתוכנה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהבתמונה) למי הפתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-