עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  2. כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?

3. Started by 2130TOMER,

שלום יש לי סרט שאני רוצה לחתוך קטע ממנו איך אני עושה את זה בדיוק ? לא מצאתי תוכנה שעושה את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. למישו יש דרך להוריד את הסירטון הזה? קישור לדף: http://tv.adobe.com/#v=http%3A//adobe.edgeboss.net/flash/adobe/adobetvprod/caffe_fibonacci/10_cfb_001.flv%3Frss_feedid%3D929%26xmlvers%3D2 תודה מראש לכל העוזרים. ניסיתי כבר עם כמה תוכנות, הבעיה היא שה-FLV מוטמע בתוך ה-SWF ולא בתוך HTML.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  5. Started by Jenia24,

יש באמת איזהשהיא תוכנה שבאמת מאיצה את המחשבים הישנים לרמה שבאמת מרגישים את השינוי?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by pain_killer12,

חבר שלי כתב קובץ בוורד, עם תמונה ברקע והכל יפה. שלח לי כדי שאדפיס את זה, אבל הקובץ הוא XML, וכשאני מנסה לפתוח אותו עם הוורד 2003 אני לא מצליח. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by zvika.e,

גם אתם כל הזמן צריכים לשנות את המנוע ל IE, כי הדפים לא נראים כמו שצריך? איך מסדרים את זה? יש לי מלא מלא אתרים כאלה שאני צריך כל פעם לבחור שיוצגו כ IE. תודה...

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  8. מצטער אם אני לא בנושא הנכון, אני מאמין שכן, אז ככה, לחברים שלי יש בעיה עם הכתוביות בסרטים , אם אני לא טועה השפת ברירת מחדל של המערכת הפעלה שלהם זה ברוסית (או אנגלית האמת אני לא זוכר), בכול מקרה, הם יכולים לקרוא ולכתוב בעברית אבל כשהם מפעילים סרט עם כתוביות בנפרד , הכתוביות ברוסית, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by emmanuel,

שלום לכולם האם למישהו ישנה תוכנה מומלצת שיכולה להתמודד עם ווירוסים מהסוג הזה שמופצים דרך המסנגר,המסנגר שלי נגוע בסוג של תוכנת ריגול אני מאמין הוא שולח קישורים לכול רשימת התפוצה שלי ללא הודעה ממני,מה י התגובה בעקבות לחיצה על הקובץ איני יודע אך אני יכול לתאק לעצמי,חחח. בכל מקרה יש למישהו תוכנה שאמורה להתמודד עם ווירוסים מסוג זה ולהסירם? תודה מראש עמנואל

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. קיימת תוכנה שמאפשרת לשמור קובץ AI(אילוסטרטור) לEPS? הורדתי קובץ VECTOR עם הסיומת AI ואני לא מצליח לפתוח את זה בפוטושום וגם לא בACROBAT ומכיוון שאין לי אילוסטרטור אז אני לא יכול לשמור את הקובץ בEPS. אם אין תוכנה שעושה פעולה כזו, אז אולי מישהו מכם יוכל לעשות לי את הפעולה הזו? אני העלתי את הקובץ למי שיוכל לעשות. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by itzikman,

אם אני מתקין directx 10 אז משחקים שהיו פועלים על directx 9 יעבדו לי פחות טוב? והאם directx 10 יאט לי תמחשב?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  14. שלום, קורה שאני לפעמים מקבל הודעות מאותו יוזר, הודעות מוזרות של פעם שהוא שולח לי אותם זה מראה שהוא לא מחובר. אלה הן ההודעות: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by OmriF,

שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. Started by ellell,

שלום. אני רוצה להתקין תוכנת אנטי-וירוס למחשב שלא מחובר לאינטרנט, אזי איך אני יכול לעדכן את התוכנת אנטי-וירוס ללא אינטרנט והוא פעיל הרבה המשחקים ובגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנת schedule שאני יכול להגיד לה לפתוח תוכנו מסויימות בזמן ומסויים ולסגור , וכאלה דברים אם יש אשמח להמלצה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  18. אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by Avi952,

מופיעה השגיאה: ""כותרת: "Cfpconfg.exe - "שגיאת מערכת" {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framework.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." לא רק שהוא לא נותן לי להריץ אותו הוא לא נותן לי להסיר אותו כל עצה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  20. האם אפשר לקבל המלצה על תוכנת דואר אלקטרוני עבור אבי בן 75 אינטואיטיבית ושיודעת להתעסק עם מספר חשבונות דואר באופן אוטומטי. היום יש לו ברדאק במחשב ובחשבונות הדואר והוא לא כל כך מסתדר. תודה לעונים :s05:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GuyMiz,

יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by thebestof2005,

שלום לכם. אני מחפש תוכנה להקלטת ולהסרטת המסך. כלומר שהתוכנה גם תסריט את מה שקורה על המסך וגם תקליט את האודיו. לדוגמא, אני רוצה להקליט סרטון מהאינטרנט, אז התוכנה צריכה להקליט את הסרטון בשלמותו, גם את הוידיאו וגם את האודיו הבוקע מתוכו. ניסיתי להשתמש בתוכנה: Camtasia Studio 5, אבל היא רק מסריטה את הסרטון (עם קצת לאגים) אך לא מקליטה את האודיו, והסרטון נשאר אילם... אשמח מאוד לקבל ממישהו הסבר על איך להשתמש בתוכנה שאם יש בה אפשרות גם להקליט את הסרטון, ובכלל אם מישהו ממליץ על תוכנה כזאת או אחרת שעושה את הדברים הללו, הוא הרבה יותר ממוזמן להגיב פה... תודה רבה מראש לעוזרים והמשך יום נעים נ.ב לא משנה אם התוכנה חינמית או לא...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. כך שמכשיר DVD רגיל שלא קורא DIVX יוכל לקרוא... היי אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית שבהכי פשטות אוכל להמיר את קובץ הDIVX שיש לי לפורמט שירוץ על די וי די רגיל... אשמל לקבל בבקשה קישור ישיר לאתר התוכנה או להורדת התוכנה והסבר איך אני אחר כך צורב את הדיסק.... בתודה מראש HIGHLANDER

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by hararim,

אני לא מצליח לראות סירטונים ברשת רק שומע סאונד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי יש לי NOD 32 גירסה 3 ויש לי קובץ rar במחשב שזהוא מזהה חלק מהקבצים שלו כמסוקנים וחוסם אותם אני רוצה לאפשר לו לחלץ את הקבצים כמו שצריך איך אני מאפשר לחלץ את הקבצים ולא לחסום את החילוץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים