תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עם מודם 56k מישהו מכיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! הורדתי מחשב חדש ואני לא יודע למה רק רואים במדיה פלייר אני רואה מסך לבן ורק שומעים תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מובנית במחשב הנייד שלי ואני לא יודע איך להפעיל אותה אני אתן לכם את הדגם אולי זה יעזור לכם hp pavilion dv6700 ומערכת ההפעלה היא ויסטה אולטימט
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה בדיוק מה שNETLIMITER עושה אבל דומה לה כי אני רוצה לשנות... לנסות...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא כול כך בטוח אם זה קשור לפה אבל לא משנה... הורדתי תוכנה שנקראת iclone אבל זה גרסת הדגמה ל15 יום (trail version), ואין לי מושג איך אפשר לעשות שזה לא יהיה מוגבל! ואם אתם מביאים סיראיל או משהוא אז גם תגידו לאן להכניס אותו כי אין שם מקום, אז אם מישהוא יודע איך לפרוץ את זה או שיש לו קראק או משהוא או קישור לגרסה המלאה אני אשמח מאוד, תודה! והגרסה זה 2.1
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
טוב אף אחד פה כבר לא מפרסם עבודות אז יאללה כדי להחיות קצת עבודה אמ....לא אחרונה אבל אחת לפני... מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב win xp sp2 ויש תכונה שממש מעצבנת אותי, וכל נסיון לגלות איך אני מבטל אותה עלו בתוהו. אני מדבר על התכונה של העלמה אוטומטית של פריטי התחל שלא נעשה בהם שימוש בזמן האחרון. כלומר, בתפריט Programs שבהתחל יופיעו רק מספר תכניות שהשתמשתי בהן לאחרונה, ולא כולן כפי שהייתי רוצה. כדי להציג את כולן, אני צריך ללחוץ על לחצן החצים, ואז מופיעות כל התכניות. אני רוצה שבאופן דיפולטיבי יופיעו כל התכניות. אני בטוח שהעניין הוא די פשוט לסידור, אבל באמת שכבר נשבר לי הזין לחפש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש אולי לינק לתוכנה שממירה SUB ל SRT ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה מזה יום אחד.כל אתר שאני פותח או בעצם כל דף אינטרנט מופיע שהNOD מוריד קבצים מכל אתר/ דף שניפתח. האם ככה צריך להיות?האם זה לא ממלא את הדיסק הקשיח?האם יש צורך בכך או אפשר לבטל זאת?וכיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
איפה בסנדרה אני רואה את הטמפ של הלוח אם ? אני לא מוצא ... הורדתי את הגירסא הרגילה .. החינמית
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה טובה שמחפשת דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שואל כי כשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש המון הפרעות ורעשים מוזרים... יש מישהו שאין לו את התופעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצרובב סרט של 3 חלקים לדיסק dvd ושזה יעבוד בdvd רגיל יש לי נרו 6 איך עושים את הצריבה הזאת? ואם אפשר לענות על זה כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ויסטה במחשב ואני לא מצליח לעשות שיהיה אינטרנט שם(יש לי בבית רשת אלחוטית ואני צריך איכשהו להתקין בויסטה ) תעזרו לי בבקשה...!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. אח שלי מחפש לעשות כמה סמלים לנוסחאות שהוא עובד איתם באוניברסיטה אבל הוא לא ממש מתמצא בWORD OMGA,כתב עלי כתב תחתי,חזקות,(למשל איך רושמים X בחזקת Y בWORD וכדומה..)
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל מקסימום יעבירו את הנושא. בכל אופן, אני צריך עזרה. ביומיום אני משתמש בפיירפוקס, אבל יש כמה אתרים שמחייבים אותי לאקספלורר. לפני כמה ימים פתחתי את האקספלורר, ובמקום להציג דף אינטרנט הוא הציג את הדף הבא. ניסיתי למחוק את האקספלורר ולהתקין מחדש, אבל הוא ממשיך בשלו. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה קבצי וידיאו אני צריך להמיר קבצי wmv לקבצי avi אם למישהו יש שם של תוכנה או קישור זה יהיה מצויין בישבילי או מדריך או משהו תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: מצאתי אותה! http://www.bulkrenameutility.co.uk/Download.php אם משהו צריך, זאת תוכנה מעולה או לנעול\למחוק את הדיון.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אשמח לתוכנה שממירה פורמט של MP4 לMP3 בחינם אני מכיר HANDBRAKE אבל היא ממירה רק וידאו לוידאו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
The black screen appears as soon as the desktop up. The graphic card is the reason for all that because i just installed the newest driver. i downloaded from nVidia site so i don't understand why there is a problem. I'm talking right now from safe mode so i can't write in Hebrew. thanks
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-