עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gold shark,

שלום בירצוני להקליט שיחות טלפון (טלפון קווי) ואני לא יודע איזה עם יש אפשרות קזאו בכלל אז עם מישהו מכיר דרך אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. ניסיתי לגלוש בו קצת והוא כל הזמן מפסיק ליפעול כל פעולה קטנה הוא ניסגר צריך להכניס אותו לרשימה של הבטות הגרועים בהיסטוריה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Splashy,

יש לי בעיה שאני מנסה לפתור אותה כבר זמן מה ללא הצלחה. לאחר פרמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש, כתוביות בתוכנת MPC-HC על Windows 7 Ultimate 64 bit מופיעות בג'יבריש. ה-System Locale שלי כבר על עברית כך שזו לא הבעיה. ה-Font וה-Charset ב-MPC-HC גם על עברית. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ללא הצלחה. לפעמים קורה שאחרי התקנת גרסה חדשה של MPC-HC והגדרה, רואים עברית תקינה אך אם אני יוצאת מהנגן ונכנסת שנית, שוב רואים ג'יבריש. בתוכנות אחרות רואים את הכתוביות בצורה תקינה (KMPlayer, VLC, WMP). בנטבוק שלי גם מותקן MPC-HC ושם הכתוביות מופיעות בצורה תקינה. אין לי מושג מה זה, ניסיתי כל מיני גרסאות וגם את הגרסה הכי עדכנית (nightly build) וניסיתי להגדיר את התוכנה אלף פעם וכלום לא עוזר. אודה לכל מי שיוכל…

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by semca,

שלום שמעתי על תוכנה טובה ,(כמו נ ,גוסט) ליצירת גיבוי למחיצה.משהוא בשם :ANARCONIS .?אולי מישהוא מכיר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. Started by gshhar,

אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nadav77,

יש לי בעיה אין לי תדריבר של הכרטיס קול שלי כי פירמטי תמחשב שלי ואין לי תדיסק של הכרטיס קול הנה הכרטיס קול שלי : sis 7012 audio device מישהו יכול לביא לי דריבר בבקשה ! תודה למי שמביא :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב נייד חדש אני מחפס תוכנה שתגיד לי בדיוק איזה חומרה יש לי במחשב כלל המהירות של כל חלק וכל שאר הפרטים הנחוצים תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by DL,

טוב, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לצרוב קבצי ISO Cue Bin וזה לא נותן לי! כל פעם שאני אומר לו דרך ה: Copy And Backup ---> Burn Image To Disk לצרוב קובץ Cue מסויים שה BIN שלו באותה תיקייה אפילו, זה אומר: "Cannot Open The File C:\ Blablablabla\moreblablabla.bin" באדום ואז עוד הודעה בצהוב: An eror accurd while loading the cue sheet file" c:\blablablabla\blablabala.cue (line 1) " וזה קורה לכל קובץ לא משנה איזה! תוכנות אחרות כמו ISO buster אין בעיה... אבל אני רוצה לצרוב את זה... מישהו יכול לעזור לי? אוליי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של Nero או משהו... תודה.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by holly man,

שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by MDK,

האם יש דבר כזה תוכנה שעושה הדמיה לSURROUND לקבצי Mp3? : אם כן, איזו אתם מכירים?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. שמתי לב שאם אני מקבל אימייל נגוע עם וירוס אז הנוד מוסיף לכותרת [virus virus-name] אז רציתי לשאול אם אפשר פשוט שהוא ימחק את ההודעה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Omri643,

שמתי לב שיש כמה גרסאות: NORTON PM 8.0,8.2,8.5 ו POWERQUEST PM8.0 או בכלל התוכנה של אקרוניס? אני מחפש משהו כמה שיותר פשוט לשימוש, ושלא יהווה יותר מדי סיכון לדיסק, וכמובן ייפעל על וויסטה. איזו מהן לבחור? ואם אפשר מדריך קצרצר שיסביר לי איך לפצל מחיצה של 200GB לאחת של 190 ואחת של 10?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  15. האמת שעשיתי מספר בדיקות בכל מיניי אתרים בעולם אבל כל הסברים פשוט לא היו ברורים מספיק איך בדיוק זה מתבצע ... אשמח לעזרה בנושא ? תודה אסף

• 8 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. איך מסדרים את זה לפני שבוע כן הייתי שומע

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by Michael^_^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אני בא להתקין דירקטאיקס 9 C פתאום הוא אורמ לי הוא כבר קיים... אבל אני נכנס להתחל הפעלה וכותב שם DXDIAG וזה מראה לי שמותקן שם 9B ואני רוצה את C המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא WINDOWS XP SERVICE PACK 2 .. עכשיו השאלה שלי כזאת ... איך נאי יכול למחוק את הישן ולהתקין את החדש? או סתם להתקין את החדש על הישן

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by ladani22,

יש לי קובץ של גוסט ואני רוצה לפתוח אותו כמו קבצי זיפ (ללא תוכנת הגוסט) בכדי לשלוף משם קבצים שאני צריך איזו תוכנה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. שלום למומחים,אי רוצה לדגום קטע קול קצר מסרט ולאחר מכן להמיר אותו ל MP3. תוכנת המרת קול יש לי,עכשיו אני צריך רק תוכנה לדגימת הקול מהסרט. תודות לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית ואני צריך לזהות את הדריבר של הקול איך אני בודק זאת? ומחפש את הדריבר?! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. עדכנתי את גוגל כרום הורדתי את adobe flash plyer וזה ממשיך לפחות פעם אחת ביום מופיעה לי הודעה shock wave קרס למה זה ???

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by zZOROo,

תגובות בונות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yoni4000,

יש תוכנה מסויימת שיכולה להגביר את העוצמה של שירים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bugosdckh,

שלום , אני מחפש תוכנה המשלבת בין מצגת PPT לבין סרט כך שכאשר אני עובר לשקף מסוים הסרט הסבר יקפוץ בהתאם. השאיפה שאני יראה חצי מסך סרט והחצי השני מצגת תודה.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.