עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו מכיר תוכנה שמורידה את הצבע של האייקונים בדסקטופ...יענו איזה שרשום נגיד Internet Explorer אז זה בטורקיז נגיד אז יש תוכנה \ תוכנות שעושות שהרקע עצמו יהיה הצבע של האייקון... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת שיגיד לי בקשה

2. Started by udi,

האם משהוא יודע כיצד ממירים DVD ל- MPEG כדי שיוכל לעבוד על במחשב מבלי הסרט המקורי אני יודע שזה אפשרי אבל אנני יודע את השלבים של ההמרה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by nimrodim,

I'm looking for a decent, simple dvd authering program which has the following features: 1. Real time preview of the project. 2. Will accept AC3 files. 3. Subtitle support. 4. Import chapters or assign chapters every certain time length automatically. Before anybody jumps and says DVD Maestro - i have been using it for years - but i have lost real time preview - and don't feel like installing my system all over again due to some unkown incompatibility. I have tried DVDLabPro - but it has no real time preview that i know of. I have tried sonic dvd producer 5 - but can't find any way of importing chapters. Any suggestions?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by composite,

כמו שכתוב בכותרת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by zzz727,

ראיתי שיש תוכנות כמו רישומון וכו' שעובדות בעזרת התוכנה microsoft access. אני רוצה לבנות משהו דומה לרישומון רק עם תוכן שונה אבל שיראה פחות או יותר כמוהו. מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by gamer-8,

אני צריך להוציא קבצים שנמצאים בתוך קובץ EXE. ניסיתי לשנות את השם לזיפ או לראר, ולפתוח עם התוכנות, אבל לא עובד. מישהו יודע איך אפשר להוציא את הקבצים משם?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by Burned,

בזמן האחרון התוכנה פשוט לא עובדת טוב.. אני מוריד מראפידשייר פרימיום ולפעמים היא נותנת לי קצבים ממש נמוכים, לפעמים ההורדות מתנתקות.. לא יודע מה קורה כאן.. יש תוכנה אחרת מומלצת במקומה?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  8. איזה תוכנה יותר טובה WinAVI.Video.Converter או x-3gp-video??

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  9. אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום אני מעונין לדעת כיצד אני רואה דרך תוכנה את החלקים שיש במחשב כלומר אומרים שיש לי מעבד כזה זיכרון כזה אני רוצה לדעת איך אני מגיע במחשב ולראות את זיהויי החלקים תודה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  11. לאחר זמן מה עם החבילה של קספרסקי "בתשלום", מחפש אלטרנטיבה חינמית (אם קיימת) שלא תיפול ממנו. אני מניח שאין חבילה של אנטי-וירוס ופיירוול ביחד, אך אין לי בעיה לתוכנות נפרדות. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2010 בשעה 16:15:29 ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by spike_staff,

שלום לכולם! בזמן אחרון שמתי לב שכאשר אני מפעיל MP3 או סרט כלשהו דרך WMP 12 התוכנה ישר מתחילה לתחון את המעבד ומגיע ל100%. מחקתי את כל הקודקים שהיו לי והתקנתי שוב את KLITE האחרון אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. אני משתמש ב WIN 8 64 BIT ומחשב כמו שרשום במפרט. אשמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. שבת שלום לכם חבר'ה. נמחקה לי בצורה ממש משונה! תקייה שלמה של תמונות וסרטונים, סה''כ בערך 40 ג'גה! ניסיתי לשחזר עם תוכנות שונות, אך ממש ללא הצלחה. יש עוד אפשרויות? -תודה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by bennyriz,

בתוכנה CDRWIN ובגירסאות האחרונות של התוכנה NERO ניתן לצרוב דיסקים של מוזיקה ע"י הקובץ CUE. הקובץ הזה מצביע על קובץ MP3 או WAVE ובתוך הקובץ יש את הפרטים של הדיסק כמו חלוקת השירים שמות השירים וכו'. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור את הקובץ CUE הזה. יש תוכנה שנקראת "CDRCue Cuesheet Editor" ובעזרתה ניתן ליצור קובץ כזה באופן ידני או לשנות קבצים כשאלה שכבר קיימים. אבל אני מחפש תוכנה שפשוט תיקח דיסק ותעשה לו ריפ לקובץ CUE. מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by roey1,

שלום, אני מעוניין בתוכנה חינמית אם יש אשר תעזור לי בארגון וסידור העסק מבחינה של מלאי, פגישות וכו' . אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. שלום לכול חברי הפורום רציתי לדעת אם משהוא מכיר תוכנה חינמית שתוכל לא לפתוח כתובית אחרי שפתחתי את הכתובית באנגלית רציתי להעתיק הכל ל WORD וללא הצלחה הוא רק מעתיק שורה אחת יש תוכנה שאפשר לסמן את כל השורות ויתן להעביר למסמך של WORD תודה לעוזרים אתם גדולים אין כמו הפורום הזה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by KoDkOd,

שלום,עם איזה תוכנה אני מריץ בדיקת מערכת בעומס למחשב חדש בדיקה כללית כזאת לזיכרון מעבד והארדיסק ? תודה מראש ויום טוב!

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  20. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים לחפש מידע על הבעיה אך לא מצליח ... הנה תמונה שממחישה את הבעיה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  21. אוקיי, אני התחלתי לעבוד עם התוכנות הנ"ל. Traktor DJ - עם התוכנה הזאת הבנתי שאפשר להוציא את מוזיקת הרקע משיר, אפשר לדעת איך אני עושה זאת בדיוק? CuBase - איתה אני צריך הסבר כללי שיסביר לי קצת את הבסיס על התוכנה. בעיקר את הדברים הבסיסיים שאני צריך לדעת בה. FruityLoops - הבנתי שבתוכנה הזאת אני יכול להוציא את הסמפלים(יש לה מאגר סמפלים), איך אני עושה זאת+ הייתי מעוניין בהסבר כללי עליה. אם למישהו יש סבלנות לעזור לי, אפילו בקצת, אני אשמח. ואם מישהו מכיר מדריכים טובים שמפרטים את הבסיס על כל תוכנה, גם זה יהיה נחמד מאוד. *הדבר שהכי חשוב לי לדעת - איך אני מוציא את מוזיקת הרקע מהשירים בתוכנה טרקטור די ג'יי? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  22. יש לי כפתור שנימצא בתוך (Portfol mc (MOVIE CLIP אני רוצה שבעת לחיצה עליו הוא יקח אותי לטיים ליין של Right Square mc לפריים שניקרא back מה הקוד שאני אמור לרשום בכפתור הזה? MC=MOVIE CLIP סדר האנרכיה של MOVIE CLIPים: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום לכולם, אני משתמש לפעמים בFIREFOX, אך יש לי בעיה אחת: אני משתמש בFLASHGET, אך כאשר אני לוחץ על הקובץ בעזרת הלחצן הימיני של העכבר, אין לי אפשרות של "DOWNLOAD WITH FLASHGET" מישהו יודע איך אני יכול לגרום שתופיע השורה הזו ? או דרך אחרת שאני יוכל להוריד דרך FASHGET ? (להעתיק את הכתובת של הקובץ לFLASHGET לא נחשב ) תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אהלן, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה בסיסמא (לא, לא ה-pr0n שלי ;D), ואני מחפש עכשיו בנרות תוכנה שתאפשר לי לסגור את התיקיה הזאת בסיסמא שאני יבחר, מי מכיר כזאת? נ.ב אני עובד ב-WinXP.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by gameri,

האם יש דבר כזה תוכנת עריכה שבה אני מצלם סרט (מפעיל מצלמה ) והמחשב במקום להציג אותי הוא מציג בן אדם אחר (אמיתי או מצוייר ) וככה אני עושה תנועות למצלמה והאנימציה זזה כמובן שגם ניתן להוסיף חפצים דוגמה אני יכול לקחת מקל ובמסך יוצג חרב לדוגמה ואז יש לי יכולת לייצר סרט שלם או אפילו משחק מחשב שכל האנימציות זה שחקן יחיד זה אני שואל כמובן אם זה משהו שקיים למישתמש הביתי ולא רק באולפן קולנוע אני שואל לידע כללי

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.