עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redead,

אני רואה שבהרבה דירוגים הוא מופיע ראשון..

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by roeesnir,

דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

אני כותב את כל האימיילים שלי בדואר רשת בלי להשתמש בתוכנות דואר שונות. קורה לי הרבה כשאני מקליד מהר שפתאום FF חוזר עמוד אחד אחורה ואני מאבד את כל הכתיבה. אני משוכנע שזה נגרם מאיזה צירוף מקשים, אבל אני לא יודע איזה צירוף ואיך מבטלים את הקיצור מקשים הזה? (אני רוצה לבטל לגמרי את האפשרות לעבור בין דפים עם המקלדת) אגב, זה לא קורה מלחיצה על ALT + חץ שמאלה. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by ben060,

אהלן חברה יש לי שאלה עבורכם איך אני עושה שהוינדווס יהיה מקורי כי עכשיו אני לא מצליח להתקין עדכונים בגלל שהוא אומר שוינדווס מזויף יש דרך כלשהיא לפץור את הבעיה. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן........................... שמעתי שיש EMULE חדש שבמקום EDONKEY עכשיו זה COW וזה מוריד הרבה יותר מהר...... איפה אפשר למצוא את ההתקנה של זה? אם בכלל כדאי להתקין את זה...

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  6. עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.

7. Started by yonii,

יש לכם את התוכנה אבל בגרסא החדשהביותר(נראה לי זה 0.22)

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by SMAZ,

אני לא לא בטוח אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בזמן האחרון ביוטוב לכול לינק אם סרטון כותב לי שאו שג'אווה סקריפט סגור או שיש גרסה ישנה של פלאש אבל בלינק שכתוב אחרי שיש לי גרסת פלאש ישנה כתוב שבשני המחשבים שלי שיש את הגרסה הכי חדשה ואין את הסרטון פלוס רואים את האתר כאילו שינו כמה דברים ולא כמו האתר רגיל אלה הכול מבולגן האם יש פתרון לזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  10. סוג העכבר wireless intelmouse explorer אני עובד היום עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט והצלחתי למצא עד עכשיו דרייבר שמתאים רק ל XP.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by Griffin,

ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by AviadF,

כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  14. Started by freee,

שלום, יש לי סיסמא בת 5 אותיות אך אני זוכר רק את ה3 הראשונות ואני רוצה למצוא את השתי אותיות הנוספות. יש אפשרות לעשות הרצה כולשהי על כול האפשרויות,זה לכניסה לחשבון שלי. ה3 אותיות הראשונות הם :loy ואני צריך את השאר,רק אני זוכר שאלא אותיות ולא מספרים. יש תוכנה שתוכל לעשות לי הרצה של כול האפשרויות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. Started by ארקדי גאיידמק,

באתר של איסיקיו ממש מגניב בסגנון של המסנג'ר..

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by omnius,

שלום לכל המעוניינים (לא בטוח שאני כותב בפורום הנכון מאחר וזה שייך למיליארד נושאים בערך, מקסימום אני סומך על המודרים) אתמול המחשב שלי התחיל לעשות ריסט בערך דקה אחרי שהוא עלה כל פעם. אחרי שעשיתי לו shutdown -a ואחרי שני system restore החלטתי שזה כנראה משהו אחר ומאחר ובכל מקרה פרמטתי לפני יומיים, העתקתי בsafe mode את כל הדברים החשובים ופרמטתי שוב (רק את כונן C). פרמוט הלך די חלק, עד הקטע שבו הוא מסיים להתקין דרייברים/הגדרות ראשונות (בערך 10 דקות לתוך ההתקנה), שאז הוא כל פעם עושה ריסט או נתקע. ניסיתי כבר עם שתי גרסאות של ווינדוז (XP), בשתיהן קורה אותו דבר. בדקתי את ההרדיסק מהביוס, הוא מדווח שהוא בסדר. לא מדובר בבעיית קירור, כך מוסרים דובי הקוטב שהתחילו לגור לי על המחשב (…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by Athlon_XP,

הי חבר'ה. פעם היה לי WIN98SE. עכשיו, ב-ICQ היה לי פונט שנקרא 'GUTTEM YED BRUSH' או משהו כזה ועכשיו שיש לי XP PRO אין לי את הפונט הזה. יש לי את ICQ PRO 2003A, למה אין לי את הפונט הנ'ל? ואיך אפשר שיהיה לי אותו?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by iveco,

בזמן האחרון 3 חודשים ה MSI AFTERBURNER גורם למחשב שלי לעשות פריזינג אני משחק והסאונד נתקע לכמה שניות ממשיך ושוב רנדומלי לא באופן קבוע זה מעצבן למה ? יש בעיה מעצבנת בסאונד , מישהו יודע אם יש לזה פיתרון ?

19. Started by joni69,

נגיד אני רוכש מחשב נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה זה יהיה בעיה להוריד אותה ולהתקין XP במקומה או שזה בעיה ? לא שיש לי בעיה עם ויסטה פשוט הוציאו לה שם ממש רע לא יצא לי לראות אותה בפעולה או משהו אבל עשו לה תדמית ממש גרועה בתור תוכנה שהרבה דברים לא נתמכים בה ושואבת משאבים בהגזמה ובלי סיבה .. אם מישהו חושב אחרת השמח לשמוע תגובות אה ואיך שמים XP ?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו מכיר תוכנה שמורידה את הצבע של האייקונים בדסקטופ...יענו איזה שרשום נגיד Internet Explorer אז זה בטורקיז נגיד אז יש תוכנה \ תוכנות שעושות שהרקע עצמו יהיה הצבע של האייקון... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת שיגיד לי בקשה

21. שלום לכולם! לאחרונה השתמשתי בנגן FOOBAR2K עם סקין שכולל המון פלאגינים, אחד מהם הוא הצגת מילות השיר עם גלילה אוטומטית וסימון השורה הנוכחית בשיר... עכשיו, לאחר הפרמוט, אני מנסה להשאר עם כמה שפחות תוכנות צד-שלישי... עכשיו השתמשתי קצת ב WMP11 של ויסטה והבנתי ששכחתי כמה הוא גאוני ונוח(כמו כל ויסטה...) אבל אני חייב LYRICS ואין לי כוח כל הזמן לחפש באינטרנט... אני רוצה את זה מובנה בחלון של המדיה פלייר כמו LYRICS PLUGIN הבעיה שלו היא שאין לו גלילה אוטומטית וסימון השורה, זה פשוט מן דפדפן אינטרנט פשוט שכל הזמן מחפש לייריקס... חשבתי על MINILYRICS אז הורדתי אותו, אך יש לי בעיה קטנה בהתקנה... בהתקנה יש כמה תוכנות שאפשר להתקין בהן את הפלאגין כמו: WINAMP FOOBAR אך לא ראיתי שם מדיה פלייר.…

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  22. ככה לפחות זה נראה לי. אני עובד עם FF 3.03 על WinXP-S2 ומחשב חזק. מאז ששידרגתי לגירסה 3 אני נתקל בתופעה שבהפעלה ראשונה של הדפדפן (15 טאבים פתוחים) לוקח לפעמים 15 דקות עד שהדפדפן "מתחמם" ובזמן הזה אם אני מנסה לפתוח URL חדש או לרפרש טאב קיים הוא כותב בשורת הסטטוס looking up _www.stam.co.il יש לציין שבאותו זמן ב IE פתיחת URL חדש היא מיידית. אני שובר ת'ראש הרבה זמן בבעיה הזאת ??? ניסיתי התקנה חדשה ופרופיל חדש (ללא תוספים) וגם ניטרלתי את כל תוכנות ההגנה אבל ללא הועיל אשמח לרעיונות תודה

23. באיזה Ports תוכנת ICQ עובדת? (במיוחד העניין של שליחה וקבלת קבצים?)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. מחפש תוכנה לעריכת סרטי וידאו שהיא בחינם תודה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. שלום בעקבות gears of war הייתי צריך להוריד דרייבר למעבד שלי (3800+ AMD) או בשם המלא:AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 הורדתי מהאתר של AMD, הורדתי מהאתר הראשון שהופיע בגוגל, אפילו התקנתי מהתיקיה של gears, אבל בכל הפעמים הוא מתקין לי את 1.3.2.0 ??? גם בadd\remove רואים את הגרסה עם ה0 בסוף ולא ה16. למה לעזאזל זה קורה? כאילו זה משתנה מהאתר עד לקובץ EXE... פתרונות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים