תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך שמישהו שיש לו פיירפוקס 3.6.8 ישלח לי ערך מסויים מהגדרות התוכנה שיכתוב באזור הכתובת : about:config לאחר מכן שילחץ על I'll be careful בשורת הפילטר שירשום : general.useragent.override יעמוד על השורה של הערך ילחץ מקש ימני modify ויעתיק את הערך בנוסף אני צריך גם את הערך של general.useragent.extra.firefox תודה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין עם הרחבה של הזכרון הפנימי ל - 2MB נתקע מייד או אחרי זמן לא ארוך של גלישה באינטרנט. בינתיים משמש רק לגלישה ועל כן איני יודע אם היה נתקע גם ביישומים אחרים. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את התוכנה Mp3 Knife כשאני מנסה להזיז אותה לאמצע המסך ההודעה הבאה קופצת לי: מחקתי והתקנתי שוב... לא עוזר.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
רגילים וHD .. ? אני כרגע עם KMPLAYER..
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כמובן שלא שמעתם את השם הזה מזמן...ICQ. אני מחפש תוכנה שיכולה להעביר את קבצי ההיסטוריה (bdf) - של תוכנת icq 2003b לקובץ html \text \ xml או כל פורמט אחר שניתן לקרוא. למה? כי מעולם לא כתבתי יומן וממש מעניין אותי מה קבור שם בקבצי ההיסטוריה. אחרי חיפושים אינסופיים...די נואשתי. התוכנה הטובה ביותר לכך היא ללא ספק Belkasoft ICQ Analyzer. תוכנה קטנה וישנה מאוד שעושה את העבודה מעולה, אך מוציאה רק עשר הודעות לאיש קשר בגרסת הדמו. כדי לשדרג לגרסה המלאה צריך סריאל שעולה לא פחות מחמישים דולר. גם אימיילים לחברה לא עזרו לי להשיג הנחה. אודה לכם אם תוכלו לעזור....האם אתם מכירים תוכנה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ של כמה שירים בMP3 יש תמונה של האתר בקבצים (תמונה לא צנועה) כאשר אני מפעיל את הקובץ באחד הנגנים או בפלאפון התמונה מופיעה איך אני מוחק את התמונה מהקובץ או משנה אותה בתודה אורן
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעצב דף אינטרנט שהורדתי HTM לא תמונה של דף איזה תוכנה פותחת וניתן לעצב , למחוק , לצייר ועוד ..
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי קבצי תמונות מה CACHE כרגע יש לי מספר פתרונות עובדים אבל הם פשוט מסורבלים ועל פניו אני לא רואה את הבעיתיות הגדולה לספק פתרון יעיל ויפה כרגע יש לי תוסף בפיירפוקס שמראה את כל ה CACHE אבל אתה צריך ללחוץ לינק לינק ידנית ואז מופיע לך תמונת פריביו ואז אתה יכול להעתיק את הלינק ולפתוח בדפדפן ולגשת לתוכן המקורי אפילו אם הוא כבר נמחק בעזרת מניפולציה של הכתובת קיים אתר אחד שבפועל לא מוחק את התוכן שהעלו אליו אלא רק מוחק את היצוג שלו אבל במידה ויש לך את הכתובת של ה CACHE ואז אתה פותח אותה בדפדפן ומשנה כמה מילים בכתובת אז יש לך גישה לחומר המקורי שהועלה אני לא רואה בעיה ליצור תוכנה עם אינטרפייס יותר ידידותי שתקרא את כל ה CACHE ופשוט תבנה גלרייה גדולה ולחיצה שאני לא…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
צריך תוכנה שיכולה לקחת פריים מתוך סרטון\סרט ולשמור כתמונה תודה למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איזה תוכנה פשוטה יש לעריכת מוסיקה, אני צריך לשנות מקצבים (TEMPO) ולחתוך ולחבר קטעים שונים. תודה לעונים. (הכי חשוב שתהיה ידידותית למשתמש).
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש לפעמים בFIREFOX, אך יש לי בעיה אחת: אני משתמש בFLASHGET, אך כאשר אני לוחץ על הקובץ בעזרת הלחצן הימיני של העכבר, אין לי אפשרות של "DOWNLOAD WITH FLASHGET" מישהו יודע איך אני יכול לגרום שתופיע השורה הזו ? או דרך אחרת שאני יוכל להוריד דרך FASHGET ? (להעתיק את הכתובת של הקובץ לFLASHGET לא נחשב ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה (חינמית אם אפשר-אם לא אז לא..) שבעזרתה אני יוכל לערוך את המסמכים הסרוקים . תודה וכבר עשיתי חיפוש זה לא עזר לי ...
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי קבצי תמונה של תשחצים ואני מעוניין ליצור קובץ תמונה עם פתרון שיהיו עליו אותיות, ואז אוכל להציג את תמונה אחת על השניה ויהיה לי את הפתרון כשאני מעוניין. כיצד עושים זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי בריפט או משהו שנותן לך לעשות דף html אשר מוגן בסיסמה? סתם מענין אותי, יש לי רעיון... בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני וחברי יצרנו סרט (המון המון המון השקעה, 7 שעות צילום ו9 שעות עריכה...) יצא בסוף 13 דקות בעיקרו זהו סרט מחווה למטריקס שעשינו לכבוד מסיבת הסיום במועדון הקראטה שלנו : כן... בקיצור יש רק בעיה אחת, החרא הזה שוקל 114 מגה... שזה סבבה על דיסק אבל אין לי שום דרך להעלות כזה קובץ גדול לאינטרנט על כן אני שואל, האם כדי לי לקמפל את הקובץ ולקודד אותו לצורה אחרת, במידה וכן, איך אני עושה זאת ובאיזה כלים? בתודה מראש יואב נ.ב. שם הסרט: KARATERIX RELOADED
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-