עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by oren101,

שלום הורדתי קובץ של כמה שירים בMP3 יש תמונה של האתר בקבצים (תמונה לא צנועה) כאשר אני מפעיל את הקובץ באחד הנגנים או בפלאפון התמונה מופיעה איך אני מוחק את התמונה מהקובץ או משנה אותה בתודה אורן

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. Started by אופק1,

אני די מתוסכל... הורדתי את הגירסה החינמית האחרונה שלו (כמובן, רק מהסיבה שאמורים להיות לו עידכונים חינמיים) והוא לא יכול להוריד עידכונים!!!! אם מישהו מכיר את הבעיה הזו אצלם אני אשמח אם הוא יודיע לי מה הפיתרון... "...incomplete...the update server could not..." תודה אופק

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by yotamoo,

מחפשת תוכנה מיוחדת לעריכת mp3 למיני דיסקמי שמכיר מוזמן להמליץ..

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, איך פותחים קבצי APE?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  6. Started by GaTor120,

יש ברשותי מחשב שאחרי פירמוט ויש בו כרטיס מצלמות שהוא לא מזוהה במערכת הפעלה,איך אני מזהה את שם הכרטיס ואיזה תוכנה צריכה לבוא איתו? מה שרשום על הכרטיס זה: PLX PCI6140 ועל צ'יפ אחר רשום CONEXANT FUSION 878A אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by oded6188,

מישהו מכיר משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by kokoki,

שלום, נגן הפלאש שלי לא עובד. זאת אומרת שכשאני רוצה לראות סרטונים באינטרנט כמו ביוטיוב וכו' אני רואה מסך ירוק בנגן. יש לציין שניסיתי לעדכן את הנגן כמה פעמים והסרתי אותו והתקנתי כמה פעמים ועדיין נשארה אותה בעיה. בעיה זו מופיעה בין באקספלורר 8 ובין בכרום. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון למצב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  9. שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by ladani22,

יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  11. מחפש live cd שיהיה מהיר אבל שיכיל את כל התוכנות החשובות ל"טיפול" בתקלות-שיהיה אורסט,אנטי ווירוס,אני ספייוור,תוכנה לניהול מחיצות וכ"ו-ושיהיה מהיר. אני יכול לשים את זה גם על DOK וגם על USB. משהו מכיר live cd טוב כזה? משהו יודע אולי איך אפשר להכין live cd בעצמך? יכול להיות שימושי בטרוף תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by NeverMore,

האקדח והפרצוף נעשו עם חיקוי יפני לוואקום, לא הדיוק המירבי אבל לעבודות מהסוג הזה זה סוחב כל השאר זה מברשות / פן טול http://zautner.deviantart.com/art/The-End-68481549

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  13. אז ככה יש לי Media Player11 והורדתי כמה סרטים אם המחשב החדש שלי אם סיומת avi וזה מראה לי את זה כמו שיר ואני רק שומע את הסאונד ולא רואה את הסרט אשמח אם תוכלו לעזור לי או לתת לי תוכנה שדרכה אני יוכל לצפות בסרטים תודה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by Holy,

נסיתי כבר משהו כמו 5 קודקים שונים ל-AC3 שמצאתי באינטרנט (כולל פה באתר) על win2k, למרות שכתוב עליהם שהם תומכים יש לי מלא בעיות. ב-2 מהם כל פעם שאני מפעיל את הסרט התוכנה קורסת באחד לא שמענו כלום באחד שמעו ממש דפוק ובאחד שמעו ממש חלש (לקחתי את זה מאחד התראדים פה) וכשנסיתי לשנות את ההגדרות של הדיקודר לווליום חזק יותר זה דפק את הקול. הווליום כל הזמן עולה ויורד בלי שליטה, ממש מוזר. על כל הקודקים שהורדתי כתוב שיש תמיכה ב-win2k אני מבקש מאנשים שהריצו AC3 על win2k לינק לקודק טוב בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by eizik26,

שלום אנשים אולי מישהו מכיר תוכנה שמפצלת קובץ MP3 אחד גדול (שמחובר במיקס רציף) לשירים נפרדים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  16. אשמח אם תיתנו לי קודקים טובים... ניסיתי את Nimo קודק הוא ממש לא טוב הוא הופך לי תתמונה משום מה....

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by roeesnir,

שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )

19. Started by G@L,

איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  20. אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by aaviran,

יש לי בעיה עם הנוטפאד, כל פעם שאני שומר קובץ חדש, או מוריד קובץ מהאינטרנט, הוא נשמר לי אוטומאטית בקידוד ANSI, מה שהופך את כל העברית שבו לג'יבריש. איך אני משנה את זה ל-Unicode בתור ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by IlyaN,

שלום, האנטיוירוס שלי מציק לי לגבי יישום שנקרא Inegrator (נמצא בC:\WINDOWS), והוא מסווג אותו כKeylogger. הבנתי שזה סוג של תוכנה שמתעדת את קלט המקלדת... שזה לא יכול להיות טוב. עשיתי Terminate כמה פעמים אבל זה חוזר על עצמו. הייתי מוחק אותו אבל אני לא יודע מה היישום הזה עושה... אז האם למחוק אותו, ואם לא איך אני נפתר מהמטרד הזה (האנטיווירוס לא מוכן לקבל אותו)?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by dash1,

Have a new computer with XP. got from a friend an old pinnacle BlueBox to connect to VCR and convert from analog to digital to my new I7 in order to save to my computer my old family tapes. The computer found and set the driver but the luck stoped here. The picture did not come up on my Adobe premire nor on my Megix 15. My vcr is mono so I tried to connect to the box with RCA jack for video and one for audio.but could not capture. Help please

25. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי בעיה בסרטוני YOUTUBE שאני פותח סרטון אז זה מריץ 2 שניות ונעצר ואז צריך להזיז את המד של הזמן ושוב זה חוזר! אני משתמש בFIREFOX אבל גם שאני פותח(יש לי תוסף לFIREFOX שאני יכול לפתוח בטאב של IE) בIE אז יש את הבעיה למישהו יש פתרון?! אני משתגע!! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים