תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! התקנתי את התוכנה Mp3 Knife כשאני מנסה להזיז אותה לאמצע המסך ההודעה הבאה קופצת לי: מחקתי והתקנתי שוב... לא עוזר.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שאחרי פירמוט ויש בו כרטיס מצלמות שהוא לא מזוהה במערכת הפעלה,איך אני מזהה את שם הכרטיס ואיזה תוכנה צריכה לבוא איתו? מה שרשום על הכרטיס זה: PLX PCI6140 ועל צ'יפ אחר רשום CONEXANT FUSION 878A אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
זה קרה גם בהתקנת MEDAL OF HONOR הראשון... מישהו יודע מזה אומר בכלל?.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי קבצי תמונות מה CACHE כרגע יש לי מספר פתרונות עובדים אבל הם פשוט מסורבלים ועל פניו אני לא רואה את הבעיתיות הגדולה לספק פתרון יעיל ויפה כרגע יש לי תוסף בפיירפוקס שמראה את כל ה CACHE אבל אתה צריך ללחוץ לינק לינק ידנית ואז מופיע לך תמונת פריביו ואז אתה יכול להעתיק את הלינק ולפתוח בדפדפן ולגשת לתוכן המקורי אפילו אם הוא כבר נמחק בעזרת מניפולציה של הכתובת קיים אתר אחד שבפועל לא מוחק את התוכן שהעלו אליו אלא רק מוחק את היצוג שלו אבל במידה ויש לך את הכתובת של ה CACHE ואז אתה פותח אותה בדפדפן ומשנה כמה מילים בכתובת אז יש לך גישה לחומר המקורי שהועלה אני לא רואה בעיה ליצור תוכנה עם אינטרפייס יותר ידידותי שתקרא את כל ה CACHE ופשוט תבנה גלרייה גדולה ולחיצה שאני לא…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי וירוס\מזיק כלשהו על המחשב שהשם שלו הוא: PCTattletale הוא נמצא אצלי בנתיב c:\windows\system32\winload עשיתי סריקה במצב בטוח באמצעות kaspersky וavg anti spyware והם לא מצאו את הוירוס.. רק xoftspy מוצא את הוירוס..... וכאשר ניסיתי להסיר אותו גם במצב בטוח וגם במצב רגיל אבל הוא אומר שכדי להסיר אותו צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואז הוא אומר שהוא לא הצליח להסיר אותו.... איך לעזאזל אני מעיף אותו?!?! נ.ב יש לי windows vista home preimuim תודה __________________
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה WinAVI.Video.Converter או x-3gp-video??
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול אם למישהו מכם יש מושג איך אני מסוגל להפעיל את תוכנת IGO (תוכנת ניווט). הבעיה היא כמובן שהתוכנה בנוייה באופן עקרוני לעבוד על מחשב כף יד והיא לא מסוגלת לעבוד על מחשב רגיל. עשיתי חיפושים על כל מיני אמולטורים אבל לא מצאתי שום דבר. תודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלא יהיה ההורדה של הברירת מחדל. אני מעדיף בברירת מחדל להוריד על ידי האקספלורר flashget 1.60a ואיך מגדירים לו שבתום ההורדה האחרונה הוא ייסגר מבלי להודיע לי על כך
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בעיה חמורה services.exe כל הזמן על 100% במנהל המסימות.. P D 2.8 1 GB RAM DDR1 250HD למה הוא כל כך איטי יש סיבה מסוימת??
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שאני רוצה לאחד לקובץ אחד חלקם RAR וחלקם לא כיצד מאחדים את כולם באיחוד עולה לי הודעת שגיאה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הכוונה רק לדף התרגום ולא צריך לראות את הסרט ( כי יש את התרגום באנגלית )
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב רציתי לעשות בדיקת מהירות בין כמה דפדפנים כגון: nternet Explorer פיירפוקס Flock Opera אוונט איך אני יכל לעשות את זה ?? למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית לwindows שאפשר לגרור לתוכה קבצי וידאו, והיא מציגה מידע לגבי הקובץ, כגון: 720p 1080p divx xvid ac3 dts וכיוצא בזה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אתמול גיליתי שהעומס שתמיד יש לי בפארמוויל בא מהחיות שעובדות עם ג'אווהסקריפט ואז נהיה עומס על הדפדפן עד שהוא נתקע והיום חשבתי על זה שכרום הוא הדפדפן המהיר ביותר כי הוא עושה את הדברים האלה של הג'אווהסקריפט הכי מהר ובאמת התקנתי אותו והיה טיפה עומס אבל הוא לא נתקע והוא מתמודד יפה מאוד יחסית, וזה עוד אחרי שחשבתי שפיירפוקס הוא דפדפן מהיר מאוד בכל מקרה את כרום אני לא רוצה בגלל העיצוב המעפן שלו ובגלל שהוא ממש נטול אפשרויות וכל הזמן שואל אותי שאלות מפגרות כמו אם לתרגם את הדף כאילו אני אידיוט שאתמול קנה מחשב מחברת DELL בפעם הראשונה אז למה יש איטיות כזאת בפיירפוקס האחרון ואם יש איזה תיקון שאני יכול בעזרתו לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח מספר כתבות כטאבים חדשים אני מקבל את אותו הפופאפ. הבלוקר המובנה לא חוסם אותו. מצ"ב תמונה. איך מעלימים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום רציתי לדעת אם משהוא מכיר תוכנה חינמית שתוכל לא לפתוח כתובית אחרי שפתחתי את הכתובית באנגלית רציתי להעתיק הכל ל WORD וללא הצלחה הוא רק מעתיק שורה אחת יש תוכנה שאפשר לסמן את כל השורות ויתן להעביר למסמך של WORD תודה לעוזרים אתם גדולים אין כמו הפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
nero מסרב להכיר ב-sessions קודמים שצרבתי ,יש לי צורב yamaha 24x8x8 scsi שמחובר לבקר 2940uw של adaptec מערכת הפעלה xp pro sp1 גירסת ה-nero היא 5.5.10.35 בחרתי ב-wizard ביצירת data cd בחרתי ב-multi session צרבתי 500mb על דיסק בנפח 700mb לאחר סיום הצריבה נזכרתי ששכחתי להוסיף עוד כמה קבצים הפעלתי שוב את ה-wizard ובחרתי continue multi session disc ולהפתעתי קפצה הודעה מרגיזה בנוסח this medium is not recordable מדוע זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כפתור שנימצא בתוך (Portfol mc (MOVIE CLIP אני רוצה שבעת לחיצה עליו הוא יקח אותי לטיים ליין של Right Square mc לפריים שניקרא back מה הקוד שאני אמור לרשום בכפתור הזה? MC=MOVIE CLIP סדר האנרכיה של MOVIE CLIPים: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בטימר שנמצא במערכת ההפעלה Scheduled Tasks טוב השתמשתי עד כה ב WIN2000 ואם תוכנת AUTOIT ועם סקריפט קטן שהיה מזיז את העכבר לנקודה מסוימת במסך מקיש קליק שמאלי ואחר מכן זז הצידה בעיקרון השתמשתי בזה לצורך הקלטה עם תוכנת DR. DIVX אם אני מפעיל את הסקריפט מתוך RUN או הקלקה עליו הוא עובד אבל Scheduled Tasks לא מפעיל אותו כלל הסיומת שלו VBE והדוגמה היא -------------------------------------------------------------------- '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' ' Example WSH Script (VBScript) ' ' ' ©1999 Jonathan Bennett, jbennett@hidden.demon.co.uk ' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-