תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
^. שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רוב הפורומים וחלק מאתרי הרטיו לא עובדים לי בפיירפוקס האתר עצמו עובד אבל כל פעם שאני רושם סיסמא ושם משתמש נכונים ומנסה להתחבר הוא חוזר לי למסך שבוא אני צריך לשים את הססמא... בIE הכל תקין וטוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני גולש עם FF ושמרתי את המועדפים שלי ב-bookmarks.html אני מנסה לעדכן אותם עם IE ע"י יבוא מועדפים וזה יוצא לי בג'יבריש, איך אני שומר את המועדפים של FF כדי לראות אותם גם ב-IE ?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
וירוס טרויאני תקף לי את המחשב..! עשיתי פירמוט מס' פעמים וזה לא עזר..!! חבר'ה מה לעשות.???? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורטון גוסט 2003 הוינדוס לא עלה לי ונאלצתי לפרמט את המחשב.אך כשהכנסתי את דיסק הוינדוס המחיצות בדיסק הקשיח (120GB) השתנו: -לפני,היו לי שלוש מחיצות:C,עם נפח של כ- 30GB שבה ישבה מערכת ההפעלה (windows xp),מפורמטת ב FAT32. D,עם נפח של כ- 10GB ששימשה לאכסון גיבויים של נורטון גירסה 6.(שעובדת רק על FAT32). E,עם נפח של כ- 73GB ששימשה כ"מחסן".מפורמטת ב NTFS. עכשיו כשבאתי להתקין,ראיתי שמחיצות D ו E לא השתנו (לא באות ולא בגודל),אבל כונן C הפך לגודל של 8MB שאינו ניתן לפירמוט,ונוספה לי מחיצה F בגודל יותר קטן ממה שהיתה C קודם,ועליה התקנתי את הוינדוס מחוסר ברירה.אח"כ ראיתי שנוספה גם מחיצה I שהשלימה את החוסר (מצורפת תמונה). אני יכול לעבו…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. יש לי תמונה שעליה יש פס שחור שיצרו בפשטות בצייר או משהו כזה. האם אפשר להיפטר ממנו לראות את מה שמתחת? אני מאמין שלא אבל חשבתי שכדאי לשאול. המקרה המדובר הוא כמו בתמונה המצורפת. האם אפשר להוריד את השחור ולראות את המקור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצא לי להשתמש מאט מאוד באי סי קיו אבל בזמנים היפים אני זוכר לא היה אפשר מרוב ספארים שנכנסו לICQ מה עושים נגד זה?? איך מונעים?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יצרתי מצגת בעזרת התוכנה Photo to movie על מנת לנגן את הקובץ בכל DVD המרתי את המצגת לקובץ DVD כמו בתמונה הבאה אלה הקבצים שהתקבלו ברצוני לציין שהנגן היחידי שאני מצליח לנגן את הקובץ ב VLC פלייאר. ואנני יודע כיצד לצרוב בנרו את הקבצים על מנת לנגן בכל DVD . אשמח לקבל תגובות.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לך בעיה כבר כמה ימים במחשב , תוך כדי עבודה הכל נהיה איטי , ואי אפשרר לעבוד על המחשב , ששאני מנסה לעבור מחלונות לחלונות זה לא זז , או אפילו להעביר שיר בווינאמפ כמעט אי אפשר מרוב איטיות , כל המחשב חושב ולא זז ו שאני לוחץ ctrl +alt+delete אני רואה ש sysdem ide process עם 99 אחוז cpu וזה ממשיך ככה דקות ארוכות ממש אי אפשר לעבור מחלון לחלון מרוב איטיות והיתה לי כמה פעמים הודעה משהו שרשום פה " there's unfinished shockwave script that running , click to stop him or the computer will be undertable" ולחצתי כן לבטל אותו , ובכל זאת אחרי כל חצי שעה עבודה במחשב המצב נהיה בלתי נסבל מרוב איטיות ממש לוקח דקות לרשום הודעב באיסיקיו או למזער חלון באינטרנט. יכול להיות שזה וירוס ?? גם…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה להוריד הוא כותב לי : this download has been blocked by your security zone policy מה הבעיה בדיוק לא הבנתי... יש פתרון? Aviko
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם.! הכרטיס מסך שלי מחובר בשני החיבורים שלו ה dvi מחובר לטלויזית lcd והמסך של המחשב מחובר לחיבור רגיל.. הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית שכאילו המסך של המחשב יוצג בשניהם בו זמנית וכל פעם אני צריך להעביר או לטלויזיה או למחשב בדרך מסובכת משהו.. מה גם שאני מרגיש שאני מאבד איכות שזה מוצג בטלוזיה למרות שהיא מחוברת עם כבל hdmi למישהו יש תוכנה מסויימת או דרך לפיתרון נוח ויעיל..? תודה רבה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן! אני דין, אני חדש פה, מקווה לעזור ולהעזר פה (: אז ככה, אבא נעל לי את המחשב מכיוון שקיבלתי ציון לא משהו במתמ', והתחלתי ללמוד. אין לי שמץ איך הוא נעל את המחשב, אבל הנעילה מתבטאת ככה: 1. פתיחת המחשב 2.עליית וויסטה 3. כניסה למשתמש שלי- הוא אדמין 4. הודעה קופצת (מתורגם מאנגלית) - "בעוד פחות מדקה המחשב יכבה" ויש לי איזה כמה שניות לפני שהמחשב נכבה חח. אז, מה עושים? איך מבטלים את התזמון הזה? חבר הביא לי פקודה שמפסיקה תהליך כיבוי, SHUTDOWN -A , אבל אני צריך משהו קבוע כדי שאוכל להשתמש באופן נורמלי בגלל שההודעה חוזרת אחרי כמה דקות.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברוך השם חזרתי לאקספי לאחר שבמשך מספר חודשים הויסטה קרסה פעמים. [נתעלם מהעובדה שלהפטר מהויסטה שדפק את כל הכונן וסירב לתת לי להתקין XP נורמלי] התקנתי SP3 והכל יפה ועובד חוץ מ2 דברים... 1)לא קשור לפה אבל שיהיה... שאני עושה מאפיינים על קובץ אני לא יכול לעשות חיפוש יעד הכפתור כזה קפוא. 2) הבעיה העיקרית שבשבילה גם יש את האשכול, מזעור המדיה פלייר לשורת ההתחל... פעם גם באקספי הקודם שלי [שזה אותו האחד] וגם אצל אבא שלי וגם בויסטה יכלתי למעזר את המדיה פלייר [לאחר שלחצתי לחצן ימני על שורת ההתחל->סרגלי כלים ושם הופיע לי המדיה פלייר] והיא הייתה הופכת לסרגל כלים יפה כזה שהיה עליו עוצמה, פליי ולהעביר שירים. אבל עכשיו משום מה אני לא מצליח לעשות את זה שוב. אפשר עזרה? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! עשיתי פרמוט במחשב ופירמטטי את כונן C בלבד לאחר התקנת הוינדוס החדש נכנסתי לכונן D וכל מה שהיה בו נעלם אבל עדין המקום באר דיסק תפוס כאילו הקבצים נמצאים על הדיסק הקשיח אבל לא מופיעים משום מה ! אני ישמח עם תוכלו לעזור לי תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום היום במהלך התעסקות באינטרנט התקנתי משהוא שבדיעבד התברר כתוכנה זדונית. נכון להרגע כול כמה זמן באת נסיון גישה לתקיות במחשב מופיע לי ההודעה הבא קובץ מצורף. בין אם אני לוחץ כן ובין אם לא נפתח לי חלון של דפדפן ומנסה לפתוח אתר ספציפי. ניסית לסרוק אם אנטיוירוס של NOD32 מעודכן אך הוא לא מזהה כלום וגם ניסיתי לסרוק אם ADWERE 2008 וגם הוא לא מוצא כלום אשמח אם יש למשהו רעיון איך לטפל בזה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזושהי תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט באיכות הסאונד של WINDOWS כך שכל תוכנה אחרת, וגם SOUND אחר ישמיעו את הצליל שכיוונתי פעם אחת בתוכנה שכזו. מאין WINDOWS SOUND EUALIZER, ככה שגם לדוגמה מוסיקה שרצה ב STREAMING מהרשת תהיה מותאמת ומושמעת לפי האקולייזר הזה. הבעיה שלי היא שאני רוצה לדוגמא להוריד את הבס של איזה סרטון מהאינטרנט, ואני לא יכול לעשות את זה כי אין לי אקולייזר ברשת. יש למישהו פיתרון? איזו תוכנה מומלצת או משהו בסגנון יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם השפות בתוכנות כמו Outlook ותוכנות אופיס נוספות... אני מעוניין להעביר את הכל לאנגלית, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים את זאת על מנת שאני אוכל כבר להחליף לאנגלית. תודה מראש, אביב עריכה: נ.ב אני ממצטער אם פרסמת את זה בתת פורום הלא נכון.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 דיסקים דיוידי של אירוע משפחתי ואני מעוניין לצרוב את שניהם על דיסק 1 של 8.5 גיגה דיסק דו שכבתי יש לי נרו 7 מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני כרגע עובד מתוך מחשב ווירטואלי שהתקנתי לצורך בדיקת FF3 וכל מיני שטויות נוספות שאני עושה עליו. שאלתי היא אם יש איזושהיא דרך לעבור בין המחשבים ע"י מקש קיצור, אני לא מתכוון לALT+ENTER שעובר בין המצבים מסך מלא/חלון אלא שזה יתפקד כמו KVM.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-