עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שלא היתה כמוה ספייור עצבני שלא נותן לעדכן מהאינטרנט לא AVG ול באדוור ויותר מיזה לא נותן להסיר אותו משהו מכיר יודע מה לעשותשניה הסמלים של "חומת האש " הספי וור

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  2. אני פותח את הדפדפן הבטא הזה שהורדתי מאתר מייקרוסופט ועל הגרסה של ה64 ביט אי אפשר להתקין פלאש ואי אפשר לראות פרסומות כי זה לא תומך ב64X מה זה הגיוני שהם עוד לא הוציאו תמיכה ל64 ביט ככה האתר הרשמי של פלאש פלייר כותב בכל מקרה גם אי אפשר עכשיו לחזור לאינטרנט אקספלורר 7 בכל מקרה מישהו יודע על זה משהו וגם אולי איך אני חוזר ל7?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mashas,

היי, נתקלתי בקבצים עם סיומות: *.cer,*.pvt,*.pfx פעם ראשונה שאני נתקלת בסיומות כאלו מישהו מכיר - יודע על מה מדובר. אני יודעת רק שמדבור עם קבצי מפתחות בתחום האבטחה (RSA) , אבל לא ידוע לי הייעוד של כ"א מהם

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by dragon772,

שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס אבל שאני מנסה ללחוץ על משהו מעבד לעמוד הבית הוא יוצא מהדפדן בפתאומיות...(הפיירפוקס פועל טוב) חשבתי אולי זה וירוס אבל פתאום הקספרסקי לא פועל שאני לוחץ על הסמל שלו..עשיתי כמה פעמים הםעלה מחדש לא עוזר מה זה השטויות האלה נמאס מה פיגור של הווינדווז הזה ימציאו כבר משהו אחר ראבקק.. קיצר מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by גיימרית,

סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by -twelve,

אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 6 זה אומר לי שהססמא לא נכונה. לאיסיקיו 5 ו 5.1 אני מצליח להתחבר עם אותה ססמא (וכן בדקתי קאפסלוק וכל אלה). שאני מתחבר דרך אייסקיו 5 זה מחייב אותי לעשות התקנה של 6 אם אני לא רוצה זה סוגר את האייסי. במחשב השני אני מצליח להכנס דרך איסיקיו 5 וזה גם לא מבקש עידכון. אני יודע בוודאות את הססמא וזה עדיין לא מתחבר. יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה,תומר.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by veredaniel,

מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by yochze,

שלום, יש לי עמוד שהכנתי בפוטושופ שהוא מעין TEMPLATE לכל הספר שאני מעצב.. חוץ משכבה אחת שצריכה לשנות גוון וצבע בכל עמוד, וחוץ מהטקסט השונה- העמוד אותו דבר לאורך כל הספר זה הרבה טקסט להכניס לכל עמוד, כך שבפוטושופ (שהוא אפילו לא ME) זה יהיה סיוט.. אני צריך להגיש לבית דפוס את הספר בקבצי PDF. יש דרך לעשות את זה יותר פשוט ולא לשמור אלף קבצי PDF דרך פוטושופ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. אני מחובר ישירות למסך 32 אינץ' וחלק מהמשחקים לא תומכים ברזולוציה המיוחדת של המסך שהיא 1366X768... יש איזשהי דרך לכפות על משחק או על יישום מסך מלא רזולוציה שאני בוחר?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Domovoi,

https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&id=507&ts=4459875&sh=3vJj&hm=1&ru=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2fcongratulations&rx=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2foverview%26ns%3d1&rollrs=03&lic=1 כש אני כותב את ה NICKNAME אז זה אומר:We're temporarily unable to check ID availability. Please try again. :-\

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by slrr,

שאלה פשוטה.. איך עושים שאני יראה את האייקון של התוכנה בסרגל כלים איפה שרואים את כל התוכנות שעובדות כרגע ...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. כמו שמורידים עונות שלמות של סדרות וזה מגיע מכווץ אחד אחד האם יש תוכנה שפותחת אותם בלחיצת כפתור אחת? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by xtx,

התקנתי פיירפוקס, לפני זה השתמשתי בווינדואוס אקספלולר, איך אני מעביר את המועדפים מאקספלורר לפירפוקס. תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by KrackeR,

שמעו יש לי 2 דברים שממש מעצבנים אותי ומגבילים אותי... הדבר הראשון יש לי 13 גיגה תפוסים ב C:/ שבקושי יש לי תוכנות מותקנות... רק מה שצריך, פרוגרנ פיילס הוא 1 GB בלבד!! ואין לי מושג איך תפוסים 13 גיגה מה שכן מצאתי תיקיה בשם C:\Documents and Settings\Administrator שמבחוץ היא שוקלת מלא - תמונה פה: http://img136.imageshack.us/img136/4697/59353905gb6.jpg ובפנים סימנתי את כל התיקיות והן שוקלות ממש קצת - תמונה פה: http://img83.imageshack.us/img83/696/22576541ao1.jpg הדבר השני אני מעביר קובץ מכונן E ל D, וזה לא נותן לי למרות שיש ב D 10 גיגה פנוים וזה קובץ של 3 גיגה אבל שזה עובר זה מתחיל להוריד את המקום מ C עד שזה מגיע ל 4 מגה בערך ומראה לי שגיאה כאילו זה תופס את המקום ב C ואחרי זה …

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. http://vi9ati.deviantart.com/art/San-Of-Gloadis-89571555

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. אם יש דיון קיים אשמח אם תפנו אותי אליו, חיפשתי ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. בכל מקרה, כרגע אני עם מחשב שלא פורמט כמעט 3 שנים, עכשיו יצאתי לחופשת שחרור ויש לי זמן אז החלטתי שאני עושה הכל מסודר... מבחינת אנטי ווירוס ופיירוואל כרגע אני משתמש בAVG וCOMODO. מבחינת תוכנות לרגיסטרי, ספייוואר, נקיונות וכו' יש לי המון תוכנות מותקנות על המחשב לא יודע עד כמה אפקטיביות הן... איזה מהם להשאיר? CCleaner AdvancedWindows Live Care - תוכנה לניקוי ספייוואר, רגיסטרי, וניוקוי כללי. AdAware PrivacyGuardian RegisteryMachine RegisteryBooster Spybot - Search & Destroy Spy Eraser Spyware Doctor ועוד משהו ששכחתי לשאול... יש תחליף לAcrobat ? קורא קבצי PDF אחר? תוכנה שפותחת יותר סוגי קבצים מWINRAR…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by Dean7,

אהלן! אני דין, אני חדש פה, מקווה לעזור ולהעזר פה (: אז ככה, אבא נעל לי את המחשב מכיוון שקיבלתי ציון לא משהו במתמ', והתחלתי ללמוד. אין לי שמץ איך הוא נעל את המחשב, אבל הנעילה מתבטאת ככה: 1. פתיחת המחשב 2.עליית וויסטה 3. כניסה למשתמש שלי- הוא אדמין 4. הודעה קופצת (מתורגם מאנגלית) - "בעוד פחות מדקה המחשב יכבה" ויש לי איזה כמה שניות לפני שהמחשב נכבה חח. אז, מה עושים? איך מבטלים את התזמון הזה? חבר הביא לי פקודה שמפסיקה תהליך כיבוי, SHUTDOWN -A , אבל אני צריך משהו קבוע כדי שאוכל להשתמש באופן נורמלי בגלל שההודעה חוזרת אחרי כמה דקות.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?

22. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

אני צריך תוכנה שתהפוך כתוביות בפורמט שבאות בצורה של קובץ sub וקובץ idx לפורמט srt. כל התוכנות שמצאתי לא עובדות בכלל, או מבקשות שאני יקליד כל מילה שעוברת. מקווה שתעזרו לי, תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים