עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DRAMAKING,

אהלן באופן הזוי לחלוטין החלטתי לשדרג את הנורטון שלי מ 2006 ל 2007 לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי להתקין את 2007 בלי להסיר את 2006... מכאן הכל התחיל להתחרבש... ההתקנה לא הצליחה משומה אז אמרתי טוב... נסיר הכל ונתקין את 2006 לפחות... אבל כשאני בא להסיר את התוכנה זה לא נותן לי - מעלה לי הודעת שגיאת "חלונות" על ההסרה של 2006 ובהסרה של החלק ממה שהוא התקין מ 2007 הוא מעלה סריקת ERROR של נורטון שלאחריו הוא אומר לי שתקין להתקין מחדש... בכל אופן ניסיתי להעלות את הדיסק של 2006 וזה מתחיל להריץ אותו ואחרי זה שום דבר לא קורה אין שום התחלה של התקנה... אז נכון לעכשיו אני שם את גורלי בידיים של חומת האש של XP וכולי חרדות... יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרונות למצב הכואב הזה? ואולי לעזור …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by wedew,

היי! בכל פעם שאני מעדכן את הדרייברים שלי בכרטיס מסך אז במהלך ההתקנה המסך שלי פתאום נהיה שחור,והוא לא חוזר לעצמו ומה שאני יכול רק לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב דרך הכפתור במחשב.... זה אמור להיות ככה?, אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש המחשב מראה כאילו הדרייבר עודכן בהצלחה,אבל התוכנה שבאה עם הדרייבר לא פועלת משום מה.. (Catalyst Control Center) תודה לעוזרים.... ^__^

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by בנצי כהן,

אני צריך תוכנה שאני ממלא בה פרטים של שק דוגמה נקנה באושר עד תשלום 1022.32 תאריך פירעון 20/03/2022 ותציג לי הודעה כשאני פותח את התוכנה על כל השקים שאמורים להיגבות ביום הבא יום לפני תאריך הפירעון

5. Started by shaygutman,

מדובר על מחשב נייח עם XP מופיע לי פרוסס שנקרא RFBAgent.EXE אשר תופס 90% משימוש מעבד. כאשר סוגרים את הפרוסס הכל תקין , מישהו יודע איך מסירים אותו לצמיתות.? תודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by sxs,

לא משנה מה אני כותב בחיפוש, אני מקבל את ההודעה הזאת: אם אני מקיש את הקוד זה מאפשר לי לחפש.... (אבל צריך את זה כל פעם מחדש) אין לי ספייוור וזה גם לא קשור כי כל פעם אני מחפש משהו אחר וזו אותה הודעה שכביכול זאת מילת חיפוש של ספייוור..... PLZ HELP עריכה: לא משנה, עשיתי RESTART וזה הסתדר משום מה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. יש לי רק גלרית תמונות אחת ברשימת הTEMPLATES, איפה אני יכול להשיג עוד כאלה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי *פלאש CS3 אם זה משנה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by matityahoo,

יש לי פרימייר שעושה בעיות אני מכניס לה mpeg הכל נראה טוב אבל כשאני משנה מהירות אני מקבל קפיצות כשאני מכניס avi התוכנה מזהה אותו (אפילו רואים אותו במסך תצוגה הקטן ) אך כשאני מעביר אותו לtimeline הוא נהיה שחור ולא רואים כלום ב מוניטור עם מישהו יודע משהו ?? אולי בהגדרות של התוכנה?? (נכון שאלתי קודם לגבי הורדה של התוכנה התכוונתי בצורה חוקית זה היה נראה לי פתרון פשוט להתקין גרסה אחרת)

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by mosfos,

היי!! יש בידי מכשיר lg bd370 אשר קורא מלבד BR DIVX DVD גם MKV. עד עתה כל FILE MKV הוקרן ברמה של BR - אך מרגע שהחלו להשתמש ב- "קודקים" חדשים- התמונה נמרחת ואי אפשר לצפות יותר ב- MKV. החברה, כנראה אינה מעוניינת לערוך UPDATE- בגלל שהוציאה מכשיר חדש BD390- לכן יש לי בעייה. שאלתי- האם אפשר לעשות RE-ENCODE לפורמט הישן של ה-MKV- כדי שאפשר יהיה לראות? האם יש תוכנה טובה שהופכת MKV בחזרה ל MKV עם הקודקים הישנים? תודה משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל פתאום כל האייקונים והסמלים במחשב שלי התחילו להשתגע- במקום האייקון של נרו אני רואה את הסמל של WORD, במקום המדיה פלייר אני רואה את החמור של האימיול, ובמקום הפוטושופ יש שם איזה פרצוף מחייך! ולא רק זה יש עוד... וזה גם בשולחן העבודה, גם בשורת המשימות, וגם בתוכניות בהתחל, בהכל! וזה לא נשאר ככה זה משתנה לפי מצב הרוח שלו, הוא מחליף לי אייקונים חופשי כל דקה.... מה זה לעזאזל אמור להביע? סרקתי עם spyware doctor ו-ad aware ולא מצאו כלום....

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  13. ^כותרת^ או איך אני גורם לו להוסיף לי את הקאברים לאלבומים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by netanel1,

כמו שציינתי בכותרת רציתי לברר אם יש תוכנת Anti spyware טובה כרגע בשוק עם עדכונים והכל אבל חינמית כרגע אני משתמש בspysweeper פרוץ ואני לא כל ך מרוצה ממנו אז אם מישהו יודע על תוכנה טובה שירשום אותה כאן בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by imac,

שאני מפעיל אותו אז הוא נותן לי את הודעת השגיעה הבאה: מה עושים? אני הסרתי והתקנתי כמה פעמים וזה לא עוזר...

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by shlomik101,

שלום אני משתמש באאוטלוק אקספרס וכל פעם משתנה לי השרת של הספק דואר ל 127.0.0.1 שכנראה זה המחשב עצמו כלומר זה לא איזה תוכנת ריגול או משהו למיטב הבנתי זה יכול להיגרם מה-XP או מאנטי וירוס אני משתמש בחבילה של מקאפי אני אודה למי שיוכל להסביר לי איך לתקן זאת ניסיתי ,adware, spybot וזה עדיין קורה אני כבר משתגע מזה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by alexrta,

התקנתי את המקודד גם מהתקנה מקורית שלו וגם דרך ה-NIMO PACK אבל שום דבר לא עוזר עדיין אין לי תמונה!!!

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Niryad,

הורדתי סרט מהאינטרנט (סרט חוקי) יש תמונה אין קול!! HELP!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, פנה אלי חבר עם בעיה שקיימת אצלו בדפדפן פיירוקס וכרום: כאשר עושים שינוי שפה (לחיצה על alt+shift) הדפדפנים נתקעים (not responding). התופעה אינה מתרחשת ב- internet explorer. תודה !

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. זה התחיל לפני כשבועיים, שיחזרתי את המע', עדכנתי דרייברים, הורדתי קודקים חדשים. ועדיין בטלוויזיה רואים שחור לבן. (גם שאני הופך אותה לצג ראשי..) אני ממש חסר אונים - מה אפשר לעשות?? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שזה יהיה כאילו על המספר של הבית שלי שאני יוכל לשלוח פקסים לקבל! ובבקשה שלא תיהיה מסובכת!! תודה מראש לכל העוזר תודהר רבה!! :-*

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by Posford,

ראשית רציתי לשאול. האם Java זו תמיכה שהיא לפי דפדפן או שזה לפי מערכת הפעלה? ואיזה מומלץ להתקין? שלא יהיה מסורבל ושלא ישאב יותר מידי משאבים.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by overload,

יש לי הרבה קבצי PNG במחשב של איקונים, אני רוצה להשתמש בהם כאיקונים בXP בלי להשתמש בתוכנה נוספת של עיצוב וכל מני שטויות. ראיתי שהסיומת של האיקונים בXP היא ICO . השאלה שלי היא, איך אני הופך קובץ PNG ל ICO, באיזה תוכנה (בגלל זה בפורום תוכנה)? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by zolder,

הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by asafco12,

שלום. קיבלתי IPOD NANO מתה לחג ואני צריך את התוכנה שמעבריה שירים לIPOD. אשמח אם תעזרו לי למצוא אתר שממנו אוכל להוריד תוכנה זו. חג שמח וכשר.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.