עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Griffin,

ערב טוב אני משתמש חדש יחסית בכרום של גוגל והיום תפסה אותי כתבה מעניינת בכלכליסט. בכתבה מציין בכיר בפרוייקט האינטרנט אקספלורר במייקרוסופט כי כל אות שאנו מקלידים בדפדפן,בין אם זה בשורת הכתובות לבין אם זה בשורת החיפוש נשלחת לגוגל גם אם לא ביצענו אנטר (לאישור החיפוש כביכול). החלטתי לבדוק את העניין בעצמי והורדתי את הFiddler ומסתמן שהאשמותיו של בכיר במייקרוסופט נכונות. בכתבה נאמר שניתן לבטל את האפשרות הזאת בכרום אך לא פורסם איך,גם בגוגל לא מצאתי תשובה. אז השאלה שלי - איך ניתן לכבות את זה? עריכה: מצאתי פתרון. אני רוצה רק לציין שזה מבטל שליחת מידע אוטומטית רק בכתיבה בשורת הכתובות ולא במנוע החיפוש.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by 3d7,

מדי פעם ZoneAlarm מודיע שהאימיול מנסה לשלוח אימייל, והוא שואל אותי אם אני מאשר. אני, כמובן, לא מאשר וגם מסמן שהוא לא יאשר תמיד, אבל כל פעם הוא שואל אותי מחדש. השאלה שלי היא למי אימיול מנסה לשלוח אימייל, מה התוכן של האימייל הזה, והאם לאשר לו או לא. תודה!

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  3. שלום רב לכל משתמשי הפורום, לפני כמה ימים זאטוטים מהמשפחה נגעו לי במחשב. ככל הנראה, הם סימנו את אופציית ביטול כל רשימת הקבצים שקיימת ב-Traffic ולא איחרו ללחוץ על אופציית המחיקה... כאשר ראיתי את רקע הרשימה הלבן גדל מרגע לרגע - חשכו עיניי!! פניתי למספר אנשים שאמרו לי לחפש קבצי LOG או TMP בסביבת הקאזה, אך ללא הועיל... הינני פונה אליכם, אזרחים טובים, עיזרו לי לשחזר את הרשימה שעליה עמלתי למעלה משנתיים וממנה נקטפו כל הקבצים טרם הורדתם המוחלטת!! (למעלה מ-70...) תוכנות? קבצי-טקסט השומרים הסטורייה ותיעוד? משהו?? בתודה רבה-רבה ובהערכה, מתחילון.

4. Started by J.allmighty,

שלומות, : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  5. יש לי במחשב כל מיני תיקיות ריקות שאני שוכח למחוק לפעמים... תהיה לי לעזר רב תוכנה קטנה הסורקת את המחשב כולו לתיקיות ריקות ומאפשרת לי לבחור אילו תיקיות ריקות ברצוני להסיר. תודה.

6. שלום, יש תוכנה שיכולה לקרוא את הקוד מתוך המעבד של כרטיס הפיתוח AT89c5131 ולאפשר לשמור לי אותו על המחשב לצורך עריכה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  7. שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by noy_boner,

[shadow=blue, 2, 300]שלום חברה[/shadow] [glow=blue,1, 10]יש לי צורב של אייץ' פי כפול שתיים עשרה, ולוקח לנרו שמונה דקות להעתיק 650 מגה מההרד דיסק במהירות כפול 12 , אשר אותה אני מגדיר, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה פשוטה יותר קלון סידי , והיא צורבת במהירות רגילה של 5 דקות לדיסק , מה קורה?[/glow] :

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אם אני רוצה למחוק את אקספלורר 7 ולחזור ל6 איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by Raz20,

ברגע שאני לוחץ על התחברות זה מראה לי כאילו זה מנסה להתחבר ואז זה מראה לי את השגיאה הבאה (*המסנג'ר דרש ממני לעדכן אותו ולאחר העידכון זה קרה ) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  11. חבר שלי חטף וירוס רציני כנראה מפייס-בוק. כפי שאתם בטח מכירים הוא מטיס מלא תוכניות "אנטי ספיי" שלמעשה הם ספיי בעצמם. הבעיה שהמחשה נתקע לפני שאני מצליח לסיים להתקין את האנטי וירוס, ואני כמובן לא מצליח להתקין את האנטי וירוס דרך SAFEMODE שם המחשב רץ חלק ללא תקיעות. כעת הצלחתי בצורה משונה ביותר להתקין NOD32 החדש ביותר בגרסאת הטרייל. הוא למעשה לא סיים את ההתקנה המלאה אך באיזושהיא צורה מוזרה, האנטי וירוס הצליח לרוץ. הייתי מעדיף עם מישהו יודע על אנטי וירוס שיכול לרוץ בסייף מוד דרך דיסק ללא התקנה או אנטי ספייור שיכול לרוץ באותו צורה. אם הוא יוכל להדריך אותי בצריבת הדיסק הודה לו מאוד.

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא מקפיץ לי הודעה ארור קטנה ורושם בה "unknown cpuid data!!" ולפנות לאיזה אימייל.... אחרי ההודעה הזאת, התוכנה עולה אבל עם פרטים לא נכונים נגיד הוא רשם לי שהמכפלה שלי היא 16 וה FSB הוא 156 אבל בעצם המכפלה שלי היא 18 וה FSB הוא 140... המ..למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by chook_rl,

האם יש תכנון להוציא גירסת 64 ביט למערכת אופיס החדשה? (בשביל VISTA)

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/#/d2r04a9

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  15. Started by shugi,

ערב טוב, שבוע שעבר החלטתי לכבות את המחשב (מה שאני לא עושה בדר"כ). אחרי שהדלקתי אותו ביום למחרת נכנסתי לדפדפן FF ואז הופיעה לי התראה מוזרה: לפי מה שהבנתי יש לי בעיה עם אחד הקבצים. הם מציעים לי לבדוק הרבה דברים: לבדוק אם הקובץ מוגן בפני קריאה/כתיבה ולבדוק אם ההארד דיסק שלי לא מלא או קרוב לכך. יש יותר מחצי מקום פנוי בהארד דיסק שלי אז זאת לא הבעיה. לא הבנתי בדיוק מה לעשות עם הדבר האחר שכתוב שם. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by cold fire,

הורדיתי לפני מספר ימים את המקודדים החדשים של kaza גרסה 2.73 כשהתקנתי אותם ראיתי שמספר מקודדים לא הותקנו בהצלחה במערכת ועכשיו חלק מהסרטים רואים על הפנים (הכל נורא אבל נורא כהה - בדקתי את הכרטיס מסך , מסך ) ויש גם סרטים שללא קול נסיתי להסיר את המקודדים הישנים והם הוסרו אבל לא לחלוטין הקבצים ffdshow.ax , divxdec.ax , vsfilter.dll , xvid.ax לא נתנים להסרה אי אפשר להסיר אותם ובגלל זה אי אפשר להתקין מחדש את המקודדים דוקטור תציל אותי

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by or_cohen,

אני צריך שמישהו יעשה לי מודעה למספרה חדשה נתחיל בקטן ממש ואני יוסיף טיפה פה ופה ויהיה קטלני אני חייב בקטנה עזרה שמעו: שמישהו יכין כזה דף צבעוני(גודל של מודעה דף שלם כמו וורד{WORD}) שיהיה רשום ככה: NeW HeaD אהד כאילו ראש או איך שלא רושמים שיעשה כזה שהאות הראשונה והאחרונה אותו גדולה השער קטן ויהיה מספרים כזה אפקט חותך שיער (אם ראש יפה כזה (אנימציה) חותך) בהמשך אני יביא תפרטים הבאים כגון טל' וכול המחירים וחרטא אני רק צריך תבסיס ולאט לאט נוסיף פה ושם עד שנסיים ! אני מאוד יודה ויעזור במה שצריך ויביא למי שעוזר מה שרוצה! ומהמודעה הגדולה נקח בסיס(טל' כותרת קצת מחירים תמונה) ונעשה פלייר קטן (חצי מהמודעה בגודל) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by maormark,

יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by galg,

שלום לכולם, גרסת Hiren's שניסיתי: (ניסיתי גם את 15.1 וגם את 9.5) הבעיה: אף תוכנה בHiren's BootCD לא פועלת (חוץ מmemtest) בDos mode תחת השגיאה הבאה: !! Problem with Drivers.7z !! זהו מחשב חדש, עוד לא הותקנה עליו אפילו מערכת הפעלה. פרטים שעשויים לעזור: Core i7 3770k לוח: MSI Z77A-g43 ממה שמצאתי בגוגל ייתכן שמקור הבעיה נמצאת באחת ההגדרות בביוס, למשל לבחור כאן: http://reboot.pro/16216/ ישנה בעיה דומה עם core i5 ולבסוף הפתרון לבעיה אצלו היה: I find what the problem is i have the z68 Pro3 asrock MBO and i5 2500k. And the 2500K have HD3000 and use a memory. First options what was i disable is C1E and IGD. And than has been Work. After that it was very easy to find the problem אצ…

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by pappapisshu,

שלום. השתמשתי בתוכנה COMBOFIX כי היו לי מלא וירוסים. לאחר סיום הפעולה, הוירוסים נמחקו אבל גם ה LOCAL AREA CONNECTION וכנראה גם הקול. אני מנסה להתקין מחדש את הדריבר של כרטיס הרשת, אבל לאחר ההתקנה הוא לא מופיע. מה אני עושה??

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by 3d7,

יש לי ב-DAEMON Tools Pro אפשרות ליצור Virtual IDE Drive ו-Virtual SCSI Drive. יצרתי Virtual IDE Drive ורציתי לשאול מה ההבדלים ביניהם (יתרונות/חסרונות).

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by meir3420,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש Q6600 לא שזה נראה לי משנה את העניין אבל הנה הבעייה..... עד לא מזמן הייתי נכנס לפייסבוק ורואה אנשים מחוברים בצ'אט המובנה הזה שהם עשו ויכול להתכתב איתם תוך כדי.... לאחר שקניתי את המחשב החדש אגב מותקן עליו ויסטנ ועל הקודם היה מותקן XP אני לא מצליח להתכתב בצ'א שם או שהצלחתי כבר עם המחשב החדש ואני לא זוכר.... סביר להניח שיש איזו שהיא חסימה מסויימת וזה לא בהגדרות האתר... בוודאות אלא בהגדרות הדפדפן אני משתמש ב Avant Browser 11.7 build 18 למרות שניסיתי גם באקספלורר שמגיע עם הוויסטה וגם שם הוא לא שולח את ההודעות שאני כותב הצ'אט פועל והכל אבל ההודעה מסומנת נשלחת ובםועל לא נשלחת.... כנראה יש איזה חסימה שוויסטה מפעיל על דברים כאלה ואם לא הווינדוס אז הדפדפ…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by Alex89,

אני מחפש אתרים שיש בהם תמונות יפות שאפשר להשתמש בהן לחתימות אבל בעיקר לרקע בשולחן עבודה היה את האתר דונקי למי שמכיר (אם זה לא חוקי לציין אותו סליחה) בכל מקרה אני לא יודע מה קורה איתו ולמה הוא ניסגר אם מישהו מכיר את עם מאגר תמונות יפות ומאגר גדול (כמו של דונקי) מוזמן להביא לי קישור אליו

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  25. לא מעט קורה לי שיש לי מספר טאבים פתוחים ב-FireFox ואם אני צריך לסגור אותו (לצורך איתחול למשל) הכל הולך לאיבוד כי התוכנה לא שומרת טאבים. זו אופציה שהתרגלתי אליה מ-Avant Browser שלא קיימת בגרסה המקורית של FireFox. האם קיים תוסף שכזה גם ל-FireFox?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים