תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
1. כאשר אני שולח הודעה בעברית אך ורק עם נושא (ללא גוף הודעה) במחשב הנמען הנושא מגיע עם סימני שאלה. ----> מה יכולה להיות הבעיה? 2. מאז שהתקנתי את האופיס 2007 מיילים באנגלית מגיעים מיושרים לימין וזה משבש את ההודעה. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש נורטון אני וירוס של קרספרסקי גרסה 5 נגמרה לי האקטיבציה עכשיו יש לי מלא ודים חדשים הבעיה שהם פתאום נהפכו לי לסיומות של קובץ של כתבן והנורטון לא מקבל את זה אייך אני פותר את הבעיה וכל קוד חדש שאני מנסה להוריד הוא ישר הופך לי לסיומת של כתבן ואפילו גם את התמונה של הכתבן גם מופיע
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורר יש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקון הוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן... למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחרי שהרבה זמן לא הייתי פה.! אני צריך תוכנה לחתוך שירים יענו לעסות צילצולים לפלאפון.!! תודה לעוזרים.!
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאתרים כמו ספורט 5 , וואן , וואינט אני רק שומע סאונד ולא רואה כלום. ב-YOUTUBE למשל אין בעיה בכלל. מה זה יכול להיות? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מסוג זה כל פעם שאני מחבר דיסק או מקור חיצוני אחר יש לי קריאה שההתקן יכל לביצועים טובים יותר אנא עזרתכם בנוסף התקנתי תוכנת פייר פוקס עקב בעיות עם אקספלורר ולכן יש לי בעיה עם מקודדים כרגע באתרים שנפתחים אין קול תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא אם לעוד אנשים הדרייבר הזה קורס בנתיים במשחקים האלה הדרייבר קורס קבוע warcraft 3 roboblitz יש עוד מישהו עם בעיות?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בעבר ועתה אין לי צורך בה ניסיתי להסירה עם add remove ולא הצליח כנראה שהיתה הסרה חלקית עתה בעת הפעלת המחשב יוצאת לי הודעת שגיאה יש לי שתי שאלות: האם יש תוכנה המאתרת תוכנות פגומות ומסירה אותן באיזה קובץ יש את רשימת התוכנות העולות בstart והאם אפשר להסירה משם
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתוכל למשל לקחת אודיו מסרט מסוים ולהוריד אותו על ידי אינקוד או משהו כזה... מה שאני מתכוון זה למשל שיש לי סרט ואז יש בו נגיד אנשים מדברים וברקע יש שיר אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את השיר ורק לשמוע את האנשים שמדברים, האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה ועם כן אז מישהו יכול להגיד לי מה השם שלה ? תודה מראש לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט קבצי שמע בפורמט mp3.נגן המדייה במחשב קורא אותם אבל כאשר אני רוצה לשמוע את הקבצים האלה ברכב או ברדיו דיסק נייד יוצא מהרמקולים צליל מעוות .כמובן שהרדיו דיסק ברכב והרדיו דיסק הנייד תומכים ב-mp3 וכאשר אני מנגן בהם מוזיקה אחרת בפורמט mp3 אני כן מצליח לשמוע את השירים. הדבר הראשון שחשבתי הוא שאולי אותם קבצים לא הומרו בצורה נכונה ולכן המרתי אותם לפורמט אחר ואז שוב המרתי אותם ל-mp3 אבל הבעיה נשארה. אין לי שום הסבר מניח את הדעת לתופעה הזו. האם למישהו יש איזה רעיון איך לנסות לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת לי שה-windoes שלי אינו מקורי ! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות מקוריות וזה מבאס! למישהו יש איזה אתר או משהו שיכול לסדר את זה? צתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 במחשב השולחני שלי ( עם מערכת XP) ויש לי ווידוס לייב במחשב הנייד שכולל ויסטה הום פרימיום האם אפשר לסנכרן את היומנים באיזו שהיא צורה האם יש לכם רעיון אחר(שאינו גוגל - כי זה לא עובד לי הסינכרון גוגל החדש הזה) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין daemon tools בVISTA X64 ולא הולך לי...מישהו יודע אולי למה?...או אולי יש לכם תוכנה חלופית?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
נכנס לי וירוס למחשב השבית את האנטיוירוס ולא נותן לו לעלות.... ניסיתי להתקין גם NOD32 וגם קספרסקי ובשלב מסויים של ההתקנה הוא כותב לי שאין לי גישה לתקיה שנמצאתבמקרה של הקספרסקי) C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Bases ואז איאפשר להמשיך בהתקנה וכאשר ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE גם לא הצלחתי כי הוירוס חסם כל מיני SERVICES
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך את הדף הורדות של הדרייוורים של הלוח אבל אשמח אם זה לא טירחה גם לקבל את הדרך איך מגיעים לדף הורדות,הרבה זמן הייתי באתר של MSI ולא הצלחתי למצוא תודה רבה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה רק אצלי או שגם אצלכם הדפדפן הזה קורס משהו כמו 10 פעמים ביום?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי במחשב באחת המחיצות תקייה שקוראים לה GHOST ויש בה 5 קבצים שבהם 4 עם סיומת GHS ואחד עם סיומת GHO ,התקנתי את התוכנה Norton Ghost אבל לא מצאתי איך לשחזר, אשמח לעזרה תודה רבה..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-89609331 עידכון: http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-FINAL-89718918
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הפייפוקס 3 לא נותן לי להוריד כלום !! כל פעם שאני מוריד הוינדוס משחזר את עצמו תמונת סך מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מסך רחב SAMSUNG 2243BW ולא מצאתי בו אפשרות למעבר מגודל מסך 16:9 לגודל 4:3. האם יש תוכנה שעושה את זה בלחצית כפתור? או שאולי יש פונקצייה כזאת במסך עצמו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי בעיה מציקה... אני לא מצליח לראו סרטונים באתרים כמו SPORT5 למשל עם FF3... ניסיתי להתקין את הפלאגאין של המדיהפלייר ולא עזר... מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-