תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב.. יש לי מחשב נייד (מפרט 6) עם Windows 7 ו Firefox וכל פעם שאני נכנס לפייסבוק או לכמה אתרים אחרים אני מקבל מלא חלונות קופצים.. גם כשאני משתמש בIE8.. בשתי התוכנות האופציה לביטול חלונות קופצים מופעלת! בדקתי וסרקתי עם NOD32 וSPYBOT וWindows Defender.. וללא שינוי.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה, נוד 32 החליט שבא לו למחוק לי קבצים מהתיקייה Windows ו-System32... חלק הוא מחק גם בלי לשאול אותי. אז שיחזרתי את הקבצים ומחקתי את נוד32. התקנתי אנטי וירוס ZoneAlarm והייתה אותה בעיה! מחק לי קבצים! בסוף ניסיתי את קאספרסקי... והוא מחק לי מלא קבצים ונאצלתי לתקן את הווינדוס עם דיסק. אז מה עכשיו? יש לי קאספרסקי מותקן אבל אני לא מפעיל אותו. המחשב שלי צולע ואיטי מאוד, והרבה תוכנות ואפשרויות של הווינדוס [כמו נואוט פאד, מנהל משימות, הגדרות אינטרנט וכל מיני כאלה] לא עובדים לי. מישהו יודע אם זה וירוס או משהו? או איך לסדר את זה? כי אנטי וירוס לא יעזור לי כרגע.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוכנה שתצלם תמונה מסרט שמתנגן נגיד המדייה פלייר... רצויי חינמית
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לסדר את התוכנה macromedia freehand mx שזה בעצם גירסא 11 אני צריך שיהיה תמיכה בכתב בשפה העברית והוא לא מאפשר לי... הוא עושה כמו ג'יבריש כזה... יש למישהו פתרון?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה). למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בשום מקום, ובגללם אין לי סאונד בדוס!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האייסקיו שלי לא עובד הוא עבד לי טוב ממש בערך באיזה חמש שנים עד עכשיו אני מכניס שם משתמש וסיסמא ! ואז לחוץ להתחבר ואז זה עושה לי נעלם פשוט לסרגל כלים בצבע צהוב ! וזהו !
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משום מה אני שומע את אנשים מדברים רק ברמקול המרכזי ובשאר הרמקולים אני שומע את קולות הרקע? אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל לפני כמה זמן זה לא היה כך. אם זה משנה משהוא אני עובד על WIN7
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
קראתי כתבה באינטרנט באתר YNET. אני לא יודע איך קוראים לזה. תיקראו כתבה ותיסכלו בסרטון דוגמא. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4086505,00... איך עושים בפוטושופ CS4 לטשטש בתמונה רואים אדם מקדימה וגם מאחורי אדם נוף. זה מדהים איך עושים? מיכאל [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
איך קוראים לזה בכלל ??? כפתור?? למה ICQ הכניסו את זה בכלל ? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מצטער אל הבורות ??? ניתן לעלות כאן תמונות על 250KB איך אני יכול לקטין תמונה של 2.5MB תודה. הצלחתי !!!!!! :lol:
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני כבר אחרי פורמאט עשירי השנה, נמאס לי! ואני במצב כרגע שמערכת ההפעלה מותקנת עם כל התוכנות שאני צריך ועדיין אפשר להכיל את כל כונן C שלי לדיסק DVD רציתי לדעת אם אתם יכולים לייעץ לי על תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה(לא חייב דיסק DVD, אפשר רק IMAGE) וגם איך משתמשים בה. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ישנם אתרים רבים שכשאתה נכנס אליהם יש לך ליד השם שלהם באקספלורר איקון. כשמוסיפים את הלינק לאתרים האלה למועדפים נוסף האיקון ליד השם של האתר. הבעיה היא שהאיקון הזה אחרי זמן מה נעלם משום מה.. מישהו יודע בתור אחד שבונה אתר איך מגידים את האיקון הזה ? ואיפה בדיוק הוא נשמר באתר ? כי אני רוצה לשמור את האיקונים האלה בדיסק קשיח כדי שהם לא יעלמו לי שנית אבל אני לא יודע מה המיקום שלהם. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט GPT ואני רוצה להתקין אותה על המחשב הנייד שיש בו VISTA עכשו אני צריך דריבר שמתאים למצלמה מסוג : GPT Ulead Cool 360 תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash http://silverlight.net/GetStarted/ מי מנצח הפעם ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם היא תוכנה טובה? מוכרת ע"י מיקרוסופט? עוזרת? לא דופקת מחשבים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radon 9600 Pro, לפני יומיים הורדתי את העדכון של הדרייבר החדש (אפילו פה מהאתר), התקנתי אותו, ללא כל בעיות. אומנם, לאחר אתחול ה Windows ה ATI Catalyst Control Center לא רוצה להיפתח, ומופיע הודעת שגיאה: כותרת: "CLI.exe - Application Error" "The Application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the applicaion." אין לי שמץ של מושג למה כי ההתקנה עברה בלי שום בעיה. יש לי על המחשב Windows XP דיי מעודכן, יש לו כבר SP2. אם למישהו יש מושג מה הבעיה או איך לפתור אותה, אני אשמח לקבל עצות פה. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אחד מהכוננים החיצוניים שלי זה Maxtor OneTouch 250GB, די ישן- בן איזה 4 שנים נראה לי. עבד מצויין עד עכשיו, פתאום כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה אותו והכל, בהגדרות שלו כתוב שנשארו 70GB פנויים ובלה בלה (שזה נכון)- אבל אם אני נכנס לכונן הוא כביכול ריק לגמרי, אני לא יכול לראות שום תקייה ולא לגשת אליה דרך RUN. מה עושים? הכונן הלך? אפשר להציל את המידע?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-