עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rebellion,

בזמן האחרון, במחשבי החדש (בן כמה חודשים) לעיתים פתאום המחשב מתחיל להתקע לגמרי לכמה שניות ומשתחרר, נתקע.. ומשתחרר וכן הלאה. הסתכלתי במנהל משימות והבחנתי בכך שבכל פעם שהוא נתקע ואחר כך משתחרר, ה-CPU USED מופיע 50 אחוז, ואז בזמן שהמחשב "חופשי" הוא כרגיל 1-0 אחוז. אני לא בטוח בנוגע לוירוס שתקף את המחשב, מכיוון שזה לא בעיה תמידית.. זה פשוט קורה מידי פעם. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הבעיה מסתדרת (אך עלולה לחזור שנית). מה לדעתכם הבעיה ומה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itamarz_,

מבקש המלצה על תוכנה ( גם לא חינמית ) שיכולה לעבוד על שרת חלונות 2003 ולגבות מחשבים שרצים תחת : XP win95 win98 win2000 באופן מחזורי או ידני , כאשר ההפעלה יכולה להתבצע מהשרת המרכזי עבור כל תחנה או מהתחנות עצמן. התוכנה צריכה לדעת לגבות באופן מלא את כל הדיסקים במחשב וגם לשמור הפרשים ושינויים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by [NOS],

שלום כולם, רציתי לדעת עם אפשר לכוון את הסקייפ שלי למענה אוטומטי, כלומר שכל שיחה שתיכנס ישר תתחבר (שיחת וידאו) תודה על כל תשובה, דור

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  8. שלום למומחים,אי רוצה לדגום קטע קול קצר מסרט ולאחר מכן להמיר אותו ל MP3. תוכנת המרת קול יש לי,עכשיו אני צריך רק תוכנה לדגימת הקול מהסרט. תודות לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. משתמש ב-Outlook הרגיל, איך ניתן לאגד את כל המיילים מ-Gmail תחת תיקיה אחת, את כל המיילים ממייל של הספק בתיקיה אחרת וכך הלאה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם! אפשר להתרשם מהתמונה הזו: http://img236.imageshack.us/img236/9186/44rg8.jpg ניסתי בעזרת avg שלא מוצא כלום avast שמצא משהו מחק אותו אבל הקובץ חזר. גם AntiVir מצא משהו מחק אבל הקובץ חזר. מה אני עושה? איך אני מסיר את הדברים האלה? (אני לא מבין אנגלית =[ אז לא יעזור לי לחפש בגוגל כל אחד מהקבצים)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by eladh777,

האם זה בסדר לנקות כל יום את רישומי הרגיסטרי בתוכנה CCleaner? כי אני הבחנתי שאחרי כל התקנת תוכנה או אפליקציה מסוימת, יש בCCleaner את הרישומים הפגומים, ואני מתקן אותם כל יום. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יש לי משתמש פרימיום ואני לא משתמש בו . בגלל שתמיד יש המון לינקים ואין לי כוח להתחיל להוריד אחד אחד . אז אמרו לי שיש תוכנה שמורידה את כולם מישהו יכול להגיד לי את שם התוכנה ? וגם איך אני יכול לחפש באתר שלהם דברים ?. מנהלים אם זה לא חוקי אני מצטער ותנהלו את התארד .

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  14. יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש תוכנות מיוחדות למחשב שיחובר לטלוויזיה... 1.תוכנת ממיר-תוכנה שמאפשרת צפייה בסרטים אותם אני מזין, לפי לוח שידורים קבוע מראש ולפי השעות במחשב (כל פעם שאדליק את המחשב התוכנה תתעדכן).. אני מקווה שאפשר גם להזין בכמה "ערוצים" שאני יוצר, ואפשרות למעבר בין ערוצים (אם תפריט קטן ) 2.תוכנת משחקים-תוכנה פשוטה עם רשימות משחקים שנראה יפה (כמו לדוגמא רקע חמוד עם אנימציה קטנה במרכז- ומספר תיקיות עם משחקים למטה...) 3.תוכנת תפריט-תוכנה שפועלת מיד עם הפעלת המחשב (אם אפשר, לפני הפעלת Windows) ומאפשרת לבחור בצורה נוחה כניסה לכמה תוכנות...(עם רקע יפה) תודה לכל העוזרים ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EITANPP0,

זה המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-94D65A43A3 User Name Administrator Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Award (11/07/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA G72 Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (172010341) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage IDE Contr…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by gif,

היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by Dubek,

שלום. אני מחפש דרך לסנכרן באופן אוטומטי בין תוכנות Outlook שנמצאות על מספר מחשבים. מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. שלום. החלפתי גרסא של אלכוהול ובגרסה הקודמת יכותי לעשות MOUNT מ"המחשב שלי" ישירות בלחיצת קליק ימני על הכונן הוירטואלי. האופציה הזו נעלמה איך אני מחזיר אותה ?? (עכשיו אני צריך להכנס לאלכוהול ולעשות MOUNT משם ) תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. יש מחשב נייד עם האנטיוירוס Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Business עכשיו הוא כולל בתוכו דרישה לשרת ביתי כמו IIS או apache. במקרה הזה מותקן אפאצ'. והוא גורם לבעיות בגלישה (לא ניתן להציג דף זה כל דקה, אחרי ריפרש הדף נטען). העפתי את האפאצ', ונראה כי הבעיה נפתרה (לא נמצא ליד המחשב הזה כרגע). עכשיו הבעלים די רגישים בנושא של האנטיוירוס (לא רוצים בתוקף שאני אפנק אותם בנוד32 או משו) האם האפאצ' הזה הכרחי כדי לעדכן או משהו? אם למישהו יש נסיון (סיכוי נמוך) אשמח לדעתו

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by hararim,

אני לא מצליח להוריד קבצים גדולים ( 4 ג'גה ומעלה) באימיול. הוא פשוט לא מגיב כאשר אני מנסה להוריד קבצים כאלה גם אם זה דרך חיפוש באימיול וגם אם זה דרך לינקים. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by Burned,

אתמול התחלתי להשתמש בזה וזה נראה דיי טוב.. השאלה שלי היא איך אפשר לשנות גודל של מודל שהורדתי.. הורדתי מודל של מקלדת וזה קטן מאוד ולא מתאים לשולחן ??? עריכה: הצלחתי..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי לפני יומיים את המצלמה החדשה שלי מאיביי קנון HF10 שמצלמת ב FULL HD כאשר אני מוריד את הסרטים למחשב ומריץ אותם דרך התוכנה שקיבלתי מקנון הסרטים נתקעים אחת ל 5 שניות והסאונד לא תקין ניסית מספר תוכנות MPLAYER BSPLAYER וכו מותקן אצלי KLITE PACK FULL התקנתי DIVX PLAYER וגם את נגן ה HDTV כלום לא עוזר! יש פתרון??? אגב מהמצלמה לTV זה עובד מעולה...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by ag43,

אני מעוניין שהOUTLOOK יטען אוטומטית עם עליית הWINDOWS, ישב בTRAY ויבדוק לי אוטומטית מיילים כל כמה זמן, איך אני מגדיר לו לעבוד ברקע?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. יש לי גירסת אי-מיול ספציפית במחשב זה זמן רב, ואני מניח שצברתי בה הרבה קרדיט על הורדות. איך אני יכול להתקין גירסה חדשה ולשמור על הקרדיט שיש לי בגירסה הישנה? אני יכול אולי להתקין על הספריה הישנה, אבל הגירסה הישנה שלי זאת גירסה ממש מיוחדת, האם הקרדיט עדיין ישמר?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים