תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
סופש טוב, התקנתי את התכונה אני יודע שהיא די גרועה ופרימיטיבית אבל בכל זאת זה מה שיש כרגע. בעיה אחת שאולי אפשר לפתור - התוכנה מסתנכרנת מה GMAIL שלי. למרות זאת, היא לא מורידה את התמונות יחד עם המלל ככה יוצא שאני רואה את המייל אבל בלי הפלאש והתמונות שאיתו וזה די מעצבן. יש דרך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אנשים במערכת המבוססת על XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיית זיהוי על שני כרטיסי PCI הדבר קרה קרה לאחר פירמוט מחדש של המחשב, חלוקה למחיצות והתקנת XP HOME עליו (שהיה מותקן קודם) כן הותקנו 4 ארבעת הדרייברים (סאונד, גראפי ציפסט ו LAN ) 1. בתחילה ישר לאחר הפרמוט, הופיעה הודעה שאין לו מספיק משאבי מערכת כדי לאפשר עבודה עם ה- FIREWIRE ראיתי בפורום שיעצו שלאדם עם בעיה זהה לשנות את הקדימויות של כרטיסי ה- PCI בביוס. הספקתי ארק להיכנס לביוס ולהביט בלא לשנות דבר. לאחר מכן כאשר נכנסתי חזרה ל WINDOWS נראה היה שהכרטיס כלל לאינו מופיע במנהל ההתקנים ולא ידעתי מה לעשות כדי לגרום לו שוב להיות מזו…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעה לIP מסויים, כמו הפרסומות ששלחו פעם דרך "מסנג'ר סרביס" משהו כזה.. אני יודע שזה קיים.. אבל שכחתי איך.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ של סרט DVD מלא על המחשב (DVDR - 4.5 GB). הורדתי תרגום עברי לסרט, ורציתי לדעת איך אני צורב את הסרט עם התרגום? הכוונה היא שתהיה לי אפשרות לבחור תרגום עברי מהתפריט. בעזרת איזו תוכנה עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בטימר שנמצא במערכת ההפעלה Scheduled Tasks טוב השתמשתי עד כה ב WIN2000 ואם תוכנת AUTOIT ועם סקריפט קטן שהיה מזיז את העכבר לנקודה מסוימת במסך מקיש קליק שמאלי ואחר מכן זז הצידה בעיקרון השתמשתי בזה לצורך הקלטה עם תוכנת DR. DIVX אם אני מפעיל את הסקריפט מתוך RUN או הקלקה עליו הוא עובד אבל Scheduled Tasks לא מפעיל אותו כלל הסיומת שלו VBE והדוגמה היא -------------------------------------------------------------------- '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ' ' Example WSH Script (VBScript) ' ' ' ©1999 Jonathan Bennett, jbennett@hidden.demon.co.uk ' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DIVX לדוגמה ושיהיה בו תפריט שיוצג בדיוידי. עם NERO לפי מה שהבנתי אפשר שיהיה תפריט רק אם צורבים ל VCD. עוד משהו אם אנחנו בנושא הדיוידי : איך אני עושה שהדיוידי יציג לי גם כתוביות ? שמעתי שצריך להפוך את השם של הקובץ של הכתוביות כמו השם של הסרט, לדוגמה : הסרט - Spiderman.avi .. והכתוביות - Spiderman.sub . ככה צריך לעשות ? אני צריך תשובה לשתי הדברים. תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם האטיונס בגירסה הזו היות ואני לא יכול לשמנך עקב היותי עם אייפון 4 גירסא 5.0.1 והוא לא נותן לתפעל אותו בגרסא נמוכה יותר. הבעיות הם צריכת מעבד גבוה ב itunes 50% צריכת מעבד גבוה ב apple mobile device האיטיונס כל הזמן נתקע/ לא מגיב החנות - blank ואי אפשר לסנכרן אפליקציות מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאתי ?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב יש לי קבצי avi שאמורים להיות קבצי וידאו. בכל הנגנים שיש לי (bsplayer, splash pro, window media player) אני מצליח לשמוע רק את הסאונד ולא לראות תמונה. חשבתי שאולי חסר לי קודק, אבל אף נגן לא "מציע" לי להוריד קודק מתאים. אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה קודק חסר לי? והיכן אני מחפש אותו? אני מצרף בתמונה את המאפיינים של הקובץ. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לאחרונה הצטברו אצלי שלל בעיות מוזרות בוינדוס. אני מאוד עסוק ואין לי זמן להתחיל להתקין כל תוכנה ותוכנה ולהגדיר כמו שאני רגיל. חשבתי אם יתכן וישנה תוכנה לווינדוס שמאפשרת גיבוי מלא של אפליקציות ומסמכים, תיקיות מסוימות וכד' כדי שאוכל להתקין ווינדוס מחדש ובלא מאמץ ניכר לחזור להרגיש "כמו בבית" משהו בסגנון Titanium backup לאנדרואיד, למי שמכיר. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הוצגה הגרסא החדשה של מייקרוסופט אופיס. תראו לבד: http://www.microsoft.com/office/preview/en http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256420,00.html\ האופיס החדש תוכנן להתאים לעבודה נוחה ע"ג טאבלטים וסמארטפונים. אפשר להוריד מהאתר את גרסאת ההתנסות. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני נוהג להגביר ולהנמיך את הווליום דרך הבורר המקלדת שלי (X6) עכשיו יש איזה קטע מסויים שאני נגיד רואה סירטון ביוטיוב (אבל לא במסך מלא) אז אני לא יכול להגביר ולהנמיך את הווליום של המחשב אני צריך או למזער את החלון של הדפדפן (פיירפוקס) או ללחוץ אם העכבר על הצד של האתר (כי אם אני מבין נכון שאתה רואה סירטון ככה אז הכפתורי מולטימדיה מנסים לשנות בממשק של הפלאש את הווליום אבל זה לא עושה כלום (כניראה זה לא תומך) איך אני יכול לסדר את זה ? אני בעיקרון רק צריך שהמקלדת תישלוט על הווליום העיקרי של המחשב ולא משהו אחר הפיירפוקס מעודכן וגם הפלאש יש למישהו רעיון? זה ממש מעצבן תודה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סורי עם זה לא קשור לפה שלום, אני מחפש רקע של מטריקס עם האותיות והמספרים הירוקים שזזים האנימציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כן, כן!! 3DMark05 יצא להורדה בלינקים הבאים. http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml לינק מהיר מ-Majorgeeks http://files1.majorgeeks.com/files/73a863f2ad41c7702ef74788571bf68a/benchmark/ 3DMark05_v100_installer.exe מומלץ להשתמש בפלאש גט. עריכה: עוד לינק. http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=4376&file=9&evp=036bc5c6cb937e91965469dc8728ff80 עריכה 2: עוד לינק. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/software/futuremark/3DMark05_v100_installer.zip אני מפחד להתקין את זה. למה? קודם כל, אין לי את הדרישות המינימליות, ויש לי כרטיס מסך (בחתימה) כל כך טוב שאני לא רוצה לשבור שיאים חדשים. :'( תהנו, והכי חשוב - תביאו תוצאות!!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איפה יש אתר\תוכנה שבהם אפשר לתרגם טקסט בעברית לאנגלית?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי את זה כי זה היה חובה בשביל להריץ את ה-Trailer של Halo 2. כשאמי מנסה לנגן דיסק במצב דיגיטלי זה עושה רעשים מעצבנים ביותר וחזקים מאוד. חוץ מזה זה לא משמיע שום קולות מהדיסק עצמו. גם בסרט של Halo 2 יש את אותה בעיה - הסרט בקושי זז ויש את ההפרעות האיומות האלו!!! זה הרפעות כאלו כמו שיש מקרופון ליד רמקול! זה לא קרה לי בשום דבר אחר חוץ מבדיסקים במצב דיגיטלי ומהסרט של HALO 2. מישהו יודע מה זה??? נראה לי שזה מנסה לנגן לי את זה על 5.1 Dolby Digital מה שהכרטיס שלי לא מסוגל לעשות... אז איך אני מבטל את זה??
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
Text Textקיבלתי דואר מאתר חברה, אם כל מיני הצעות לרכישת מוצרים וכו. הבעייה היא שהתמונות לא נפתחות כלל מופיעים לי ריבוים עם איקס אדום במרכזם וזהו. מי יודע מה הבעייה? תודה מראשTextTextText
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קאזה שתמיד זה נשאר לי הנ"ל על LOW אפילו שאני מביא לכולם להוריד זה אז פעם לא עלה לי מעל ה-20 ועכשיו זה ירד בכלל ל-0 והתוכנה לא מוצאת כלום ! אז שמעתי שיש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה כל הזמן על HIGH אז מישהו מכיר אולי את התוכנה הזאת? *אני בטוח שזה יעזור לעוד הרבה אנשים פה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב אז ככה - שני חברים שלי נמחקו לי מהרשימה, ואני לא מצליח למצוא אותם שוב. יש איזושהי דרך לשחזר אותם, או אם למשל יש איזה יוזר שנראה לי שזה חבר שלי אז ישנה דרך לבדוק ם דיברתי איתו כבר כמו ב-massage history? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש אתר הורדה לתוכנת **** בעברית של ***** אם משהוא יוכל לעזור לי אני אהייה אסיר תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-