עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mosheva,

שלום!!! קיבלתי מחבר שלי מינידיס של סוני מדגם MZ-N505 TYPE-R עכשיו הבעיה היא שהוא לא מוצא את הדיסק התקנה של הדריבר ושל התוכנות של המינידיסק... אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את התוכנות הדרושות מפני שאני כבר התיאשתי... תודה ענקית!!!!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by shai23,

היי, אני מתעסק בעריכת וידאו ברמת בינונית פלוס מינוס ושאלה אחת מטרידה אותי כבר הרבה זמן.. סאונד. איך בסרטים ובסדרות מנהלים את כל העסק של הסאונד? יש סאונד כל כך מפורט , מדריכת כפות רגליים על הדשא, ועד צליל של נגיעת יד במתכת (צליל שמין הסתם נוסף בעריכה לאחר הצילום..ולא בזמן אמת) אז: א) מאיפה הם מביאים את כל הצלילים האלה ? ב) איזו תוכנה נחשבת למקצועית בתחום ניהול הסאונד ? ג) בסרטים וסדרות, באיזה מיקרופונים משתמשים בד"כ? והאם רק במיקרופון שטח בודד , או שלכל שחקן יש גם מיקרופון על הבגדים , ומיקרופונים מפוזרים באיזור וכו' ? אם יש פה מישהו שמבין בדברים האלה, אשמח אם ישפוך קצת אור על הסוגיה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by Internal,

כמו ששאלתי בכותרץ כרגע אני משתמש בתוכנה nero micro תוכנה יחסית קלה וקטנה איך עדיין הורגת לי את המחשב בזמן צריבה ולא מגיעה למהירויות נורמליות יש משו יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by elad-k1,

1)מה יותר עדיף להשיתמש בנורטון אנטי וירוס 2005 של סימנטק או ב Mcafee 2005 ?? 2)ועוד דבר קטן יש תוכנה שאני יכול לינהול תיקייה עם סיסמא ??

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by vipnisim,

יש תוכנה לM4 כמו ה TOOLBOX של INTEL ?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.

7. ל- Media Player יש אופציה לחפש על פי שם הקובץ מידע על השיר (אלבום, זמר, שנת יציאה וכו'). האם יש עוד תוכנות שיכולות לעשות זאת? האם יש תוכנות שעושות רק את זה (מין ID Taggers שמסתנכרנים עם מסד נתונים און ליין)? תודה.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שיודעת לשכפל כרטיס זיכרון אחד לאחד, משהו בסגנון clone cd רק לכרטיס זיכרון. תודה מראש, גיל.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by dor_ozz,

הבנתי שהאנטי וירוס קספריסקי הכי טוב , טני בקרוב הולך לקנות אותו, השאלה עם שווה לי לקנות את Kaspersky Internet Security 6.0 יש שם פיארר ואלל טוב? והפיאר ואלל הוא עם אישורים כן או לא או פתיחת פורטים? עכשיו אל תנעלו לי את הדיון!!! אין את זה בסטיקי!!!!

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  10. עם ההתקרבות של גרסאות ה-RC ל-4.0 הגיע הזמן גם להרחבות המותאמות לגרסה החדשה. אני מציע לרכז בת'רד הזה מידע על הרחבות שכבר הותאמו, וגרסאות שבדרך (גירסאות בטא) ואולי גם על הרחבות שכבר לא תעבודנה בגירסאות הבאות. למי שיש מידע נוסף מוזמן להוסיף ולעדכן. ההרחבות שלי, עדיין לא עובר ל-4.0 כגירסה עיקרית עד ה-RC הרחבות מותאמות, אם רשמית ואם בכפיית max version AdBlock Autofill Forms Auto Pager CyberSearch- גירסה 2.0.8 מאתר המפתח. Fab Tabs Hide Caption Linkification - גירסה 1.3.9 מאתר המפתח. LocationBar2 - עובדת אך מעוברתת מדי (ישור לימין של הכתובת). Organize Status Bar - גירסה 0.6.5 מאתר המפתח, מתייתרת עם המעבר ל-addons bar OmniBar Quick Translator Reliby - מתייתרת…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by surfface,

Hiren's BootCD 6.0 זה דיסק בוט עם תוכנות בדיקה למחשב אני יודע שהוא חינמי כך שזה לא ווארז אם אני מבקש שתביאו לי לינק לתוכנה ואל תגידו לי לחפש בGOOGLE אני חפשתי ולא מצאתי איפה להוריד רוב הלינקים ביו פשוט שבורים אם משיהו ימצא מאיפה להוריד את התוכנה זה יעזור רק לי אלה למירבית האנשים שפונים לפורום כי הדיסק עצמו כולל בתוכו (אני רוצה לינק לIMAGE) Partition Tools Partition Magic 8.2 Best software to partition hard drive Paragon Partition Manager 5.5 Universal tool for partitions Partition Commander 8.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer v1.3.4 move and…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  12. אני די בטוח שידעתי את זה פעם אבל שכחתי. אני רוצה פשוט,שכל ריסטרט המחשב יתחבר לאינטרנט.אני אגדיר את החיבור כפעולה בSTARTUP,אבל איך לגרום לחיבור להתחבר בלי שיהיה עלי ללחוץ על "CONNECT"?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  13. יש תוכנות מקסימות כמו של MOZY אבל הן מגבות רק לשירותים המקוונים של החברה, ויש לי שרת FTP שאני יכול להעמיס עליו בלי בעיה. רציתי לדעת אם יש תוכנת גיבוי פשוטה ואלגנטית שמסוגלת לטפל במשימה. בזמנו עבדתי עם Genie Backup Manager, אבל לא עדכנו אותה הרבה זמן והיא קצת מקרטעת על חלונות 7.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by dragon772,

לפני שפירמטתי תמחשב כל הסרטים עם הכתוביות פעלו גם ב MEDIA PLAYRT וגם ב WINAMP פשוט היה צריך לשנות את השם של הכתוביות לשם של הסרט רק בסיומת שונה וזה פעל לבד..לאחר הפירמוט שום סרט לא פועל עם כתוביות בצורה זאת בשני התוכנות WM 11 ו WINAMP הכי חדש.... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  15. אהלן אני מחפש תוכנה כמו האפליקציה באייפון למי שמכיר Action menu תוכנה שאני יוכל להגדיר לה מועדפים של הדבק וכשאני ירצה נגיד להדביק משהו יהיה לי לשונית מועדפים או משהו כזה ואז אני יבחר מהרשימה במקום כל שניה להעתיק משהו אחר תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  16. Started by Drogba,

יש לי בעיות במחשב , נגיד שאני פותח את "My Computer" או "My Documents" אז הוא לא מגיב לפקודות , רק לפעמים הוא נפתח אחרי חצי דקה בערך... הוא הרבה פעמים נתקע וצריך לעשות ריסטרט , והאינטרנט זז כמו צב ( למרות שיש לי 1.5Mbps ) והמדיה פלייר לא נפתח, ועוד שלל בעיות כאלה . והמחשב חדש , קיבלתי אותו לפני חודש . עכשיו בSymantec Antivirus הוא אומר לי שיש לי ICQ Trojan , ואין לי מושג איך להוריד אותו בבקשה עזרה!

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  17. איך אני עושה את זה? אין לי כח להוסיף אחד אחד....

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by compman112,

מה דעתכם על הגרסא החדשה של הדפדפן? שווה להוריד ולהשתמש?

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה אני צריך להתקין קודם.. להכניס את הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם או את הדיסק של הwindows ?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by deso,

x

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by huber,

שלום. אני משתמש ביאהו מסנג'ר וברצוני לשמור שיחות ווידאו שאני מנהל למחשב - איך מבצעים זאת?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  23. השאלה בכותרת יש לי את 2 התוכנות שמופיעות למעלה השאלה האם הם גם מספיקות בשביל לסדר,לנקות ולתקן בעיות רגיסטרי או שיש צורך בעוד תוכנה נפרדת במידה וכן אשמח לקבל המלצות בעדיפות שיהיהו חינמיות.

24. בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה

25. Started by redead,

יש איזה נגן שמומלץ + קודק שמומלץ בשביל צפיה בתוכן HD בצורה הכי טובה? תודה..

• 6 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים