תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
סורי עם זה לא קשור לפה שלום, אני מחפש רקע של מטריקס עם האותיות והמספרים הירוקים שזזים האנימציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שאני לא ממש אוהב את ויסטה ויש לי 4 גיגה זיכרון הפיתרון היה מערכת שרת 2003.אבל פה יש בעיה קטנה שתוכנות AV חינמיות לא ממש הולכות יד ביד עם מערכות שרת ועם מנסים זה מפנה אותי למחלקה העסקית של החברה {ככה AVG כתבו לי בהתקנה..]. מה עושים? יש מערכת לשרת חינמית וטובה כי כרגע יש לי דמו של AVAST גרסה 4.8 server edition והיא מעולה אבל היא תפוג בעוד 30 יום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח ופתאום אני לא מצליח לפתוח את התיקיות זה רושם לי make sure you typed the name correctly
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רכשתי כונן חדש ורציתי לדעת בעזרת איזה תוכנה אפשר לבדוק אותו ולראות שלא מכרו לי הרדיסק עם סקטורים פגומים אשמח ללינק או המלצה לתוכנה מסוימת
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שתתנפלו עליי,אני חיפשתי כבר בכמה עמודים,ובחיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לשאלתי,למרות שאני יודע שכבר שאלו זאת בעבר. אוקיי,אז... אני משחק ב-Counter-Strike, ואני רוצה לבנות סירטון (הגיעה הזמן)!!! עכשיו,עם איזו תוכנה אני מסריט סירטון ממשחק - סירטון בעל איכות טובה! (כמובן שאם זה שוקל הרבה אז דרך להפחית את המשקל). בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הvegas PRO 11/10 והוא תמיד שהוא נכנס לתוכנה יש איזה קטע שהוא עושה initializing DirectX Plugins ... ואז הוא נתקע ככה - ואני לא יכל לסגור אותו מהמנהל משימות כי הוא פשוט כופה אותו על המחשב ! אני צריך לעשות ריסטרט למרות שזה לא עובד עדיין .. מה אפשר לעשות ?! אני עובד על Win7 x86
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, בלי יותר מידי מילים: http://vi9ati.deviantart.com/art/Eve-127404513
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
1)מה יותר עדיף להשיתמש בנורטון אנטי וירוס 2005 של סימנטק או ב Mcafee 2005 ?? 2)ועוד דבר קטן יש תוכנה שאני יכול לינהול תיקייה עם סיסמא ??
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המחשב עושה לי הרבה Errors וכדומה האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת המחשב ותפקודו ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מדי פעם ZoneAlarm מודיע שהאימיול מנסה לשלוח אימייל, והוא שואל אותי אם אני מאשר. אני, כמובן, לא מאשר וגם מסמן שהוא לא יאשר תמיד, אבל כל פעם הוא שואל אותי מחדש. השאלה שלי היא למי אימיול מנסה לשלוח אימייל, מה התוכן של האימייל הזה, והאם לאשר לו או לא. תודה!
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שאינה קשורה ל WINDOWS ומסוגלת להפעיל סרטים ?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש פיצ'ר פנימי או תוכנה לXP שתציג את הslide show בviewer הפנימי שלה כמו בויסטה, כלומר שתמתח את התמונה על כל המסך, ואם לדוגמא יש לי תיקיה אחת ובתוכה כמה תיקיות עם תמונות, אז היא תעשה שאפל בין כולן. ושכל זה יקרה בלחיצת כפתור אחת כמו בויסטה... יש משהו כזה לXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הוצגה הגרסא החדשה של מייקרוסופט אופיס. תראו לבד: http://www.microsoft.com/office/preview/en http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4256420,00.html\ האופיס החדש תוכנן להתאים לעבודה נוחה ע"ג טאבלטים וסמארטפונים. אפשר להוריד מהאתר את גרסאת ההתנסות. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB של Samsung, הHD103UJ, הבעיה היא שכאשר אני מוריד ארכיון WinRar בעל מספר גדול של חלקים(בין אם זה 100mb לחלק או 200mb לחלק) אני תמיד מקבל שגיאות CRC, וכך גם בהתקנות של קבצים שחולצו מאותם ארכיונים. הדבר המוזר הוא, שכאשר חיברתי את הכונן במחשב אחר, הבעיות האלה נפתרו משום מה, מה זה אומר? שהכונן בסדר? מה זה אומר על המחשב שלי, לוח אם לא טוב, מה מה מה? עריכה: *חשוב לציין* שגם ESTool של Samsung וגם HD Tune Pro לא מצאו דבר שגוי או פגום בכונן והוא עבר את כל הבדיקות. גם MEMTEST86 רץ במשך 10 שעות ולא מצא אף שגיאה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה ממש טובה אבל אני לא זוכר מה השם ולא מצליח לאתר כרגע הייתי יכול בתוכנה הזאת להכניס טווחים של קבצים ללחוץ פליי וללכת לעשות משהו אחר בזמן שהתוכנה הייתה מורידה את כל מה שסידרתי לה צריך בעקרון תוכנה שיודעת לעבוד עם טווחים למשל בקבצי תמונה [001-300].jpg ויודעת לשמור אוטומטי את הקבצים לתקייה ולעבור הלאה ללינק טווח הבא הייתה לי תוכנה מעולה פעם שעשתה בדיוק את זה הייתי שם 100 לינקים הייתה סורקת הכל ומורידה מישהו מצוי ?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, לאחר הרכישה של ה GA-K8N Ultra הורדתי גרסה אחרונה של MotherBoard Monitor וכל ניסיונותי להתאימו אל הלוח העלו חרס. אמנם חלק מהחיישנים מראים קריאות שונות אבל עדיין לא מצאתי את עמק השווה בהתאמה שלהם. מה שבערך עובד זה הטמפ' שלו הלוח ושל המעבד. בעצם גם הקריאה של מהירות מאוורר המעבד. כיצד אני יכול להתאים את החיישנים והקריאות ? בברכה, שחף.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-