תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיל חפצים וכאלה דברים(דרך נקודות שבקצות של החפץ)(איך עושים אותם?) אוף אני לא ממש יודע איך להסביר,בכל מקרה אם משהו הבין שינסה לעזור
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבלת את ההודעה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php7veN0Y.JPG האם יש פתרון לכזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כשאני מתחיל להתקין את התוכנה ישר אחרי שמופיע ונסגר החלון שהוא אומר בו שהוא בודק את המערכת הכול נתקע.... מישהו יודע עולי איך לסדר את זה? ניסית מהדיסק שקיבלתי וגם את הגרסאה החדשה מהאינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני מנסה לכפות מצב hdtv על המסך המשני שלי אני מקבל את הסרט כשהוא בצבע ירוק???
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לאחד מחבריי נמחק בטעות האאוטלוק אקספרס 6. הוא משתמש בווינדוס XP. ניסיתי לעזור לו באמצעות אופציה הוספה\הסרה של תוכניות והתקנת מרכיבים חדשים - בדיוק מה שהיינו עושים בגירסאות קודמות של ווינדוס. אבל כלום לא עוזר. אפילו נסיון להתקין מחדש את האקספלורר עם האאוטלוק נענה בשלילה ע"י המחשב שמודיע כי יש עדין עבודות שיגור דוא"ל הממתינות לתורן. ANYBODY?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
-
איך אני מגיע להיסטוריה ב אינטרנט אקספלורר ?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת בעיות בהארד דיסק ומתקנת אותם קיימת כזאת תוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
נראה לי די תמוה שלאנטיוירוס 'מכובד' לוקח 3 ימים שלמים לסרוק את המחשב מוירוסים...... על הדרך לא למצוא כלום בעוד שבתוכנות ספייוואר ואד-אוור מוצאים כל מיני באקדור וטרויאנים...... אני אומר, חבל על המשאבים, הזיכרון והמחיר של האנטי-וירוס הזה אם הוא לא עושה את העבודה שלו בכלל..... בלי קשר לזה שביומיים האחרונים הוא האט לי בצורה דראסטית את כל הדפדפן (מבלי שעשיתי סריקת וירוסים, עצם העובדה שהוא על מצב פעיל מאיטה את מערכת האקספלורר), וגם העובדה שלוקח לו 3 ימים לסרוק וירוסים במחשב עם בקושי 300 ג'יגה קבצים ממש ביזיון..... יש למישהו הארות לגבי הקספרסקי הזה לפני שאני מוחק אותו לצמיתות מהמחשב שלי ? יש סיבה להשאיר אותו בכלל ? הרי את העבודה שלו בפועל הוא לא עשה...תוכנות פשוטות יותר וחינמיות…
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תורידו את התוכנה SpeederXP מהאימיול......את 1.60 (הגרסה) ותתקינו....... במהירויות שם 10000 זה רגיל אבל מ12000 עד הסוף זה ספידים למחשב!!! ולאינטרנט!!!!!!!!!!!!!זה כאילו שהמחשב על אקסטה!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי מאז שGAMER. co .il (תמחקו רווחים) שינו עיצוב של האתר הוא כל הזמן מרסק לי את הFIREFOX 3.01 שלי יש למישהו פתרון ??
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זה בידיוק החיפוש שאני מריץ בגוגל אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים... ניסיתי את הרגיל זה לא עבד.... אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם.. זה לאבא שלי בשביל העבודה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם התלבש לי טולבר בשם ZTOOLBAR על האקספלורר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ADAWARE ו- SPYBOOT לא מוצאים כלום. הוא לא נותן לי לרשום כלום ב- ADRESS BAR והוא משנה לי את אתר הבית כול הזמן. יש על המחשב WIN 98 ואקספלורר 5.5 ... ולפני שתגידו לי לשנות ל-XP אני חייב שיהיה במערכת ההפעלה DOS. יש עצה למישהוא כי זה ממש מתסכל...
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח ופתאום אני לא מצליח לפתוח את התיקיות זה רושם לי make sure you typed the name correctly
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב הגעתי הבייתה מהקור שבחוץ וכדי להעביר ת'זמן התחלתי לבנות סצנה ללוח שח הבסיסי שיש במדריכים של התוכנה אמ....זה לא הכי מושקע אבל יצא יפה דווקא צריך לשפר קצת את החומרים כי ממש לא היה לי כוח להשקיע בהם אז זה החומרים הראשונים שמצאתי בסיפריות שלי כמו תמיד תגובות יתקבלו בברכה! תהנו!!
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כשאני מנסה לקודד סרט DVD התוכנה (גם פלאסק וגם וירטואל DUB) לא מאפשרת לי לקודד את ה AUDIO ל MP3 ב 128 BIT אלא רק ב 57 למישהו יש מושג מה אני אמור להתקין כדי שיאופשר לי לבחור ב 128????
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני משתמש ב FIREFOX וגם ב EXPLORER מזמן האתרים הללו עברו כל גבול לא מפריעה לי הפרסומות הקטנות אבל ...הפרסמות הגדולות בין הדפים שאתה צריך למצוא את ה X כדי לכבות אותם...
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כל מה שאני מחבר הוא כותב שהחיבור הוא USB 1.1 והרכיב יכול לעבוד מהר יותר אני משתמש ב-XP sp2 על לוח של asus p5ld2 ניסיתי להוריד עדכונים, אבל הוא כותב שיש לי SP2 ולכן לא צריך לעדכן כלום. אשמח לשמוע איך אפשר לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לא ניתן לגרור אותו, מה עושים? windows7 ultimate הם מחוברים על כרטיס מסך אחד ליציאת DVI אחד ליציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן בגרסא 10 החדשה ואני פשוט לא מזהה בהבדלים... מישהו יכול להסביר לי מה מייחד את הנגן החדש?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, אני זקוק לתוכנה שיודעת לסדר ולנהל את כל המוזיקה על המחשב. כלומר, תוכנה שתזהה את כל האלבומים ותדע לסדר אותם בתיקיות נפרדות בין כל אמן ואמן. האם זה אפשרי בכלל? -תודה!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-