תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע במחשב של אבא שלי,אצלו כל החיים זה רק המשחק הזה שש-בש דרך YAHOO עכשיו זמן התגובה הוא מאוד מאוד איטי,זאת תופעה של כמה חודשים,שלחנו מייל ל YAHOO והם טוענים שאצלהם הכל בסדר,למיטב ידיעתי המשחק עובד על JAVA,הסרתי והתקנתי את JAVA מחדש כמה פעמים אך הבעיה עדיין נשארה,מה עוד אפשר לעשות שלא עשיתי כדי להריץ את המשחק? אני חייב להגיד שהמחשב רץ מהר ואין שום בעיה של איטיות במחשב זה רק במשחק של השש-בש חשבתי אולי לשחק בהגדרות של JAVA אבל אין לי כל כך מושג.. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB של Samsung, הHD103UJ, הבעיה היא שכאשר אני מוריד ארכיון WinRar בעל מספר גדול של חלקים(בין אם זה 100mb לחלק או 200mb לחלק) אני תמיד מקבל שגיאות CRC, וכך גם בהתקנות של קבצים שחולצו מאותם ארכיונים. הדבר המוזר הוא, שכאשר חיברתי את הכונן במחשב אחר, הבעיות האלה נפתרו משום מה, מה זה אומר? שהכונן בסדר? מה זה אומר על המחשב שלי, לוח אם לא טוב, מה מה מה? עריכה: *חשוב לציין* שגם ESTool של Samsung וגם HD Tune Pro לא מצאו דבר שגוי או פגום בכונן והוא עבר את כל הבדיקות. גם MEMTEST86 רץ במשך 10 שעות ולא מצא אף שגיאה.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עם ההתקרבות של גרסאות ה-RC ל-4.0 הגיע הזמן גם להרחבות המותאמות לגרסה החדשה. אני מציע לרכז בת'רד הזה מידע על הרחבות שכבר הותאמו, וגרסאות שבדרך (גירסאות בטא) ואולי גם על הרחבות שכבר לא תעבודנה בגירסאות הבאות. למי שיש מידע נוסף מוזמן להוסיף ולעדכן. ההרחבות שלי, עדיין לא עובר ל-4.0 כגירסה עיקרית עד ה-RC הרחבות מותאמות, אם רשמית ואם בכפיית max version AdBlock Autofill Forms Auto Pager CyberSearch- גירסה 2.0.8 מאתר המפתח. Fab Tabs Hide Caption Linkification - גירסה 1.3.9 מאתר המפתח. LocationBar2 - עובדת אך מעוברתת מדי (ישור לימין של הכתובת). Organize Status Bar - גירסה 0.6.5 מאתר המפתח, מתייתרת עם המעבר ל-addons bar OmniBar Quick Translator Reliby - מתייתרת…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב outlookXP. לאחרונה המחשב קרס! הצלחתי בעזרת תוכנת שיחזור לשחזר את קובץ ה-PST שלי (האוגר בתוכו את כל המיילים שלי). גודל הקובץ הוא כ 200 מגה(!!!). כשאני מנסה לשים אותו בoutlook החדש שהתקנתי, אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ לא תקין. השתמשתי בscanpst שבא עם הoffice אך ללא הצלחה רבה. הוא הצליח לשחזר רק חלקית. אני עובד עיצות. רציתי שתמליצו לי על כלי או על דרך אפשרית לשחזר את הקובץ ולתקן אותו. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי נוד32 אבל גירסא יחסית ישנה שלו, השאלה שלי אם כדאי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה או שזה לא משנה בגלל שמילא הוא מתעדכן מהאינטרנט על כל הוירוסים החדשים?
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אם אני רוצה למחוק את אקספלורר 7 ולחזור ל6 איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רב יש לי קבצי avi שאמורים להיות קבצי וידאו. בכל הנגנים שיש לי (bsplayer, splash pro, window media player) אני מצליח לשמוע רק את הסאונד ולא לראות תמונה. חשבתי שאולי חסר לי קודק, אבל אף נגן לא "מציע" לי להוריד קודק מתאים. אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה קודק חסר לי? והיכן אני מחפש אותו? אני מצרף בתמונה את המאפיינים של הקובץ. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום קניתי את הכ.מסך הכי זול שהיה בksP שם הדגם באתר שלהם הוא C-Media 4.1 PCI הטכנאי היה קצת יותר מדוייק cl-fm801-4ch ואני לא מוצא את הדרייבר שלו באינרנט. אני רק מוצא הורדות שסורקות את המחשב מוצאות דרייבר ומורידות .כגון זה: http://www.nodevice.com/driver/company/C-Media/SOUND.html רק הבעיה היא שאני צריך להתקין את זה על מחשב חסר אינטרנט.. אולי אתם תוכלו לעזור..
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה כמו האפליקציה באייפון למי שמכיר Action menu תוכנה שאני יוכל להגדיר לה מועדפים של הדבק וכשאני ירצה נגיד להדביק משהו יהיה לי לשונית מועדפים או משהו כזה ואז אני יבחר מהרשימה במקום כל שניה להעתיק משהו אחר תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת תביאו לינקיםן לעבודות שלכם או תעלו אותם לפה תעשו סטיקי של עבודות תלת מיימד.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אם חשבתם שאי אפשר להוציא את כל המיץ מהבקבוק(נוד32) אז טעיתם! יש מדריך מצויין שמסביר איך להגדיר את NOD32 להגדרות מקסימליות(אקסטרה אקסטרה). קישור למדריך: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 גם אם אתם לא משהו באנגלית יש שם תמונות ממש ברורות מה לעשות!!! פשוט מי שעשה גאון! ;D הערה:המדריך הוא לבעליי הגירסאות החדשות של נוד32 - v2.50 ! אם כי אפשר להישתמש בו גם בגירסאות ישנות. מומלץ לשדרג!! אפילו יש שם פורום רק על נוד32!!! אפשר להגיד שפתחו שלוש נושאים בפורום הגדול הזה על NOD32 שהוא באמת בלי ספק האנטי וירוס הכי טוב!!!!!! קישור לפורומים של נוד32: http://www.wilderssecurity.com/forumdisplay.php?f=15 אפשר לילמוד הרבה לא רק מהפורומים של נוד בכלל מי כל הפורום…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הכי קשור לפה.. אבל נדמה לי שזה המקום לת'ארד.. בכלמקרה.. זה עלול להיות טיפה קשור למירק, אבל לא בטוח. היה לי פה כמה בעיות לא מזמן, סרקתי לוירוסים, ונמצאו 8 וירוסים שונים, בניהם משהו שנקרא IRC BOUNCH או משהו בסגנון, הוא לא יכל למחוק אז האנטיוירוס שם אותם בהסגר. במירק יש את האיידנט נכון? אז נגיד וכתבתי באיידנט ERAN אז שאני מתחבר לשרת כלשהו (לא משנה איזה) כתוב בכלל zK0rK0rv, מה שמעלה קצת חשד.. ושאני נכנס לאיזה ערוץ מסוים במירק (לא אנקוט בשמות) אז נפתח לאחר דקה כמעט חלון דוס מהמיקום: C:\winnt\system32\ddeshare.exe וכתוב בתוכו: syn v1.2 [03 Jun 2002] By Kalibre (metinsdr@hotmail.com) ואז ישר הכרטיס רשת כאילו עשו לו DISABLE\ENABE, מתכבה ונדלק מח…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה אני צריך להתקין קודם.. להכניס את הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם או את הדיסק של הwindows ?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבטל את הפיירוואל אין שום בעיה כאשר אני מפעיל את הפיירוואל אני לא מצליח להכנס לאתרי FTP ניסיתי כבר לשנות הגדרות של הפיירוואל אך ללא הצלחה (אגב גם עם תוכנת FXP אני לא מצליח בגלל הפיירוואל) בבקשה שמשהו יפרט לי איך עושים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה לחזור ל6 איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק 2 חשבונות דואר בוואלה ו2 חשבונות של GMAIL במקביל באיזה תוכנה ניתן להשתמש ? קובי
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מצטער שהבקשה שלי ברמה מאוד נמוכה יחסית לשאר פה שזה פוטושופ וכאלה אבל אני לא מבין בזה למרות שהייתי רוצה להתחיל להבין קצת פוטושופ. אני מעוניין לחתוך תמונה ממש לשני חלקים בצורה אסתטית (קו ישר כאילו..) ואם אפשרי לעשות את זה בצייר זה יהיה הכי טוב בשבילי תודה רבה על כל תגובה..
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי נוד32 ועד לפני כמה שעות הכל היה בסדר לפני כמה שעות המחשב התחיל להיות לי איטי (במחשב הזה לא ממש הרגשתי את הבעיה אבל במחשב עם הסלרון 2.8 ממש מרגישים את הכובד ושניהם משתמשים באותו אנטי וירוס) התהליך הוא nod32krn.exe הוא מראה לי שהוא לוקח מ0 עד ל32-35 מה CPU (עולה ויורד) כלומר הוא עושה שם משהו אבל לא יודע מה לא שמתי לו שום סריקה שום דבר בשני המחשבים יש את אותו הדבר רק שאצלי (FX55) מרגישים הרבה פחות אבל עדיין אפשר להרגיש שהמחשב מגיב יותר לאט ממה שהוא הגיב לפני כמה שעות בשני (סלרון D2.8 ) ממש איטי כל קליק לוקח לו איזה כמה שניות להגיב מישהו יודע מה קורה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתחסום מס' אתרים מסויימים שאני לא רוצה שכשאר מי שגולש באינטרנט יכנס לאתרים אלו. בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389333.0 יכול להיות שהבעיה קשורה לעידכונים או משהו אחר ולא למשחק ? http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2007/10/16/Buffer-overrun-detected-_2D00_-Run-time-error.aspx התקייה (Proof) אצלי ריקה אין שם כלום
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום. אני אוהב את הItunes, אבל הוא לא תומך בMKV או בDTS והוא טוחן לי זיכרון. אני מחפש תוכנה טובה שמציגה את השירים בפשטות, עם עיצוב נקי, אפשרות להקטנה כמו שעושים באייטונס (CTRL M) ושימצא תמונות של אלבומים גם כמו האייטונס. אבל שיתמוך גם בפורמטים שביקשתי. ניסיתי את Winamp ולא אהבתי. הבנתי שיש את media monkey ואת footbar2000
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-