עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. רוצה ליצרוב לעצמי אוסף שירים = נימצאים כרגע בפורמט MP3 רוצה ליצרוב לדיסק רגיל - אבל שלא יהיו הבדלי רמות בווליום האם הנרו יודעת לעשות את זה? האם צריך תוכנה אחרת - יותר טובה? THX

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by AmitT,

האם מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה? ניסיתי את המשתנה temp וגם את הפרופיל. כנראה הבעיה לא מהם.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  3. אהלן, לאמא שלי יש עסק ולאחרונה בנתה אתר. היא רוצה להעלות דגימות וידאו של כמה דברים שקשורים לעסק וכמובן שהאופציה הראשונה היתה להעלות ליו-טיוב וללנקק את זה מהאתר שלה, אבל האיכות תמונה לא תהיה להיט... השאלה שלי היא האם יש אתרי אחסון שמציעים שטח בחינם ומשאירים לתמיד את הקובץ אצלם ולא מוחקים אותו אחרי X זמן, או לפחות כאלה שהם בחינם אם אין חיה כזאת שמציעה אחסון לתמיד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  4. על מנת להתבחר למייל שלי, אני פשוט לוחץ על התוסף google mail checker של הכרום ומתחבר במיידית. את הסיסמה הכנסתי אליו מזמן, ולאחרונה גיליתי שאין לי מושג מהי. בתוסף בפיירפוקס הייתי פשוט לוחץ על הסמל של התוסף והסיסמה הייתה מופיעה, אבל בכרום לא מצאתי בהגדרות של התוסף שום דרך לקבלת הסיסמה. למישהו יש רעיון איך להשיג את הסיסמה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by CashMAn,

שלום לכולם חג שמח מה המצב תשמעו אני צריך תוכנה להריץ קובץ ISO תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדפדפנים האלו? מי עדיף לדעתכם ולמה?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by שלוימי,

שלום לכם כשמישהו שולח לי קובץ בדוא"ל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ(זה מראה צבע אפור), מישהו יודע למה??? (יש לי אאוטלוק אקספרס 6).

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by GazzA,

אני לא מצליח להתחבר לאימיול יש לי אימיול של אימיול פרוג'קט הרגיל V0.45b והוא לא מתחבר לי לשרתיםמה לעשות אולי תתנו לי פורטים אחרים אני יודע מה תעזרו לי \: בעעעע תודה מראש..!!

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by moty1,

אני זקוק בדחיפות לתוכנה frontpage שבעזרתה בונים אתרים, כדי להגיש עבודה. רק הבעיה שאני לא מצליח להשיג אותה או להוריד מהאינטרנט. אם משהו יודע מאיפה מורידים. אני אשמח לדעת. וד"א הצלחתי להוריד frontpage express רק שאני לא יודע איך משתמשים בה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. זה ממש דחוף!!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by BiG_mAn,

אחים שלי אני חיב דחוף לינק לתוכנה שמדמה צריבה של קובץ בין תודה מראש

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. התקנתי את העדכון לתוכנת הפיירוול ZONE ALARM PRO, עשיתי UPDATE להתקנה הקיימת כי אין לי כוח להגדיר אותה מההתחלה על התקנה נקייה. ושמתי לב שיש משהו מוזר מאוד. התוכנה עבדה כבר חצי שנה על המחשב והנתונים לגבי הניסיוניות לתקיפה היו כאלה: Blocked Intrusions: 520 Intrusions have been blocked since install 10 of those have been high-rated. שזה נראה סביר לדעתי. אחרי התקנת העדכון היום 19.11 המצב השתנה המון בשעתיים האחרונות: Blocked Intrusions: 3386 Intrusions have been blocked since install 69 of those have been high-rated. שזה מצביע על משהו מוזר או בעיה כלשהי. המספרים עולים כל שנייה בערך. האם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עליי לעשות? ממה נובעת בעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. אני מתחיל כרגע לעסוק בעיצוב, ואחותי בארצות הברית אז רציתי שהיא תקנה לי נייד. אבל יש לי כמה שאלות. מה עדיף MAC או WINDOWS? והאם צריך כרטיס גרפי מיוחד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by danieldavid10,

יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי נורטון אני וירוס פרו 2004 ומה שקורה הוא שכל איזה חודשיים שלושה אני שם לב שהאנטי וירוס מפסיק להיות פעיל-לא מופיע בשורה למטה וגם כשאני פותח אותו ידנית הוא על DISABLE ולא נותן לשנות את זה. ניסית להסיר ולהתקין אך הבעיה חוזרת על עצמה לאחר כמה חודשים ניסית לפרמט......ניסיתי הכול! אני רק אציין שאני גם משתמש ב- AD AWRE 6 SPYBOT ZONE ALARM וכולם מעודכנים תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. פעם היה מותקן לי נטלימטר במחשב... הרסרתי אותו ועכשיו אחרי חודשיים אני מנסה שוב להתקין אך התוכנה רושמת לי שכאילו קיימת התקנה קודמת במחשב וצריך להסיר אותה... אבל הסרתי אותההה!! אין את התקיה במחשב, אין בהוספה\הסרה, מה עושים???!!!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by hck,

שלום! יש לי חשבון ישן בICQ שהשתמשתי בו לפני מספר שנים (עד היום לא פתחתי שום חשבון חדש), ואני מעוניין להתחבר אליו מחדש בשביל רשימת אנשי הקשר שהייתה לי שם (המספר ממש לא חשוב לי). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר אליו מהסיבות הבאות: א. אני לא זוכר את הסיסמה. ב. השתמשתי בו תחת אימייל שהיה לי אז ואני ממש לא זוכר (ולכן אין לי אופציה לאיפוס/שיחזור סיסמה). מה שכן בטוח זה שהחשבון עדיין פעיל (=לא נמחק), וכנראה שגם לא נפרץ מכיון שכשאני בודק לפי המספר של הICQ אז נשארו שם הפרטים שאני השארתי בזמנו. הבעיה היא שלא רשמתי את פרטי האימייל שלי בפרטים, ולכן איני יכול לאפס את הסיסמה. יש למישהו רעיון איך לצאת מהברוך הזה? הקישור לחשבון ICQ שהיה לי אז: ######ICQ######

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום!!! אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול לא אנטי וירוס אלא פיירוול ... תודה

18. Started by oldgandalf,

ברשותי דרייבר לכרטיס הרשת מסוג SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter. עקב תווך גרוע ו-Collisions רבים, שימוש ב-Ethernet (המגביל תעבורה ל-10MB) מאפשר מהירות גלישה מהירה יותר מ-Fast Ethernet (המגביל ל-100MB) במחשב שלי. הצלחתי לקנפג את ה-Ubuntu Boot שלי לפעול ב-Ethernet, אך אני לא יודע איך אוכל לעשות זאת גם ב-Windows. איך לשנמך ל-Ethernet driver? פשוט להתקין דרייבר אחר (ישן מאוד) של אותה חברה? תודה!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by o.k,

בוקר טוב לכולם!!! לאחרונה הורדתי את התוכנה NOD32 וראיתי שאני לא מצליח להבין איך להשתשמש בה .... מישהו יכול להגיד לי איפה יש מדריך בסיסי לתוכנה זו???? אם יש בכלל... תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by MK007,

כבר תקופה ארוכה שהדפדפן שלי מציג את דפי האינטרנט חלקית ולא כשורה, העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לקחת תמונה ולמשוך את החלק העליון שלה כלפי פנימה, כלומה שמתמונה ישרה היא תהפוך נגיד לתמונה שאני אוכל להלביש אותה על שולחן למשל וככה זה יראה שהיא שוכבת עליו אני מקווה שהבנתם את הרעיון תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. http://www.likestatus.co.il/ ורק באקספלורר. יש הודעה כפי שרואים בתמונה המצורפת שממש תוקע את הדפדפן. המתכנת שבנה את האתר אמר שלא ראוה שום דבר מוזר. זה קרה לי בועד אתר מבוסס וורדפרס אבל רק בעמודים מסוימים. מישהו יודע מה זה צריך להיות?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by dog,

מקווה שזה המקום המתאים, בין היתר כי איני יודע אם זאת בעיית חומרה או תוכנה (לתחושתי תוכנה). בימים האחרונים, באופן די קבוע ובשונה ממה שהיה עד עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב לכל הפונקציות לוקח המון זמן עד שהן מתפקדות. זה בהעלאת האאוטלוק שלוקח המון זמן עד שהוא עולה בשלמותו, פתיחת דפדפן יכולה להתבצע לפעמים אחרי כ- 3-5 דקות מרגע הלחיצה לפתיחה. כנ"ל כל פעולה במחשב, לרבות הקלדה, יש דיליי עד שמופיעה האות שהקלדתי. חשבתי על אפשרות של התחממות המחשב, אך כשבדקתי בביוס הטמפרטורות במצב מצוין (31, 39) . בדקתי אפשרות שאולי מתבצעת בזמן הזה סריקה של האנטיוירוס, אך לא. אולי זה קשור לוירוס שנכנס אלי, אך מצד שני אחרי זמן מסוים שהמחשב פועל ברוב המקרים זה איכשהו מסתדר . האם יש דרך לבדוק מה מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שאני מפרמט את ה dok בפקודת FORMAT FS=NTFS זה לוקח חצי שעה יש אופציה לפרמוט מהיר? אני מפרמט אותו ל NTFS כדי להתקין ווינדוס 7 על מחשב נייד קטן שאין בו DVD

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  25. כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.