עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nehmia,

לאיזה גרסה של adawer יש adwath?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  2. אין לי נזק ממשי אזה כעקרון לא מזיק, אך מפריע לי הרעיון שקופצות לי הודעות וגם פרסומות בחלון כזה של הודעה מ WINDOWS כנראה מאיזה שהיא תוכנה שסורקת פורטים ואולי IP איך להיפטר מזה ?? נ.ב אני משתמש בפנדה אנטיוירוס וגם פיירוול

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. יש לי מצלמה רשת של GPT . אני רק שאני מחבר אותה ל usb הווינוס מזהה חומרה חדשה אבל אני מחפש דרייבר בשביל לעדכן אותה . כול מה שאני יודע שהמודל של המצלמה ככה כתוב הוא: usb pc camera , dc-4110. בבקשה אנא עזרו לי במציאת דרייבר !!! תודה לכול המגיב והעוזר!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  4. Started by braveheart24,

היי כולם אני לא מצליח למחוק את המירק!!! יש לי ריבוע קטן שקוף ליד השעון שאומר שהמירק פועל וכשאני מנסה לבטל או לצאת מזה הוא מעלים לי אותו ומחזיר עוד פעם ואני לא מצליח לבטל אין לי ווירוסים וגם אין לי ספפי ממה שבדקתי למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. לפי איך שאתם רואים בחתימה שלי של הפורשה בצד יש את התצבע הלבן, איך אני חותך אותו כך שמה שיהיה במקום הלבן זה הצבע של הפורום, כלומר ללא צבע?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך לכתוב פונקציה באקסל שתבצע פעולה בדיוק כמו במחשבון...הפונקציה היא למשל sin cos-1 0.85 כלומר לבצע סינוס לזוית הקוסינוס של 0.85 (ה-1 מייצג את מקש הSHIFT במחשבון) משום מה לא הולך לי בכלל לקבל פונקציה הפוכה לקוסינוס (SHIFT במחשבון) האם בכלל ניתן לבצע זאת?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by tavor21,

שלום אני מתחנן תעזרו לי העברתי מוידאו למחשב קלטת,אורך הקלטת הוא 2 וזה לקח לי 3 ג'יגה אם יש לכם תוכנה שתוכל להקטין לי את הקובץ לפורמט שלוקח פחות מקום הקובץ עכשיו הוא בMPG אם אפשר אולי יש לכם תוכנה אחרת שתעזור לי בהעתקה מוידאו למחשב בפחות מקום בבקשה בבקשה אני נואש

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by Guy King,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. הורדתי דיסק מאימיול של ריי צ'ארלס ("האלבום המלא - חלק ראשון") באורך של כ-75 דקות. צרבתי אותו על דיסק ושהכנסתי אותו למערכת שלי התברר שיש לי רק קטע אחד באורך של 75 דקות. כל שלוש-ארבע דקות נגמר שיר אחד ומתחיל הבא אחריו כמובן, אבל בשביל לעבור למשל לשיר מספר 8 אני צריך לחכות חצי שעה בגלל שיש לי רק טראק אחד. אז איך אני מפריד את הטראקים המחוברים בסידק לשירים נפרדים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. אילו מהתוכנות (eMule, uTorrent וכו') ימנעו ממני להזיז, למחוק, לשנות קובץ - כאשר הן מעלות חלק מהקובץ למשתמש אחר ברשת. אני חושב ש-uTorrent נועלת קובץ כל זמן שמישהו מוריד את חלק מהקובץ ממני (ולא רק באופן רגעי). זה חבל שהתוכנה לא מעתיקה את החלק הרלוונטי מהקובץ למקום אחר, ומשחררת את הנעילה. זה די מעצבן שאי אפשר להזיז או למחוק את הקובץ לאחר מכן. אשמח לשמוע מנסיונכם.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצות לתוכנות אבטחה חינמיות כגון אנטי וירוס וכל הדברים שאפשר להוריד איתם תוכנות זדוניות וכו'.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה FTP מקצועית כדי לנהל אתר הFTP שלי תודה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  12. Started by Djx,

קודם כל עם הת'רד הזה הוא לא בפורום הנכון אני מיצטער כי אני לא יודע לאיזה פורום זה קשור יש לי כמה שאלות כלליות על מחשבי כף יד של חברת HP בדגמים RZ1710 ו RZ1715 רציתי לדעת איזה יכולות המערכת (WINDOWS MOBILE) מסוגלת ואיזה סוג של ישומים אפשר להריץ בה? כלומר מה ההבדל בין מערכת PC ולמערכת MOBILE של וינדוס העם זה אותו הדבר? העם תוכנה שאני מריץ על PC תעבוד גם בכף יד? והשאלה השנייה שלי היא העם יש איזה תוכנת סניפר למחשב כף יד שתחפש רשתות אלחוטיות ע"י הבלוטות שמכשיר? אני די חדש עם כל המחשבי כף יד ואני חושב ליקנות אחד אבל אני לא יודע עם הכף יד מתאים לצרכים שלי או לישומים שאני צריך תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. ASUS CUV4X

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  14. יש לי: ויסטה 32 הdivx גירסה הכי חדשה מאתר החברה(6.6) מותקנים. בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון DIVX מופיעה הודעת שגיעה מעצבנת:" COM Surrogate has stopped working- sheck online solution close the program" לומרות שהסרטון כן עובד רק ההודעה מאוד מעצבנת והיא מופיעה כל פעם. מה זה? מה עושים? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by Bengo5,

ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. Started by חשיש,

יש לי אמיול כבר הרבה זמן אבל בחודש האחרון האמיול לא מצליח להתחבר לאף שרת (השארתי את המחשב מעל ל 3 שעות פתוח והוא עדיין לא הצליח להתחבר) מישוהא יכול לעזור ???? מדובר בגירסה v0.45b

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להריץ דיסק DVD של הופעה כלשהי ולא מצליח ניסיתי במדיה פלייר ובתוכנה של DIVX שהורדתי וזה לא הלך, הורדתי מאיזשהו אתר קודקים למדיה פלייר אבל זה לא עזר הדיסק הוא DVD שנקנה בחנות. מה עליי לעשות? תודה הוספתי בעריכה- ויש לי עוד בעיה עם מישהו יכול לעזור : אני מנסה לצפות בחדשות דרך הלינק הזה http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ch10 אבל התמונה שחורה (לא רואים כלום) ורק שומעים. מה עליי לעשות?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  18. סירטוניי HD או FullHD נתקעים ביוטוב(הם זזים בצורה מקוטעת) זה קורה גם בsafari 4 beta וגם באקספלורר 8 הרישמי.. <-----מפרט בצד

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  20. Started by moshiko69,

שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכם, יש לי שיר ואני רוצה להוציא את הקול של הזמרת ממנו...איך עושים זאת? הייתי מעוניין באותו זמן גם לשמור על איכות כמה שיותר גבוהה! אשמח אם תוכלו לתת טיפים, תוכנות או שיטות לעשות מקובץ שמע רגיל שיר קריוקי.. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמא לקבצים אישיים מבלי שאף אחד יפתח אותם,או לשים להם קוד כדי לפתוח אותם,או תוכנה שחוסמת אותם והם יפתחו רק באישורי או ע"י סיסמא

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by Nahum2,

רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Snufkin,

אני מחפש תוכנה שתחבר לי שתי חלקי סרט לחלק אחד. עדיף תוכנה פשוטה שלא תשנה קידודים או משהו בסיגנון. רק סימון של הקבצים שאני רוצה לחבר וזהו....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.