עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by freee,

שלום, התחלתי להתקין(שדרוג)של התוכנה Windows XP Pro SP3 ,אחרי הכנסת מפתח הקוד של המוצר ולאחר שתי דקות זה הוצג לי: http://img504.imageshack.us/my.php?image=windowszk6.jpg מה אני יכול לעשות? תודה לעזורים.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  3. ותמליצו לי על תוכנה שעושה זאת . תודה ח'ברס

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by amitey,

אני רוצה לבצע גיבוי של הרבה פריטים במחשב שלי ע"מ שלא ילכו לאיבוד. אני מחפש תוכנה שמעתיקה את הקובץ כמו שהוא ואני יכול להכנס אל הקובץ משני המיקומים שלו ולא כמו הגיבוי של XP שמבצע גיבוי אבל אי אפשר לצפות בו. כמו כן אני רוצה שיהיה גיבוי מחזורי כל כמה זמן. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Kirma,

עם איזה תוכנה אפשר לצרוב סרט בפורמט MKV ולצרף לו תרגום? (MKV + SRT) כסרט DVD

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. היי, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיפור איכות של קבצי קול, הקבצים שאני מעוניין לשדרג הם דיבור בלבד, בלי מוסיקה, איכות גרועה ביותר, שמע נמוך, והרבה רעש. הלכתי על AUDACITY, והכל נעשה ידני, וגם לא בטוח כמה AMPLIFY אני צריך לשים כדי לשמוע את זה בצורה נורמלית ברכב (באוזניות בבית שומעים הכל בכל מקרה) יש איזו תוכנה אחרת מומלצת? או טיפים לצורה הכי נכונה לעשות את זה ב-AUDACITY? (הבעיות שוב, רעש סטטי, שמע נמוך, כמה SSSS ו-ZZZ מיותרים כשהקריינים מדברים) תודה[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 14:57:48 ועוד עדכון אחרי ה-AMPLIFY ו-NOISE REDUCTION האחרון, נשמע כאילו הם מדברים מתוך הביוב...רעיונות?

• 1 תגובה
    • 15.9k צפיות
  7. שלום לכולם ,במסנג'ר שלי יש כמה אנשים שכל הזמן נשלחים מהם וירוסים בהודעות ואמרתי להם להתקין את הגירסה האחרונה של מסנג'ר והם התקינו. אחרי שהם התקינו זה לא הסתדר וזה עדיין שולח את הוירוס לפעמים . השאלה איך מתקנים את הוירוס הזה כי אנטי וירוס לא עוזר להם ?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. מישהו מכיר תוכנה חינמית (עדיפות לקוד פתוח) שממירה קבצי PPT לDVD? תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by gizzz,

יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  11. Started by LRa,

בוקר טוב, אני משתמש בפיירפוקס 3 ובאד בלוק פלוס. לאחרונה האתר דה-מרקר עבר מספר שינויים וכיום אני לא רואה את שער הדולר(נמצא בתחתית העמוד בין שער הדולר/יורו למדד התלטק), כשאד-בלוק מופעל. למישהו יש מושג איזה exception אני צריך להכניס לאד-בלוק בכדי ששער הדולר יופיע? תודה. את דה-מרקר: http://www.themarker.com/

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, התקנתי את התכונה ואז היא נפתחה פעם אחת והכל עבד בסדר.. עכשיו אני רואה שבתהליכים והכל היא מופעלת אבל אני לא רואה אותה... איך אני פותח אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by daniel0089,

היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  17. הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  22. שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  23. יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. שלום לכולם אני עובד די הרבה עם אינטרנט אקספלורר 7 בכל מיני שפות וגירסאות, ואני פוגש המון פעמים בעיות של חוסר זיכרון ברגע שפותחים יותר מדאי חלונות או טאבים של IE (בדר"כ באזור ה 10) אבל הפעם זה מוגזם. כפי שאתם רואים בתמונה המעבד כמעט לא בשימוש ויש לי 3GB ראם. ולמטה יש גם סמל של TuneUp Memory Optimizer למטה בצד שמאל שמראה שרוב הזיכרון פנוי, ובכל זאת ישנה ההודעת שגיאה שאתם רואים. מה דעתכם? מישהו פגש ג"כ בעיות זיכרון עם IE7? ??? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מנסה להוריד מאינספור לינקים את daemon tool ולא מתקין לי על ויסטה בהתקנה נתקע ואומר שטויות שלcompability למישהו יש אולי לינק שיודע שזה עובד על ויסטה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים