עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by tomyem,

יש לי על המחשב את המשחק ג'ז הארנב 2, ובכל פעם שאני יוצא מהמשחק, מופיע מסך כחול עם הפרטים הבאים: (STOP: 0x00000050 (0x803CB000, 0x00000000, 0xBD21942F, 0x00000000 nv4_disp.dll-Adress BD21942F base at BD012000, DateStamp 4a2fc14b אשמח לדעת מה הבעייה, ואיך ניתן לפתור אותה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי במחשב תוכנות כבדות שאין לי מושג מה הן עושות ויש כאלה שמופיעות ב-"הסרה/הוספה" בלוח הבקרה אפילו פעמיים בשתי גירסאות כמו לדוגמא ג'אווה ותוכנות כמו work 7.0 שאין לי מושג מה זה והיא תוכנה כבדה , בקיצור הייתי מעוניין להראות לכם את הרשימה של התוכנות המותקנות במחשב ותייעצו לי מה להעיף משם כדי להקל על המחשב, אבל אין לי מושג איך אני מראה לכם את הרשימה ,מה עושים?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by free fraek,

יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  5. Started by pazer005,

אני קונה מחשב חדש שלצורך העניין ישמש הרבה להקלטות וקידודים של וידאו וכמובן למשחק. עכשיו, אני תוהה איזה מערכת לשים, Windows XP - 32 או 64 ? מבחינת דרייברים לא נראה לי יהיה בעיה. כרטיס מסך של ATI, 3 כוננים ב-Raid 5, לוח אם Asus p5b, וקונרו. ההגיון שלי אומר שהגיוני לשים כזאת מערכת כי אז יהיה ניצול יותר טוב של המעבד לפחות ברמת המערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שעוד לא ב-64 ביט אומנם לא ינצלו אבל גם לא יפגעו. האם נכון כך הדבר?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by Yanir7,

היי, אני משתמש בויסטה 64ביט, מחובר אלחוטית לראוטר 3COM דגם 3CRWER100-75, ספקית נטויז'ן. אני לא מצליח להוריד ב-יוטורנט בכלל, גם אחרי שהגדרתי פורט בראוטר ופעלתי לפי המדריך ב-PortForward.com.. אני מצרף תמונה של המצב נכון לעכשיו. מישהו יכול לעזור לי? תודה! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by דרקונשחור,

למה אני לא מצליח להתקין את ה אלכוהול 120 על ויסטה? לפני סיום ההתקנה הוא מודיע על EROR ומסיר את התוכנה האם יש גרסה מיוחדת לויסטה ואם כן איפה אפשר לימצוא אותה או תוכנה דומה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי מחשב שאינו חדש ולא שונה בו שום דבר. לאחרונה, התחילה להופיע הודעת "התקן לא מוכר". כשאני נכנס למנהל ההתקנים ולוחץ פעמיים על אותו התקן לא מוכר כדי לפתוח אותו מופיע בפרטים את הדברים הבאים: סוג ההתקן: התקנים אחרים יצרן: לא ידוע מיקום: ב- ATI Radeon 9600 / X1050 Series ברשותי המפרט הבא: P4 2.6Ghz Jetway 865GDMP Sapphire 9600XT @ דרייבר 9.3.1 (העדכני ביותר) 1.5GB RAM Windows XP כמובן שחשבתי שאולי הכרטיס מסך לא מותקן היטב אבל כשהסתכלתי במתאמי תצוגה ראיתי כבר שיש שני התקנים כמו שצריך להיות (ראשי ומשני). אשמח לעזרה, עמית

10. בשעה טובה ובעזרת הפורום קניתי את המחשב אוסיף מפרט מתי שהמחשב יהיה בידיים שלי.... אבל השאלה שלי כזו יש איזו תוכנה שעובדת בדוס ככה שכאשר אני אקח את המחשב בחנות אוכל להריץ במקום כדי לבדוק שהרכיבים שקניתי זה מה שהם שמו לי ואני מדבר מניסיון של פעמיים שקניתי מחשב ודפקו אותי (כמובן שחזרתי אליהם ורבתי איתם ושמו את הנכון ) ושמעתי שזה קרה לפחות לעוד 3 אנשים שאני מכיר אישית אם אין אז האם אפשר לדעת בביוס האם המעבד הוא באמת q6600 g0 is the memory ocz urban elite 800hz is the mother board really is p35c-ds3r

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Peri228,

פעם בכמה זמן , הדפדפן ( MyIE2 ) נפתח מעצמו באתר הזה ( הכניסה לא מומלצת ) - http://www.angelfire.com/cantina/katana/problem.htm . הוא מנסה להתקין לי רכיב כלשהו במחשב , ומבקש את האישור שלי .. כמובן שאני לא מאשר , ואחרי שאני סוגר את הדפדפן , אני לא מצליח להכנס לאף אתר. האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד, האייסיקיו מחובר , אבל האינטרנט והאאוטלוק מושבתים . מישהו מכיר את הבעיה , ואיך אני נפתר ממנה? חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה , אותו דבר לגבי חיפוש במאגרי המידע של Symantec ..

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by rikus,

הורדתי מגורו 3D את גרסאת 2005...אני מקליק פעמיים על הקובץ, דרך תפריט התחלה, דרך השולחן עבודה -נדה הוא נפתח לחלקיק שניה ומיד נסגר..וירוס?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by EAD,

שלום אני מקווה שזה שייך לפה ולא לאגף של תוכנות. (אם לא אז מנהלים תעבירו ומצטער מראש) אני די מאסתי בNERO היא גם עולה כסף והרבה גם עושה בעיות גם איטית וכבדה. וגם חוץ מלצרוב גיבויים לדברים שיש לי, או ליצור דיסקים מISO וכו' שיש לי, אני לא ממש צריך אותה. אז אני מחפש תוכנה שעושה את הדברים הבאים: צריבה לDVD וDVDRW ודיסקים רגילים כמובן יצירת דיסקים מISO וכו' מהירה קלילה ואיכותית. תומכת בכל מיני סוגי פורמים וכו' (אם מותר יותר מ8 תוים לקובץ, אסור וכו') בקיצור משהו שיראה כמו גרסת "מיני" של NERO, בלי כל הדברים כמו עריכת וידיאו, וצריבות של כל מיני מוסיקת מיוחדת וכו'. פשוט "סוס עבודה", משהו קל פשוט וטוב לשימוש, ויציב. והכי חשוב שיפעל טוב בחלונות VISTA 64 ביט. תודה מראש!…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Dimka,

לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים... מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)... אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים. כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? כבר לא זבל:

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by zaroor,

ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?

17. ניסיתי ACRONIS וPARTITION MAGIC הישנה ושתיהם לא עובדים טוב.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by assaf990,

us robotics 0766 8028844 מצאתי ב driver-guide אך הקובץ פגום מקור נוסף?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by ob,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת הורים טובה . אני בעיקר מחפש אופציה שיהיה אפשר לכבות את המחשב ע"פ שעה שאני אבחר או משהו כזה . תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by moria1235,

שלום, אני מנסה להתקין נרו ובאמצע הוא מבקש: organization ניסיתי להכניס מספרים שנתנו וגם לרשום סתם משהו וזה לא עובד מה אני צריכה לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by hagay21,

שגיאת loadlibrary()failed בקאזה מישהוא מכיר את הבעייה ולמה הקאזה לא עולה? אולי יש לכם לינק להורדת גירסא אחרת?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. Started by Funkyzord,

אני צריך דחוף מאוד תוכנה שבודקת איזה תוכנות יש אל הport com 3 של המודם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by hagay21,

שאני מגבה מחיצה שלמה לקובץ הוא יוצר לי שני קבצים קובץ אחד image וקובץ אחד spanned מה זה הקובץ השני הוא פשוט לא מאפשר לי לעשות restore כאשר יש שני קבצים מה ניתן לעשות או אם מישהוא יודע לעשות restore דרך שני הקבצים?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by gil_st,

שלום אני מחפש פונטים בעברית (ואני לא מתכוון ל-GLOBES או שאר הפונטים שפתרו פעם את הבעיה של עברית בנטסקייפ ;D ) מישהו יודע ? למישהו יש לינק לאתרים עם משהו כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לא יודע איך סגרתי אותו , לא ראיתי את התוכן שלו כשסגרתי אותו (היו לי מספר קבצי אקסל ) חלק שמורים וחלק סגרתי כי לא הייתי צריך היו ריקים ואז גיליתי סגרתי את כל האקסלים אבל אני בטוח שאם הייתי רואה את התוכן שלו לא הייתי סוגר. ועכשיו הוא לא מופיע ב"שחזור חוברות שלא נשמרו " הוא לא מופיע כשאני סורק עם Excel Recovery™ 2.6 אשמח לעזרה?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.