תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש תוכנה שיכולה לפצל DVD9 לשני דיסקים של DVD5 - לא וידאו אלא מידע, תודה
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
משהו יודע ? אם כן תוכלו לעזור לי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי כל מיני הקלטות של הרצאות מהאוניברסיטה בפורמט wmv. אני רוצה להיות מסוגל להציג את הסרטים האלה במהירות כפולה. ניסיתי כבר בכמה נגנים שונים (wmp, mpc, bsplayer, vlc). היחיד שהצליח לנגן במהירות כפולה הוא vlc, אבל הוא נוטה להתרסק (לא הצלחתי לעשות seek בלי שהוא יקרוס). בכל שאר הנגנים או שלא קיימת האפשרות, או שהיא סרבה לעבוד (לחצתי על מהירות כפולה וזה לא עשה כלום). למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, עזבתי את המחשב לכמה ימים וכשחזרתי ראיתי שנעלמו לי כמה הורדות מה-EMULE. גיליתי שקובצי ה-TEMP עדיין נשארו והם בגודל של כמה מאות MB, אבל EMULE בוחר משום מה להתעלם מהם. ניסיתי לעשות להם IMPORT אבל הוא כותב שהם bad tempfiles. הצלחתי להציל רק אחד מהם כששיניתי את הסיומת מ-TEMP ל- AVI והסרט עבד (עם דפיקה קטנה בכל זאת...). אודה לכל מי שיודע איך להציל את הקבצים האלו.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני מעלה את השאלה בפורום הנכון.. אני רוצה לצרוב דיסק ככה שהוא יישמע ברצף כך שיש חיבור (מעבר יפה) בין השירים אבל אני כן יכולה לקפוץ על שיר אם ארצה. אני לא רוצה one track רציף וארוך וגם לא סימון של 0 במקום 2 שניות בין שיר לשיר. כשהסתכלתי בדיסק כזה, הסיומת שלו הייתה CDA... יכול להיות קשור איכשהו? תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי קובץ IMEG של DVD שאני מפעיל דרך כונן וירטואלי (אלכוהול 120%). אני פותח את הקובץ עם MV2 או עם WMP10 והוא פועל בקצב איטי מאוד של 11-10FPS. הקובץ אמרו להיות 30FPS והוא ברזולוציה של 1024X576 בפורמט MPEG2 (לפי MV2) למישהו יש רעיון מה לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי. אני מנסה לצרוב דיסק DVD בתוכנה nero אני נכנס ל make your own dvd video ומוסיף קובץ וידאו ששוקל 500 MB אבל כאשר הוא צורב הוא תופס יותר מ3.5 GB מישהו יודע איך אפשר לצרוב קובץ שיעבוד בנגן DVD אבל יתפוס רק את ה500 MB ששוקל הקובץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני תקוע פה אם הדריבר של הכרטיס מסך של המחשב EVERST התוכנה טוענת שהדריבר זה SiS 315 עכשיו הורדתי תדריבר מהאתר של החברה וזה לא הדריבר המתאים עכשיו אני זוכר שפעם שעברה זה גם קרה לי ואחרי חיפושים הגעתי לאתר כזה שמחפש לך במחשב תדריברים שאתה צריך ונותן לך להוריד אותם אבל אני לא מוצא תאתר הזה משהו יודע מה הכתובת שלו? או איך אני פותר תבעיה של הדריבר של הכרטיס מסך הזה בדרך אחרת? במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון מצטער. תודה מראש לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
התקנתי היום פיירפוקס 1.0, רק כדי לבדוק - במקביל לאקספלורר. עובד מצויין מלבד לעובדה שאני לא יכול לראות פלאש. כאשר הדפדפן מנסה להתקין את ה- Plug-in של פלאש 7 אז הוא פשוט נשאר תקוע במשך ההורדה. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאני בה להתקין הרחבה ל FLASH PLAYER .למרות שאני מוריד את זה ומתקין בהצלחה אבל זה לא עובד וכל פעם מבקש ממני להתקין את ההרחבה. ניגשתי להוריד את התוכנה ישירות ואני מקבל הודעה כזאת the instailer automatkally continue when these conflicting applications are closed internet explorer ומקבל ליד השני מילים האחרונים סימן של אין כניסה מה אפשר לעשות על מנת שההרחבה תצליח עם ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת. אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'.. יש לי SONY DVD RW DRU 700A יש פיתרונות לכזה דבר? ויש לי NERO 6.3.1.12 עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש בתוכנת הצריבה - nero 5 ואני רוצה לפני הצריבה לעשות טסט. אך בכרטיסייה - burn האפשרות - simulation באפור כך שאני לא יכול לבחור אותה.למה ? עוד שאלה קטנה - ניסיתי לצרוב דיסק אודיו של 79.58 שניות , אך הצריבה לא הצליחה. הדיסק הוא של 80 דקות . למה ?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אולי תוכנה לעריכת קבצי שמע שתדע לעשות משהו מאוד פשוט- לחתוך קטע מתוך קובץ MP3 אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. כתבתי טור ארוך של שמות אנשים בקובץ word .לדוגמא : משה חיים יהודה יעקב איציק האם יש דרך לסדר אותם לפי האלף בית ? או שאצטרך לרשום הכל מהתחלה ?
-
- 2 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
חלק מהטקסטים בVLC רשומים לי בעברית ובגלל שהחלפתי את השפה של התוכנות שלא יוניקוד לאנגלית, הטקסט שהיה בעברית נעלם לי. עכשיו אני לא יודע איפה ללחוץ בשביל כל דבר ואני רוצה לשנות את השפה לאנגלית. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס אתם ממליצים לי להתקין מה שהכי טוב היום בשוק..?....
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אף פעם לא היה לי בעיות צפייה ביוטיוב, ועכשיו אף סרטון לא עובד לי, הדף נטען ללא שום בעיות אבל הסרטון לגמרי שחור אפילו אין את הסרגל ששולטים איתו בווידאו (play,stop וכד') ואני מדגיש לא שניתי שום הגדרות בדפדפן ובמחשב עצמו ולא התקנתי שום תוכנה לאחרונה תודה ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-