עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yosex,

שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. אהלן, הבקשה בכותרת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by POD,

שלום לכם, יש סיפריה שאני משתף ב-SHARED DIRECTORIES ואני רוצה להוציא אותה מהשיתוף. הבעיה היא שהיא חוזרת אוטומטית לשיתוף אחרי שאני סוגר ומפעיל את התוכנה מחדש. זה קורה גם כשאני מבטל את כל הכונן . אודה למי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by yaron266,

רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת לי לקבוע זמן מסויים לכיבוי המחשב כמו מעין טיימר.לדוגמא אם אני לא נמצא בבית והשארתי את המחשב דלוק ואני רוצה לכוון את את המחשב ע"י התוכנה שיכבה בעוד לדוגמא-12 שעות.האם קיימת תוכנה כזו???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לא מצליח להתחבר אליהם מאז שעברתי לאיי פי קבוע הבעיה קשורה במקרה לזה או שאצל כולם לאחרונה יש בעיית התחברות לכל שרתי RAZORBACK ? 3.0 3.1 וכו' ... ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום יש לי פה איזשוהי בעיה שלא הצלחתי לפתור ב word -2003 כפי שאתם רואים פה בתמונה כאשר אני לוחץ על מקש הרווח נוצרים לי מין נקודות באמצע ועוד סימן מוזר שמתווסף ברגע שאני לוחץ על enter . http://img104.imageshack.us/img104/2404/dournnj7.jpg

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by LIOR42,

התחלתי להתקין אנטי ווירוס (נורטון 2008) ובאמצע נכבה לי המחשב ואחרי זה שרציתי להתקין שוב הוא לא מתקין :s05:

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. מחפש תוכנה שתיקח את כל השירים במחשב ותסדר אותם לפי אלבומים,ידוע לכם אם יש דבר כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by NeedMoreRAM,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים לבעיה שלי. אני קונה מחשב, עם HD4850 שתומך DX10.1, וכנראה 2GB RAM. עכשיו, אני רוצה להינות מDX10, וממה שהבנתי היא קיימת רק בVISTA. וגם הבנתי שאם אני מתקין ויסטה, אז לקנות 4GB RAM. מה אתם אומרים, לקנות 4GB RAM וVISTA 64BIT כדי להינות מDX10, או לא לבזבז בינתיים 200+ ש"ח על 2GB זכרון נוספים ולהתקין את XP הישנה והטובה, ולהישאר עם DX9.0C?...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by ozba77,

מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by etay34,

ברשותי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם (intel 865pe) לאחר התקנת הוינדוס XP עם SP3 לא הצלחתי להתקין את הכרטיס קול במלאו (לא דרך הדיסק ולא דרך הורדה מאתר היצרן) יש לי במנהל ההתקנים בלוח הבקרה סימן שאלה צהוב על בקר קול של מולטימדיה ולכן איני שומע סאונד במחשב. יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by maverick,

הורדתי imesh 3.1 ויש לי בעיה עם העיברית: בכל פעם שאני כותב בעיברית הוא כותב מין ג'יבריש כזה. מישהו יודע מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by oshri8,

שלום לכולם. קניתי היום דונגל dynamode bt-usb-m2 הוא לא הגיע עם דיסק או דרייברים או משהו. המחשב פשוט אומר שזה לא מזוהה. הדונגל מקולקל? או שאני מפספס משהו? תודה רבה מראש אושרי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. התקנתי בבוקר CRYSIS וCOD החדש ושיחקתי בCRYSIS ולא היה לי שום בעיה ואחרי זה שיחקתי בCALL OF DUTY וגם לא הייתה שום בעיה ואחרי כמה שעות ניסיתי שוב להכנס לCOD ופתאום ראיתי את התפריט של המשחק בצבעים מוזרים מאוד, הכל אפור ואי אפשר להבין שום דבר. ואחרי כמה שניות זה זרק אותי לווינדאוס והיה לי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' אחרי זה כל משחק שניסיתי לפתוח ישר קיבלתי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' גם CRYSIS גם COD גם FAR CRY 2 עשיתי ריסטרט ולא עזר אפילו עשיתי שחזור מערכת להיום בבוקר שהכל עבד, וזה גם לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:26:09 זה מה שאני רואה בCRYSIShttp://img89.imageshack.us/my.php?image=crysistd7.jpg

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by rednit,

Firefox דפדפן על בכלל אם הייתם בפלנטה אחרת בשנתיים האחרונות או אם שמעתם עליו ופחדתם זה הזמן להכיר ולהתאהב למה להתקדם לפיירפוקס: הוא מהיר יותר מהאקספלורר הוא קל יותר על המערכת הוא מאפשר גלישה בטאבים (לא פותחים יותר חלונות נוספים) הוא בטוח הרבה יותר הוא מאפשר התקנה של הרחבות שהופכות אותו (אחרי שמתרגלים) לדפדפן מושלם החיסרון היחיד הוא: ישנם עדיין אתרים שלא תומכים בפיירפוקס ולא יהיו מוצגים בו כהלכה ככה שלא מומלץ עדיין להסיר את האקספלורר. אבל אל דאגה גם לזה יש פתרון ראוי בואו נתחיל קודם כל תורידו גרסא 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win〈=he-IL (אומנם יצאה כבר גרסא 1.5.1 אבל חלק מההרחבות הטובות באמת עדיין לא מתאימות לה ככה שאנחנו נשאר עם הגרסא הז…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  16. צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.

17. Started by Dante_9,

הורדתי את הסמיילים האלו: איך אני משלב אותם במסנג'ר?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אני רוצה לדעת איזה תוכנות כדאיות וחשובות להתקין אחרי פירמוט לפני שאני שוב חוזר לגלוש... ומה להתקין לפני מה... ? ואם יש אופציה יותר טובה לגבות את מערכת ההפעלה מ Norton Ghost ? ואם כבר אני מגבה אז לפני או אחרי שאני מתקין דרייברים ? אתם יכולים לפרט אם זה אנטיוירוס אז איזה סוג וכו' ... אני לא מעוניין בפיירוול נראה לי שמספיר הפיירוול המובנה ב SP2... תודה לכל העוזרים :

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by talisman,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Vיי יש לי ואני משתמש בתוכנת הדואל EBOX כדי להתחבר לחשבון הדואל שלי בנטויז'ן. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא איך לשנות את הסיסמא. כפי שחלקכם יודעים - אין טעם להתקשר לתמיכה הטכנית שלהם כי הם מייבשים אותך במשוך שעות בהמתנה וכמובן אינם חוזריםץ בכל מקרה, ברצוני לשנות את הסיסמא. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 29.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.