תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה העניין,אני לא מסוגל להוריד שום קובץ למחשב. אני עושה שמירה בשם או פשוט לוחץ על הקישור וזה לא מוריד לי. מה לעשות? אני אפילו לא מסוגל להורידFire Fox...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1GB ניצול 80% . איך ? *הפרסום הוסר ע"י מנהל הפורום*
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה כמה זמן שהתוכנה תקועה רציני. כשמפעילים אותה לוקח לה איזה רבע שעה להעלות את רשימת המיילים + חדשים. אחרי כמה זמן שהתכנה פועלת היא מפסיקה לתפקד (לא מוחקת לא כותבת לא מעבירה לא כלום). התקנתי מחדש הסרתי לגמרי והתקנתי מחדש ישנה הגרסה המעודכנת ביותר מה לעשות?? תודה נדב
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש אתרים שהפרסומות שלהם מפעילים סאונד אוטומטית ואני ממש ממש שונא את זה ואני בטח לא היחיד... איך עושים כדי לא לשמוע אותן.. או בכלל טוב לא לראות אותן (אבל רק את הפרסומות).
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
לאחר עדכונים של התוכנה מדווחת על אי חוקיות ונהפכת לגרסת דמו ..... למישהו יש פיתרון?? אם לא אז המצלמה לאנטיוירוס באותה רמה...?? ובלי קשר רציתי המלצה לאנטיוירוס חינמי טוב כדי להתקין על מחשבים שאני מסדר לאנשים....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה, ההתקנה עברה בשלום בלי שום שגיאות. כרטיס המסך הוא AMD RADEON 6870 עם מנהלי ההתקן האחרונים (אוקטובר 2010). כל שאר המשחקים עובדים מצויין, אבל כשאני מפעיל את התוכנה ולוחץ להפעיל תכלס את ה DEMO או BENCHMARK על "RUN 3D MARK 2011", הנורית בקרה על המסך הופכת כתומה והמסך כבה. יש לציין שבמצב DEMO כן שומעים צליל והכל סבבה. הזוי לחלוטין
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב, לאחר שינוי בקוד של האתר שגרם לתוסף להפסיק לעבוד זמנית, כתבנו את התוסף כמעט מחדש, וגם יש אתר חדש... אני רוצה דבר ראשון להודות ל MoRoses שעזר גם בכתיבת חלק נכבד מהקוד מחדש בצורה יותר "תיקנית", וגם בבדיקת תקינות הגרסה החדשה. לכבוד ההשקה יש אתר חדש שמכיל גם הסברים וגם לינקים להורדה: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ וכמובן השינוי הכי גדול הוא שכעת אתם יכולים להוריד את התוסף כ EXTENTION ישירות ל FIREFOX, בלי צורך באף דבר, ולא ב GREASEMONEY. כמוכן, הוכנסו שינויים חדשים כמו הבעיה המעצבנת ב FIREFOX שכתורת באינגלית היו הפוכות ואי אפשר ללחוץ עליהם תוקנה ועוד... נ.ב. למי שעובר להשתמש ב EXTENTION, תסירו את התוסף הקודם שהיה ל GREASEMONKEY לפני כן (שלא יהיה התנגשות)... כרגיל, לשא…
-
- 25 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם איזו תוכנה אפשר להמיר קבצי avi ל קבצי amv
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מדבר על האנטי ווירוס מי יותר טוב ?? מה יש ב pro שאין ברגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת שאתה בוחר בה תוכנה שתישתמש בזיכרון הפנימי לא בהארד דיסק...?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי לאחרונה ניתקלתי בכמה מחשבים שה-MP אצלהם לא עובד יש תמונה מצורפת. האם מישהו נתקל במשהו דומה? ניסתי להסיר ולאחר מכן להתקין לא עובד,ניסיתי עוד כמה דרכים ועדיין לא מצאתי פיתרון אני צריך את עזרתכם תודה רבה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לפתוח קובץ שבלונה שנערך ע"י Word2007 עם Word2003 יש ליתוכנה שנקראת Convertor2007 to2003 ועם התוכנה הזו אני יכול לקרוא קבצי Docx אבל לא ידוע לי אם אני יכול לפתוח קובץ Dotx. אשמח לדעת אם ישנה אפשרות כזו בכלל?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי נורטון אנטי וירוס 2004. הוא מבקש ממני activitation וכשאני שם איזה סי די קי שהורדתי זה לא עובד.. רציתי לבקש ממכם אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סי די קי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום... אני מתשתמש מדי פעם בביטורנט...בחודש האחרון הביטורנט שלי (אוזרוס) נהיה מאוד איטי בקושי עובד את ה 15K עברתי ל bitcomet היה יותר גרוע אז חזרתי לאוזרוס...אבל עדיין יש את הבעיה... פעם קראתי שיש ספקים שבכוונה מאטים את המהירויות בתוכנות שיתוף או משהו כזה יכול להיות שזה נכון ? בכל מקרה... הנה תמונה ממה שקורה אצלי באוזרוס שימו לב לכמות של המקורות זה עצום... http://img177.imageshack.us/img177/218/12uy1.jpg תראו את המהירות הורדה שמתי את המהירות העלאה על מגבלה של 5 ואין מצב שזה מפריע למה שמתי על 10 וגם אי שיפור ניסיתי גם משהו באמצע וגם לא חל שום שיפור ככה שהחזרתי בביטחון ל5K...הפורטים פתוחים התוכנה מעודכנת...אין פה שום סיבה שיהיה איטיות... אולי אם אני ישתמש בביטורנט שמזייף מה…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני הופך מסמך שנכתב בOPEN OFFICE למסמך WORD?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים מישהו יודע באיזו תיקיה שומר הפיירפוקס את המועדפים שלו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
האינטרנט שלי התחיל לזייף היום - לוקח לעמודים להיטען הרבה זמן, יש לי לאגים במשחקי רשת, ואני לא מוריד כמו שצריך. הרצתי סריקה עם כמה תוכנות שונות, Spybot Search&Destory מצאה לי טרוייאן בשם Zlob.Downloader.vcd , אך כשאני מנסה למחוק אותו מופיעה הודעה שאי אפשר בגלל שהמשתמש שלי הוא לא אדמיניסטרטור (למרות שהוא כן), אני מאשר ומופיעה ההודעה הבאה - http://www.siz.co.il/my.php?i=yt2diy0wi5zz.jpg מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר - ***צונזר***, הוא רושם לי את השגיאה הבאה. “Firewall software decided your IP address (75.126.XXX.XXX) is abusing this server. Use of automated software that does not follow /robots.txt is forbidden. Broken RSS reader is the most common cause” לא משנה מאיזה דפדפן אני נכנס, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-