עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש לעשות סדר במסמכים בצבא ע"י אינדקס אוטומטי יעיל. כרגע יש קלסר סימוכין שממלאים ידנית וממנו לוקחים את מס' הסימוכין של המסמך ובעזרתו מאתרים מסמכים. כמובן שזה איטי, מסורבל, קשה לחיפוש וסובל מבעיות רבות (ביחוד מפקידות מטומטמות שלא קולטות את השיטה) האם יש דרך ליצור את זה בעזרת הכלים שיש באופיס XP/2003? לחלופין האם יש דרך ליצור אינדקס של מסמכים אוטומטי? (הכוונה לקובץ חיצוני שיכיל טבלה עם הנושא, מס' הסימוכין והתאריך של כל מסמכי הוורד שבתקייה מסויימת)

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. ניסיתי להסיר לו את זה עם NOD32 ועם AVG ועם NORTON. כלום לא עוזר. הוירוס כאילו "נרדם" ליום ואז שוב חוזר. קראתי ברשת והבנתי שהוא לא מזיק כל כך אבל קשה להסירו. אשמח אם מישהו יתן כלי להסרתו של הוירוס. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by saar3,

שלום! יש לי בינתיים מקלדת ישנה של מיקרוסופט ואני לא מוצא ת'דריבר שלה נראה לי שהדגם שלה הוא microsoft kwd-840 והיא נראת כך: http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg או http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg&imgrefurl=http://www.itsvet.com/proizvod/chicony-kwd-840/comp_comp_keyboard/45/201&h=200&w=200&sz=7&hl=iw&start=1&um=1&tbnid=KGpPl6bLtMp0_M:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bkwd-840%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official%26sa%3DG אשמח אם תימצאו לי ת'דריבר שלה!!! …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by djvibe,

היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by roni18,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אנא הפנו אותי לשם. אתמול, פתחתי קובץ שהורדתי מהאימיול ומאז בכל פעם שאני פותח את המחשב, לאחר המסך של טעינת הווינדוס, עולה הודעה על מסך כחול "autochk program not found- Skipping Autocheck" לאחר מכן המחשב מבצע נסיונות להעלות את הווינדוס ללא הצלחה (גם לא דרך הסייפ מוד). מבקש עזרה בפיתרון הבעיה, מודה מראש לכל מענה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום, משהו שאני טיפה מסתבך איתו באקסל. נתונה לי טבלה, כמו בתמונה להלן: אני צריך ליצור תאים שהם בעצם תפריטי DROP DOWN דינמיים לפי הטבלה (בתמונה סימנתי אותם באדום) כלומר כשאלחץ על morning (האדום, בעמודה E) אז ייפתח ממנו תפריט, שיציג רק את kobi ואת arik אבל לא את dan (התפריט לפי הטבלה) יש למישהו מושג איך לעשות כזה דבר? - איך ליצור תפריט drop down פשוט - אני יודע. - איך ליצור תפריט מותנה - אני גם יודע פחות או יותר (חיפוש בגוגל של המחרוזת excel conditional drop down עזר לי למצוא הסברים) הבעיה היא שמה שאני רוצה לעשות הוא טיפה שונה מהדוגמאות שמצאתי ולא מצאתי עדיין דרך להשיג את התוצאה הרצויה לי (יכול להיות שאני אהיה חייב לשנות את מבנה הנתונים שלי? כלומר מטבלה שמס…

7. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה ושבת שלום :] ראיתי לא קצת אנשים עם תמונה באווי שלהם באייסיקיו, יש לכם מושג איך עושים זאת בדיוק? ( לא השתמשתי בתוכנה כבר כשנה אז זה דבר יחסית חדש בשבילי ) תודה !

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by bermangroup,

איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by bariko,

שלום רב, רציתי להפעיל היום את AD-AWARE 2008 אבל משום מה לא הצלחתי לבצע פעולת עדכון הנדרשת לפני סריקה. כשלחצתי על UPDATE קיבלתי הודעה שיש בעיה בחיבור שלי לרשת (ראה תצלום) וזאת למרות שאין שום בעיה כזו, כי אני גולש כרגיל. אם כך מה יכולה להיות הבעיה שאין אפשרות לעדכן? תודה ושבת שלום! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי המלצה לתוכנה שמשמשת כתחליף לתוכנת הסייר של ווינדוס שלי שהפסיקה לעבוד לי כמו שצריך !!! בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  12. לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה Xvid4PSP ואיתה גם הייתי צריך להתקין את חבילת הקודקים של K LITE. היום אחותי נגעה לי במחשב ושיחקה לי בהגדרות של זה ווידאו מופיע בשחור לבן, ניסיתי מחיקה והתקנה מחדש אך ללא הועיל אם למישהו קרתה הבעיה או שיודע כיצד לסדר אותה אודה מאוד אם יוכל לעזור לי. מחכה לתגובות :s05:

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. Started by oded6188,

במקום העבודה שלי מדפיסים כרטיס באופן ידני (עם המכונה הזאת שמדפיסה שעה על הכרטיס) לפני 6 שעות נגמר החודש, ואני רוצה לחשב בדיוק כמה שעות עבדתי... להתחיל לחשב 10 כרטיסים של 10 עובדים שונים זה מורט עצבים יש תוכנה שאפשר להכניס לה את הנתונים והיא תעשה את החישוב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by old fart,

אני משתמש בוורד 2003 בעברית על חלונות XP באנגלית. הבעיה היא שהותכרת של וורד ב-TASKBAR היא: Microsoft word - name of documents, ולא ניתן לראות בקלות את שם המסמך עליו אני עובד כשיש כמה חלונות פתוחים, כך שבד"כ אני רואה רק Microsof... וכו'. יש אפשרות לשנות את הכותרת הזאת, כמו שמשנים את ה-TITLEBAR לדפדפן אקספלורר?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. האם זה וירוס חדש או תולעת? מישהו מכיר את השם של הוירוס? נראה שיש מתקפה ובטח הרבה נופלים בפח.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by D-M-X,

יש חיה כזאת בחינם שעובדת עםקבצים בגדלים סטנדריים (נגיד 10 קבצים של 4 מגה)

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. יש במחשב הישן ישן שלי כונן קשיח של 8 ג'יגה ואבא שלי משתמש בו בעסק והבאנו עוד כונן קשיח של 80 ג'יגה והרי צריך הכל מקורי בעסק ואני רוצה להעתיק את כל ה8 ג'יגה כמו שהוא בלי לפרמט את הווינדוס וזה פשוט להעתיק הכל כולל הכל לכונן של ה80 והכל ישאר רגיל כי יש שמה כל מיני תוכנות וכאלה אפשרי דבר כזה? יש לו תוכנה שעובדת רק בווינדוס 98 ויש לו את הדיסק המקורי וניסיתי להתקין את הווינדוס היום על הכונן החדש אבל יש בעיות עם ההתקנה בגלל שהדיסק כבר שרוט בכל מקום זה לא מזהה חצי מהקבצים אז אני רוצה פשוט לקחת את הכל כמו שזה ולהעתיק (לא להעביר) לכונן של ה80 וזהו פשוט שהוא יפתח והכל יהיה רגיל רק יהיה עוד איזה 70 ג'יגה בלי להתקין ווינדוס מחדש וכאלה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by moshe20,

ישהו מכיר מנהל הורדות שתומך העדכון החדש כי יש לי את אורביט ואת פלאש גט ושנהים לא תומכים תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. קניתי מקלדת חשדשה של A4tech עם hotkeys והכל עוד יופי אבל משום מה כשאני בודק בcontrol panel הוא עדיין מזה אותה בתור המקלדת הישנה שהייתה לי של microsoft מישהו יכול להגיד לי למה? הבעיה העיקרית עם זה היא שאין לי דרך לשנות את המקשים המיוחדים כיוון שבקודמת לא היו לי כאלו אז כוויכול אין לי גישה אליהם

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by zurkin1232,

עד לא מזמן השתמשתי ב-Nero כתוכנת צריבה אבל היא גדלה וגדלה כל הזמן והפכה כבר מזמן ל-Bloatware מן המניין. בזמן האחרון אני משתמש בצריבה המובנית של ויסטה אבל היא בסיסית מאוד ואני לא סומך עליה ממש. איזה תוכנת צריבה מומלצת בימים אלו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אני מקבל במסנג'ר הודעות חוזורות ונשנות.ההודעה אומרת כך: gk12@hotmail.com רוצה לשתף קבצים עימך. האם ברצונך להפעיל תיקיית שיתוף עם gk12@hotmail.com? כמובן שאני לא מאשר את שיתוף הקבצים וההודעה נעלמת אבל ההודעה הזו חוזרת ונשנית עשרות פעמים ביום. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? והאם יש למישהו רעיון איך להעלים את ההודעה הזו?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. מסקרן אותי, האם יש דרך לדעת באיזה אתרים גלשתי גם אם מחקתי את כל הקוקיז והקבצים הזמניים מהמחשב?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by ramtsi,

שלום, המחשב שלי לא מוכן לעשות ריסטרט\להכבות כאשר אני בוחר לעשות זאת מהחלונות, או לאחר התקנה של דרייברים\תוכנות גדולות. מה שקורה זה שאני בוחר ריסטרט לדוגמא וזה סוגר את הכל, מכבה את החלונות ונתקע במסך: "window is shutting down" אני אשמח לעזרה!! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים