עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by l0l9l8,

שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשר לדעת מה הסיסמא שנמצאת על המחשב. כבר הורדתי תוכנה שעולה בבוט שעובדת טוב אך היא משנה את הסיסמא ולא מגלה לי מה היא. אז אם מישהו מכיר תוכנה שרק מראה מהיא הסיסמא זה מאוד יעזור לי!

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בעיה של טרויאני שפשוט מסרב להמחק ,הדסקטופ מופיע ככחול ובתוכו יש קוביה צהובה שרשום בה: warning!spyware detected on you computer שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא aaw לא spy sweeper ולא spy hunter אז לפני הפירמוט באתי להתייעץ אולי יש עוד פיתרונות לבעיה. תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי את המדפסת : Epson Stylus cx5900 dx6000 המדפסת הגיעה עם דרייברים ותוכנות מאוד שימושיות... Epson Creativity Suite הבעייה היא שזרקתי את הדיסק והשארתי קובץ IMAGE בהארד דיסק... עשיתי לאחרונה פורמט וגיליתי שהקובץ IMAGE נדפק משום מה ואין לי איך להתקין את כל החבילה. את הדרייברים כמובן הורדתי מעודכנים מהאתר של EPSON אבל את החבילה אני לא מוצא בשום מקום... :s05: יש לי בקשה ענקית... אם למישהו יש את אותה המדפסת בבקשה אם הוא יכול להעתיק את הIMAGE שלו ולהעלות אותה... ובמקרה הכי נוח אולי מישהו יודע איך אני יכול להוריד את החבילה... ו... אם אני יתקשר לחברה בישראל, או ילך לחנות, או מרכז תמיכה האם אני יוכל לקבל את הדיסק?!?.... תודה רבה לכל העוזרים... הנ…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, אתמול התפרסמה באחד העיתונים סקירה על התוכנה NORTON GHOST. לדברי כותב המאמר, מדובר בתוכנה יעילה מאוד ביצירת גיבויים למחשב, ואף פשוטה וידידותית למשתמש. האמת שכבר מזמן רציתי תוכנה כזו, שתוכל לשחזר את המחשב למצב הקיים, במקרה של קריסת הדיסק, או אחרי פרמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס באופן יזום. התקשרתי לתמיכה של סימנטק, כדי לברר מספר דברים, אך לפני ששאלתי אפילו שאלה אחת, נאמר לי במפורש, שתוכנה זו דורשת מיומנות טכנית מאוד גבוהה, ולכן היא לא מומלצת למשתמש הממוצע. השאלה שלי- האם זה אכן כך, והאם יש תוכנה אחרת (גם אם היא בתשלום) שיודעת לשחזר את המחשב למצב הקיים, שהיא לא פחות יעילה מ- NORTON GHOST , והיא כן ידידותית, ופשוטה לשימוש? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by a_lk,

שלום, יש לי בעיה די מוזרה, האתר www.diablofans.com מסרב לעלות בכל דרך שאני מנסה, כבר כשבועיים (שמעתי עליו רק לפני שבועיים ולא הצלחתי להכנס מהפעם הראשונה שניסיתי). מסרב לעלות זה אומר שאני מנסה להכנס אליו בFF או באקספלורר, הוא מתחיל לטעון (השם של הטאב משתנה לשם הנכון ויש גם את האייקון המתאים בטאב) אבל המסך נשאר לבן והוא ממשיך לטעון בלי סוף (נתתי לזה שעתיים באחת הפעמים). זה קורה בכל דפדפן שניסיתי עד עכשיו (FF,IE7,OPERA), ואני לא מקבל שום הודעה של משהו חשוד או משהו שעלול לגרום לכך שהאתר לא יעלה,חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בהגדרות של הIE או של הFF שמעיד על חסימה כלשהי של האתר, ניסיתי גם למחוק temporary internet files ולאתחל את כל ההגדרות של ה IE וזה לא עזר. חיפשתי גם בהגדרות …

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by guyk,

אני מחפש תוכנת שירטוט קלה להבנה ופשוטה... התוכנה מיועדת בינתיים לשירטוט החדר העתידי שלי ....

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. היי פרמטתי את המחשב שלי והורדתי את התוכנה:Driver Genius Professional Edition והורדתי משם את הדרעעברעם החסרים שהו אמר לי... אבל כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר לי שחסר לי דרייבר של בקר וידאו של מולטימדיה...ואני כבר התקנתי אותו. מה עלי לעשות? נ.ב בתוכנה HWINFO הוא לא מופיע לי תודה. עריכה:הכרטיס מסך שלי הוא:VIA/S3 UniChrome Integrated Graphics

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by dudi2002,

כשאני מוריד שירים מהאימיול אני מצליח לפתוח אותם במדיה פלייר בלי שום בעיה. במקרה שאני רוצה להוריד דברים קצת יותר כבדים (סרטונים ששוקלים 10-20 מגה), כאשר אני רוצה להפעיל אותם במדיה פלייר הוא לא פותח לי אותם והוא רושם לי שאני צריך לרכוש זכויות מדיה או משהו כזה (לרכוש רישיון). מה הבעיה?

9. לא משנה עים איזה תוכנה אני ניכנס לאינטרנט זה לא מראה לי סמיילים ולא וידאו לא יודע למה ה ADOBE FLASH מותקן והכל אבל אחרי הגיבוי זה פשוט לא עובד... עזרה בבשקה... תודה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gkman,

אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by oded6188,

כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by liran2003,

רוב הפעמים שאני מוריד בפיירפוקס(3.0.1), ההורדה לא מושלמת עד הסוף. אומנם יש את ההודעה שההורדה הושלמה בהצלחה, אבל בפועל, משהו כמו 90% מהקובץ הורד. מישהו נתקל בבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  14. Started by Dj_CooL,

מקלדת כזאת http://ivory.co.il/uploadimages/163465.JPG אני לוחץ על prtscn הולך לצייר וזה לא מדביק זה לא עובד יענו זה לא מצלמם מה עושים ? ו f lock דולק !

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

עד עכשיו לא יצא עידכון לתוכנה. יש תחליף איכותי? תודה רבה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Yanir7,

היי, אני משתמש בויסטה 64ביט, מחובר אלחוטית לראוטר 3COM דגם 3CRWER100-75, ספקית נטויז'ן. אני לא מצליח להוריד ב-יוטורנט בכלל, גם אחרי שהגדרתי פורט בראוטר ופעלתי לפי המדריך ב-PortForward.com.. אני מצרף תמונה של המצב נכון לעכשיו. מישהו יכול לעזור לי? תודה! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by barak_i,

אהלן חברה- אני צריך כמה דברים... 1. גרסה טובה של אי מיול שתעבוד סבבה גם עם low id 2. תוכנת אנטי וירוס ופיירוול טובה שאפשר לפרוץ בקלות תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by דניאל99,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו. אני מפתח משחק בשני מימדים, ואני צריך למשחק , בין היתר, תמונות של חדרים בבית (חדר שינה, מטבח וכו'). איך יוצרים תמונות כאלה? ובמידה וזה מסובך, מי עוסק בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. Started by stingeR-,

ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by liav25,

כשאני מנסה להגדיל את המדיה פלייר לחלון מלא (ממש מלא, אלט+אנטר או דאבל קליק על המסך וידאו) זה עושה לי מסך שחור עם התמונה שהייתה ברגע המעבר למסך מלא, ולפעמים גם תוקע את המדיה פלייר. אני משתמש במדיה פלייר 11, חלונות XP, ניסיתי כבר כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש (גם עם הורדה של התקנה חדשה) ולא עבד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by solidus,

אחד שאני יכול לגרום לו להיות שקוף (למחצה) ושאני אוכל גם לשנות הגדרות צבע רקע וכ'ו. לדוגמא - NOTEPAD++ מצויין רק שאין לו את היכולת הזו להיות שקוף למחצה (או שיש לו?).

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by אילן771,

שלום, כאשר אני מריצה AD-AWARE או כאשר AVG עושה סריקה, ולדעתי, כל מצב של סריקת המחשב שלי, המחשב נכבה ומאתחל את עצמו. כבר בדקתי את הספק, את חום המעבד, המאווררים עובדים, וכמו כן ניקיתי את כונן C, מלבד זה המחשב עובד בסדר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכן? תודה, אילנה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  24. מה השלבים הבאים לאיתור ופתרון הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים