תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מקליד מקצועי, ועובד על ספר. רציתי לדעת, אם יש באגים בתוכנת Word. כי כמה פעמים היה נראה לי שיש, ואני חושש מאיך ייראה הספר (פעם ראשונה שאני מקליד ספר) - למשל, רווחים בין מילים לטובת יישור הטקסט לשני הצדדים: קרה לי שהתכנה עשתה רווח בתוך המילה עצמה (ואי אפשר לחבר אותה אחר-כך)! ואולי יש עדכונים לתוכנה, שמתקנים את הבאגים. בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחרי שהNORTON עשה לי מלא בעיות הסרתי אותו דרך הסרת תוכניות, אבל עכשיו הNorton Protected Recycle Bin עדיין נמצא ושאני לוחץ פעמיים על סל המחזור זה כותב שזה לא נמצא.. וגם כל פעם שאני מדליק את המחשב יש תפריט כזה של SYMANTEC עם 2 אפשרויות BOOT שגם לא ירד אחרי ההסרה... WTF?? איך אני מעיף את זה לגמרי..
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי, התקנתי את הנורטון 2002 ועכדיו אני ככבר לא מצליחה להתקשר לאינטרנט וגם לא להסיר את התוכנה . הוא אומר לי שאני אמורה להיות עם חשבון של supervisor - ואני ממש לא יודעת מה הוא רוצה ממני כי אני נכנסת למחשב כ-ADMINISTRATOR ולא זכור לי שבשלב כלשהו בהתקנת הנורטון הוא ביקש ממני ליצור חשבון. תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה - אני צריך לסדר כונן עם מ ל א תוכן ואני רוצה למפות אותו לפני. מכירים משהו יעיל? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה נראה לכם נכון כל מה שכתוב באתר הזה?> דירוג פיירוול החזק בעולם 1 zonealaram pro 2 Outpost Firewall pro 3 Norton Personal Firewall mecafee במקום השישי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/?ttreng=1&ttrkey=sygate+firewall+review אנטי וירוס 1 bitdefender 2 kaspersky 3 nod32 לא להתקרב לנורטון שלא שווא כלום לדעתי מקור http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ אנטי ריגול 1 spy sweeper 2 CounterS 3 Trend Micro Anti-Spy נכון ש Spyware Doctor במקום החמישי והוא טוב אבל יש יותר טובים במיוחד spy sweeper שאני משתמש בו והוא מעולה .ad ware במקום השביעי מקור http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מצלמה של אינטרנט שמגיעה עם מיקרופון ביחד, של חברת i-cam 340 ומשום מה המצלמה פועלת במסנג'ר רגיל, והמיקרופון אינו פועל, זאת אומרת שבהגדרות הכל טוב,אבל שמפעילים את המיקרופון במסנג'ר זה לא פועל, אני יודע שהמיקרופון טוב, כי בווינדוס יש רשמקול שבתוכו אפשר להקליט וזה עובד, ובמסנג'ר והווינדוס כל ההגדרות מוגדרות כראוי. מדוע המיקרופון לא פועל? למישהו יש עוד דרך להגדיר משהו שצריך לעשות? תודה מראש...ויום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה ליצרת טראקים תודה למי שמביא!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים חיברתי למחשב איזשהו מסך טלויזיה שיש לי בבית. המסך מתחבר ועולה והכל בסדר. הקטע הוא שמסך המחשב שלי הינו LCD עם רזולוציה גבוהה של 1680*1050שמוגדרת אצלי כך כרזולוציה של המחשב. לכן זה משפיע על מסך הטלויזיה שלא מציג לי את כל התמונה כי מן הסתם הוא לא מגיע לרזולוציות הגבוהות הללו. נשאלת השאלה האם אפשרי להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים דרך הCATALIST? ז''א: המסך LCD יעבוד ברזולוציה של 1680ָ1050 והמסך טלוזיה יעבוד ברזולוציה שלו(נגיד והיא 1024ָ768 אפשרי? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אבל לא רוצה לאבד את כל הקרדיט שצברתי באימיול. איזה קבצים אני צריך לשמור?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה חוזרת מידיי פעם. כשאני משחק במשחק דיי כבד המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול עם השגיאה שכולם שונאים רק ריסט עוזר. השגיאה היא nv4_disp.dll בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אולי תוכלו לעזור לי. יש לי קריסות חוזרות ונשנות עם חלונות כחולים. ביצעתי ניתוח קבצי DUMP כמו שהוסבר כאן, וזה מה שקיבלתי (ניתוח של 3 קבצים): אני צריך לדעת מה זה אומר. תודה מראש ושבת שלום. 17.03.2006 ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey there, I checked out in Evesrt and that's what I discovered: Multimedia: Conexant Cx20468 @ ATI SB400 - AC'97 Audio Controller PCI Video Adapter: ATI Radeon Xpress 200M (RS480M) CPU Type: Mobile AMD Sempron LV, 2000 MHz (10 x 200) 3300+ Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V5000 (EZ552UA#ABA) If someone can find for me those drivers it will make me very happy By the way, I can see hebrew well if you wondered...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום, היום ניסיתי לצפות בסרט בעזרת ה-Tv out שלי(מה- GeForce4), את הסרט נגנתי - Windows Media Player(הישן והטוב) אבל על הטלוייזיה ראו את החלון של הסרט שחור ובמחשב ראו, אני זוכר שכאשר ניסיתי עם Windvd ראיתי כמו שצריך ועם PowerDVD ראיתי שחור אצלי במחשב וטוב בטלוייזיה. מישהו יודע אם אפשר לתקן את זה כדי שאני אראה את הסרט גם בטלוייזיה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259084.0 תעזרו לי באמת אני לא יודע מה לעשות... תשימו לב שזה קרה במקרה באותו זמן שגם לפותח התראד.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין לראשונה חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שרכשתי. זו פעם ראשונה שלי עם חלונות 7 ועם 64 ביט, אז רציתי להתייעץ אתכם איזה אנטי וירוס (חינמי) כדאי לי להתקין. קראתי הרבה ברשת, וכל פעם ממליצים על משהו אחר, הרבה אנשים אוהבים את Avira, יש כאלה שאת AVG ויש שדווקא את Avast. שמתי לב שלאף אחת מהתוכנות אין גרסת 64 ביט...חבל. איזה אנטי וירוס כדאי להתקין ואם אפשר לדעת למה ? המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט (אין לי פאייר וול) ותוך כדי גלישה משהו נכנס לי למחשב, הוא שינה לי את הרקע של השולחן עבודה לרקע כחול כזה עם הודעת fatal error. וגם שינה לי את ההגדרות בהגדרות תצוגה של המחשב, אני מתכוון איפה שמחליפים שומרי מסך וכו'. אין לי הוא העלים את הלשונים theme, wallpaper ואולי עוד אחד או שניים (אפשר לראות בתמונה) הרצתי סריקה עם האינטי וירוס קספרסקי והוא מאצ וירוס, והמליץ למחוק את הקבצים. חלק מהקבצים הוא לא יכל למחוק אז אני נכנסתי דרך סייף מוד ומחקתי ידנית. עכשיו אני יכול לשים רקע בשולחן עבודה מישהו יודע מה לעשות נגד הדבר הזה?? זה קרה למישהו ויכול להמליץ על אנטי וירוס שיוריד אותו או דרך להעיף ולסדר את מה שהוירוס עשה תודה הינה התמונה http://img241.echo.cx/img241/8441/1232…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רץ על וינאקספי. כאשר אני מנסה להתקין איזה תוכנה הוא רושם לי את ההודעה שצירפתי. מה פירוש/כוונת ההודעה? והאם יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצילו !! !! מישהוא מכיר תוכנה שמשחזרת PARTITION שנמחק!!!! או את הקבצים בו !!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הודעת השגיאה: זוהי הגרסה האחרונה.. version 2008... build 12.0.1606, וניסיתי להסיר את החשבון, ולהתקינו שוב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה. מה עושים בבקשה?... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך משנים את צד הכתיבה באקסל שיהיה מימין לשמאל ולא משמאל לימין?
-
- 4 תגובות
- 14.3k צפיות
-