תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , כמו שציינת יש תוכנות כמו pc virtual וגם vmware workstation 6 החדשה שיוצרת מקום וירטואלי להתקין מערכת הפעלה עכשיו יש לי שני שאלות : 1) אני יכול להקצות כמה גיגה שאני רוצה וירטואלי וזה לא באמת לוקח מהמחשב שלי שאני מתקין תוכנות ומשחקים עם ווינדוס וירטואלי בתוך התוכנה הוירטואלית ? 2) אם אני מכניס וירוסים למערכת הפעלה שנמצאת על התוכנה הוירטואלית זה מכניס לי את הוירוס לכל המחשב או רק במערכת הפעלה של וירטואל ואין לי כל דאגה למחשב שלי ? אני חייב תשובה על שני השאלות זה מאוד חשוב , תודה רבה רבה לעוזרים ושהיה שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שיחקתי Red Alert 3 ופתאום היתה איזו בעיה וכל הצבעים במסך התערבבו והמחשב קרס למסך כחול עם הודעת שגיאה שלati2dvag עשיתי ריסטרט, ברגע שהדרייברים של הכרטיס מסך עלו - השגיאה עלתה גם, נכנסתי ב Safe Mode ומחקתי את הדרייברים, חזרתי התקנתי מחדש, ריסטרט, אין שינוי, השגיאה חוזרת. חזרתי ל Safe mode מחקתי שוב את כל הדרייברים, נכנסתי לווינדווס ןמחקתי כל קובץ שהתחיל עם ati התקנתי את הדרייברים שוב, היה בסדר, נכנסתי לאינטרנט קפצה הודעת שגיאה של ווינדווס [ לא מסך כחול] והרזו' ירדה ל 640x480 עם בעיה בקובץ ati2dvag, עשיתי ריסטרט וההודעה המקורית חזרה. עזרה בבקשה אני צעד אחד מפירמוט..
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אז ככה קניתי אוזניות של zalman שבאות אם חיבור USB ובכבל יש כרטיס קול שצריך להתקין לו דריברים (ואי אפשר להכניס שם מיקרופון) עכשיו אם המחשב יש לי כרטיס קול מובנה SoundMAX שאותו אני צריך להתקין כדי להשתמש במיקרופון וכששתיהם מותקנים אני מקבל מסכים כחולים לפעמים יש דרך כל שהיא התקין לדוגמא דריברים _רק_ למיקרופון בSoundMAX או שיטה אחרת שלא יהיה לי מסכים כחולים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מחקו לי את ההודעה משום מה, אני לא מבין למה היא הייתה עם תוכן ואם כוונה, לא קיבלתי אף הסבר על כך, אז אני אעלה את השאלה שוב: לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציע לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלא רב! בAVG החדש שלי, ישנה סריקה אוטמוטית שמוגדרת. הבעיה היא שהיא מעולם לא מסתיימת. היא רצה ימים רצופים אם לא מפסיקים אותה. למה ? אין דבר כזה יותר סריקה שמתחילה ונגמרת ? Oo
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, גלשתי בפייסבוק וקבלתי מספר הודעות מחברים שמובילות לקישור וידאו... נכנסתי לקישור הקובץ לא נפתח לי... בדיאבד גיליתי כי זהו קישור המכיל וירוס.... למישהו יש עצה? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש תוכנה שמייצרת כונן וירטואלי היכול לעשות MOUNT לקבצי ISO. העדפה ראשונה ל-PORTABLE, ואם אין דבר כזה אז גם תוכנה רגילה בלי ריסטרט בהתקנה תהיה מעולה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה שייך לפה ולא לאגף של תוכנות. (אם לא אז מנהלים תעבירו ומצטער מראש) אני די מאסתי בNERO היא גם עולה כסף והרבה גם עושה בעיות גם איטית וכבדה. וגם חוץ מלצרוב גיבויים לדברים שיש לי, או ליצור דיסקים מISO וכו' שיש לי, אני לא ממש צריך אותה. אז אני מחפש תוכנה שעושה את הדברים הבאים: צריבה לDVD וDVDRW ודיסקים רגילים כמובן יצירת דיסקים מISO וכו' מהירה קלילה ואיכותית. תומכת בכל מיני סוגי פורמים וכו' (אם מותר יותר מ8 תוים לקובץ, אסור וכו') בקיצור משהו שיראה כמו גרסת "מיני" של NERO, בלי כל הדברים כמו עריכת וידיאו, וצריבות של כל מיני מוסיקת מיוחדת וכו'. פשוט "סוס עבודה", משהו קל פשוט וטוב לשימוש, ויציב. והכי חשוב שיפעל טוב בחלונות VISTA 64 ביט. תודה מראש!…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס לתוכנה הזאת הוא כותב לי DRIVER NOT LOADED TRY RUNNING AS ADMINISTRATOR...אולי זאת בעייה בביוס ב EP43-DS3 שלי (שמעתי שיש להם הרבה בעיות בביוס)... OuTsIDe
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי התקין איזה אנטי וירוס בלי כוונה מPOPUP וזה אנטיוירוס שמעיף את כל האנטיוירוסים ואת הwindows defender ואי אפשר להכנס לsafe mode יש איזה פתרון לוירוס הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הסתכלתי בסטיקי והורדתי את המקודד של K-LITE, אבל זה עדיין לא מקרין לי חלק מהסרטים (לפחות לא בBS PLAYER). יש לציין שבעיקר וידאו ולא אודיו. מה אני צריכה לעשות מכאן? שאלה נוספת - איזה מקודד יש לצפיה בסרטים שהסיומת שלהם היא MKV?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
העכבר זה MX518 והבעיה זה שיש לי האצה של המהירות תזוזה והאפשרות הזאת בכלל מבוטלת בתוכנה של העכבר, והקטע הוא שזה קורה דווקה בתוך המשחקים ולא בווידוס... מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם ,. קודם כל אם זה לא קשור לפה אז בבקשה תעבירו . אז ככה שיחקתי לי היום במשחק LINAGE2 ואחרי שיצאתי ממנו ראיתי שלא רואים את האייקונים . למשל הסמל של המחשב שלי אז לא רואים אותו . רואים אותו ככה . http://www.videozilla.net/decodevcd2.gif וגגם את שאר הסמלים רואים ככה . איך אני יכול לפתור את זה ?.. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
העברתי כונן קשיח ממחשב ישן (שלא קיים יותר) למחשב חדש כדי לשחזר חלק מהמידע שעליו (שאני עוד זקוק לו). לצערי, הכונן הישן עבד עם XP פרו ואני עובד עכשיו עם XP הום. חלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח/להעתיק למקום אחר טוענים שאין לי גישה אליהם (במיוחד בתיקיית ה-Documents and Settings). כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולסדר את זה כך שאוכל לגשת לקבצים מהכונן הקשיח הישן שלי? אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להחבאת קבצים, אבל רמה מאוד גבוהה, זאת אומרת שהיאל א תוכל להתגלות בהוספה והסרה למשל, או בתוכניות בתפריט "START" וכו'. שיהיה קל להחזיר ולהחביא את הקבצים, למשל מקש מסויים. כמו כן, תוכנה שתוכל לרמות את כמות המידע שמופיע כפנוי בהארד דיסק (אם קיים כזה דבר). אודה לכם מאוד אם מישהו מכיר/נתקל בכזה דבר, תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי ניסתי להוריד (לבטל) כל הADDONS וכו' ועדיין מידי פעם הFIREFOX נתקע לי! אבל לא תגידו לשניה, אלא ממש לכמה שניות טובות! אפילו עכשו שרושם פה משהו, הוא נתקע! יש למישהו עצות? אני רוצה גם לנסות להתקין אותו "נקי, לחלוטין כלומר למחוק הכל (כל הפרופיל, ממש כאילו התקנה על מחשב חדש לחלוטין) מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזאתי ? תודה מראש! דרך אגב, אני מריץ חלונות VISTA 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ההארד דיסק במחשב של אח שלי עושה בעיות ואנחנו רוצים להחליף אותו (מהאחריות), אני רוצה לגבות את ההארד דיסק כולו בעיקרון - להעביר אותו 1 ל-1 להארד דיסק החדש. את המידע ה"גולמי" (מוזיקה/ סרטים וכו') העברנו להארד דיסק אחר, אבל נשארו כל התוכנות וwindows עצמו שאי אפשר סתם להעתיק ולהחזיר. איך אני יכול לעשות משהו כזה? צריך תוכנה כלשהי? (אציין שהמחשב עובד עם windows vista) תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה תקופה ארוכה שאני משלים עם בעיה זאת. מדוע זה קורה? המשחק רץ נהדר אבל כל מה שקשור ללוח תוצאות(לדוגמא) או דברים מסוג זה, כמו ניקוד במשחק, הכל ג'בריש או שזה כתב מראה. איך מתקנים בעיה זאת??? דוגמה: לחצו על גוף התמונה לתצוגה ברורה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-