תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לחסום תיקיה מסוימת ע"י סיסמא או לחלופין ע"י זיהוי טביעת אצבע (יש לי לפטופ HP DV6000 שיש בו את האפשרות להיכנס לווינדוס ומילוי סיסמא ע"י זיהוי טבעית אצבע). איך בדיוק עושים זאת? התוכנה של זיהוי טביעת האצבע היא DIGITALPERSONA תודה! *אני מקווה שזה הפורום הנכון* עריכה: לאחר חיפוש בפורום מצאתי את התשובה לשאלה אז אני ארחיב את השאלה האם אפשר לעשות זאת ע"י התוכנה שציינתי למעלה? והאם אפשר לעשות את זה בווינדוס ויסטה שבאותו יוזר תדרש הרשאה לתיקיה (כי לפי מה שהבנתי מהפורשר אי אפשר היה לעשות זאת בXP)? שוב תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי התקין איזה אנטי וירוס בלי כוונה מPOPUP וזה אנטיוירוס שמעיף את כל האנטיוירוסים ואת הwindows defender ואי אפשר להכנס לsafe mode יש איזה פתרון לוירוס הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
העכבר זה MX518 והבעיה זה שיש לי האצה של המהירות תזוזה והאפשרות הזאת בכלל מבוטלת בתוכנה של העכבר, והקטע הוא שזה קורה דווקה בתוך המשחקים ולא בווידוס... מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם ,. קודם כל אם זה לא קשור לפה אז בבקשה תעבירו . אז ככה שיחקתי לי היום במשחק LINAGE2 ואחרי שיצאתי ממנו ראיתי שלא רואים את האייקונים . למשל הסמל של המחשב שלי אז לא רואים אותו . רואים אותו ככה . http://www.videozilla.net/decodevcd2.gif וגגם את שאר הסמלים רואים ככה . איך אני יכול לפתור את זה ?.. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי סרט ואני לא מצליח להפעיל אותו, צריך המצלה לתוכנה/קודק שיודע להריץ אותו. כנראה שאני צריך את להדליק את הקובץ בסיומת .map מצורפים סקרין שוטים של כל הקבצים שהורדתי. מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איפה נמצאות הקוקיס בפיירפוקס? (אני מתכוון התקיה עצמה , לא הקוקי מנגר המובנה של הדפדפן) שמעתי שזה בקובץ coockies.txt אבל הוא קיים ואין בו כלום חוץ מ: # This is a generated file! Do not edit.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
העברתי כונן קשיח ממחשב ישן (שלא קיים יותר) למחשב חדש כדי לשחזר חלק מהמידע שעליו (שאני עוד זקוק לו). לצערי, הכונן הישן עבד עם XP פרו ואני עובד עכשיו עם XP הום. חלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח/להעתיק למקום אחר טוענים שאין לי גישה אליהם (במיוחד בתיקיית ה-Documents and Settings). כיצד ניתן לפתור את הבעיה ולסדר את זה כך שאוכל לגשת לקבצים מהכונן הקשיח הישן שלי? אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שבת שלום, פיירפוקס הוא דפדפן שאני מאוד מרוצה ממנו אבל משום מה לאחרונה הוא החליט לעשות לי קטעים מעצבנים. כל פעם שאני ניכנס לאתר שבו יש הרשמה, למשל פורומים, פייסבוק וכל מיני כאלה אז הוא לא זוכר אותי כמשתמש וכל פעם אני צריך להכניס סיסמא ומשתמש, והוא זוכר אותה, כאילו רק לעשות כניסה (מקווה שהבנתם). עכשיו אם למשל אני ניכנס כבר לאתר ויוצא ושוב ניכנס אז הוא זוכר אותי, אבל אם אני לא משתמש בדפדפן משהו כמו 10 דקות הוא שוב שוכח אותי כמשתמש ולא מכניס אותי:\ מקווה שהבנתם.. בכל מיקרה, בדקתי הגדרות דפדפן, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, ולא יודע לא עוזר כלום. והקטע הוא שלא שניתי כלום! בכל מיקרה, אולי זה משהו בהגדרות הכלליות של האינטרנט? מקווה שתעזרו פה כי זה בעסה... תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ואני לא יודע אם זה המקום המתאים להודעה הזו, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ועכשיו כשאני רוצה לראות סרטוני וידאו באתרי ספורט או יוטיוב וכו' הסרטון מתנגן לי אבל בצבעים וורד וירוק כזה, כאילו רואים את הקטע וידיאו צבעוני ולא ברור, כיצד ניתן לפתור את הבעיה הזו?! תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה שייך לפה ולא לאגף של תוכנות. (אם לא אז מנהלים תעבירו ומצטער מראש) אני די מאסתי בNERO היא גם עולה כסף והרבה גם עושה בעיות גם איטית וכבדה. וגם חוץ מלצרוב גיבויים לדברים שיש לי, או ליצור דיסקים מISO וכו' שיש לי, אני לא ממש צריך אותה. אז אני מחפש תוכנה שעושה את הדברים הבאים: צריבה לDVD וDVDRW ודיסקים רגילים כמובן יצירת דיסקים מISO וכו' מהירה קלילה ואיכותית. תומכת בכל מיני סוגי פורמים וכו' (אם מותר יותר מ8 תוים לקובץ, אסור וכו') בקיצור משהו שיראה כמו גרסת "מיני" של NERO, בלי כל הדברים כמו עריכת וידיאו, וצריבות של כל מיני מוסיקת מיוחדת וכו'. פשוט "סוס עבודה", משהו קל פשוט וטוב לשימוש, ויציב. והכי חשוב שיפעל טוב בחלונות VISTA 64 ביט. תודה מראש!…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
זה תקופה ארוכה שאני משלים עם בעיה זאת. מדוע זה קורה? המשחק רץ נהדר אבל כל מה שקשור ללוח תוצאות(לדוגמא) או דברים מסוג זה, כמו ניקוד במשחק, הכל ג'בריש או שזה כתב מראה. איך מתקנים בעיה זאת??? דוגמה: לחצו על גוף התמונה לתצוגה ברורה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את מחשב, והטלוויזיה שלי מחוברת אל ה Tv-Out אז יש לי אופציה לסמן מסך 2 בהגדרות כרטיס המסך. אך, כשאני מפעיל את מחשב כשהוא לא מחובר לטלוויזיה, התוכנה של הכרטיס מסך לא מזהה אופציה נוספת למסך 2 ואז אני צריך לעשות RESET למחשב. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י RESET לדרייבר בלבד. יש פתרון לזה? אולי פתרון אחר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הסתכלתי בסטיקי והורדתי את המקודד של K-LITE, אבל זה עדיין לא מקרין לי חלק מהסרטים (לפחות לא בBS PLAYER). יש לציין שבעיקר וידאו ולא אודיו. מה אני צריכה לעשות מכאן? שאלה נוספת - איזה מקודד יש לצפיה בסרטים שהסיומת שלהם היא MKV?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תודה רבה למי שימצא לי ,ניכנסתי לאתר של IBM ויש שם הרבה אפשרויות שלא מצאתי את עצמי, תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב לחברי HWzone! אחרי היעדרות ממושכת רציתי לבצע גיחה קטנה, בתקווה שזו תהיה אחת מני רבות בהן אני אציג כמה דברים קטנים שאני עושה פה ושם. אז הפעם החלטתי להשתעשע עם רעיון מוזר קצת לקונספט של דמות פנטסטית משהו - Rune Golem. הציור עצמו (גרסה לא גמורה, אבל כנראה סופית): מימדי הציור המקוריים - 4134X4134 פיקסלים, רזולוציה של 150 PPI. (הרעיון הוא שמתישהו אני אשקיע יותר בציור הזה והוא יודפס לתמונה של 70X70 ס"מ). נעשה בפוטושופ + ה Wacom Graphire4 הנאמן שלי (כפרעליו..) קצת על שלבי ה WIP: סקיצה ראשונית ביותר. התכנון ההתחלתי היה שהברנש החביב הזה יהיה כבול בשלשלאות: גיבוש רעיוני של המראה הכללי של הדמות והרקע מיקום התחלתי של תאורה וצבעים בהתאם: (ה"טקסטורה" לקיר היא סתם …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההארד דיסק במחשב של אח שלי עושה בעיות ואנחנו רוצים להחליף אותו (מהאחריות), אני רוצה לגבות את ההארד דיסק כולו בעיקרון - להעביר אותו 1 ל-1 להארד דיסק החדש. את המידע ה"גולמי" (מוזיקה/ סרטים וכו') העברנו להארד דיסק אחר, אבל נשארו כל התוכנות וwindows עצמו שאי אפשר סתם להעתיק ולהחזיר. איך אני יכול לעשות משהו כזה? צריך תוכנה כלשהי? (אציין שהמחשב עובד עם windows vista) תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי ניסתי להוריד (לבטל) כל הADDONS וכו' ועדיין מידי פעם הFIREFOX נתקע לי! אבל לא תגידו לשניה, אלא ממש לכמה שניות טובות! אפילו עכשו שרושם פה משהו, הוא נתקע! יש למישהו עצות? אני רוצה גם לנסות להתקין אותו "נקי, לחלוטין כלומר למחוק הכל (כל הפרופיל, ממש כאילו התקנה על מחשב חדש לחלוטין) מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזאתי ? תודה מראש! דרך אגב, אני מריץ חלונות VISTA 64 ביט
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-