תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ש לי צורב DVD ואני צורב איזה 6 קבצי DIVX לדיסק עכשיו יש סרטים אם AC3 אם 2 דיסקים לדוגמא XXX.CD1 XXX.CD2 אני רוצה לאחד אותם על מנת לראות את זה רצוף בקיצר שיצא לי קובץ אחד של 1400 מגה. ניסתי לאחד אם 2 תוכנות Movie Joiner של MovieToolBox ו AVI JOINER בשניהם התוצאה הסופית במחשב היא סבבה אבל שאני שם את זה ב DVD ב APEX 2400 הוא שומע בלי סאונד ורואה את התמונה ובדיודי של METZ הוא בכלל רושם שאני מעלה את הסרט שהוא לא מסוגל להפעיל אותו. לפי דעתי גיגה וחצי קצת כבד אל המעבד של ה DVD כי היה סרט אחד שהקול גימגם. ?(לשאר כמו שאמרתי לא היה סאונד בכלל) למישהו יש פה עוד תאוריות
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ראשית אני מודה ומתוודה שמעולם לא קניתי תוכנה חוקית !!! מכיוון שתוכנת בבילון עושה לי צרות וכל פעם אני צריכה לחפש קראק חדש הרמתי ידיים והחלטתי לקנות תוכנה חוקית - אני מקווה שיש פה אנשים שקונים תוכנות ויוכלו להסביר לי משהו שלא הצלחתי להבין. נניח שקניתי תוכנה חוקית וקיבלתי איתה סריאל והתקנתי אותה על המחשב והכל עובד. השאלות שלי הן כדלקמן: יש לי בבית יותר ממחשב אחד. מה קורה אם אני רוצה להתקין את התוכנה גם על המחשב השני? האם למחשב השני אני צריכה לקנות רשיון נוסף? ומה יעשה מישהו שיש לו 4 מחשבים? יקנה 4 רשיונות? האם יש פתרון לבעיה הזו? במידה ואני מחליפה מחר מחשב - האם הסריאל יתקבל ע"י המחשב השני או שהוא יזהה שאי פעם הרשיון הזה הותקן על מחשב אחר והוא יזהה את זה כאילו אני מנסה להתק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה RAMDISK ויצרתי כונן RAM במחשב. העברתי לכונן הזה את Temporary Internet Files של IE ואת משתני סביבה של המשתמש והמערכת. איך אני מעביר את הקבצים הזמניים של CHROME לכונן, ואיזה עוד תוכנות כדאי לשים בכונן הזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשמקור אחד (השכבה התחתונה) ממצלמת וידאו והמקור השני (השכבה שמעליו) מתמונה מההרד דיסק
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דגם של מיקרוספט VX1000 בשביל וינדוס 7 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה חינמית ופשוטה שתוריד לי למחשב את הדיסק DVD של הברמיצוה של אחי ל קובץ DIVX.. תודה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שדרכה אוכל לשים אקרוניס,וונדוס 10 64 בייט,ו heren cd כול זה בדיסק און קיי של 32 גיגה נראה לי מספיק. עכשיו איזה תוכנה שעובדת מומלצת?< כמו easy2boot תוכנה טובה אבל מחפש משהו יותר פשוט תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נכנס לכונן C ואני רואה 10 GB פנוי אחרי כמה זמן אני נכנס אני רואה 700MB פנוי אני מוריד שירים של 12 MG פתאום הם שוקלים 45 מגה האם הפתרון היחידי הוא להחליף ארד דיסק? הכונן זה samsung 320GB
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! שאני מנסה לפתוח קבצים של אקסל נוספים המכילים נושאים שונים. הקבצים נפתחים בתוך חלון אחד ולא בחלונות נפרדים. וזה מפריע לעבודה ולפרקטיקה. (ראו דוגמה כמ שפותחים למשל קובץ וורד ואפשר לפתוח כמה קבצים שרוצים וכל קובץ הוא חלון בפני עצמו. ועליו אתה מבצע עבודה. ומצורף גם קובץ אקסל המראה את הבעיה.שני קבצים שונים פותחים חלון אחד ובו שני חלונות של שני הקבצים. ולא כל קובץ חלון נפרד) איך אפשר לפתור בעיה זו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ psd בgimp הוא כותב לי את השגיאה הבאה Error loading PSD file: Unsupported color mode: CMYK, חיפשתי על זה באינטרנט והפתרונות בגדול הם להתקין תוכנות שממירות את זה לrgb או שטוענות שמתקנות את הבעיה, יש אפשרות לפתוח קבצי psd בלי להמיר אותם קודם או בלי להתקין סתם תוכנות מיותרות?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הלוח של ga-7zxe מעבד 1300 amd duron זכרון 2x512mb .שמעתי שיש תוכנה שמתאימה ללוחות של gigabyte .תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי בבעיה אני לא מצליח למחוק איקונים מ ה DESKTOP שלי (זה רושם לי את זה c:\documents and settings\desktop\cscz.exe is using by other program or other person) )ניסיתי גם במצב בטוח וזה לא מביא לי מה אני עודה כדי למחוק את זה??? אה והקבצים שוקלים 0 MB
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כמו שFraps מראה כמה יש FPS בזמן משחק... על אותו עיקרון אני רוצה לראות אחוז ניצול ה-GPU במשחק. יש כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רואה שמלא פה יש להם את חלונות XP.....אני בטוח שלא אצל כולם זה חוקי!! השאלה שלי איך השגתם את זה??????????????? הורדתם מהאינטרנט או מה??? ואם כן מה הלינק? ביי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני ממדל בסקצ'אפ. ומרנדר בVRAY. בהתחלה הכל היה סבבה עד שפתאום הכרטיס מסך הפסיק לעבוד בשעת הרינדור (מעקב במנהל המשימות בווינדוס) אני מגדיר את זה על אופציית ה CUDA (הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060) ואני מקבל הודעה מVRAY ש Checking CUDA driver version: Installed driver version is newer than the latest verified one כאילו הדריברים עדכניים מידי? אבל בכלל לא עידכנתי מאז שזה הפסיק לפעול (אולי התעדכן אוטו' ? ) מישו יודע מה אני אמור לעשות? והאם זו בעיה במחשב או בכ.מסך או בכלל בתוכנה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני מקווה שיש פה מישהו שעובד ומכיר את מקס, אני משתמש ב 2009 ויש לי בעיה חמורה . לאחרונה יש לי בעיה שאני בכלל לא יכול לעבוד על המקס שהוא כל כמה שניות/דקות קורס, אני עובד עכשיו על דגם של מרכבה ואני בונה את הזחל וכל הזמן מקסד קורס, יש לי מחשב חדש חודש אצלי והוא מכונה חזקה אז ככה שאין אפשרות של מערכת חלשה, אני לפני שאני מנסה להתקין אותו מחדש ולקוות שהבעיה תיפתר אני מקווה למצוא פתרון כלשהו יותר מעשי מאשר למחוק ולהתקין מחדש ולקוות לטוב. השגיאה קוראת סתם בעבודה עם המקס לא בראנד או משהו כזה , מה ששמתי לב שהמקס צורך אצלי המון זיכרון ומגיע גם ל 3+ גיגה , המערכת היא ויסטרה 64 ביט עם מקס 2009 64 ביט , 5 גיגה ראם ומעבד Q6600 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו ששוקל 150MB והוא גדול מדי לYOUTUBE רציתי לשאול אם יש מביניכם משהו שיכול להסביר לי איך לכווץ את הסרטון משמעותית גם אם זה אומר שתיתכן פגיעה באיכות הצפייה תודה ושבוע טוב[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 14:16:44 אני מצטער אבל יש אולי משהו שלא עשיתי טוב שבגללו לא עניתם לי על השאלה אם כן אני יתקן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי במחשב חבילת האבטחה של Kaspersky גרסא 6... כל פעם שהיא פותחת את האימיול זה לא מספיק להיפתח וכבר עושה לה ריסרט..ניסינו כמה פעמים...וזה קורה בדיוק מאז שהתקנתי את הקספרסקי מה עושים? הילדה רוצה אימיול
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
התחלתי לפני בערך שלושה חודשים להשתמש ב-FireFox. אבל הבעיה התחילה רק בחודש האחרון, הרבה חלונות קופצים לי כאשר אני בדפדפן... (כמו של שש-בש, הכרויות, גרין קארד וכל השטויות...) יש איזה פיתרון? עשיתי סריקות ב-AD AWARE, וכל התוכנות ל"תחזוקת המחשב" למיניהם... SPYWARE DOCTOR... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-