תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משתמש ב-UltraEdit המהולל, אך יש לו מגבלה מאוד מציקה: כשאני מדי פעם רוצה לכתוב כמה שורות בעברית מעורבת עם אנגלית (באותה שורה), אז היישור הכפוי לצד שמאל הורס את סדר המילים. כרגע לצורך הזה אני עובד עם Notepad או Word 2003, אך אני מחפש משהו בין לבין, ולא גועלי כמו WordPad... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כבר ניסיתי MPC (נתן איזו הודעת שגיאה על directX , לא ברור..) הבנתי ש the kmplayer המעולה לא כל כך מתאים ל- 7. יש איזו תוכנה שיודעים שעובדת טוב על 7 , עדיף עם קודקים מובנים ואפשרות לשימוש ב- SPDIF ? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קישור להורדה של Internet Explorer 6 בבקשה מי שיכול להביא לי אני אודה לו מראש!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה-אז אם צריך להעביר... מישהו יודע אם אפשר להגדיר שהשורה הראשונה בעמוד תופיע תמיד (אני מתכוון שגם כשאני יגלול ויירד לשורות תחתונות יותר בעמוד השורה הראשונה עדיין תופיע כמו סוג של כותרת..) תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש flash player עדכני ללא האצת חומרה עבור מחשב ישן הflash player מקרטע בגלל חוסר תמיכה של הכרטיס מסך בהאצת חומרה ואני זוכר כשפעם כשלא היה flash player עם האצת חומרה, לא היתה בעיה בסרטונים תודה לכל מי שעוזר
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש בתוכנה זו כדי לצרוב Mp3 כי רק היא תומכת בפורמט רומיאו המאפשר צריבת קבצים שאורך שמותיהם עובר 128 תווים וכידוע לטראקים והאוסים יש שמות ארוכים מאוד.... לשאר הצריבות אני משתמש ב-Nero כמובן... עכשיו לבעיה: כל פעם שהתוכנה מסיימת לצרוב לי דיסק, המחשב מתחיל לזחול, נהיה איטי יותר ויותר ככל שעובר הזמן, אני מנסה להיכנס ל-TaskMGR (שמראה שימוש ב-100% של המעבד שבו התוכנה NTI CD MAKER משתמשת...) אני מנסה לסגור אותה והכל פשוט זוחל, המעבד פשוט מנוצל עד תומו ואין דרך אחרת חוץ מ-RESTART... בהתחלה זה לא היה כך... לא יודע מה קרה. להתקין מחדש ניסיתי, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עד לא מזמן, כל המייל סונן ע"י הקספרסקי עוד אצל הספק (אני עובד עם אאוטלוק אקספרס), ואז הייתה מגיעה רשימה, בה הייתי בוחר מה לקבל ומה למחוק עוד אצלך הספק. הגיע איזה עדכון ללא פיקוחי וידיעתי, שמשום מה, ממנו ואילך, כל המייל מגיע אליי לאאוטלוק, ורק אז אני יכול למחוק/לחסום. איך אני מגדיר שוב, או מה לעשות כדי שזה יחזור לקדמותו, כלומר שלא יגיע לי מלכתחילה למחשב, אלא ייעצר לביקורת עוד אצל הספק?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG206BW והדף אינטרנט שלי בגודל חצי איך אפשר להגדיל אותו בלי לאבד את האיכות?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות NOD32 2.7 המחיר הכי זול שמצאתי הוא 75 שקל.. זה לא זול מידי? קצת מחשיד! הדיסק מביעה בעטיפת קרטון כזה הם הוראות מאחור (הלוגו של NOD סיריאל והכול). יש כמה שאלות: האם יש הגבלת זמן בעידונים? (מקווה שלא) האם כשתצא גירסה 3 אני יוכל להוריד עידכון גירסה בלי תוספת תשלום?. חייב עזרה בדחיפות!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוסיף בדפדפן כרום את האייקון של "הבית" לחזור ל HOME PAGE ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אם ה win media player כשאני נכנס לתוכנה ומנסה להדליק קובץ וידאו או מוזיקה הוא ישר מראה שגיאה על המסך ומתכבה אותו הדבר קורה במשחקים ובאינטרנט (כשאני מנסה להדליק קבצי וידיאו או מוזיקה). איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט 2.0 כשאני מגלגל את הגלגלת שלו באתרים זה מגלגל לי את הדף ממש מהר וזה לא נוח ככה. נכנסתי להגדרות של העכבר והגדרתי שם שיהיה הכי איטי שאפשר אבל עדיין זה מהיר. יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
צירפתי תמונה עם השגיאה או מה שזה לא יהיה..תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי outlook express (וזה זה לא מה שמשנה) וכאשר אני לוחץ על send/recieve אז זה עושה לי את הודעת השגיאה הבאה: The connection to the server has failed. Account: 'Aquanet', Server: 'localhost', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E עשיתי חיפוש על ה error number במאגר של מיקרוסופט וגיליתי שזה אומר שהפורט של שליחת האימייל הוא או חסום או סגור. וממש לא הבנתי משם מה לעשות. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q191687 תנסו לעזור לי, זה ממש מעצבן, למזלי יש את האימייל הזה גם בממשק web ואני עוד יכול לגשת אליו אבל זה ממש לא נוח.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכוונה שלי לבצע "בוט" מדיסק עליו מותקנת התוכנה - ומשם לגבות את הדיסק הקשיח -ללא העלאה של מערכת ההפעלה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-