תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בAZUREUS להורדת מוזיקה וסרטים אבל עכשיו סגרו את האתר שהשתמשתי בו ושמו באותה כתובת אתר מסריח.... משיהו מכיר אתרים טובים??? או אולי מישהו מכיר תוכנה יותר טבוה להרודה... אלב הורדה של דיסקים שלמים אני לא מריד שירים אחד אחד כמו בקאזה נגיד.....
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה בקובץ שלא נמחק- יש קובץ שאני לא מצליחה למחוק. הקובץ נשלח בICQ 6, ואחרי שראיתי רציתי למחוק, אני שומרת על שולחן עבודה, ומוחקת אחרי זה... כשאני רוצה למחוק, זה מראה הודעת שגיאה "אין אפשרות למחוק את קובץ: אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כראוי". יש לי גם ICQ 5.1, ושם לא היתה בעיה כזו עם קבצים שקיבלתי, זה בגלל הגרסה אולי? תודה לעוזרים. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את IE9 ולשים במקומו IE8, יש לי WINDOWS 7 PROFESSIONAL והבעיה היא שהתוכנה לא מופיעה ב-UNINSTALL PROGRAMS.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לדוד שלי יש ילדה בת 12. אחרי שהוא קרא בעיתונים על כך שמלא פדופילים גולשים באינטרנט ועובדים על ילדות הוא התחיל לדאוג, והוא רוצה לדעת על מה הבת שלו מדברת בתוכנות מסריים כמו ICQ,MSN, ואם אפשר גם על מה היא מדברת בצ'אט של WALLA וכו'. אני בהחלט מבין את הדאגה שלו (ילדה בת 12 לא מבינה כלום מהחיים שלה), אז אמרתי לו שאני אביא לו תוכנה שתראה את כל מה שהילדה שלו רושמת בכל תוכנת מסרים. אני מאוד מקווה שיש תוכנה כזאת. אם כן אז בבקשה תביאו לי אליה קישור. עדיף שהתוכנה תהיה חינמית, אבל גם לא איכפת לו להוציא כסף על תוכנה כזאת. ובבקשה, אל תתחילו פה בוויכוח על חדירה לפרטיות וכו'. מי שלא מוצא חן בעייניו מה שהוא הולך לעשות, מצידי יכול........ תודה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק בהחלט. המנע ב…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
אני רק שמוע אני לא רואה בווינדוס מדיה פליר! אז אני צריך קידוד הכי חדש הווינדוס שלי WIN XP בעברית פרו ושיהיה קישור ישיר כי נכנסתי לאתר של www.divx.com ואני לא יודע מאיפה להוריד ומתיי יוצא ווינדוס מדיה פליר 10?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה כדאי בכלל להתחיל לפתור "בעיה" כזאת זה כזה מוזר שחבל להרחיב במילים הבעיה היא הרקע הלבן מאחורי המילים FILE עד HELP הנה עוד כמה דוגמאות ... בכל מקרה אני מקווה שהבנתם את הרמז, ככה זה בכל התוכנות.... דרך אגב, אם מישהוא שאל: זה לא ממש מפריע לי..... סתם רוצה לסדר את זה , ולא, איו ספיוורים, אין ווירוסים, WINDOWS XP SP2 כולל כל העידכונים האחרונים
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
i am searching for an AC3 codec tnx p.s. - Nemo is NOT welcome
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה כמו tv tool רק לATI שאני יוכל להפעיל דרכה את ה tv out (אני לא רוצה את ה CCC הכבדה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
את הוירוס מסוג KWBOT אני לא מצליח להסיר, אני מקבל הודעת שגיאה בעת הפעלת חלונות XP כי קובץ בשם CMD32.EXE לא נמצא. את הבעיה לא הצלחתי לפתור באמצעות נורטון, מבקש את חוות דעתכם המקצועית!!!!!!! :
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי סרבר ב cs ואני לא יכול לעביר לכל המפות אז אמרו לי להוריד את התוכנה FlashFXP אני הורדתי אותה ואני לא יודע איך להשתמש בה השמח אם תגידו לי מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לבנות 3 בניינים בצורה מלבנית או גלילית ולשחק עם המיקום שלהם או הגובה ורוצה לראות איך זה אמור להיות. אם אין תוכנה פשוטה אז אני מוותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממממ יש לי תוכנה שאני עושה איתה RIP לדיסקים מקוריים עכשיו הבעיה היא שבדיסקים ישראלים היא לא קולטת את העברית.. לדוגמה במקום דנה כתוב Dana וככה זה בכל ה ID3 שהיא קולטת.. יש דרך לסדר את זה? התוכנה היא Easy CD-DA Extractor 9 תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
-
אני צריך דריבר למחשב נייד לכרטיס רשת , לזה שאתה מחבר את הכבל בשביל איטרנט ! זה הכי דחוף בעולם את לא מבינים שנה אני מחפש ולא מוצא מוצא רק לWIRELSS יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) תודה לכולם מראש !
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
האם אפשר לשלוח קבצי exe וקבצי סרטים במייל? (כשאני אומר לשלוח, אני מתכוון גם שהצד השני יוכל לקבל, לראות ולפתוח אותם... כמובן...) כי ניסו לשלוח לי כמה פעמים, וה-outlook חסם לי אותם...
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שקניתי לבנותיי בלא מעט כסף ומרוב צפייה בהם הסרטים לעיתיים קופצים ואו נתקעים ותמיד צריך לקפוץ ל fram הבאה עלמנת שיהיה ניתן להמשיך לצפות בהם. הייתי מעוניין לצרוב אותם לגיבוי וישנם כמה שאלות שרציתי לשאול....הסרטים שוב שלי קנויים אז באמת אודה לעזרה. 1.רציתי לדעת באיזה תוכנה מומלץ לשכפל סרט של DVD ואם יש הגנה לסרט כיצד ניתן להתגבר גם על בעיה זאת ? 2. לדיסקים מוגנים האם ישנה תוכנה שיודעת לפצח את ההגנות ? יש לי את התוכנה anydvd ורציתי לדעת האם היא מומלצת או שישנם תוכנות טובות יותר ? 3. בתוכנה AnyDVD האם צריך לשנות משהו בהגדרות שלה או שמספיק רק להפעיל אותה ברקע ? 4. באיזה region צריך לבחור ב AnyDVD ? 5. במידה וצרבתי דיסק ורואים אותו טוב מאוד במחשב אך לא רואים כ…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
שלום פתחתי ממזמן במקרה את תוכנת Microsofte office picture manager שעוזרת לסדר תמונות וכו'. מאז כל התמונות במחשב נפתחות עם התוכנה הזו וגם תמונות חדשות שאני שמה על המחשב. איך מסירים אותה כדי שהיא לא תפתח אוטומטית עם כל התמונות במחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-