תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס את הדיסק וקופצת ההתקנה אני מתקין את הדרייברים... עובד... לאחר מכן אני מתקין את התוכנה (מס' 2) הוא נתקע על המסך הבא (קובץ מצורף): מישהו מכיר/נתקע בזה כבר ? תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ופירמטו לי את המחשב. יש לי במחשב צורב אבל אין לי את התוכנת התקנה שלו, האם ניתן להוריד תוכנה כזו? (אין לי מושג איזה צורבב זה)
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר מכרים שלי שהם אנשים מבוגרים ולא מסתדרים עם אנגלית היו משתמשים עד היום ב Movie Maker של מיקרוסופט לעריכת וידאו. ממשק בעברית ותפריטים פשוטים היו מאוד נוחים להם. לאחרונה מאז ששודרגו המחשבים שלהם לWindows 10 התוכנה מזייפת ובכלל לא עולה בחלק מהמחשבים, התקנה מחדש גם לא פתרה את הבעיה. ממה שאני זוכר הפסיקו לפתח את Movie Maker בערך לפני 5-6 שנים? יש חלופה אחרת שהיא באותו הסגנון. ממשק בעברית יהיה בונוס ואם זה בחינם בכלל טוב. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום... בהמשך להודעה הזאת שבגללה הבנתי שהמחשב שלי מת ! http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=140956.0 יש לי 3 תוכנות של ספייוארים מותקנות במחשב microsoft antispyware spybot spy sweeper אף אחת מהם לא עושה את העבודה כמו שצריך אני סורק ומוחק את הבעיות אבל שאני עושה סריקה חוזרת יש ספייוארים חדשים !!! אמרתי נריץ סריקה בנורטון הוא בא ומצא וירוס אמרתי יופי נמחק אותו כשתסתיים הסריקה אבל כשנגמה הסריקה היתה לי אפשרות ל finish לחצתי והנורטון יצא מהחלון כאילו סיים את העבודה שלו אבל הוא התעלם מהפאקינג וירוס !!! החלטתי זה הסוף לנורטון אני כרגע מוריד mcafee 2005 ו nod32 מה עדיף מהם ? ואני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב למה זאת תהיה לי עבודה כל כך קשה !!!! בבקשה עזרה אני נואש פה …
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה 5 avid media composer עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:יש את הסרגל מעל הtimeline אבל הבעיה היא שחסרים לי הרבה אפשרויות (כי בבית ספר שלי הסרגל עצמו מלא ) ואצלי בבית הוא לא כמו בבית ספר עכשיו השאלה שלי אם חסרים לי כפתורים בתוכנה מאיפה אני יכול להוסיף את מה שחסר (כיאילו אפשר להוריד מהאינטרנט וזה ?) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש בנרות תוכנה שיודעת להמיר סרט DVD לסרט AVI קידוד DIVX בנפח קטן ( 700מגה) לסרט .
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צופה בטניס בדפדפן כרום הוידאו אני בוחר מרוסיה שמגיע ב- HD את הקול אני רוצה מישראל שמגיע כמה שניות מוקדם יותר איך ניתן להתאים לוידאו מרוסיה את הקול שיגיע כמה שניות מאוחר יותר ? או איך רושמים זאת לגוגל להצעה לשיפור ?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Sunrise-135250316
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזהשהי תוכנה שיכולה לפצל קובץ תמונה, לדוגמא - iso ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://blogoscoped.com/archive/2008-09-01-n47.html עוד תחרות לא תזיק, מעניין איך זה יתחרה מול firefox או בכלל opera/safari: דפדפן מבוסס WebKit (כמו safari) יכיל אופציות ניווט offline הטאבים יהיו מעל החלון במקום מתחתיו מצב פרטיות שכל מה שקורה בחלון לא נשמר אפליקציות כמו גמייל יראו כמו תוכנה במחשב במקום אתר ועוד...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון ראיתי שמחקו לי את כל הקבצים מהשולחן עבודה וכבר התעורר בי חשד. אתמול גלשתי באינטרנט ופתאום אני רואה את העכבר זז וחלונות נפתחים ונסגרים כשברור לי שמישהו אחר עושה את זה. יש לי נורטון והוא לי גילה כלום. היום בבוקר אחותי גלשה באינטרנט ושוב הבחור פרץ ואפילו דיבר איתה באייסיקיו... יש איזה דרך לפתור זאת מבלי לפרמט את המחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה שתתן לי אפשרות לבחור מספר קבצים (או לגרור לתוכה), לבחור ספריית יעד, שם עם אינדקס רץ (למשל CaptainCaveman* כשהכוכבית תוחלף במספר עולה) ואז תעביר את כל הקבצים לספרייה שבחרתי ותשנה להם את השם. אני מתעצל לשנות שם של קבצים מיד עם ההורדה, סליחה, היצירה והצטברו לי הרבה (אלפים) קבצים שאני מעוניין לשנות את שמם. במקרה הגרוע אכתוב אחת, אבל אני מתכנת מספיק בעבודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם האינטרנט והדבר שהכי חשוב לי שהמידע שלי יהיה מוגן בצורה הכי טובה שאפשר. אני מעוניין לשלם על תוכנה במידה והיא באמת מגנה כמו שצריך בצורה הטובה ביותר. אם יש לשלב 2 תוכנות בו זמנית גם אפשרי. חשוב שהתוכנה לא תגרום להאטה באינרטנט או האטה משמעותית של המחשב. תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שאני צריך להגן על סיסמאות בעיקר (המון סיסמאות וגם כרטיסי אשראי חשובים)
-
- 30 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
למי שלא הבין , אז זה כמו האווטר שלי , תמונה בלי רקע ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
:AR15: אני מבקש ממי שיכול לעזור לי ללמד אותי איך להכנס לצ'אט תפוז ללא שם, והכוונה להיות שקוף בחדר בלתי נראה, הצלחתי כמה פעמיים, והיום לא הולך לי עשיתי רוווח אנטר נקודה , הכל וכלום לא הולך, כמו כן אבקש ממי שיכול להתקין לי לינוקס למחשב שלי יש לי פנטיום3 ואבקש שתי מערכות הפעלה, אני מוכן לשלם סכום נאה,אני כ"כ רוצה לינוקס במחשב ביקשו לי סכום ענק להתקנה ולא נשמע לי הגיוני מי שיכול לעזור לי אני ישמח, אני גר בת"א בתודה ממני בני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם בזיגזג, גם בנועה... גם הפיירפוקס וגם האקספלורר מה הבעיה לדעתכם? אולי זה רמז שהגיע הזמן להפסיק להשקיע כסף על המחשב : ???
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה עם התוכנה כאשר מתקבלת אחרי 10 ד' בערך הודעה שאין מספיק מקום, מה שלא נכון כמובן, והלכידה נפסקת. אם יש כאן מישהו שמצליח לעבוד עם התוכנה כהלכה והתגבר על הבעיה, אודה לו מאד אם ייצור קשר. זו התוכנה היחידה שמאפשרת לי ללכוד ללא אובדן פריימים. תודה מראש. ICQ - 279161359
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-