עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לשנות את הקטע האדום להוסיף לשם יומן איך עושים את זה מותקן לי אופיס בעיברית ואני רוצה להסיר את החלק שת התצוגה הירוק

2. Started by lioryb,

שלום. יצרתי באמצעות nLite, ממש לפי כל המדריכים כאן, דיסק התקנה של Win XP Home. התחלתי מדיסק ללא אף SP, והוספתי לו את SP2 ואת SP3 (האם הייתי צריך להוסיף את SP2 בנפרד או שהוא נכלל ב-SP3 ?). האמת, שבאיזשהו שלב עצרתי, והתחלתי מחדש, ושוב הוספתי את ה-SP, כי לא הייתי בטוח אם הוא זוכר את השינוי הזה. אח"כ ניסיתי לשנות כמה דברים, כולל הוספת ה-Serial Key להתקנה, ובסוף צרבתי על דיסק. את כל זה עשיתי על מחשב אחר מזה שאליו היתה מיועדת ההתקנה (כמובן שביטלתי את האפשרות להוספת הגדרות נוכחיות לדיסק). התחלתי את ההתקנה, עברתי את השלב שהוא מעתיק את הקבצים (במסך הטקסט עם הרקע הכחול) ואז עשה RESTART, וכשהתחיל עם החלון כביכול של WINDOWS (מיד בתחילת ההתקנה), כתב משהו (שלא הספקתי לקרוא) שיש לו שגיא…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. יש לי תמונה שצילמתי ב N95. תמונה איכותית של טקסט. כשאני פותח את התמונה, הרקע הלבן של הדף המצולם, מופיע בצבע אפור ועקב כך בהדפסה זה מבזבז המון דיו. מה אפשר לעשות ב PHOTOSHOP על מנת להשאיר רק את הטקסט והשאר לבן? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  4. אני מנסה להדפיס מייל מ- outlook 2003 שמותקן על ויסטה והתוכנה קורסת ולא מדפיסה. מ-HP (המחשב והמדפסת J4580) הציעו פירמוט והתקנה מחדש. למייקרוסופט היה פיתרון שלא הסכימו לגלות אותו. (התוכנות כולן חוקיות) בקובץ התמונה מצורף דו"ח השגיאה שמתקבל במחשב. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by ShRicKi,

אני רוצה לעשות ליוזר של אחי במחשב שהוא לא יוכל להתקין שום דבר ולא ולהוריד איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  6. תודה רבה על העזרה ושנה טובה נעם

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. יש לי שתי תוכנות של אקרוניס, הבעיה היא שהסתבתי איתן ואני לא בטוח איך להעתיק בשלמות, אבל בלי לפרמט את כל הכונן שאליו מעתיקים. פשוט כבר העמסתי את הכונן במידע, ויהיה בלתי אפשרי עכשיו לגבות אותו. הסבר: יש לי כונן של 160. הוא מקולקל. עושה בעיות קשות. יש לי כונן של 500. הוא תותח. אני רוצה לגבות את כל ה160 עליו, כולל לעשות מחיצת PRIMARY שתפעיל את מערכת ההפעלה שהיתה על ה160. יש לי מספיק מקום בשביל לעשות את זה. אז אני אשלח את ה160 לתיקון וכשהוא יחזור אני פשוט אעשה את התליך בחזרה רק לכונן ההוא. ככה נחזור לנקודת ההתחלה, רק שהכונן יהיה תקין. כל זה די דחוף לי. אני צריך את זה פחות או יותר לעשות ב24 שעות הקרובות. בדקתי באקרוניס והבעיה היא פשוט שאני לא יכול לבחור מחיצה ולהעתיק אל מחיצה. …

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. נעשה ע"פ צילום של הפלאפון שלי (K610I) דעות?הערות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני רוצה להכין דיסק פלופי לפני התקנה הווינדוס בשביל לעדכן ביוס הלוח אם הוא ABIT IP35-E , ורק הביוס שלו שוקל 1 M יצרתי דיסק דוס דרך הווינדוס , ורק הדוס שוקל 800 K ככה שזה לא נכנס בדיסק 1.44 איך אני יוצר דוס שישקול 300 K ? [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 18:31:02 אה הבנתי ...אני אכין דיסק אחד דוס ודיסק שני יהיה לביוס

10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד. ניסיתי את אלה windvd3 intervideo hometheater הכי חדש. sagetv GBPVR chris tv ועוד כמה... באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב. ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה מראש אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00... תודע

11. Started by Swed,

אני משתמש לפעמים מסך כחול לא מצליח למצוא תבעיה. עכשיו לפעמים שאני עוזב תממחשב לכמה שעות (שאני ישן בית ספר וכו') שאני מדליק תמחשב הוא מבקש סיסמה תמיד ! ואז הוא מעלה את כל התוכנות כאילו עבר ריסט ! אני לא יודע ולא מצליח לאתר תבעיה... וממש אין לי כוח לשלוח תמחשב לבדיקה אצל סקאי.. אם מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה ! נ.ב. המסכים הכחולים לא נובעים מטמפ' ! יש סיכוי שהזכרונות דפוקים וזה לא מצליח לעלות על זה בMEMTEST ! כי החליפו לי פעמים לוח אם.. אני אולי ישלח להם תזכרון רק !

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!! התוכנה של שיתוף קבצים Ares נכנסתי אליה ולחצתי Connect והוא רושם לי Connecting המון זמן והוא פשוט לא מתחבר לי בכלל אנא בבקשה אם מישהו יודע פיתרון עיזרו לי היא תמיד עבדה אצלי ואני רוצה שהיא תחזור לעבוד בתודה יסמין בנדלק

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, גיליתי כי קיימת אפשרות מאוד נחמדה אשר מאפשרת להגדיר חשבון GMAIL בOutlooK. הכול הלך בסדר ופעלתי בדיוק לפי המדריכים והצלחתי לקבל את כל הדואר, אלה שלשלוח דואר אלקטרוני זה לא נותן ומוציא שגיאה מסויימת. מהות ההודעה: אירעה שגיאה לא מוכרת. נושא '****', חשבון:POP.GMAIL.COM'. שרת: SMTP.GMAIL.COM' פרוטוקול SMTP, יציאה: 465 מאובטח (SSL): כן, מספר שגיאה: 0x800CCC0B אודה אם תוכלו לעזור בפיתרון בעיה זו.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

אני ינסה להסביר אני עובד עם מסך 22 כול דף שאני פותח אני צריך להזיז את העמודה ימינה כדי לראות מהקצה איך מסדרים שזה יהיה אוטומטי

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by 3d7,

סימנתי בטעות תיקייה ברשת כ-Always available Offline. איך אני מבטל את זה וסוגר את ה-Sync Center?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by סיון19,

יש לי איזה וירוס כנראה שבהתחלה עושה קולות כאילו חיברתי usb למחשב- כל כמה דקות מחדש. ואז ישר אחרי הקולות המדפסות עושות קולות כאילו הן מתכוננות להדפסה. זה לא מפסיק כבר יומיים. מה עושים?

19. שלום לכולם היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה. כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול עזרו לי בבקשה דחוף

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by אופיר_זיו,

שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה

21. Started by GNR,

היי , ניסיתי להסיר Adobe Reader 8 ולנסות להתקין את גירסא 9 , הבעיה היא שההסרה לא עבדה לי לכן הסרתי בברוטליות (אם ככה אומרים את זה ). מחקתי את כל תקיית Adobe שבProgram Files , מחקתי אותה מ App data שביוזר שלי. מ- Common Files , ומהרגסטרי תחת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE הבעיה היא שעדיין זה לא נותן לי להתקין את גירסא 9 , ועכשיו אני גם לא יכול לקרוא קבצי PDF. איך אפשר להסיר הכל את כל התוכניות שהותקנו ושייכות ל ADOBE ? מבלי לפרמט את המחשב כמובן. תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by josefin16,

שלום חברים, ברצוני לחשוף את ה סרגל הכלים החדש שאני וחבר שלי עמלנו עליו - סרגל שמכיל מספר קטגוריות: 1. ספורט 2.חדשות 3.שימושון- בתוכו אפשר למצוא הרבה אתרים שימושיים ביום יום . 4.האח הגדול- אתר של הסדרה האח הגדול. 4. FACEBOOK- אתר ההיכוריות המפורסם בעולם. 5.בילויים- לינקים לאתרי בילויים . בקצרה אחלה של סרגל כלים מאוד מומלץ . להלן לינק להורדה . http://sabababar.ourtoolbar.com

23. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Jaman,

אני צריך המלצות לתוכנות התחזוקה הבסיסיות (מלבד תוכנות אבטחה) למחשב. אני מתכוון לתוכנות שהן must have בכל מחשב, מהסוג שמפעילים פעם בשבוע. לדוגמה defragmenter, ניקוי רג'יסטרי וקבצים זמניים, וכד'. תוכנות שמשתמשים בהן כדי למנוע מצב שהמחשב זוחל מכל מיני סיבות וצריך לפרמט אותו.. אני גם מחפש תוכנת scheduler עם ממשק פשוט שתאפשר לי בקליק אחד להפעיל את כל התוכנות אחת אחרי השנייה. תודה מראש, שנה טובה .

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום יש לי IE6 אני אחרי פרמוט ומשום מה מאז שפרמטתי הסרגל כלים בכניסה לאתרים מיושר אוטומטית לצד שמואל(אני עם IE בעיברית יש תמונה) משהו יכול להגיד לי אך לסדר את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים