תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. איפה אפשר להוריד DirectX 10? חוץ מהאתר של מיקרוסופט כמובן. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
משום מה כשאני מפעיל את תכנת הוירטואליזציה virtual box אז מופיעה לי ההודעה שהתוכנה קרסה ויש לשלוח דו"ח שגיאות ומיד אחר כך מופיעה לי השגיאה הזו:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
הכותרת אומרת הכל אני רוצה להתקין ויסטה 32 ביט על parallels desktop וגם xp יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הדייבר של הכרטיס.. כשאני מנסה לפתוח את התפריט, בשולחן העבודה אני מקבל את השגיאה הבאה: תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=joyo4mkggrnd.bmp וכשאני מאתחל את הוינדוס אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=zgwkjoot4zyf.bmp וכשאני מנסה שוב להתקין את הדרייבר אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=ogia0tj4dzjy.bmp בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעייה פה.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 תוכנות (xilinx 9.1i ו-modelsim SE 6.4), עד עכשיו הם עבדו כבר כמה פעמים, אבל נכון לעכשיו תמיד שאני לוחץ על קובץ ההפעלה שלהן אני רואה במנהל משימות שהן דווקא מופיעות לאיזה שניה ברשימה ואז נעלמות (נסגרות כזה מעצמן ולא עולות) כל תוכנה כשהיא היתה עולה, היא קודם היתה מעלה חלון כניסה כזה של התוכנה ואז את התוכנה עצמה. באחת התוכנות מצאתי קובץ הפעלה אחר של התוכנה עצמה וזה מעלה אותה איכשהו (לא דרך הקובץ המקורי) אבל לתוכנה השניה לא מצאתי. למה זה פתאום קורה? ואיך אפשר לסדר את זה שיעלה מהקובץ הראשי הרגיל? (זה קרה לי כבר בעבר לא יודע מאיזה סיבה אחרי התקנה זה הסתדר והתוכנות שוב עלו, אבל זה התקנות ארוכות מאוד מאוד ואין לי ראש שוב להתקין) תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידיאו חדשה, אבל יש לי בעייה. אני מצלם משהו על דיסק, זה נשמר על הדיסק. אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא עולה.. הוא כן עולה אבל הוא ריק. כשאני מחניס אותו עוד הפעם למצלמה אז הוא שוב עולה והדברים כן שמורים.. וזו לא בעייה בדיסק הדיסק טוב (אחרת זה לא היה עולה במצלמה..) רק במחשב הוא ריק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 bit ושאני מפעיל את אימיול הוא כותב לי "זיהוי מאובטח מופסק - נכשל באיתחול של cryptokeys האימיול פועל עם סרט שחור על העניים ושאני מנסה להוריד קבצים הוא לא מגיב. תודה מראש..!! מתן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי לדוד שלי office 2007 אבל הוא לא רצה למחוק את office2003 שכבר יש לו עכשיו כשהוא פותח מסמך office וורד אקסל וכדומה הם תמיד נפתחים בoffice 2007 אבל הוא רוצה שבררת המחדל תיהיה office 2003(כלומר שהוא יהיה הראשי) וoffice 2007 יפתח רק כשהוא יגיד לו. אך אני מגדיר את זה במחשב לבחור איזה office יהיה ראשי ואיזה יהיה משני? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
באתרים בעלי streaming של הווינדוס מדיה פלייר, הפייר פוקס עושה בעיות. הוא מציג את ההודעה שבתמונה, ואז מחליט לקרוס, או פשוט לא להציג את הווידאו... הקטע המוזר שהכל עבד לי נורמלי עד לפני כמה ימים...פתאום ההודעה החלה לצוץ. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מסך CRT, כ.מסך 8500GT המסך עובד על 85HERTZ, במשחקים הוא גם נמצא עם 85, וזה מפריע למשחק לעבוד רגיל וטוב. אם איזה תוכנה או אם אפשר דרך ההגדרות של הכרטיס לקבוע למשחק מסויים, או לכל 3D, אפשרות שה-HERTZ יפעל על 60 בלי קשר למה שזה עובד בווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
היי, כבר כמה זמן שבערך כל תוכנה שאני מתקין, הקבצי EXE וחלק מהDLL שלה נדפקים כליל על ידי הוירוס הזה, והNOD32 מודיע בגאון שהוא זיהה את זה, אבל לא ממש עושה משהו. הרצתי סריקה, סריקה במצב בטוח, הרצתי גם איזה כלי של AVG (rmvirut) שמצאתי בגוגל, אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכול להתקין ככה כלום, שנייה אחרי ההתקנה או בהפעלה הראשונה זה קורה. מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה, תודה רבה. כמובן שהNOD מעודכן לדפנישן האחרון, גרסא אחרונה, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זה קרה בלי שהתקנתי או נגעתי בשום דבר אני לא מבין מה זה כל פעם שאני לוחץ על קובץ מקש ימני או תיקייה זה מפעיל את ה InstallShield הנה תמונות : http://www.yousendit.com/download/bVlEYUl1UzdvQUkwTVE9PQ אני צריך פתרון מהיר לבעיה הזו זה ממש מעצבן. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנית שרצה ב DOS ואני צריך שיהיה ניתן להריץ אותה באמצעות ה WINDOWS. פתרון ה DUAL BOOT לא עוזר לי. יש לי WINDOWS XP SP2,נכנסתי לקובץ ההפעלה ובמאפיינים שיניתי את ה compatibility ל WINDOWS 95 ועדיין התוכנית לא רצה. האם יש למישהו פיתרון? חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מחפש תוכנה לעריכת אודיו.אני צריך לחתוך קטעים וכו/,אשמח מאוד אם מישהו יביא לי שם של תוכנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בעקבות הבעייה שהייתה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341643.0 (עבר כבר הרבה זמן)... אבל אחרי פירמוט (שני, כך מתברר), הבעייה נעלמה. (טכנאי המחשבים עשה גוסט ואמר פירמוט..). עכשיו, בזמן האחרון אני מרגיש שמהירות המחשב ירדה ב-50% בערך. אני שם לב שפעולות פשוטות לוקחות לו הרבה זמן יחסית, שהוא נתקע הרבה, ובמשחקים יש ירידה במהירות. עשיתי איחוי כמה פעמים, וגם בעזרת תוכנת diskkeeper, ובדיקת וירוסים. אין לי כוח לעוד פירמוט... מה זה יכול להיות? ומה הפתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-