עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. דרישות מהתוכנה: קלילה וללא 1000 תוספות בלתי נדרשות (עיצוב דיסקים, עריכת סאונד.. וכו). אם התכנה מסוגלת לבצע רק את המטלה שציינתי בכותרת בצורה טובה ושום דבר אחר לא, גם טוב ואפילו רצוי. יכולת ביצוע נירמול של קבצי ה MP3 כך שבדיסק האודיו יהיה לכל השירים אותו ווליום. רצוי תכנה חינמית אך לא חובה (גם גרסאות ניסיון טובות יתקבלו בברכה). נא לא להמליץ על חבילות ענק כגון נירו ורוקסיו.. כל מה שאני מבקש זו תכנה פשוטה שתעשה את העבודה כמו שצריך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lowlow1001,

תוכנה שאפשר לשרטט ארונות תקשורת, ומה שבתוכם ללא התחשבות בחדר מסביב. או תוסף לOFFICE שמאפשר זאת בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ... יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by o.k,

בפעמים האחרונות שאני מנסה לעשות איחוי לכונן D אני לא מצליח!! אני לוחץ על איחוי המחשב סורק את הכונן לפני האיחוי ושהוא מגיע ל 100% המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי שום התראה או משהו ושהוא עולה הוא נותן לי לשלוח דוח שגיאות משהו יודע למה זה קורה?? נ.ב מחקתי והתקנתי שוב את התוכנה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. אני רוצה לגבות קבצים שונים על דיסקים של DVD ולא דווקא קבצי VOB במבנה תקיות של VIDEO_TS ו AUDIO_TS. אלא סתם קבצים. ואני צריך שם של תוכנה שתעשה את זה ויכולה לצרוב על דיסקים של 4.7 ג'יגה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. האם פירמוטים רבים "דופקים" את ההרד דיסק?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by gameon,

ל WIN7 הלוח זה MSI G31 P6NGM-FD http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1498&maincat_no=1#menu אני צריך את הדרייבר של ההתקן שמע HD אני חייב את זה בשביל להפעיל 5.1 ערוצי סאונד

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  9. אני משתמש שנים בפיירפוקס אבל נראה לי מהעדכון האחרון הדפדפן פשוט מתחרפן זולג כמויות זכרון שיכול להפעיל את קרייסיס WoW ביחד. זה קורה לעוד מישהו? יש מצב שזה אחד התוספים שלי? אני איתם שנים ואף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת אגרסיבית של שאיבת זכרון. השיא שלי היה 600MB במקרה הכי גרוע. אשמח אם יש פתרון, או הצעות. תודה.

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  10. אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by alfus73,

שלום, כל אתר שאני מעלה"קופא" כ-10 שניות במהלכם אני רואה את האתר אבל לא מצליח לגלול או לעשות כל פעולה אחרת עם העכבר/מקלדת. לאחר 10 שניות האתר "משתחרר. זה קורה עם כל אתר. אני משתמש עם Explorer 7 וזה קרה לי עם גרסא 6. בבקשה לא להמליץ לעבור לדפדפן אחר.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by .AloN,

היום התקנתי Winamp 3 וכאשר אני מוסיף כמה קבצים, כלומר משתמש בפקודה Add Files, ובוחר כמה קבצים ה Winamp מציג אותם ב PlayList מבלי שהוא מציין כמה כל שיר, וכאשר אני מנסה להשמיע שיר אחד הוא עובר על כל השירים ולא מנגן אף אחד מהם. לעומת זאת כאשר אני מוסיף שיר אחד, או תיקיה עם כמה שירים, הוא משמיע אותם. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? ועוד דבר קטן, מהיכן ניתן להשיג תמיכה עברית ל Winamp ? תודה מראש, אלון.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Erez44,

איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. יכול להיות שבקומפליטד יופיע ערך גדול מבטרנספרד? במקרה זה זה 720/690. תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by premier,

יש לי אינטרנט בכבלים של ברק ובזמן האחרון האינטרנט זוחל כמו 56KBIT (לי יש אכשיו 756) וכשאני מפעיל EMULE המודם מתנתק ומסתנכרן כל פעם מחדש כל כמה דקות אני לא יודעה מה לעשות !!!!!!! HEEEEEELLLLLPPPPPPP !!!!!!!

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Ferrari599,

יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אהלן חברים רציתי לברר איתכם משהו בבקשה. האם בגרסא החינמית של האנטי וירוס של Avira אין אפשרות לנקות קבצים שנגועים בוירוסים\רוגלות? יש אפשרות רק למחוק את הקובץ לגמרי ולא לנקות אותו? האם יש אנטי וירוס שיודע לנקות את הקובץ ללא מחיקת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by gif,

קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. שלום לכולם! טוב לאלה שמכירים את התוכנה.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי עם אתם יודעים מתי תצא הגירסה הבאה של dance ejay?? אני חושב שהגירסה האחרונה זה ה dance ejay 6?? ועם תצא עוד אחת אז עוד כמה זמן??

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  21. הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. אני מחפש איזה משהו (אולי RSS כלשהו) אבל שאיך שיש איזה משהו חדש באתר טורנט מסויים אז תקפוץ לי תזכורת,לא שאני אצטרך לבדוק בעצמי אלא משהו שיקפוץ לי ויתפוס את צומת ליבי. יש משהו כזה ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by GbeTech,

מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by cateye,

יש לי 2007 והכל עובד כמו שצריך (כל שאר התוכנות) אבל האווטלוק משום מה לא רוצה להפתח הנה תמונה מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. אהלן. אני רוצה להגדיר ב winamp את ה crossfade, כלומר, תוך כדי שמסתיים השיר (ועדיין לא נגמר) מתחיל השיר החדש, כשהסוף של הקודם עדיין מנגן. איך עושים את זה? מישהו יודע? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.