עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שיכולה לתת לי נתונים על טמפ' של חלקי המחשב ושאם יש כזה דבר שהתוכנה תראה אם הטמפ' נמוכה/תקינה או גבוהה.(כי אין לי מושג כמה מעולות צלזיוס צריך להיות לכל רכיב על מנת שעבוד בצורה הטובה ביותר) וכל זה גם בשביל לבדוק אם הקרור של המחשב שלי טוב. תודה .

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. עוד פעם היום, נעלם לי קובץ מרשימת ההורדות של קאזה. קובץ ה-DAT במקומו וחסר לי עוד קצת להשלים אבל איך לחדש הורדה מהמקום שבו הופסקה? כלומר איך מחזירים אותו לרשימה? והאם מישהו יכול להסביר את עצם ההיעלמות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by serialmaster,

שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

בלי לשנות את את הסיומת ל txt

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, כל קבצי הטורנט שלי נמחקו מתוכנת הUTORRENT 1.7.7 לאחר ריסט לא ידוע שהמחשב עשה יש לציין שכל הטורנטים הסתיימו ורק צריך שהם יזוהו ע"י התוכנה אשמח לעזרה באיך משחזרים אותם לתוכנה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by itzik00,

שלום, מבקש את עזרתכם בבעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה שעות. היום בצעתי מספר עדכונים במחשב לאחר ה restart המחשב הפסיק לזהות את כרטיסי הרשת, sound drivers וכמובן אין אפשרות להתחבר לרשת המחשב לא מאפשר לי להסיר את התוכנה החדשה ולא מאפשר להתקין את ה drivers מחדש אני מקבל את ההודעה: setup failed to launch installation engine אודה לכל עזרה, איציק. :'( :'(

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. לא אכפת לי אם היא עולה כסף או לא את זה תשאירו לי... רק תגידו לי מה התוכנה הכי מומלצת תודה !!!! טל

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by haimal2002,

שאני מוריד מהאינטרנט קבצים הוא לא שואל אותי איפה אני רוצה לשמור אותם הוא ישר מוריד אותם לתיקיה זמנית למה ? בבקשה תעזרו לי :'(

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. שלום אני מחפש תוכנה שממירה קבצי פלאש לפורמט של AVI או WMA

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. עריכה - הבעייה נפתרה שלום.. אתמול תוך כדי שיחה בICQ ניתקע המחשב לגמריי (דבר ש.. ,טפו טפו טפו, נדיר אצלי). לאחר ריסטרט וסריקה אוטומטית של הדיסק (מערכת הפעלה XP) שכנראה טיפלה בשני קבצים: - כשאני מפעיל את הICQ הוא נישאר במצב של LOADING (למטה באייקון הוא רושם CONNECTING) ותופס תוך כדי 99 אחוז משאבי מעבד , לא ניסיתי לחכות יותר מדקה שתיים. בכל מקרה ניסיתי להתקין את הBUILD האחרון של התוכנה מהתחלה - וזה לא עזר. גם הדרך היחידה שאני יכול להפסיק את זה זה להעיף ידנית את הICQ מהחלון של הPROCESSES. וכל מה שהיה שונה מתמיד זה חלון צ'אט של תפוז ניראה לי שניסיתי פעם ראשונה באותו היום - אבל זה היה פתוח לפחות 10 דקות לפני ההיתקעות המיסתורית ככה שקשה לי להאמין שזה קשור. - מה שלא ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. שלום. בכוונתי ללמוד לעצב מודלים (למודים ומשחקים) ולעשות אנימציות ב3D MAX ברמה דיי גבוהה...... יש לי ידע טוב מאוד ב PHOTOSHOP ו פלאש האם מישהו יכול להמליץ לי על מדריך כלשהו למחילים? הרמה שלי ב3D מקס היא אפסית..... תודה מראש מקס.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איזה אחד עשה כמה סירטונים וקיבץ אותם בRAR.הינה: http://rapidshare.de/files/21153828/Uroki_bystrogo_skachivaniya_kinozal.ws.rar זה שוקל בסה"כ 6.5MB אבל כשאתה פותח אותם זה שוקל 300MB.מישהו יודע איך הוא עשה את זה?איך אפשר לקבץ ככה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by iveco,

ב FF אפשר לפתוח הרבה כרטיסיות בדפדפן אחד בגוגל כרום מעל 20 כרטיסיות כל הכרטיסיות הופכות לצבע לבן ולא רואים כלום , איך ב FF אפשר ובגוגל כרום לא ? מעל 20 כרטיסיות צריך לפתוח דפדפן אחר גם ב IE יש גלילה כזאת למעלה בכרטיסיות רק בגוגל כרום מעל 20 כרטיסיות הכול הופך להיות לבן מישהו פה מצליח לפתוח מעל 20 כרטיסיות בדפדפן אחד ? ואין לו בעיה ? אני שונא את ה FF לא מסוגל לעבוד איתו ואז אני נאלץ להתקע עם 20 כרטיסיות בלבד בדפדפן .

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. יש משחקים נחמדים שאני אוהב לשחק בהם מסוג shockwave איך אני מוריד אותם לדיסק הקשיח מכיוון שאין לי תמיד גישה לאינטרנט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by Rafi921,

שלום במחש יש לי 4 כוננים קשיחים 1 - מערכת הפעלה ותוכנות 2 - משחקים והורדות 3 - קבצי מדיה 4 - כונן גיבוי המחשב מחובר למחשב אחר בבית (שדרכו יש גישה לאינטרנט) שלאותו מחשב מחובר גם מחשב ה - HTPC שאלתי: האם יש צורך לסרוק את כל הכוננים הקשיחים או שאפשר להסתפק בסריקת כונן (1) וכונן (2) ואת הכונן של המחשב שדרכו יש את הגישה לאינטרנט? תודה

17. מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by talic35,

פתחתי את הכונן וחיפשתי את שם ההתקן ולא מצאתי אין לי את הדרייבר מה אני יכולה לעשות כדי למצוא את שם ההתקן?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. Started by oded6188,

אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by BandiT,

הוירוס מופיע בכ10 קבצי DLL בתיקיה system32 תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by em28,

פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. Started by dudik432,

אני נכנס לסקייפ הכל סבבה נרשמתי באתר יש לי משתמש והוא רשום בחלון של הסקייפ אבל במלבן של הסיסמה אי אפשר לכתוב.. ניסיתי להסיר תוכנה ולהתקין מחדש באותו מיקום ובמיקום אחר.. ניסיתי למחוק קובץ בשם shared xml וזה עדיין לא כותב והקובץ גם מתחדש.... עזרה ..

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by idg83,

מחפש תוכמה דומה לDAEMON תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.